Derfor publiserer jeg IKKE intervjuet med Joshua King

Hei folkens,

Jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle formulere meg slik at jeg kunne gi dere denne informasjonen, vanligvis informerer jeg ikke om intervjuer jeg gjennomfører da ting kan oppstå. I dette tilfelle oppsto det en del hendelser som gjør at jeg ikke ble fornøyd med “sluttproduktet”, som da er intervjuet med Joshua King.

Litt om saken:

Når jeg tar kontakt med ulike sportspersonligheter presentere jeg meg selv i forhold til hva jeg driver med, hvorfor jeg ønsker å intervjue vedkommende samt hvilke spørsmål jeg kommer til å stille. Grunnen til at jeg tok kontakt med managementet til Joshua var i forhold til fotballskolen han arrangerte gratis for den neste generasjonen, samt at jeg ønsket å høre litt om reisen fra Romsås til Manchester United og hans inntreden i Premier League. Jeg tenkte, og mener fortsatt, at dette ville være til inspirasjon for mange unge håpefulle der ute, men her oppstod utfordringen da vi “plutselig” ikke delte denne tankegangen.

Jeg har intervjuet flere eks-fotballspillere og “kjemi” er alltid noe jeg er spent på med tanke på selve gjennomføringen av intervjuet. Da jeg traff Joshua og ansvarlig for koordineringen av intervjuet virket det som man bare ville ha unnagjort intervjuet i en fei selv om det var satt av 15 minutter. Jeg hilste på Joshua, fortalte hvem jeg var og hva vil skulle snakke om (tilfelle noe informasjon har glippi underveis), allerede her startet utfordringene da han plutselig ikke var “lysten” på en prat. Jeg spurte han på en høflig måte om vi skulle gjennomføre intervjuet og han svarte “ja” på en måte som satte sin tvil for et godt intervju, men jeg ønsket å gi det et forsøk.

Holdninger, oppsett for selve intervjuet, adferd og hvordan man svarer på spørsmålene gjorde det umulig for meg å levere et godt sluttprodukt, jeg valgte å “bryte” intervjuet ved å unnlate og stille de siste spørsmålene. Jeg takket høflig for tiden hans og spurte om vi kunne ta ett bilde samt om han kunne signere to Manchester United trøyer (en fra hans Man Utd. debut), noe som han gjorde selv om han egentlig bare ville dra.

Jeg ønsker ikke å gå nærmer i detaljer fra denne dagen og den eneste grunnen til at jeg deler dette delvis, er fordi jeg annonserte et intervju med Joshua King og da bør dere også få vite hvorfor det ikke kommer. Intervjuet ble ikke slik som ønsket og da velger jeg å ikke publisere det.

Sjekk gjerne ut Unitedtim på sosiale medier:

For Instagram trykk HER

For Facebook trykk HER

For YouTube trykk HER

For Tik Tok trykk HER

Overgangsvinduet, himmel eller helvete?

Zen modus for et godt overgangsvindu

Overgangsvinduet, himmel eller helvete? Usikker, på ett generelt grunnlag har Manchester United hentet spillere. Akkurat det er det ingen tvil om. Noen spillere har slått til, noen har falt igjennom av ulike grunner, noen spillere kommer “uventet” og slik er det i dette “overgangsgamet”, hvor det egentlig handler mest om å holde kortene tettest til brystet. Ulike medier verden over inkludert Norge gjør sitt beste med å spre “opplagte rykter” eller komme med sin egen “big-fish story”. Eneste man kan stole på i dagens samfunn når det gjelder personer med troverdig informasjon er Fabrizio Romano, han virker å være “en flue på veggen” i alt det store som skjer. Resten er som underholdning for meg hvis man ønsker det. Klart det finnes troverdig aviser/kilder som The Telegraph eller The Guardian, men ingen slår overgangsguruen  Fabrizio Romano. Skjer det noe stort, vet han om det.

Tregest på markedet?

