Kjære Viasat v/ Morten Langli og Jan Åge Fjørtoft

Endelig freddan! Man har knapt landet mentalt etter utklassingen av Leipzig som var perfekt gjennomført, også etter 1.omgangen, til tross for den svakeste prestasjonen jeg noen gang har hørt av en kommentator faktisk. Mannen jeg sikter til er Morten Langli. Jeg lurer helt seriøst på hvorfor Morten Langli er ekspertkommentator og hvilke kriterier han oppfyller som gjorde at han fikk den jobben. Er det hans erfaring med oddstips for Unibet, hans kommentatorerfaring fra ishockey og kampsporten MMA, eller er det hans lidenskap for hester som ble avgjørende? Jeg har tatt opp dette 1 000 ganger før, men hva en ekspert er ligger i ordet spør du meg. Så da kan vi med stor trygghet bekrefte at Mr. Morten Langli ikke er en ekspert, akkurat det finnes det ingen tvil om. Personlig ser jeg helst at han holder seg til stallen og dyrker sin lidenskap for hester, for “spillet” fotball blir for komplisert for han. I studio satt og vil det sitte fremover, en mann som har null, zero og nada peiling på Manchester United og gulper ut den ene “påstanden” etter den andre som:

  • De har ikke noe spill på egen hjemmebane
  • De beste lagene i verden har et etablert spill og oppspillsmønstre. Det ser hjelpeløst ut.
  • Dette er svakere enn Brighton.

Kjære Morten: Hvis du ikke har fått det med deg så betyr ikke “hjemmebane/bortebane” noe annet en forskjell på reisevei til kamp, slik det er i dag så spilles fotball på “nøytrale” baner. Hjemmefordelen i disse dager uten tilskuere er 99% borte, så her hadde jeg satt pris på om du kunne retta opp stolen din i studio, kikket mer på fotball enn hester så hadde du fått med deg det. Du referer til etablert spill og oppspillmønstre fra de beste lagene i verden, hvilke lag referer du til?  Mener du Juventus som sliter i Serie A ? Mener du Real Madrid og Barcelona som sliter i La Liga? Mener du ett rufsete Liverpool eller et Man City lag som ligger på 13.plass, sikter du til PSG som United nylig slo i Frankrike og som får “nada” motstand i serien, men likevel har tapt 2 av 8 kamper av årets sesong? Klart, hvis du referer til Bayern så kan du heller si det! Dette er svakere enn Brighton? Gratulerer, årets svakeste og glupeste kommentar. Det er så dumt at jeg faktisk ikke gidder å fortelle deg hvorfor. Bare et lite tips: Når du bruker referansepunkter så anbefaler jeg deg å være saklig slik at troverdigheten kommer frem når man utaler seg og samtidig gjemmer seg bak tittelen “ekspert”.

Hvordan er det mulig?

Man så at supporterklubben med Dag Langerød tok opp diskusjonen med Jan Åge Fjørtoft og det er supert det, men den “dansen der” var mer som to stykker fra revolvertiden som dasket hverandre i ansiktet med hansken sin. Er hansken av så står man for det! Når Fjørtoft “gulper ut”: “Ulike meninger er helt fint, det viser engasjement og lidenskap”, så kjenner jeg at jeg ikke bare “kaster opp litt”, men jeg blir forbanna! Hvor lenge skal vi bruke det kortet der og nå må det “kujon” svaret der snart være brukt opp!

Kjære Jan Åge:  Dette handler om at det du leverte av analyser er på et så svakt nivå at det er skremmende hvordan dere kan få betalt tusenvis av kroner for å være på en sykkeltur som er så langt unna stien at “fallet” burde vært uunngåelig. Hvis man provoserer og analyser som en tomflaske, for så å kalle reaksjonen fra publikum for “engasjement og lidenskap” så anbefaler jeg på det sterkeste at du ønsker deg en ordbok fra julenissen i år slik at du kan utvikle både ord og betydningen av dette. Når man jobber som “ekspert” synes jeg faktisk at det er en god ide slik at man utvikle seg og samtidig gjøre seg fortjent til tittelen “ekspert”.

Det ironiske.

