Derfor valgte jeg denne drakten

Jeg har aldri kjøpt en keeperdrakt før, dette ble min første. Grunnen var for å markere hva jeg synes om behandlingen han har fått denne sesongen samt for å vise at han har min fulle støtte, men mest fordi en David de Gea Quintana i form er verdens beste keeper.

Den spanske sisteskansen kom fra Atlético Madrid i 2011 for 18.9 millioner pund. Han var kanskje noe uferdig som keeper ved sin ankomst, men var førstekeeper i Madrid med over 50 kamper for klubben. I tillegg ble han kåret til U21- EMs beste keeper da Spania vant i 2011 samt at han vant Europa League med Atletico Madrid i 2010. Jeg husker godt da han debuterte for Manchester United mot Manchester City i Community Shield kampen i 2011, hvor United vant (så klart) 3-2. En noe rufsete start, men ett vanvittig potensiale i spanjolen. Det tok tid før David de Gea klarte å venne seg til tempoet og knalltøffe dueller i Premier League, i tillegg er det ingen hemmelighet, noen han selv har bekreftet, at keepere var og er mye mer “beskyttet” av dommerne i La Liga. Uansett viste den unge spanjolen både karakter og en vanvittig mental styrke hvor han ikke lot seg “pille på nesen”, og han har vært en av klubbens beste spiller siden! Hans personlige utmerkelser taler for seg selv. Den “bruk og kast” mentaliteten enkelte supportere har synes jeg er forkastelig. Beklager at jeg sier det, men det er sannheten! Vi støtter i med og motgang.

Pr. i dag har David de Gea 405 kamper for Manchester United og han har holdt nullen 143 ganger. Denne sesongen har han holdt nullen 15 ganger (alle turneringer) og “stoppet” 113 avslutninger på 43 kamper.

Her er David de Gea sine personlige utmerkelser i Manchester United:

Årets United-spiller: 2018, 2016, 2015, 2014
Golden Glove-vinner: 2017/18

Fortid er fortid!

Jeg mener ikke at de Gea skal være førstekeeper basert på gamle meritter, men han fortjener en 100% fair sjanse til å bevise at en periodevis nedadgående formkurve kun er midlertidig. Det er derfor jeg mener at han må få en fair sjanse til å komme tilbake til god gammeldags form slik vi kjenner han. Vi må slutte å synes alt annet er “sexy” så fort motgangen sprer seg og fortvilelsen tar over. Sergio Romero og Dean Henderson er to fantastiske keepere på to helt forskjellige måter i form av erfaring og alder, men pr. i dag og gjennom en hel sesong er de Gea en bedre keeper enn dem begge i mine øyne. Jeg innrømmer at jeg er meget svak for Sergio Romero og basert på hans innsats denne sesongen både kunne og burde han ha fått stå flere kamper. Samtidig er det viktig å ikke “rive ned” de Gea mentalt. Tillit er alt i fotball og den er ikke noen annerledes for keepere, men gi gjerne Romero noen flere kamper, det fortjener han. Det jeg finner som det aller merkeligste er at noen vil ha Dean Henderson som førstekeeper allerede? Den må jeg innrømme at jeg sliter noe vanvittig med å forstå basert på dagens “bilde”. Dean Henderson er ett vanvittig talent som jeg gleder meg til å følge fremover og det blir spennende å se hvilken klubb han blir lånt ut til kommende sesong. Helst skulle jeg sett han stå en sesong for ett av de andre “topp seks” lagene som f.eks Arsenal eller Chelsea slik at han kan få utviklet seg videre i en større klubb enn Sheffield United. For det å være keeper i Sheffield United hvor man får mange flere skudd på seg er en helt annen situasjon enn hos Manchester United, hvor man må være klar for “det ene skuddet” som kommer. I tillegg er Pickford foran han på det engelske landslaget. David de Gea har vært svakere denne sesongen selv om han har reddet en del “scoringer” og vi er alle enige om at han kan så mye bedre. Avslutningsvis vil jeg si at man ikke må glemme at han har skrevet en ny kontrakt som viser at klubben vil satse på han, også i fremtiden som førstekeeper. Gi David en fair sjanse den kommende sesong så skal vi se at han kommer sterkt tilbake. Dean Henderson sin tid vil komme når den er inne. Ingenting er bedre enn engelske spillere på laget så lenge dem er gode nok for verdens største klubb. Det positive er at Manchester United har tre fantastiske keepere som “puster” hverandre i nakken når det gjelder jobben om å kapre den beste keeperplassen i verden.

