En middels dag på jobben!

Etter en lang pause fra Premier League grunnet landskamper og en fantastisk nyhet da OGS ble ansatt på torsdag må jeg innrømme at dette ble ett antiklimaks, det var umulig å ikke ha store forventninger til denne kampen….

I sin 20 kamp som United manager og i sin første som permanent manager vinner Manchester United 2-1 på en middels dag, hvorfor det blir en middels dag bryr jeg meg “nada” om for med syv kamper igjen handler det kun om å ta tre poeng i PL å avansere i CL! Watford leverte en kjempe kamp på Old Trafford og begge United`s mål kom jo mot spillet`s gang, men igjen: who cares? Noe jeg personlig håper United kan jobbe videre med er å dominerer kamper også nå når dem ikke leder, i dag virket det litt som det var en kollektivt formsvikt på hele laget. Her er jeg ganske sikker på at landskampene pluss det at en etter en kommer tilbake etter skade får ta sin del av skylden for en temposvak kamp. For min egen del så er det så utrolig deilig å se Rashford score igjen, jeg er så ekstremt svak for lokale spillere og det han leverer som Manchester United spiller varmer mitt hjerte selv om han ikke hadde sin beste kamp i dag.

I dag er det vanskelig å trekke fram United`s beste spiller, midtbanen var for meg uten tvil lagets tre svakeste spillere så jeg velger å gi min “MOM” til Solskjær for tre poeng og gode taktiske valg som sikret oss tre deilige poeng og en fortsatt deilig lørdag 🙂

Gratulerer til OGS for sin første seier om permanent manager og gratulerer til Martial for to- sifret antall scoringer denne sesongen.

  • Hva er deres tanker om kampen?

Tidenes norske fotballeventyr fortsetter

 

Ole Gunnar Solskjær er bekreftet som klubbens nye manager❤️

Dette skulle vel bare mangle eller?

  • 14 av 19 seire
  • Leder Premier League med Solskjær tabellen
  • 29-11 og 18 plussmål i målforskjell under Ole Gunnar

Jeg har sagt det før og jeg sier det gladelig igjen: Mitt førstevalg som manager var Pochettino etter Jose` Mourinho, men det tok ikke lang tid før jeg innså at jeg tok feil! Nok ett bevis på at jeg skal fortsette å innta min rolle som selverklært “sofamanager”. Personlig har jeg ikke sett en manager være så skapt for sin klubb som det Solskjær er for United siden Ferguson kom fra Aberdeen. Sterke ord, men hvorfor skal vi pynte på sannheten? Hvordan noen kunne stille spørsmål om denne ansettelsen? Det begriper jeg ikke, hadde det vært Zidane eller Pochettino som hadde levert dette hadde de blitt genierklært av pressen og fans verden over, uten det minste tvil.

Tottenham, Arsenal, Chelsea og PSG er lag som er beseiret på bortebane, det i seg selv er ikke nok til å sikre seg managerjobben i verdens største fotballklubb Manchester United, men hvis man tenker på hvordan han har snudd dette med “enkle ” grep og jeg setter ordet enkle i anførselstegn fordi det han har gjennomført er langt i fra enkelt og heller mirakuløst. Man kan jo si at skjebnen ofte lukker en dør for å åpne en annen, og det er vel akkurat det som skjedde da Jose` Mourinho forlot skuta til fordel for Ole Gunnar Solskjær. For under OGS ledelse er United ikke bare inne i kampen om fjerdeplassen, men United kan også ta tredjeplassen (noe jeg tror vi gjør) og vi er som alle vet i kvartfinalen i Champions League.

I mitt hodet handler det om så mye mer enn disse resultatene…. smilet er tilbake, humøret er på topp og vi angriper etter beste evne. Som Ole Gunnar selv sier: Det er ikke farlig å miste ballen, men da skal den vinnes tilbake etter noen få sekunder. Det å angripe motstanderen er en type fotball United skal spille.

Manchester United handler om og stå sammen, kjempe mot samme mål og det å kunne dra lasset sammen riktig vei som f.eks i bortekampen mot PSG hvor 50 % av startoppstillingen og 50% av den “vanlige” benken var skadet.

For meg personlig handler det om å være Manchester United 24 timer i døgnet, akkurat som Ole Gunnar Solskjær er av natur.

Det beste av alt? Jeg er ikke bekymret ett sekund lenger for klubbens fremtid og jeg sender deg en stor takk Mr.Ed Woodward, for på managerforsøk nummer fire traff du blink! Den som intet våger, intet vinner.