Det mest ironiske er når dere imellom slurping av kald kaffe sitter der i studio og savner er plan? En plan? Virkelig? Her har United levert, taktisk sett, en perfekt 1.omang mot et topplag fra den tyske bundesligaen og semifinalist i fjorårets Champions League, hvor man leder 1-0 til pause. I tillegg hadde Leipzig skapt like mye trusler mot Man Utd`s spanske sisteskanse som dere hadde gjort i ett møte med Stallone og Schwarzenegger, NADA! Dette er ting “eksperter” som dere burde fått med dere, men det kan hende at et dårlig ventilasjonsanlegg oppe på Økern får ta en liten del av skylden hvis det var mangel på oksygen i perioder da dere fortsetter med å gulpe opp ting som: Skremmende svakt i oppspillsfasen og frispillingsfasen bakfra, de klarer jo ikke to pasninger i laget, det er ingen samhandling, det ser pinlig ut.

Da svarer jeg bare: Manchester United vant 5-0 mot ett lag som kun hadde tre tap på sine siste 41 kamper, United hadde 377 pasninger med riktig adresse (83%), 650 touch og 18 klareringer. Spør du meg så er ikke dette verst for ett lag som ikke vet hva taktikk er, kan slå en pasning eller kan klarere. Nei, dette var en pinlig opptreden av dere, men la meg si det det slik:

Mange store lag sliter når man mister sin kaptein, sin manager eller sin lederskikkelse og på mange måter er det vel slik for dere da savnet av kommentatorlegende, Bojan Djordic, ble for stort for dere, nå sviktet dere totalt i mangel på forståelse, kunnskap, aura og taktisk forståelse.

#BRINGBOJANBACK

 

Tusen takk Ole for at du står støtt i motvinden, en vind som vil føre oss til suksess.

Jeg husker da bildet ble tatt eller jeg kjenner kulden enda…. Man Utd. hadde akkurat spilt 2-2 hjemme mot Burnley og det var iskaldt… Etter kampen dro jeg med meg fruen bak stadion for å vente på spillerne. For hvert kvarter som gikk ble det kaldere. Det tar 1-3 timer før alle spillerne har kommet ut etter kamp og når man venter vet man aldri hva man får oppleve. Noen kvelder har jeg truffet en spiller, mens andre kvelder 4-5 spillere. Denne kvelden var det så sykt kaldt at det la seg is på bakken, mens vi ventet. Et par ganger kjentes det ut som man var på Nordpolen. Uansett, etter ca. 3 timer og med rim i den lille håret som er igjen på skallen så kom Ole Gunnar ut og bort til oss. Jeg har truffet han flere ganger og denne mannen er bare helt fantastisk, han snakker med oss og tar seg tid som den vanlige mannen i gata. Slik er det mildt sagt ikke alle som oppfører seg i dagens fotball! #Rollemodell♥ Jeg har truffet han flere ganger og han er slik hver gang.

Grunnen til at jeg forteller denne korte historien er fordi man vet aldri hva som venter foran oss og det er derfor “tålmodighet” er noe jeg maner til blant alle supportere av Manchester United. Dette skal ikke bli en lang “tale”, men alle vet hva dette laget kan og i mine øyne er det kun stabilitet som hindrer oss i å være verdens beste klubblag. Yes, verdens beste klubblag! Det står jeg for. Det handler ikke om at United nylig har slått PSG, men det handler om hvilken retning klubben har tatt under Ole. Man leser så mye rart om at Ole har ikke erfaring, United har ikke taktikk eller to ting som er halt galskap å ta opp: Ole er for rolig på benken eller som Hangeland sa da Maguire satte inn 1-1 mot Newcastle: Spillerne viser ikke nok glede.. Ha ha, er det mulig??? Nei, la oss håpe Ole “kjører” en Mourinho og sparker vannflasker konstant og at spillerne river av seg drakta ved hver scoring….. Sorry, men dette blir for dumt for meg. Eller bare det at man snakker om en annen manager nå er “utroskap” for meg.  Helt ærlig er jeg drittlei  “OleUt” ved tap og når klubben vinner hyller man klubben og unnlater å hylle Solskjær. Denne mannen er magisk og jeg gleder meg til denne reisen bærer frukter i form av en Premier League tittel eller Champions League tittel!. Det og hele tiden “sikle” på andre managere blir som å kikke på andre damer konstant eller skal vi alle bytte “partner” så fort det lugger i perioder? Jeg mener at man må slutte og hele tiden tro at gresset er grønnere på den andre siden. Ole Gunnar Solskjær er rett mann for Manchester United. Please ikke svar meg med at man må få lov å ytre meninger. Det er ikke det jeg sier, se det store bildet og hvordan man opptrer i SoMe rundt Man Utd. ved tap.

PSG satte standarden!