Det er en tid for alt, men tiden er ikke kommet for at David de Gea skal forlate klubben.

GGMU ♥

Hva nå?

Bildet er tatt på en “liten” fjelltopp i Lofoten i sommer. 

Jeg og fruen var på serieåpningen da Chelsea ble smadret hele 4-0, folk sa det ikke ga riktig bilde av kampen, takk for den informasjonen, for det var det faktisk ikke mulig å bry seg mindre om!

Hele reisen fra da Ole Gunnar tok over klubben, hvor han debuterte med ett brak i Cardiff har vært som en karusell. Personlig vil jeg beskrive perioden fra nevnt kamp til sesongen nå er ferdig som en lang runde med Thundercoaster på Tusenfryd. For dere som ikke kjenner til Thundercoaster så er dette en berg og dalbane i tre som har en topphastighet på 95 km/t, man er vektløs 12 ganger på to minutter med et deilig drop på 32 meter (57grader). Egentlig en ganske presis beskrivelse av hvordan denne sesongen har vært for Manchester United på godt og vondt, mest godt, for det privilegiet det er å holde med Manchester United verken vil jeg eller kommer jeg til å ta for gitt ♥

Kunne vi vært lykkeligere som supportere?

Definitivt, men med tanke på hvordan det har vært siden epoken med Sir Alex ble avsluttet så har det vært rimelig optimalt hvis man ser det store bildet. I mine øyne har folk ofte feil fokus, den “kamp til kamp” mentaliteten er til tider så grusom så jeg holder meg unna kommentarfeltene så godt jeg kan. Fotball er følelser og kjærlighet, det er vi alle enig om. Det som skuffer meg mest er hvordan man “henger ut” eller krever spillere solgt etc. fordi laget svikter i en enkelt kamp. For det første så ser Ole Gunnar og hans trenerteam en smule mer enn oss her hjemme, samt at hans jobb er å ta ut det beste laget han besitter til hver kamp, og bygge en tropp som utfyller hverandre. Så langt har Ole Gunnar lykkes 100% med hvordan han utvikler Manchester United med en klar målsetting om å bli best i verden igjen på alle områder, og jeg tviler ikke ett eneste sekund på at Manchester United snart vinner Premier League igjen.

Veldig merkelig…

Manchester United går igjennom ett tydelig generasjonsskifte, det er like tydelig som at fotballen er rund. Det jeg stusser veldig på er #OleOut delen samt de som skal selge halve laget fordi man taper en semifinale! David Moyes, Louis van Gaal og Jose` Mourinho var aldri i nærheten av å få ett mesterlag på plass, dem fikk aldri smilet eller spillestilen på plass hvor heller “deres” måte var den riktige måten. Noe som var så feil som det bare kunne bli. Ole Gunnar har lykkes med spillerlogistikken begge veier, han gir unge spillere tillit, han spiller offensiv fotball og vi har det sterkeste laget vi har hatt siden 2013. Det er en vei med bredden i troppen, men med tanke på prosessen og hva som er utrettet så langt hvorfor tviler man på at det skal skje noe mer? Eller hvorfor tviler man på at Ole Gunnar ikke ser dette? Klart vi skal uttrykke følelser fordi det er det fotball handler om, men vær så snill å gjør det med saklighet og respekt. Vi er mange millioner som elsker klubben og vi alle er ambassadører for Manchester United. Ikke glem at Solskjær virker å ha tillit fra styret, det er ikke alltid en selvfølge i Manchester United. Aldri glem at ett helt liv som supporter alltid vil ha sine oppturer og nedturer, men det handler vel så mye om det å stå like støtt i motgang.

En ufattelig spennende tid venter oss.