Det at Manchester United er blant de tregeste av storklubbene på overgangsmarkedet er ingen hemmelighet, hvorfor jeg gleder meg like mye til hvert eneste overgangsvindu som seks år gamle Tim gjorde til julaften, bare for å se at Grinchen gjør sitt beste på å ødelegge kan man lure på iblant. Grinchen er Glazers i dette tilfelle. Naiv som jeg er ser jeg mer positivt enn noensinne på dette “vinduet”, ene og alene fordi klubben vår med Glazers i spissen tråkket på det største bananskallet som er mulig å tråkke på med tanke på fotballhistoriens dårligste konsept: “SuperLeague”.

Derfor tror jeg Glazers kommer til å “bakke” Ole Gunnar mer enn planlagt for å gjøre ett desperat forsøk på å “kjøpe seg” tillitt fra oss fans ved at dem viser muskler på overgangsmarkedet. Med en kruttsterk 2. plass i Premier League samt det å være ubeseiret på bortebane er en stor prestasjon i mine øyne, men en klubb som Manchester united må ta ytterligere steg noe jeg tror dem gjør med ett sterkt “sommervindu”. Jeg tenker alltid slik: “sikt alltid på månen- selv om du bommer, lander du blant stjernene”.

Mine ønsker.

Jeg har vært klar hele veien på at United må styrke seg offensivt i tillegg til stopperplass, samt at jeg gjerne ser Wan-Bissaka få en utfordrer slik at han kan ta ytterligere steg utviklingsmessig, slik som vi var vitne til da Telles ankom og Shaw nesten ut av det blå ble Premier Leagues beste venstreback. Trippier nevnes som en aktuell spiller, ikke mitt førstevalg da jeg ser for meg at han ikke vil være fornøyd med å spille en rolle som “annen fiolin”. Samtid kan han bekle begge back posisjonene, noe som vil være “sunt” for stallen, men prisen på han virker å være spinnvill slik den alltid er på britiske spillere. Grunnet til at jeg mener Man Utd. må kjøpe 1-2 offensive spillere til er fordi pr. i dag besitter klubben maks fire spillere som man kan stole på at vil score over 10 mål i løpet av en sesong (Bruno, Cavani, Greenwood og Rashford) og det holder ikke gjennom en lang sesong hvor man skal kjempe om titler på alle fronter gjennom 55-60 kamper. Skal man bli best i verden igjen må klubben ha flere spillere som kan score mål fra øvrige posisjoner.

Harry Kane, Jadon Sancho og Varane er mine førstevalg, selv om førstnevnte mest sannsynlig havner i Man City. Jeg har klokketro på at Jadon kommer sammen med en stopper, samtidig kommer det garantert en spiller som ingen forventet at skulle komme ala` Donny. Det skjer alltid. Mange mener at Manchester United trenger en defensiv midtbane ala` Rice fra West Ham og det er jeg tildels enig i, men pr. i dag er det andre posisjoner som klubben er svakere på som må forsterkes først i mine øyne. Uansett er det lov å drømme og en perfekt sommer for meg ville vært hvis klubben signerte Sancho, en stopper, en spiss, en back og en defensiv midtbane. Må man velge så håper jeg Manchester United signerer spillere i den rekkefølgen, så ser vi hvor dette ender 🙂

Spillere ut.

Sende spillere ut må kanskje være den tøffeste delen av det å være manager, men det må gjøres skal klubben lykkes med sine langsiktige mål. Spillere jeg tror forlater klubben er Phil Jones, Juan Mata, Nemanja Matic, Jesse Lingard som de åpenbare. Hvem som tar keeperplassen gjenstår å se, men for meg er det ingen tvil. David de Gea er vår beste keeper pr. i dag, men vil han hjem til Spania skal han få de beste lykkeønsker fra meg for alt har har gjort for klubben. Reiser han bør United hente er ny keeper ala` Oblak. Jeg tror ikke Henderson er god nok gjennom en lang sesong for en stor klubb som det Manchester United er samt at det å takle presset ikke er for alle. Det at han i tillegg er bak Pickford i køen på landslaget er en pekepinn for meg. Spillere som Williams og Tuanzebe bør dra på utlån.