 

Gratulerer til deg Ole Gunnar Solskjær med managerjobben for klubben i vårt hjerte, tusen takk for denne reisen vi har vært på og den reisen som venter oss i fremtiden❤️

 

#UNITED4LIFE❤️

 

 

Konkurransetid

 

I påvente av en ny og veldig etterlengtet PL helg kjører jeg en ny konkurranse her på Unitedtim❤️.Denne gangen er det to (2) Manchester United t-skjorter signert av den tidligere Premier League og Champions League vinneren Henning Berg som er premie.

Konkurransereglene er som følgende:

1: Følg facebooksiden Unitedtim

2: Få en (1) United venn til å følge facebook siden Unitedtim og tagg vedkommende i kommentarfeltet på facebook under artikkelen.

Husk at dere som blir vervet kan selv verve 1 for å være med i konkurransen etter at dere selv følger facebooksiden Unitedtim.

 

Jeg trekker ut to (2) heldige vinnere av denne konkurransen som vil få hver sin signerte t-skjorte.

Konkurransen varer frem til torsdag 04.04.2019 klokka 1800. Vinneren vil få pm før vedkommende annonseres.

 

Fikk du ikke med deg intervjuet med Henning Berg? Trykk på linken for å lese hele intervjuet her: https://unitedtim.blogg.no/intervju-med-henning-berg.html

 

Lykke til alle sammen

Mvh Unitedtim

Vil han lykkes under Solskjær?

Han er vel den mest omtalte spilleren Manchester United har om dagen, egentlig har han vel vært det siden han kom fra Arsenal, så hvorfor har ikke Alexis Sanchez fått det til å fungere optimalt i vår kjære klubb? I mitt hodet er det flere grunner, men en ting vi kan være enig om det er at skader er hovedgrunnen til at han ikke finner formen så langt hos oss. Har han spilt fotball sammenhengende i mer enn to måneder i United uten å bli skadet? Ja, en kanskje to ganger og det sier litt om hvor uheldig han er. Og det er klart at når man har vært i en så stor klubb som Manchester United i 14 måneder uten en stabil prestasjon over tid så vil heksejakta starte. Husk at bare denne sesongen har han vel hatt fire skader som overhodet ikke gjør det enkelt for han. Hvorfor er Alexis så mye skadet i United er spørsmålet vi heller burde stille oss. Hvordan klarte han f.eks å levere 60 scoringer på 120 kamper i Arsenal over 5 sesonger? Hva er det som er så annerledes i vår klubb som gjør at han er så skadeutsatt?

For alle som følger Alexis Sanchez i sosiale medier så ser man at 95% av det han legger ut er en aller annen form for trening, så at han er i god fysisk form er det ingen tvil om. Jeg er hverken rakettforsker eller idrettslege, men det lukter overtrening av Sanchez laaaang vei i mitt hodet. En ting er hva man tåler av trening nå man er yngre, men når man blir eldre kommer skadene fortere og rehabiliteringen ved skader tar lengre tid. Nå har Alexis blitt 30 år og han tåler kanskje ikke den samme påkjenningen lenger, husk at Ryan Giggs iverksatte bruken/endringer av flere elementer som yoga, kosthold og nulltoleranse på alkohol som gjorde at han fikk forlenget sin karriere i følge han selv.

Jeg leser veldig ofte negative kommentarer om Sanchez, eller jeg leser noen så dropper jeg resten… Hver eneste gang det skrives om han tas lønna hans opp og jeg skjønner hvorfor, han er klubbens best betalte spiller, men er det nødvendig og diskutere hans lønn hver gang han ikke har levert på banen? Det påstås jo at han har helt opp til 500 000 pund i uka noe han garantert ikke har i ren klubblønn fra United. Veldig ofte har noen folk en tendens til å overdrive når man skal fortelle ting og det er synd når det ender med hets av vår egen spiller. Helt ærlig så kunne jeg ikke brydd meg mindre om hva han har i lønn fordi det er mellom klubb og spiller. Eller til dere som til stadighet skal kritisere han for hans lønn vs prestasjoner: Hvis du fikk 380 000 pund i uka som fotballspiller hadde du sagt fra deg lønna så fort du ikke presterte på banen? Svaret er nei!  