Med en sterk 3.plass hvor man store deler av sesongen har spilt med en “liten” stall, så gleder jeg meg vanvittig til veien fremover. Hvem forlater klubben? Hvem kommer inn? Hvordan blir sesongen som kommer? Det er ikke til å legge under en stein at forventningene er skyhøye, men det er slik det skal være når klubben man elsker er Manchester United ♥  Dette laget er synonymt med trofeer og sånn skal det være. Min største spenning handler om hvordan bredden skal bygges i laget, men med tanke på den nevnte spillerlogistikken inn/ut under Ole Gunnar har jeg tillit, 100% tillit.

Ett sent “sommervindu” og hva med supportere på stadion?

Overgangsvinduet “stenger” 5.oktober så tiden har man i hvert fall på sin side på papiret, men to ting bekymrer meg.

  • Forhandlingene i samtlige overganger Man Utd. er involvert i virker å “trekke ut” noe voldsom i tid, hvorfor? For meg virker det som når en klubb med penger er involvert så må grensen “pushes” til det ytterste økonomisk, noe som er latterlig! Første bud er aldri det siste budet, men ett sted hvor man må starte forhandlingene. I Jadon Sancho “forhandlingen” synes jeg United har vært “fair” i hvordan dem har gått fram, men dette baserer jeg på hva jeg har plukket opp gjennom ulike medier. Jadon Sancho er en vanvittig talentfull spiller som uten tvil ville vært ytterligere hestekrefter til ett meget lovende Manchester United lag, men det irriterer meg grenseløst når alle engelske spillere automatisk er 20 millioner pund dyrere enn andre nasjonaliteter! Jeg er heller ikke så opptatt av om en spiller koster 110 M pund eller 120 M pund, men selv om Manchester United er en klubb med penger, så skal vi overhodet ikke la oss utnytte! Nå er det bare å følge med på ett meget spennende overgangsvindu med argusøyne, men husk at 99% spillerne på jordkloden blir linket til United så husk å ta 70% av disse spillerne med mer enn bare en klype salt.

 

  • Jeg har troen på at vi supportere vil sette våre føtter på vår elskede stadion den kommende sesong, men “når” er dessverre uvisst. Man har hørt snakk om en vurdering av dette fra oktober. Det håper jeg virkelig skjer, men da må “folket” ta ansvar. Dessverre så utvikler Covid-19 seg i en negativ retning igjen, men jeg håper folk ser at det vi akkurat har vært igjennom må vi unngå at skal skje igjen. Får vi tilskuere på plass i England så håper jeg for guds skyld at dem baserer antallet tilskuere inne på stadion med størrelsen på den gjeldene stadion, kombinert med avstand til hverandre i henhold til restriksjoner til Covid-19. Det å skulle “sette” det samme antallet slik som man har gjort i Norge er helt merkelig for meg. Hvorfor skal for eksempel Old Trafford som har en kapasitet på 76 000 mennesker kunne ta imot like mange som f.eks  Selhurst Park som har en kapasitet på 25 000 mennesker? Sikkerhet først, men dette må baseres på avstand til sidemann samt øvrige restriksjoner. Uansett, vi venter i spenning!

 

Sjekk gjerne ut Unitedtim på YouTube her, Facebook her og Instagram her

 

Ha en strålende uke 🙂

En spennende uke med to nye intervjuer

En spennende uke er planlagt og denne uken står to intervjuer på tapeten. Først skal jeg treffe assistenttrener til Lillestrøm og Premier League ekspert Petter Myhre, som forøvrig virkelig er en av mine favoritter blant dagens kommentatorer samt Premier League eksperter. Han har med sin kunnskap og objektivitet delt mange gode meninger og synspunkter så jeg ser veldig frem til en god samtale. Temaet vil selvfølgelig dreie seg om Manchester United og Ole Gunnar Solskjær.

Senere i uken skal jeg treffe Erik Nevland igjen og som de fleste vet så har Erik spilt for Manchester United. Han har i tillegg spilt for klubber som Viking, Groningen og Fulham. Jeg ser frem til å snakke om sesongen som nylig har passert for Manchester United sett fra en tidligere spillers øyne.

Jeg vil selvfølgelig dele dette på Unitedtim i sosiale medier samt at begge intervjuene vil bli filmet og lagt ut på min YouTube-kanal Unitedtim.