Når det gjelder Pogba og Martial tror jeg Martial får en sesong til av Ole Gunnar, mens Paul Pogba tror jeg drar i sommer. Det at han i det hele tatt drar til EM uten å ha signert en ny kontrakt kan være meningen eller planlagt med tanke på det utstillingsvinduet EM er, som kanskje vil få flere klubber på banen når det gjelder et kjøp av Pogba. For meg har ikke Pogba United- DNA i blodet og selv om han er blant verdens beste når han er på topp så bør han kanskje dra til en klubb hvor han ønsker å være og som gjør han lykkelig som fotballspiller. Det er en tid for alt og man skal ikke se bort ifra at Pogba ender i PSG eller Real Madrid etter EM. Ingen spillere er uerstattelig.

Hva tenker dere om spillere ut/inn?  Del deres tanker.

Vi er Manchester United og vi skal vinne trofeer den kommende sesong!

Sjekk gjerne ut Unitedtim på sosiale medier:

For Instagram trykk HER

For Facebook trykk HER

For YouTube trykk HER

For Tik Tok trykk HER

 

Mysteriet Anthony Martial

Sånn gjør man når noen prøver å snike seg med på bilde, ha ha

 

Tony Martial came from from france

English press said he had no chance

50 million down the drain

as Tony Martial scores again

 

Jeg digger sangen og jeg har ikke tall på hvor mange ganger vi har sunget den på Old Trafford, herlig sang om en av verdens største talenter som i sin første sesong under Louis van Gaal ble lagets toppscorer.

Anthony Martial ble verdens dyreste tenåring da han ble hente fra Monaco i 2015 for 36 M P, men siden hans debutsesong har karrieren hans vært preget av ustabilitet, personlige utfordringer samt at han har fått klar beskjed fra flere av klubbens managere om at han har ett problem med holdningen.

Han har brukbar statistikk når det gjelder assist og mål for Manchester United, men jeg sitter med følelsen av at han kunne vært så mye bedre, sykt mye bedre. Med sine 258 kamper og 78 mål så er det absolutt innenfor når man ofte spiller ving eller spiss i en 4-3-3 formasjon. Sesongen som nylig ble avsluttet ble hans mørkeste sesong i hans Manchester United karriere med kun syv scoringer fordelt på 36 kamper. Misbrukte sjanser, fire skader og en rødt kort oppsummerer egentlig hans svakeste sesong ganske greit. I tillegg ble han byttet inn ni ganger og hele 15 ganger ble han byttet ut. I Sesongen 2019/20 som var hans beste i den røde trøyen leverte han massive 23 scoringer på 48 kamper. Er dette tilfeldig eller er dette bare slik Martial er som fotballspiller?

Dette er for meg Martial i et nøtteskall dessverre og for meg må dette være en av Ole Gunnars største “hodepiner” når han skal vurdere hvem som bør starte den påfølgende kampen, på sitt beste er han en av Europas beste angripere og det er det som gjør dette så frustrerende. Uansett kunne og burde han vært mye bedre..

Er han ikke motivert nok som person til og elske det å være Manchester United spiller ?

Personlig tror jeg ikke han er det, det er ikke mulig i mine øyne å levere så bra i den første sesongen får så og levere så ustabilt de tre neste sesongene, for så og levere sin beste sesong før han nå nylig leverte sin svakeste sesong. Spiller han fire kamper er han god i en. Her skjønner jeg Solskjær som garantert river seg i håret av han. At han har potensialet til å bli verden beste fotballspiller er det for meg ingen tvil om, men han er sin egen verste fiende virker det som, så han blir neppe best i verden. Hva jeg håper er en annen sak.

Å være talentfull er ikke synonymt med å lykkes.