Mulig det er flere historier om slikt men en historie er jo da Fernando Redondo gikk fra Real Madrid til AC Milan og røk korsbåndet umiddelbart da overgangen var i boks, så sa han fra seg sin lønn til han ble skadefri. Applaus til han for en slik gest, men det er ikke realistisk ved småskader og egentlig uansett for Alexis.

At Sanchez tjener i overkant mye er vi alle enig om, men som sagt dette er en avtale som ble inngått av klubb og spiller og hvis behovet er der for å klandre noen så klandre Mr.Ed Woodward som gikk med på dette under forhandlingene.

Under ny manager så bør alle få tid og tillit, men jeg synes “prosjektet” Alexis Sanchez er vanskelig og for min egen del er jeg usikker på hva jeg ønsker meg videre. Når man tenker på resten av sesongen så er den for kort mest sannsynligvis for han til å overbevise fansen og Solskjær, så bør han få en siste sesong før han eventuelt selges? Jeg er usikker…

For min egen del så har vi ( jeg og fruen) sett han spille “live” flere ganger og han er jo like variabel “live” som hjemme foran Tv`n , grunnen til at jeg skriver dette er at ved en god plassering på Old Trafford er det ofte lettere på fange opp detaljer rundt spillet hans både med og uten ball.

En ting skal den godeste Alexis ha og det er at han i 9 av 10 tilfeller tar seg tid til fansen som står å venter etter kamp,det er ikke alle spillerne klubben har som gjør det…

Uansett så håper jeg av hele mitt hjerte at du vil lykkes hos Manchester United, men skulle du ikke lykkes hos oss er jeg trygg på at du vil lykkes andre steder for ditt talent er udiskuterbart.

  • Hva tenker dere om Sanchez?
  • Bør han bli eller selges?
  • Hvor mye tid bør han få?

 

 

Et fortjent tap!

Manchester United hadde syv mål med syv forskjellige målscorere så langt i FA-Cupen som ga meg ekstra håp om spillerglede og scoringer i kveldens kamp. Da jeg så at alle i start 11`rn var tilbake (minus Young) så fikk jeg en skremmendes ro, vel så feil kunne jeg ta, for der jeg trudde United skulle sprudle så kjempet ulvene oss i senk og vant fulltfortjent! I kampen mot Arsenal tapte United ufortjent, men i dag var det sprudlende og humørfylte United laget vi kjenner under OGS borte, helt borte…… For min egen del er jeg ekstremt skuffet for det virket om spillere var mer avskrudd enn påskrudd og det er ufattelig skuffende, husk at dette er en kvartfinale og United var to bittesmå kamper unna en finale i verdens eldste fotballturnering. Er ikke dette motivasjon nok?

Hva gikk galt i dag?  Det var noe “nonchelant” over alle på banen, hadde spillerne hatt samme fokus på dagens kamp som verdens beste reservekeeper Sergio Romero har så kanskje, men i dag gir jeg stryk til samtlige(minus Romero og Rashford) selv om man kan se at Rashford prøver, så seiret det kollektive Wolverhampton. Det er mulig har vært en kombinasjon av at United har “landet” litt samt det at alle skadene har skadet rytmen/flyten vi hadde, men hvorfor virket alle så tunge i beina i dag? Uansett takk til OGS som prøver med ulike bytter og helt klart og tydelig “pusher” spillerne fremover, men skuffende nok så fungerte ikke kamplanen i dag.

Verden beste reservekeeper Sergio Romero:

Nå håper jeg United blir 100% skadefrie i landslagspausen å spiller seg tilbake til det Manchester United laget vi er, neste motstander er Watford som skal slås! Dette tapet må United bare “børste” av seg fordi kampen om 3-4 plassen blir knalltøff, så hele klubben må ha 110% fokus på alle kampene som venter fremover, det er ikke mye rom for feilskjær fremover.

God lørdag videre hvis det er mulig………

 

Intervju med Henning Berg

 

Henning Berg er født i 1969 på Eidsvoll og har lang fartstid innenfor fotballen både som spiller og trener. Som aktiv spilte han for klubber som Vålerenga, Lillestrøm, Blackburn og Manchester United,mens han har vært hovedtrener for klubber som Lyn, Lillestrøm, Blackburn, Legia Warszawa og Videoton.

Henning Berg har 100 landskamper (9 mål) for Norges A-landslag og fikk 103 kamper( 3 mål) for Manchester United. Han er i dag hovedtrener for Stabæk i Eliteserien.