 

                                                                                            ⇑⇑⇑⇑

Jeg setter stor pris på hvis du trykker på “abonner” knappen ( Du finner Unitedtim på YouTube her) .Dette er selvfølgelig gratis for alle og jeg verdsetter all støtte fra dere fantastiske Manchester United supportere. Det er derfor jeg alltid kjører “enkle” konkurranser med flotte premier fordi det er min måte å gi tilbake på til alle dere som følger meg.

Planen med denne kanalen er å legge ut fra reiser på kamper med Manchester United, events som jeg reiser på, intervjuer med tidligere Manchester United spillere og intervjuer med ulike skikkelser innenfor toppfotballen etc.

Tusen hjertelig takk til alle som abonnerer samt ser på. Det betyr mye og har dere innspill på innhold så bare legg det i kommentarfeltet 🙂

 

Ellers finner du Unitedtim på Facebook her og Instagram her

Ran på høylys dag!

        Nye hjemmedrakta med kledelig trykk i mine øyne ♥

Nervene har vært i helspenn ett par dager, en semifinale i en europeisk turnering er kamper man lever for som supporter. Men…… En ting skremte meg litt før kampen og det var at mange virket å ta Sevilla som en “enkel” kamp.. Det forstår jeg ikke, vår spanske motstander er uten tap på sine siste 19 kamper, endte på en sterk fjerde plass i La Liga og har nærmest hatt monopol på Europa League de siste årene (vunnet turneringen tre ganger på de siste 6 årene samt mest i historien). FCK- kampen beviste nok en gang at over en enkelt kamp og så langt ute i turneringen kan alt skje. Det er ikke rom for “en” dårlig kamp. Her handlet det om å være sterkest mentalt samt det å være påskrudd fra første til siste sekund. Det er ikke alltid det beste laget vinner i en enkelt kamp, det vet vi alle.

To lag som ville spille fotball!

Det var en deilig 1.omgang til tross for 1-1 til pause og Manchester United virket å ha brukt “hvilen” godt. Ville taklinger, høy temperatur hvor begge lag tok overgangene når dem bydde seg. Fred synes jeg spiller en “stor” omgang med mye energi og sånn sett er det enkelt å forstå valget Ole Gunnar tok da Fred ble foretrukket før Matic. Man Utd. gjør en sterk omgang og med litt mer presisjon ville nok United ha ledet. Uansett stolt av gutta til pause!

En finaleplass stod på spill.

En massiv åpning av United i 2.omgang! Jeg telte seks gedigne sjanser på de første åtte minuttene uten at man klarte å få kula i mål. Igjen så blir “det siste lille” avgjørende og jeg føler ikke at jeg tar i en gang når jeg skriver at United burde ledet minst 3-1 da 2.omgangen var åtte minutter gammel. Ran på høylys dag er eneste måten jeg kan beskrive dette tapet på, men så brutal kan dessverre fotballen være! Jeg er både skuffet og trist, for å vinne Europa League ville vært en flott “gulrot” på slutten av sesongen, men nå setter vi strek over denne sesongen og ser fremover til neste sesong hvor Manchester United skal “jage” Premier League tittelen.

Uansett, jeg er stolt av Manchester United og av Ole Gunnar Solskjær denne sesongen, så kommer vi enda sterkere tilbake neste sesong.

Manchester United 4 Life♥

Nytt supporterintervju, meldingen fra Man Utd. stjernen var en uforglemmelig opplevelse.

Et herlig møte med Ole Gunnar før kampen mot Burnley på Turf Moor julen 2019

 

 

Navn: Isak Benjaminsen Asprem

Alder: 16

Bosted: Molde

 

Noen ting kan bare ikke forklares selv om det er naturlig, men hvordan “falt” du for Manchester United?

Det var først og fremst familien min, og spesielt faren min som gjorde meg til United supporter. Han hadde fulgt Manchester United lenge, men interessen ble enda større for han når Ole Gunnar Solskjær signerte for klubben. Solskjær hadde spilt for Molde før som de fleste vet, men pappa kjente også Ole Gunnar fra militæret

Hvor lenge har Manchester United vært klubben i ditt hjertet?

Jeg åpnet øynene for utenlandsk fotball i 2013/2014. Da var Manchester United regjerende ligamester i England. Jeg husker under VM i 2014 hvor pappa fortalte meg hvem av spillerne på de forskjellige lagene, som spilte for Manchester United. Halvveis gjennom turneringen døde faren min veldig brått og uventet. Etter det har jeg fulgt United tett og klubben har blitt en veldig stor del av livet mitt.