Han har tatt en del feil valg privat som mange mennesker gjør, men han virker ikke å lære av det. Det spørs om han lærer av sine feil i United da. Han har nå lagt bak seg sin sjette sesong i United og snart venter den syvende, her har Ole Gunnar sagt at United skal være det laget som løper mest så det blir spennende å følge med på, for en sulten, stabil og motivert Martial vil garantert være en av ligaens giftigste spillere.

Jeg håper av hele mitt hjerte at han lykkes i Manchester United! Skulle han ikke det, men lykkes i en annen klubb bryr jeg meg fint lite om det, noen ganger passer man bare ikke inn i en klubb selv om man er god nok.

 

  • Hva tenker dere om Martial sin karriere i Manchester United?
  • Er fremtiden hans hos United ?

 

Sjekk gjerne ut Unitedtim på sosiale medier:

For Instagram trykk HER

For Facebook trykk HER

For YouTube trykk HER

For Tik Tok trykk HER

I dag kommer terminlisten for Premier League, her er noen trygge og rimeligere reisetips

Reklame | Avanti West Coast, Premier Inn, Park Inn, Romzzz og Motel One

Da nærmer den nye sesongen seg, sakte men sikkert. I dag (16 juni) kommer terminlisten for den kommende sesong klokken 1000. Hva status blir for oss supportere med tanke på reise/billetter for å kunne sette kursen mot drømmenes teater neste sesong er dessverre uklart. Foreløpig er fjerde trinn for å åpne England igjen utsatt, og pr i dag er dato for tillatelse til full kapasitet på stadion, satt til 19. juli 2021. Men jeg satser på at alt løser seg for oss alle, og fruen er informert om at vi skal på første hjemmekamp hvis dette blir mulig, men en kamp eller to ila 2021 bør være innen rekkevidde.

Her har dere noen ulike reisetips basert på egne erfaringer for en billigere reise samt opphold.

Det er ingen tvil om at det å skulle reise for å se sitt favorittlag spille, ofte blir en dyr affære. Både hoteller og flyselskaper prissetter sine produkter helt bevisst etter kamper i Premie League etc. Jeg har sett flere hoteller som har reklame hvor dem viser frem priser helt nede i 4-500 kroner natten, mens på selve natten etter kamp så koster det fort opptil 1500 til 2000 kroner. Flyselskapene er ikke noe bedre, men på begge disse områdene finnes det flere mulige måter hvor man kan få dette til en rimeligere penge. Her kommer det noen tips basert på egen erfaring:

Et innspill fra meg er: Ikke tenk på hva ting koster pr enhet, men se på det totale prisbildet for hele reisepakken.

Reise til Manchester via London.

Reiseruten er som følgende: Fly fra Gardemoen til Gatwick, fra Gatwick tar man toget til London Victoria (ca 30 min), når man har kommet dit må man ta banen (Tube) fra London Victoria til London Euston (ca 10 min) før siste etappe går fra London Euston til Manchester Piccadilly (ca 2 timer).

Her er linken hvor man enkelt kan bestille denne reisen, bare plott inn fra Gatwick Airport til Manchester Piccadilly. Bestiller man “offpeak” så får man en billettype som gjør at man kan ta flere tog og ikke akkurat det toget som kommer på ditt bestilte klokkeslett. Billetten(e) henter du ut på en automat ved toget på Gatwick Airport. Se link her https://www.avantiwestcoast.co.uk/

NB: Husk å ta med kortet du betalte med for man må sette det inn i en automat for å få ut billettene (tur/retur) eller så er det manuelle skranker for hjelp hvis det skulle være noe.

Totalt sett tar denne ruten ca. tre timer lenger, men man kan fort spare tusenvis av kroner.

Vakre Manchester sentrum.