Jeg vil rette en stor takk til Henning for å ta seg tid til dette intervjuet, du er høyt elsket av United fansen og er meget populær i United miljøet i Norge så dette har jeg sett frem til.

 

– Du startet din A-lagskarriere i KFUM før turen gikk videre til Vålerenga i 1988, hvordan opplevde du din første «store» overgang i Norge ?

Det var ett naturlig steg videre for meg etter å ha trent med dem samtidig som jeg spilte kamper i KFUM, den gang spilte KFUM i 4.divisjon (3 divisjon i dag) og det er klart at dette var både naturlig og spennende for min karriere.

– Etter å ha vært noen sesonger i Vålerenga gikk du til erkerivalen Lillestrøm, og det var her du fikk din første landskamp for Norge mot Færøyene. Kan du fortelle litt om landslagsdebuten din?

Jeg hadde jo noen kamper for U21 landslaget, men klart det å debutere for A-landslaget var stort. En artig historie her er at landskampen var mot Færøyene (Norge vant 2-1) og en del fra VIF-klanen hadde møtt opp, husk at jeg akkurat hadde gått fra Vålerenga til Lillestrøm så hver gang jeg hadde ballen pep klanen. Det er ikke hver dag en norsk landslagsdebutant blir pepet på. Dette er bare sjarmen med fotball.

– Du var jo også på prøvespill i Manchester United i 1988 som dessverre ikke endte med kontrakt på første forsøk, men United holdt alltid øye med deg, hvordan var det som ung spiller å komme på prøvespill til en klubb som Manchester United?

Jeg var som sagt veldig ung den gangen, men det var stort å få trene med Manchester United, jeg fikk være med laget på en juniorturnering til USA med KFUM, Brian King som var som var speider for United anbefalte meg til Ferguson og jeg fikk trene med United i en uke mellom overgangen fra KFUM og Vålerenga. Den tiden var det også vanskelig med arbeidstillatelse vedrørende det å få kontrakt, men jeg var kanskje heller ikke “klar” nok den gang.

I 1992 ble du kjøpt av Blackburn Rovers hvor du var i 5 sesonger som en klippe i forsvaret, var det en barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse da du ble utenlandsproff?

Det var stort å komme til en Premier League klubb som Blackburn, jeg  kom midt i sesongen og spilte ikke så mye det første året, men vi ble nummer 4 og året etter spilte jeg fast på laget hvor vi ble nummer 2. I 1994/95 sesongen vant vi PL.

– Som du nevnte så var du i 94/95 sesongen med på å «røve» Premier League tittelen fra United, hvordan føltes det å vinne din første Premier League tittel? 

Det var knallsterkt og egentlig litt uvirkelig, en enorm prestasjon av spillerne og alle som tilhørte Blackburn Rovers, husk at vi ikke hadde vunnet noe siden 1912.

– Jeg har fulgt Manchester United tett siden tidlig 90 tallet og jeg har aldri opplevd en slik «storm» rundt United som nå under Solskjær, hva var dine tanker rundt denne ansettelsen ?

Vel, jeg var jo ikke kjempe overasket men for å være helt ærlig så trudde jeg klubben f.eks ville gå for en som var litt mer rutinert som Laurent Blanc som både hadde erfaring fra PSG og det franske landslaget. Uansett så har klubben fått en ekte United mann som manager og en kjempe bra fyr.

– Vi kan vel alle være så ærlig å si at det har gått bedre enn forventet for Ole Gunnar som trener i United, er du overrasket over den umiddelbare suksessen?

Litt overasket tror jeg alle er, klart noe ville man jo forvente umiddelbart for troppen er full av kjempetalent som Jose` Mourinho ikke klarte å utnytte. Jeg forventet jo en prestasjonsøkning, men ingen hadde vel trudd at det skulle gå så bra. Her vil jeg legge ved at det å ha folk som Solskjær, Phelan og Carrick som kjenner klubben og dens betydning er gull verdt i en slik snuoperasjon.

– Solskjær var en mester i å «observere» som spiller og har erfaring som trener for United sitt
reservelag hvor han blant annet trente Paul Pogba, hvor viktig har dette vært for han som
trener tror du?

Ved at han kjente klubben på den måten han gjorde så slapp han jo den prosessen med å bli kjent med både klubb og spillere så dette har helt klart hatt en stor betydning for Ole Gunnar som United manager.