Personlig er Eric Cantona min favorittspiller hos Man Utd, hvem er din favorittspiller og hvorfor nettopp han?

Å velge én spiller som “favoritt” er umulig for meg. Jeg har ikke sett spillere som Cantona selv, men liker han veldig godt som person og som en karakter. Det samme gjelder Patrice Evra. Cristiano Ronaldo er også i toppen av listen min fordi jeg mener han og Messi er de beste fotballspillerne noensinne. Zlatan Ibrahimovic er kanskje favorittspilleren min, men han hadde så kort periode i Manchester United at det å velge han som “favoritt” United-spiller ville vært basert på litt tynt grunnlag. Av spillerne nå er det Greenwood, Martial, Fernandes og Marcus Rashford som er favorittene mine. Rashford har i tillegg vært helt fantastisk med tanke på hva han har gjort utenfor banen. Alle dem jeg har nevnt har “plenty” av kvaliteter som kunne ha gjort en av dem til min favoritt, men jeg klarer ikke å velge mellom dem.

Klubben i våre hjerter har skapt mange uforglemmelige minner, hva er ditt beste øyeblikk som United- supporter?

Til konfirmasjonen min i fjor fikk jeg en tur til Manchester av moren min. Turen gikk til Old Trafford på «boxing day» (26. Desember 2019). Vi så hjemmekampen mot Newcastle som endte med 4-1 til Man.Utd. To dager senere ble vi med bortesupportere til Turf Moor hvor vi så United slå Burnley 2-0. Etter kampen mot Newcastle møtte jeg Victor Lindelöf, Andreas Pereira, Juan Mata og Anthony Martial og jeg fikk både tatt bilder og fikk autografer fra disse. Før kampen mot Burnley møtte jeg Mike Phelan og Ole Gunnar Solskjær hvor jeg fikk autograf og tatt bilde med begge to. Dette var mine to første kamper med United i England og jeg er superfornøyd med hele opplevelsen. Resultatene, målene, stemningen, møte med spillerne og trenerne, og til og med selveste UnitedTim 🙂 Etter Burnley kampen ble jeg stoppet for å gi et «post-match» intervju med en engelsk supporterkanal kalt «Full Time Devils». Jeg fikk god kontakt med intervjueren, som jeg fortsatt snakker med på sosiale medier. Alt dette bidro til en helt fantastisk reise og opplevelse.

Manchester United avsluttet sesongen med en sterk 3.plass, hvordan har du opplevd tiden som United supporter under Ole Gunnar Solskjær denne sesongen?  

Reisen under Solskjær som manager har vært en karusell av oppturer og nedturer for meg. Jeg husker godt når ryktene om at Solskjær skulle forlate Molde for selveste Manchester United begynte å svirre. Det var veldig spesielt for meg. De første par månedene under Ole Gunnar var superbra. Klubben lå godt an til en Champions League, men skuffende resultater mot Everton og Cardiff helt på slutten av sesongen gjorde at vi datt under den “berømte” 4.plassen.

Manchester United har hatt flere gode kamper for så å tape den neste mot lag vi burde slått. En del dårlige kamper, men også mange gode. Klubben endte på 3.plass denne sesongen, men vi må huske på at vi kun fikk 2 poeng mer enn det David Moyes fikk i 2013/14 sesongen (laveste Premier League poeng-totalt noen gang for United). Da endte United på 7. plass. Men til tross dette har signeringen av Bruno Fernandes vist alle hvordan Solskjær vil spille fotball med United. God angrepsfotball med flyt, overlappende ving-backer, to angripende midtbanespillere og et solid forsvar. I tillegg så har Ole Gunnar vært veldig uheldig med skader denne sesongen. Jeg er overbevist om at Solskjær tar United oppover og jeg er håpefull om at ham kan ta United til ligatittel nummer 21. I mine øyne trenger han noen flere gode signeringer samt støtte fra ledelsen for å oppnå dette. Dette sammen med en god Champions League kampanje neste sesong vil forhåpentligvis tette den store poengforskjellen mellom oss og øvrige topplag.