Hver tidlig ute med flybilletter…

Dette kan man si til det kjedsommelige, men av egen erfaring så blir flybilletter sjeldent billigere. Her er noen tips/innspill til rimeligere flybilletter:

  • Bestill når terminlisten kommer i Juli, utreise fredag og hjemreise mandag. Man Utd har sjeldent hjemmekamper på mandager, men det kan forekomme. Husk at kamper ikke blir endelig bekreftet før seks uker før.
  • Flybilletter som inneholder mellomlanding er ofte billigere, men husk å ha god tid på “ventende flyplass” minst 1-1,5 time. Jeg har selv mistet et fly i Brussel da jeg kun hadde 40 minutter fra jeg landet til jeg skulle videre med neste fly.
  • Vurder andre avreise-flyplasser enn Gardemoen, det kan være lønnsomt hvis geografien tilsier det i forhold til bosted. Jeg velger alltid Gardemoen.
  • Spiller Manchester United på en tirsdag eller torsdag, så har Norwegian rimeligere direkteruter fra Gardemoen til Manchester på mandager og onsdager. Med retur onsdag eller fredag.

Hver tidlig ute med din hotellbestilling..

Alle hoteller i Manchester skrur opp prisene på selve natten etter kamp, dette er et velkjent fenomen verden over ved store begivenheter. Her er et tips samt forslag til hoteller:

  • Bestill hotell når flybillettene er i boks. Da blir pris pr natt mye billigere og mange hoteller har endring eller kanselleringsmuligheter uten gebyr, helt opptil dagen før ankomst. (husk å sjekke dette ved bestilling)

Jeg bruker disse hotellene når jeg er i Manchester grunnet beliggenhet i sentrum eller nært, kombinert med pris/kvalitet: Premier Inn Printworks, se hotell her , Park Inn Manchester, se hotell her , Romzzz aparthotels , se hotell her eller Motell One Royal Exchange, se hotell her

 

Dette er mine reisetips som jeg er meget godt fornøyd med, del gjerne andre gode og trygge reisetips i kommentarfeltet 🙂

 

Sjekk gjerne ut Unitedtim på sosiale medier:

For Instagram trykk HER

For Facebook trykk HER

For YouTube trykk HER

For Tik Tok trykk HER

Fellow Reds, møt Raymond Løken fra Red Army Gjøvik

Navn: Raymond Løken

Alder: 43

Bosted: Gjøvik

 

Noen ting kan bare ikke forklares selv om det er naturlig, men hvordan ble du Manchester United supporter?

Med en veldig sports gira far ble tippekampen en spesiell happening i helgene i oppveksten. Lyden av pling på tv og tippe resultatene gjorde at fotball interessen ble koblet opp mot helge kos. Og etter hvert som jeg begynte mer aktivit og følge med selv, merket jeg meg ofte et navn, Mark Hughes. Da begynte jeg og kikke litt mer på klubben han spilte for, og her oppstod det varme følelser som skulle vise seg og være ekte klubb kjærlighet som vokser og vokser den dag i dag.

Hvor lenge har Manchester United vært klubben i ditt hjertet?

Tror dagen jeg valgtet bla tatt var etter kampen mot liverpool høsten 92 hvor Mark Hughes scoret begge våre mål og snudde en vond trend med tap for erkefienden, endte riktig nok uavgjort 2-2, men det var noe som skjedde inni meg den dagen og all tvil i min sjel forsvant. Det var Manchester United som var mitt lag.

Personlig er Eric Cantona min favorittspiller hos Man Utd, hvem er din favorittspiller og hvorfor nettopp han?

Oi, her er det vanskelig og bare skulle plukke en, men det må bli Paul Scholes. En skikkelig klubbspiller som hadde hele karrieren sin hos Manchester United. Et skikkelig arbeidsjern som alltid kjempet til dommerne blåste. Gav alltid 100% i hver duell i hver kamp.  Han var heller ikke en type som ble involvert i noe utenom sportslig bråk. Kunne være intens på banen og ikke redd for å stå opp for medspillere eller laget. Rett og slett en spiller jeg har enormt respekt for og så veldig opp til.

Klubben i våre hjerter har skapt mange uforglemmelige minner, hva er ditt beste øyeblikk som United- supporter?