– Etter storspill for Blackburn begynte ryktene om at United og SAF ville ha deg, og på denne tiden var United (da også) blant de beste klubbene i verden, var det en barndomsdrøm som gikk i
oppfyllelse da du signerte for United i 97?

Litt kanskje, denne overgangen var jo kjempe stor for meg og jeg ble jo PL`s dyreste forsvarspiller da jeg gikk fra Manchester United til Blackburn, så litt press fulgte med. United var jo den gang definitivt den beste klubben i England så for meg personlig var det en stor overgang både personlig og karrieremessig.

– Du ble historiens første nordmann til å vinne PL i 94/95 med Blackburn og da du ble seriemester med Manchester United i 98/99 ble du den første i verden til å vinne PL med to forskjellige klubber, hvor mye betyr en slik prestasjon for deg?

Det er jo en utmerkelse jeg er stolt av, men ikke noe jeg tenker særlig over, det som virkelig betyr noe er at vi vant serien og de gode opplevelsene da man vant ligaen med begge lag.

– Jeg husker dessverre godt at en skade satt deg ut i den fantastiske avslutningen på den berømte treble sesongen i 99, skader er jo en del av gamet, men det må ha vært skuffende?

Jeg var svært lite skadet i min karriere så klart man blir jo litt skuffet for det var jo en del saftige kamper den siste måneden i 99, men jeg var fast på laget i månedene hvor jeg leverte på mitt beste i min United periode så det er jeg stolt av.

– I kvartfinalen mot Inter så sørget du omtrent på egenhånd for avansement etter en redning på
streken og en klarering mellom to Inter spillere, det var verdensklasse og SAF beskrev det som den beste redningen i verden på strek, det må ha vært en god dag på jobben?

Det var definitivt en bra dag på jobben og det mange kanskje husker meg best for i Manchester United

– Hvem er den beste spilleren du har spilt med og hvem er det beste du har spilt mot i din karriere?

Jeg har jo spilt mot og med en del folk, men dette handler jo litt om hvor man var karrieremessig. Da jeg spilte i den øverste divisjonen Tippeligaen hadde jeg store problemer med Kjell Olofsson fra Moss og Steinar Hopen i Sogndal og ikke for å sammenlikne spillerne, men Thierry Henry var mer forutsigbar og var sånn sett enklere å spille mot selv om han var på ett mye høyere nivå. Skal jeg plukke ut noen så velger jeg Zidane og Del Piero som de to beste jeg har spilt mot og de to beste jeg har spilt med er Keane og Scholes.

– Du er i dag hovedtrener for Stabæk og du har gjort en fantastisk jobb så langt, hvordan ser du på den kommende sesongen ?

Da jeg tok over klubben var målet å holde seg i Tippeligaen noe vi greide. Det viktigste blir nå å bygge videre på det vi startet på i fjor, fortsette å utvikle samhandlingen i laget offensivt og defensivt og utvikler hver spiller mest mulig. Samtidig som det blir viktig å lykkes på overgangsmarkedet men å hente spillere som både forsterker og komplimenterer spillertroppen og samtidig passer Stabæk som klubb.

– Stabæk har mange talenter i sine rekker, er det noen du vil trekke frem i den kommende sesongen ?

Spillere som Ola Brynhildsen, Hugo Vetlesen og Tobias Børkeeiet er i god utvikling som vi har forventninger til.

– Hva slags målsetting har Stabæk tabellmessig i årets sesong?

I Tippeligaen er det lite som skiller lagene så det handler om og få en god start, være utviklingsorientert og ha en gjeng som jobber sammen. En klubb som Stabæk neste sesong bør havne ca midt på tabellen.

– Du har vært hovedtrener i utlandet for Blackburn, Legia Warszawa og Videoton, hva er ditt beste minne fra disse trenerjobbene?

Denne er lett, uten tvil serie- og cupmesterskap med Legia Warsszawa, i tillegg så vant vi også 60 av 97 kamper der og 5 av 6 kamper i Europa Ligaen, så det er meget gode minner. Pluss vi slo Celtic 6-1 sammenlagt i Champions League-kvalifiseringen som er en meget sterk prestasjon.

-Tror du at Ole Gunnar sin suksess (så langt ) kan åpne flere dører for norsk trenere?

Kanskje, men først og fremst har United ansatt en United mann, men man vet aldri hva dette kan ha å si. Klart det kan fort skape mer tillit til norske trenere, men det vil tiden vise.