Drømmenes teater er fylt av mange magiske kvelder, hva er ditt beste minne fra Old Trafford?

Aller første gang jeg kom i møte med denne magiske arenaen var sommeren 2017. Det var ingen kamp i Manchester fordi United var på pre-season i USA, men vi fikk omvisning på banen og på museet. Det var en surrealistisk opplevelse å se Old Trafford for første gang. Men igjen så må det beste minnet fra Old Trafford være den ene kampen jeg har vært der, nemlig mot Newcastle på «Boxing Day». Mål av Martial, Greenwood og Rashford endte til slutt opp med en 4-1 seier. Jeg fikk oppleve å stå på Stretford End hvor jeg virkelig fikk kjenne på den gode stemningen. Det er min beste Old Trafford opplevelse med god margin.

United har hatt mange store spillere gjennom tiden, hvem er den beste United- spilleren i klubbens historie i dine øyne?

Fasiten er egentlig Cristiano Ronaldo, George Best, Dennis Law og Sir Bobby Charlton siden dem er de eneste som har vunnet Ballon d’or prisen som United spillere. Men i denne samtalen er du nødt til å ta med spillere som Paul Scholes, Ryan Giggs, Eric Cantona, Roy Keane og Wayne Rooney med tanke på hvordan dem har prestert som Manchester United spillere. Men om jeg er nødt til å velge én, så er det Cristiano Ronaldo. Han er som sagt tidligere for meg tidenes beste fotballspiller sammen med Lionel Messi. Men med så mange å velge mellom sier hvor mange fantastiske spillere vi har hatt i Manchester United gjennom tiden.

Du har fått en personlig melding fra selveste Marcus Rashford på Twitter, kan du fortelle litt om historien bak denne?

Høsten 2019 skled kneskålen min ut av ledd. Etter en lang vinter på krykker og forlenget ventetid pga. Covid-19, ble jeg endelig operert i Mai 2020. Etter en smertefull operasjon var jeg nødt til å bli på sykehuset over natten. Da bestemte jeg meg for å legge ut en tweet der jeg tagget Marcus Rashford i håp om at han skulle svare. Jeg visste at han pleide å svare på slike meldinger så jeg prøvde meg.. Etter en liten halvtime fikk jeg svar og en «re-tweet» fra intervjueren fra intervjuet mitt i Burnley, Adam McKola. Da “eksploderte” det siden han har 100 000 følgere på Twitter. Det var så sinnsykt mange som tagget Rashford i kommentarfeltet at jeg var helt i sjokk. Jeg ringte moren min som ikke hadde mulighet å være med meg for å fortelle henne hva som hadde skjedd. Midt i samtalen kom det en varsling på mobilen som sa: «@MarcusRashford has replied: Stay strong pal! ♥️» Jeg husker jeg trykte inn på meldingen for å sjekke om det var han eller om det var en «fake» konto, men når jeg så at det var han ble jeg helt sjokkert. Det var helt klart den beste smertestillende jeg fikk under hele oppholdet mitt på sykehuset. Det ble også skrevet en sak på United.no om denne meldingen noen dager senere. Dette var utrolig stas.

 

Hvis det er en kamp i klubbens historie du skulle ønske du kunne oppleve, hvilken ville du ha valgt da ?

Jeg blir overrasket om noen svarer en annen kamp enn Champions League finalen i Barcelona i 1999. Jeg skulle ønske jeg var gammel nok til å se den live på TV-en også. Jeg kan ikke en gang prøve å tenke meg “den” følelsen av å se Ole Gunnar Solskjær sette inn 2-1 på overtid. Det må ha vært helt sykt. Det eneste andre svaret jeg kan gi er en kamp vi nesten dro på. Nemlig PSG borte i fjor. Vi var i Paris uken før den kampen og vi hadde dratt om kampen var én uke før. Det er nok den beste kampen under Solskjær så langt.

Som supporter opplever man mye på godt og vondt, hva er din største skuffelse som United supporter?

Det er vanskelig å si for jeg prøver alltid å glemme skuffelser. Jeg husker når United røk ut av Champions League mot Sevilla under José Mourinho. Det var en fæl kamp for United sin del. En annen kamp er Everton vs Man Utd. på slutten av sesongen i fjor da det ble ett stygt 0-4 tap. Det var triste saker!