Her dras jeg i retning av den uforglemmelige kvelden i Barcelona i 99. En kamp med 5 minutter forventninger og glede, så 85 minutter med ren frustrasjon og frykt, så en euforisk avslutning med to scoringer på overtid, hvor Solskjær stikker frem tåa si og blir evig legende i klubben med sin match vinner scoring mot Bayern. Kommer aldri til å glemme den kvelden. Får fortsatt tårer i øyekroken av og se den kampen den dag i dag. Gåsehuden omtrent spretter av kroppen når den  siste ballen går inn fra OGS der.

Ett mål er ikke alltid bare ett mål, hvilket mål i din tid som supporter husker du best?

Her må jeg nok en gang tilbake til den legendariske treble sesongen. Semi finale kampen mot Arsenal. Med Keane utvist, nære ved å ryke på straffe imot på slutten av ordinær tid. Så etter 109 minutter spill kommer Ryan Giggs og bryter på egen halvdel, dribler vekk det som er av Arsenal spillere og klinker ballen i mål etter et harlig raid på venstrekanten. Etter og ha vært så nære og ryke ut så er det noe med den scoringa som festet seg som et herlig Manchester United minne jeg aldri vil glemme.

Drømmenes teater er fylt av mange magiske kvelder, hva er ditt beste minne fra Old Trafford?

Her vil jeg i stedet for og velge en kveld heller tenke tilbake til 90 tallet hvor stadion ikke var helt fylt av turister, men av ekte fans som støttet laget gjennom hele kampene.  Det kokte på tribunen på den tiden, mens jeg syntes det har blitt mer og mer avmålt stemning der de siste 10/15 årene. Og jeg tror mye av dette skyldes at det har blitt for dyrt for mange lokale og gå på hjemmekampene til United. Dette understreker jeg med og se til de som reiser med laget på bortekamper, hvor kamp billetter er langt rimligere i de fleste tilfeller. De synger og er med og lager liv i samtlige 90 + tillegg. Og misforstå meg rett her. Det er supert at mange tilreisende får oppleve Manchester United spille på Old Trafford, men syntes det har blitt for mange som sitter for stille igjennom kampene. Dette har jo klubben selv også sett, da de har ansatt lyd eksperter for å finne tiltak for å forbedre denne litt tamme stemningen som en ofte merker fra tribunen.

United har hatt mange store spillere gjennom tiden, hvem er den beste United- spilleren i klubbens historie i dine øyne?

Her er det fristende og velge seg en av Manchester Uniteds store mål scorere som Rooney eller Ronaldo, men velger i stedet og svare noe utradisjonelt. Går helt i andre enden av banen og velger meg den store dansken Peter Schmeichel. Med sin ruvende fremtreden der bak styrete han forsvaret stramt og reddet klubben utallige ganger når det så som mørkest ut. Bare for og dra et eksempel så går vi tilbake til tidligere nevnte semi finale mot Arsenal, hvor alle drømmer om en historisk treble så ut til og bli knust, en mann utvist, også får vi straffe imot på overtid i 2 omgang. Og det er jo en av Arsenals virkelig store som kommer frem for og ta straffen, Bergkamp. Vi husker vel alle hvem som gikk seirende ut av den duellen. Øyeblikk som dette samt mange andre helt utrolige opptredener mellom stengene gjør at mitt valg faller på nettopp han.

Hvis det er en kamp i klubbens historie du skulle ønske du kunne oppleve, hvilken ville du ha valgt da ?

Her vil jeg velge meg bortekampen mot Barcelona i 98/99 sesongen hvor vi kommer oss hjem med 3-3 i en vanvittig fotball kamp. Husker denne kampen godt med hvor vi leder 2-0, etter mål fra Giggs og Scholes, så snur kampen og barca utlikner på straffe etter 59 minutter, før David Beckham sender oss foran igjen kun 4 minutter senere.  Så utlikner barca igjen på straffe i det 70 minutt. Her bølger det hele tiden, og mot slutten kjemper hele laget som helter og vi kommer oss fra kampen med 3-3 og går videre sammenlagt og hang fortsatt med i kampen om treble mirakelet.