Jeg må spørre, er vinneren av Premier League sesongen 2019/20 Manchester United?

Jeg tror ikke det, først og fremst må United bygge videre på det fundamentet som Ole Gunnar har skapt nå og samtidig må klubben vise økonomiske muskler mot klubber som City og Liverpool. Klart med de rette signeringene så vet man jo aldri, men at klubben er i stor fremgang er det ingen tvil om.

– Til slutt, jeg sa ved ansettelsen av OGS at United blir nummer tre og vinner Champions League denne sesongen, og jeg har sagt til min samboer at vi skal til Madrid hvor finalen spilles, blir det tur på meg til Madrid tror du? 

Klubben har jo plukket utrolig mange poeng samtidig som klubbene foran har avgitt en del poeng så 3. plassen er jo fullt mulig, men det blir knalltøft. Når det gjelder CL så er det ekstremt viktig og ha marginene på sin side, ser du f.eks på PSG kampene United hadde så var franskmennene best selv om Manchester United avanserte. I en turnering som Champions League må man ha marginene på sin side og samtidig være heldig med trekningen. Ballen er rund så hvem vet? Kanskje det blir Madrid tur på deg 🙂

 

Tusen hjertelig takk for at du stilte opp og masse lykke til med Stabæk fremover.

Marginene ble igjen i Paris

Jeg HATER å tape og jeg HATER å tape kamper United skulle ha vunnet!!! Men det måtte vel komme en dag hvor United skulle tape en PL-kamp under Ole Gunnar, men det skulle ikke bli i dag og det burde ikke ha blitt i dag. Manchester United leverer en mye bedre kamp en Arsenal, men marginer og en billig straffe ga London laget tre poeng i dag. Da Lukaku satt en gigantisk sjanse i tverrleggeren etter 10 minutter og De Gea leverer en gigantisk tabbe (husk at dette er verdens beste keeper) så kan man vel kanskje si i etterkant at dette lå i lufta? For min egen del så har jeg ingen problemer med å tåle ett tap så lenge det er fortjent, men i dag fortjente Manchester United ALLE tre!! United misbruker vel 5-6 store målsjanser og har to i stolpen ved Fred og Lukaku pluss alt det slurvet foran Arsenal sin 16 meter som burde ha ført til så mye mer! Så hvor marginene var i dag kan man lure på. Dette var første kampen under Solskjær hvor United misbruker så mange sjanser uten å score, egentlig er dette den første kampen hvor dem misbruker mange sjanser, for under OGS oser klubben scoringer. Man fryktet jo litt at spillerne fortsatt skulle være mentalt i Paris, men eneste som ble igjen i Paris var marginene. I dag synes jeg Fred var best (se bort i fra den billige straffa), selv om ingen var direkte dårlig var det en del slurv som kostet oss tre poeng i dag. Arsenal skapte fint lite, men fikk tre poeng og iblant er fotballen urettferdig.

Nå gjelder det bare å børste dette tapet av seg for neste lørdag venter Wolves borte i FA-Cupen`s kvartfinale, en cup vi skal vinne!

UNITED 4 LIFE❤️

Konkurransetid

Da er tiden kommet for en ny tøff konkurranse her på Unitedtim, denne gangen er det en Manchester United drakt signert av hele troppen fra 2008/09 sesongen med blant annet autografen til Cristiano Ronaldo.  Verifisering følger med premien.

Konkurransereglene er som følgende:

1: Følg facebooksiden Unitedtim

2: Få to (2) United venner til å følge facebook siden Unitedtim og tagg vedkommende i kommentarfeltet på facebook under artikkelen.

Husk at dere som blir vervet kan selv verve to stk som følger siden for å være med i konkurransen etter at dere selv følger facebooksiden Unitedtim.

Konkurransen varer frem til fredag 15.03.2019 klokka 2200 og vinneren annonseres kort tid etter, vinneren får pm først.