I fjor sommer var jeg 100% sikker på at United skulle signere Bruno Fernandes og når da «deadline day» kom og det ikke skjedde noe ble jeg utrolig skuffet. Heldigvis signerte vi han 6 måner senere, men tenk hvor bra denne sesongen hadde vært med Bruno fra start.

Det finnes mange forskjellige typer supportere, hvordan vil din familie beskrive deg som supporter med tre ord?

For å svare på dette spurte jeg familien min:

Søsteren min brukte ordene avhengig, kunnskapsrik og lojal.

Moren min beskrev meg med: Dedikert, oppdatert og at jeg har Manchester United- hjerte på utsiden. At “supporten” min skinner gjennom og alle jeg kjenner vet at det betyr mye for meg.

Gal og nervøs på kampdag og emosjonell var ordene broren min brukte. Hvis United taper, kan jeg bli så sint og skuffet slik at det ødelegger resten av dagen min. Når dem vinner er jeg så glad at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg noen ganger. Så jeg er veldig enige med de ni ordene dem til sammen har funnet ut av 🙂

Pr i dag spilles kampene uten supportere på stadion, hvordan opplever du det som supporter samt det og ikke kunne dra “hjem” til Old Trafford for å se Manchester United?

For meg som bare har vært en gang på kamp på Old Trafford utgjør ikke det noen forskjell for meg personlig (enda) sånn sett. Men det å se fotball uten supportere er rett og slett trist. Jeg skjønner veldig godt hvorfor det er sånn og fotball uten fans er bedre en ingenting. Forhåpentligvis forsvinner Corona viruset snart slik at vi kan gå tilbake til normalen med supportere på tribunene.

Her på Unitedtim deler jeg ting fra min hverdag som United- supporter, turer til Manchester, events jeg deltar på, konkurranser, intervjuer med supportere- og tidligere United spillere, har du noen ønsker om å se andre ting i tillegg?

Jeg syntes det du gjør er veldig bra. Jeg savner vlog fra kamper, men det er jo ikke muligheter for det nå. Du kan jo kanskje lage vlog av kampdag hjemme i stua som handler om hva du gjør på kampdag, reaksjoner på lagoppstilling, midt i kampene og etter kampene. Det er ikke mye jeg skulle ha endret på, men om jeg skulle bedt om en ting hadde det vært det.

Hva er dine forventninger til “sommervinduet” og den kommende sesongen for Manchester United?

Jeg håper på et par gode signeringer i sommer slik at vi har mer kvalitet i stallen. Startoppstillingen til United er meget god, men med liga, CL, og flere cuper er det viktig å ha gode spillere som kan komme inn for for dem som starter kampene. Min mening er at man trenger man rundt 14/15 “startere” i laget hvis man skal være med å kjempe om trofeer av høyeste klasse.

Neste sesong håper jeg at laget kommer langt i Champions League, kommer nærmere Premier League tittelen samt å komme langt i de engelske cupene.

Til slutt, hvilken spiller er din drømmesignering for Manchester United?

Lett. Jadon Sancho fra Borussia Dortmund! Han er ung, høy klasse, og han kan spille på begge vinger. Han sender også en av angriperne til United på benken som kan komme på å score senere i kampene.I tillegg er han en klassespiller som kan spille for United de neste 15 årene. Han legger også til kvalitet i dybden på stallen som også vil heve nivået på øvrige spillere i klubben. Han er helt perfekt for United. Det hadde vært tydelige signaler om å vinne titler fra styret samt dem hadde vist at de er villig til å støtte Ole Gunnar Solskjær i overgangsvinduet for andre sommer på rad.

I tillegg til Sancho, trenger vi også en midtbanespiller samt en midtstopper nå i sommer i mine øyne. Men uansett, er Jadon Sancho prioritet!

 

Trykk her for å sjekke ut Isak “aka” Isak_the_Red på Instagram .

Tusen takk for at du tok deg tid Isak 🙂 


Sjekk gjerne ut Unitedtim på YouTube her, Facebook
her og Instagram her

Jeg kunne aldri sett for meg ett slikt scenario!

