Aldri tvil på Manchester United❤️

Endelig, finally!  No more nightmare @Stamford Bridge❤️   For en kamp, dette er det beste Manchester United har levert under Ole Gunnar Solskjær og United fosser videre. Jeg sitter neste litt rørt her, tenk dette var United`s syvende strake seier på bortebane av syv mulige og hvis man tar med i betraktning at United har møtt lag som Arsenal,Spurs og nå Chelsea så kan det vel ikke være flere enn Alsaker og Hangeland som tviler på Solskjær? Man blir nesten tom for ord når man skal sette ord på følelsen man har som United supporter i disse dager. Skal man se etter en svakhet i dette laget så må det være bredden, men i dag leverer Jesse og Martial erstatterne Mata og Lukaku en solid defensiv kamp og viser at dem kan bidra. Hva med midtbanen? Med to støvsugere  i Matic og Herrera som aldri stopper og jobbe for laget så setter Europas målpoengkonge Paul Pogba kun sine egne grenser. Nok en gang leverer han  i form av assists og scoring, når samtidig Herrera scorer med hodet og gir United 1-0 måtte dette gå veien. For en kruttsterk seier av gutta , jeg er så utrolig stolt❤️ Dette var en 110% fortjent seier og please legg managerjobb debatten dø, den jobben tilhører Mr.Solskjær.

Jeg har,  som mange andre observert kommentarer fra Hangeland om at Solskjær mangler taktiske egenskaper, noe som er hårreisende etter ett ( 1) tap eller Alsaker sin” rakettforsker” kommentar om at nedturen må komme i form av ett tap snart.  Hvorfor skal vi så tvil etter PSG kampen ?  I dag leste jeg at noen (heldigvis) få hadde kommentert hvor sjokkert dem var av laguttaket eller at Mata eller Lukaku ikke burde spille.. Hmm.. Merkelig.. Jeg mener at alle skal få en fair sjanse under OGS og det vil si; la oss oppsummere etter denne sesongen.

Da trakk United Wolverhampton borte i FA-Cupen`s kvartfinale og med tanke på hvor vi har spilt så langt i cupen og hvilke lag vi har møtt, så blir det som Solskjær sa:  Skal vi vinne FA-Cupen ser det ut som vi må gjøre det på den vanskelige måten.

Gratulerer med avansement alle sammen og tusen hjertelig takk til deg Ole Gunnar for at du ga oss smilene tilbake og ikke minst for 11 seire av 13 mulig❤️

Del deres tanker rundt kampen og hva tenker dere om Wolves borte i kvarten?

 

0 kommentarer

Siste innlegg