Lykke til alle sammen

Mvh Unitedtim

From Paris with love

 

Dette må være det sjukeste jeg har opplevd som United supporter, dette var helt rått og jeg skulle gitt mye for å vite hva som gikk gjennom hodet til Rashford da han skulle sette straffa. En miss ville vært fatalt, men han bare klinker`n i kassa, jeg takker Manchester United guden ( OGS ) for dette❤️Det er bare å adle, krone eller gjøre han til hva han selv vil, men personlig mener jeg det bare er å reise en statue av Solskjær på toppen av operahuset, det er det minste Norge som land kan gjøre for han. Jeg er helt tom, mentalt utkjørt, men som jeg alltid sier; slike kamper skaper supportere og det er så deilig at den lokale fotballen seirer over PSG som ikke er noe uten sine rike eiere. Av med hatten for Lukaku som har scoret 6 mål på tre kamper og for debuten til Greenwood. Vi er Manchester United og vi er i kvartfinalen i Champions League, og snart er vi i Madrid hvor finalen spilles! Jeg tar helt av fordi alt er mulig under OLE GUNNAR SOLSKJÆR!!❤️ PSG vs Manchester United 1-3 , Tell me how great does it feel❤️

Kampen fikk jo den starten vi drømte om og selv om Bernat utlignet til 1-1 satt jeg med følelsen av at vi kunne vinne fordi United var livsfarlig på kontringer. Selv om PSG hadde over 750 pasninger og spillere som Di Maria, Verratti og Marquinhos prøvde å “filme” ved enhver anledning så vant United fult fortjent og dette var en lagseier, men for meg er Smalling “man of the match” i mine øyne. I mai er det 20 år siden Ole Gunnar selv avgjorde CL finalen, får vi ett “dejavu” hvor han er manager her?

Grattis til alle som elsker Manchester United❤️

Hit men ikke lenger?

Hit, men ikke lenger? Er mitt spørsmål før morgendagens kamp. Troen forblir alltid der selv om United har 0-2 i sekken fra Old Trafford. Skal Manchester United slå ut PSG på Parc des Princes må klubben ikke bare overgå snuoperasjonen i Torino mot Juventus i 99` ( 0-2 til 3-2 ), men kanskje levere klubbhistoriens beste kamp. Dette sier jeg ikke bare fordi United er hardt skadeplaget, men fordi PSG er ett av de beste hjemmelagene i Europa med 14 hjemmekamper (i serien) og 50-5 i målforskjell. Legger man til her at Mbappe har 26 mål på 22 kamper sier det seg selv at det blir tøft, men vi er Manchester United og en gang må dem tape hjemme.

Hvis United scorer før det har gått 20 minutter slår vi dem ut, det har jeg klokketro på. Da Solskjær ble ansatt som manager sa jeg at United blir nummer tre i PL og vinner Champions League, nøyaktig 20 år siden hans selv avgjorde finalen. Tenk hvor fotball-erotisk det hadde vært.

Under Mr. Solskjær har United vunnet alle sine kamper på bortebane, og noen av spillerne liker seg nok best på bortebane mot angripende lag. Men hvordan Solskjær skal erstatte Pogba, Matic og Herrera er det ingen som vet, men her bør nøkkelen helt klart være å fokusere på dem som skal spille kontra dem som ikke skal spille. Det er bare å krysse fingerene for at Martial og Lindgard er tilbake så får man heller spille med kun defensive på midten. Det å skulle få en spiller som skal “erstatte” en spiller som har levert 14 mål og 11 assists  (Pogba) kan bli en utfordring for Ole Gunnar, men hvorfor skulle ikke andre blomstre i hans fravær?I tillegg vil en spiller som Rashford være perfekt i en slik kamp, så langt har han levert meget imponerende 10 mål og 8 målgivende med sin ekstreme hurtighet som garantert vil skape hodebry for PSG sitt forsvar.

Jeg og fruen var på OT da United tapte hjemme mot PSG og den kampen minnet meg veldig om hjemmetapet mot Juventus under Mourinho, hvor man kanskje var litt preget av stundens alvor. Nå har Manchester United fått mere tid under Ole Gunnar og laget er fortsatt like solid, husk United vant 2-1 nå nylig i Torino og ville da ha gått videre på bortemålsregelen så hvorfor skal vi ikke kunne slå ut PSG ?  Klart vi kan det!

Krysser fingrene for at Martial blir klar, hans fart/teknikk er ett angrep for seg selv, noe hans 11 mål og to assist så langt beviser, samtidig viser Romelu Lukaku sitt sanne jeg om dagen så mye morsomt kan vente i Paris.

“PSG smadret i Paris” er min drømmeoverskrift i norske medier sent onsdag kveld, men her det nok hjertet som snakker, men jeg følger alltid hjertet mitt fordi Manchester United betyr alt for meg❤️

  • Hva tenker dere om morgendagens kamp?
  • Går United videre og hva blir resultatet?