 

Manchester United vs. FC København var en kamp jeg hadde håpet på tidligere i turneringen. København er “bare” en liten svipptur unna så det var klarert med fruen på forhånd at dit skulle vi hvis lagene ble trukket mot hverandre.  Trekningen ble omsider som jeg ønsket, men lite visste man da “drømmeoppgjøret” endelig skulle finne sted at det skulle bli for tomme tribuner i Tyskland! Jeg skal ikke legge noe press på United, men forventningene til Europa League var og er seier og et nytt trofe` i et allerede deilig og velfylt trofeskap på Sir Matt Busby Way, Old Trafford.

Alt presset er på Man. Utd.

Sist Manchester United møtte FC København var i sesongen 2006/07, hvor det ble en seier på Old Trafford (3-0) og ett tap på Parken i København (0-1). På de siste 23 kampene har Manchester United kun ett tap, men som Ole Gunnar sa på pressekonferansen i går: “Det er ett tap for mye”. En herlig innstilling og forventningspresset ble lagt for fremtiden, akkurat slik vi liker det og akkurat slik det skal være når man representerer Manchester United både på og utenfor banen! Dessverre startet denne 1.omgangen på en tung måte sett med United øyne, spillerne virket fortsatt tunge i beina samt at “det siste lille” manglet offensivt. Veldig enig med Nils Johan Semb når han sier at det var sjokkerende hvor lite Man Utd. skapte i 1.omgang. Selv om Manchester United stort sett har kontroll får dem kjørt seg ved ett par anledningen hvor United slurver mer enn FCK imponerer offensivt.

Jeg kunne aldri sett for meg ett slikt scenario!

0-0 til fulltid, stolpeskudd og ett livsfarlig FCK (ved ett par anledninger) gjorde dette til en ubehagelig opplevelse før grusomme ekstraomganger ventet! Heldigvis hadde Mata ett glimrende innhopp med hvor han strødde den ene vakre lissepasningen etter den andre. Det var Juan Mata som slo pasningen som gav United en straffe, dette var ingen tilfeldighet. Som ventet leverte Bruno fra straffemerket. Det var to ting som bekymret meg med denne kampen og det var “tunge United bein” samt det at Manchester United sløste voldsomt med sine sjanser etter at laget tok ledelsen! Dette kan man fort bli straffet for mot bedre lag! Uansett, så lenge dem vinner så klager man ikke!

NB: I dag vil jeg definere driblingene til Martial som like “hot” som en argentinsk tango… #MessiWho?

Nå er Manchester United i semifinalen!  Gratulerer kjære Manchester United fans ♥

 

Fikk du med den denne konkurransen? Trekningen er på onsdag, klikk her for å delta.

Konkurransetid!

Signert av Wes Brown

Lyst til å vinne en drakt signert av den tidligere Manchester United spilleren Wes Brown? Wes Brown spilte for Manchester United fra 1997/98 sesongen t.o.m 2010/11 sesongen, gjennom denne perioden spilte han over 350 kamper for klubben og han vant blant annet Premier League hele 5 ganger, FA-Cupen en gang og Champions League to ganger!

Konkurranse regler:

1: Klikk inn på min YouTube-kanal ved å trykke her, trykk på “abonner” knappen, se bilde under (selvfølgelig gratis).

2: Skriv “utført” i kommentarfeltet under artikkelen på Facebook-siden min Unitedtim.

                                                                     Trykk på denne “abonner” knappen                  ⇑

 

Begge punkter må være utført for å være en gyldig deltager.

Jeg vil på denne YouTube- kanalen legge ut ting fra kamper, events, intervjuer, etc rundt Manchester United.

Trekningen vil foregå onsdag 12.08.20202 klokken 2000, vinneren vil få en PM før vedkommende annonseres på Facebook-siden Unitedtim.

 

Masse lykke til og takk til alle som deltar ♥

 

 

VLOGG med Ronny Johnsen

Håper dere setter pris på denne VLOGGEN  den tidligere Manchester United spilleren Ronny Johnsen, vennligst sjekk ut Unitedtim på YouTube her. Jeg setter veldig pris på alle som både ser på denne VLOGGEN samt trykker på “abonner” knappen inne på YouTube kanalen min Unitedtim, dette er selvfølgelig gratis 🙂

Ellers så finner du Unitedtim på Facebook her og på Instagram her

På forhånd tusen takk 🙂