Som supporter opplever man mye på godt og vondt, hva er din største skuffelse som United supporter:

Her må jeg si den vonde ettermiddagen i mai 2012 da vi tapte serie gullet på målforskjell til by naboen, på overtid. Husker så godt at vi hadde alt i lomma, mede seier og at naboen lå under helt inn på overtiden. Så utliknet de først før avgjørelsen falt etter 94 minutter i deres kamp. Da hadde Manchester United spillere og ledere stått på banen lenge og ventet på en presentasjon av trofeet,  så kom den nedslående beskjeden om at de blå hadde avgjort kampen og var seriemestere. Sjelden har jeg vært så skuffet og sur.

Hva er ditt verste minne som United supporter?

Det må bli det forferdelige 1-6 tapet mot de lyseblå naboene i 2011. Orker ikke si mer om den…

Det finnes mange forskjellige typer supportere, hvordan vil din familie beskrive deg som supporter med tre ord?

Gal, Engasjert, Lojal

Trykk HER for å komme til Facebook-siden til Red Army Gjøvik

 

Her på Unitedtim deler jeg ting fra min hverdag som United- supporter, turer til Manchester, events jeg deltar på, konkurranser, intervjuer med supportere- og tidligere United spillere, har du noen ønsker om å se andre ting i tillegg?

Jeg storkoser meg med bilder og klipp fra dine herlige feiringer av United mål og artige påfunn. Så fortsett med det. Gode reflekterte innlegg skriver du også. Forstår at intervjuer ikke har vært lett de siste sesongene, men gleder meg til og se flere av disse når verden forhåpentligvis snart blir normal igjen. Bare fortsett det gode arbeidet du gjør, og spre Manchester United kunnskap og glede. Ser frem til og følge deg videre.

Du er klubbens sportsdirektør for en en uke, hvilken grep tar du?

Først vil jeg ansette en sportsdirektør som tar over for meg etter denne uken. Så banker jeg litt vett inn i våre eiere og overbeviser de om og selge klubben til fansen, og lykkes så klart med dette;) Deretter ville jeg snakket med Solskjær om hvilke spillere han egentlig ønsker seg og sørget for at disse ble kjøpt og solgt. Ville også løftet frem damelaget til Manchester United enda mer, og sørget for at de fikk spille sine kamper på Old Trafford.

Hva slags forventninger har du til Manchester United neste sesong, blir det ligagull?

Foran neste sesong forventer jeg at vi har en bredere stall, som gir oss en benk som OGS stoler på og benytter seg mer av. For det har blitt veldig mye slitasje på de samme spillerne denne sesongen. Forventer at vi tar et steg opp og tetter luken opp mot byrivalen og er med og kjemper om liga gullet helt inn. Vi bør også komme oss lenger i FA cupen og Champions League. Forventer jeg ligagull, tja, jeg vil ha det, men det forutsetter en del forsterkninger og at vi løser problemene vi har hatt i år med og bryte ned lag som legger seg lavt. En tittel må vi ha neste år, ellers er jeg redd ole out gjengen får viljen sin. Ellers fortsett progresjonen og få mer tempo i spillet og flere mål.

Hva synes du om jobben Ole Gunnar Solskjær har gjort som klubbens manager?

Jeg syntes Ole Gunnar har gjort en god jobb. Han overtok et lag som ikke hang sammen, med spillere som ikke blødde for drakta eller så betydningen av og spille for Manchester United. Han har ryddet opp og har nå fått en bra miks av masse ungdommelig pågangsmot og noe rutine som hjelper unggutta. Liker også måten han behandler enkelt spillere på.  Hører aldri han gå ut og kritisere sine spillere offentlig, og det virker som om gutta har respondert på hans tankemåte på en god måte. Vi tar små skritt i riktig retning hver sesong nå, men håper bare at han får den nødvendige støtten av eiere, og får hente de spillerne han selv ønsker.

Til slutt, hvilken spiller er din drømmesignering for Manchester United?

