Who the F… is Man Utd

Ahh du herlige og deilige søndag  🙂  Hva ?? Når ble en søndag klokka 1852 deilig ? Livet består av mange fine og herlige dager men når Manchester United vinner en søndag ettermiddag/kveld glemmes det fort at ukens første arbeidsdag kun er timer unna .. 🙂  For en deilig kamp fullt med action fra første til siste minutt, ja selv dommer`n bidro med sitt på godt og vondt. Når kampen var sparket i gang så virket United veldig påskrudd som vi var mot Tottenham, bare ikke like hodeløst. Vi kunne tatt en tidlig ledelse ved Lionel Lingard etter noen minutter men etter 23 minutter lå ballen i nettet bak en forfjamset Joe Hart da Sanchez la ett nydelig innlegg på pannebrasken til Lukaku og det står MEGET velfortjent 1-0 etter 23 minutter, minuttet før pause fyrer Jessie Messie ( yes , kjært barn har mange navn 😉 ) og det blir en retur og Lukaku setter inn sitt andre kontant i kassa og Manchester United går til pause med 2-0 mot Burnley. I andre omgang misser Pogba på straffe. Lukaku brenner tre ( ja 3 )  feite sjanser ,Ben Mee skulle vært utvist 2 ganger og Rashford pådrar seg ett unødvendig rødt kort som skyldes en urutinert reaksjon men klart vanskelig og ikke bli provosert når eks United spiller Bardsley sparker til han, med en våken dommer her så ville han vært sendt av banen sammen med Rashford,  at vi skulle spille 18 minutter med en mann mindre spiller ingen trille og vi burde putta flere men hør her folkens :  Så lenge Manchester United VINNER klager man ALDRI…i alle fall ikke etter en slik sesong start.

Det er så deilig å høre de LOJALE United supporterne som er på alle kamper, borte som hjemme synge for full hals : Jose` Mourinho, Jose` Mourinho for og følge opp med WHO THE F.. IS MAN UNITED over hele Turf Moor. Da United satte inn 2-0 kunne man se Mourinho knytte neven å slå rett ut i lufta to ganger, så utrolig deilig det må være for han, for det finnes jo ikke en manager som lever under større press enn han, men det liker han, så engelsk presse kom igjen og VI, Manchester United sammen med Jose` KNUSER dere.

Som selvutnevnt sittende sofa manager så mener jeg at Lukaku og Fellani må dele champagnen som deles ut av når man blir MOM, for dere var enorme, jeg er litt bekymret over midtstopperne våre og av missene til Lukaku men så lenge man spiller så bra ( vi burde vunnet 4 eller 5-0 ) så klager i hvert fall ikke jeg. Nå er det bare å sikte på månen for bommer vi så lander vi på stjernen. WE ARE MANCHESTER UNITED og jeg er så stolt av dere gutter, det er jeg alltid men litt ekstra i dag 🙂 ONE LOVE, ONE UNITED.