Ønsker meg stort Ruben Dias inn i midtforsvaret til Manchester United. Han har vist enormt potensialet i år og jeg tror han kunne fått en bra relasjon og trygget Maguire mye. Kunne selvsagt ønsket meg en spiss her, men mål starter med et solid forsvar, og her syntes jeg laget har manglet litt i år. Bailly er for mye skadet og til tider litt for vill i sine inngrep,  og jeg tror ikke Tuanzebe er klar for og fylle den rollen helt enda, men en god back up er han.

Tusen takk for at du stilte opp Raymond, meget spennende å høre om ditt forhold til Manchester United.

 

En udødelig kjærlighet

 

I supporterverden brukes ord som “en klubb” og “evig kjærlighet”  ofte blant fans, hvorfor føler vi det slik? Hvorfor er det slik at kjærligheten til en klubb varer evig? Hvordan blir følelsen til en klubb så sterk? Jeg skal innrømme at jeg ofte tenker på dette (også), man tenker på laget 24/7, man drømmer om det og ikke minst det påvirker hverdagen til de grader for veldig mange mennesker.

På utsiden er dette galskap tenker mange, men jeg tenker at dette heller er en måte å leve på. Tenk på alle fristelsene som er der ute som automatisk blir ekskludert fordi man er knyttet til et “sunt” miljø. Noter at jeg setter ordet “sunt” i parantes da høy puls, varm/kald svette og potensielle hjerteinfarkt/flimmer ikke bra for kroppen når man opplever store eller rett og slett nervepirrende kamper…Hehe..

For min egen del ble jeg forelsket i Manchester United, det skjedde plutselig og på en uforklarlig måte, uten at det ble ofret en tanke på hvordan det ville føles i med og motgang.

Det eneste som er felles for alle fotballsupportere er at vi kjennetegnes gjennom vår kjærlighet og entusiasme til klubben i vårt hjerte. Det er ett fellesskap man nesten må være i for og forstå 110%.

Hvordan kan en kjærlighet til en klubb bli så sterk? 

Det finnes det vel ikke noe fasit på, på meg selv kjenner jeg at jeg elsker klubben mer hver dag som går, i motgang når folk “tråkker” på klubben (også egne) forsterkes dette bare ytterligere. Det er bare sånn jeg er som person. Lojalitet er omtrent det viktigste for meg som finnes, det gjelder også i mange andre aspekter i livet som i ett forhold, jobb og f.eks venner. Ja, United skuffer iblant, men det er det mange som gjør på denne jordkloden også, men det betyr ikke at jeg trykker dem videre ned når dem trenger meg som mest.

Det er klokkeklart at fotball er følelser, hvis man ser bort ifra en knallhard treningsøkt, hvor er det bedre å få ut sine følelser enn på en fotballstadion? Ikke vet jeg, jeg vet bare at en United scoring i sluttminuttene ofte kan føles som den beste lykkerusen som finnes, ett hodet som eksploderer og alle inneslutta følelser kommer fram. Man hyler, skriker og synger for full hals for sitt lag.

Andre aspekter som kan knytte deg til klubben mer og mer, er jo det å treffe spillere eller lese personlige intervjuer over en lengre periode hvor man er på en slags personlig reise fra utsiden. Dette er for meg veldig interessant og skaper en sterkere tilknytning til både spiller og klubb.

Andre ting som at man får nyss i at Paul Scholes var på vei til Bergen og man kaster seg ut på en minnerik tur om natten med fruen er et annet eksempel, les historien her: https://unitedtim.blogg.no/1547384589_18_timer_og_ett_magisk_mte1008465039.html

Slike øyeblikk og hendelser over tid er kjærlighet for meg og slik vil det alltid være, det knytter meg bare enda nærmere klubben.

Jeg er veldig interessert i supporterkultur samt høre om hvordan folk ble supportere av sin klubb, så del mer enn gjerne din historie om hvorfor nettopp Manchester United ble din klubb 🙂

 

UNITED 4 LIFE❤️