Denne sesongen er bare fem kamper gammel, men snakk om å dundre gjennom kampene som en berg og dalbane! Det at laget skulle svare etter Spurs kampen tvilte jeg aldri på, men PSG kampen satte ting virkelig i et perspektiv og jeg håper den gjorde det for mange der ute også. Her er noe elementer som jeg vil trekke frem hvor Ole skal få kred. for å ha gjennomført:

  • Han lar spillere som Tuanzebe få sjansen til tross for “null” matchtrening og han leverte 100%.
  • Han satt en formsvak Pogba ut av laget, det må ha vært den tøffeste avgjørelsen han tok før matchen.
  • Fred får nok en gang spilletid og er en gigant på midtbanen.
  • Ny formasjon hvor taktikken satt 100% og byttet formasjon under kampen som fungerte 100%.
  • Manchester United opptrådde som ett lag.
  • Han fikk laget til å jobbe knallhardt samt de offensive spillerne tok sitt ansvar defensivt.

Nå har Manchester United vunnet 10 bortekamper på rad for første gang i klubbens historie. 

Fremtidens stopper for Manchester United?  Han til høyre altså, ha ha 

PSG kampen satte standarden for meg. Laget jobbet skjorta av seg, spillerne jobbet for hverandre og man så at alle som elsker Man Utd. står sammen. Det blir ingen suksess uten samhold. Jeg var merkelig rolig under denne kampen( hadde forøvrig 100 kr på United seier) selv om jeg pulsen steg til himmels da Martial “putta” i feil kasse. Jeg kan ikke huske sist United scoret selvmål i to kamper på rad. Uansett så høres dette med til sjeldenhetene og det spiller ingen rolle så lenge United vinner. Selv om laget leverte 100% så vil jeg trekke frem Axel Tuanzebe. En spiller som knapt har spilt en kamp på et år og som leverte på et skyhøyt nivå! Har vi makkeren til Maguire som alle snakker om? Holder han seg skadefri så er det ingen tvil om at han er mer en god nok i enkeltkamper, så får vi se hvordan det blir gjennom en hel sesong. Troen har jeg. Ellers vil jeg trekke frem de Gea, Fred, nevnte Tuanzebe og Wan-Bissaka om giganter, men jeg kårer Ole Gunnar Solskjær til “banens beste” for måten han tok ut riktig lag, valgte riktig taktikk og hvordan han fikk alle til å ha troen på seg selv samt opptre på banen som en Manchester United spiller skal. En “strøken” kamp av Manchester United. Telles hadde en ok debut, men magefølelsen min sier at han vil bringe oss mye “deilig” med sine meget presise innlegg, cornere og sin oppofrende spillestil. Nok et herlig kjøp av klubben og snart vil Cavani og Facundo bidra. #Can`t wait

Jeg er stolt av Manchester United, jeg er stolt av Ole Gunnar og jeg er stolt av spillerne. For meg handler det om å sikte på stjernene fordi selv om laget mangler en spiller eller tre for å være blant verdens beste på papiret, så vet vi alle at klubben er på vei til å gjenoppta tronen i engelsk og europeisk fotball. Dessverre har laget litt og gå på når det gjelder stabilitet, men det kommer garantert. Jeg håper virkelig at man kan hylle Ole Gunnar nå, fordi det fortjener han. Tusen takk Ole for at du står støtt i motvinden, en vind som vil føre oss til suksess.

 

Samarbeid mellom History of Legends og Unitedtim

 

Ellers legger jeg ved litt mer informasjon for dem som ikke har fått det med seg fremover for Unitedtim i SoMe

Du finner Unitedtim på SoMe her:

YouTube: Trykk her

Instagram trykk her

Du finner History of Legends på Facebook her 

 

Love you always Man Utd.

Tidligere Molde spiller Thomas Holm om tiden under Solskjær og hvordan går utfordringen han får?

Hallo folkens,

Her har dere en episode hvor jeg tar en prat med Thomas Holm som spilte under Ole Gunnar Solskjær i Molde. I dette intervjuet snakker vi blant annet om hvordan det var å være spiller under Solskjær, hvor streng kunne Solskjær være som manager samt litt om Molde sin treningsleir på Carrington. I tillegg gir jeg Thomas en utfordring 🙂 Husk å trykk på den røde abonner knappen samt trykk på bjella så får du varsel når neste episode kommer, “like” og legg igjen en kommentar 🙂

Ellers så finner dere Unitedtim på sosiale medier her:

Facebook: https://www.facebook.com/unitedtim

Instagram: https://www.instagram.com/unitedtim/

YouTube: Trykk her

Lyst til å vinne en signert trøye av Mata/Bailly eller Nevland/Sio Chamberlain

Signert av Mata og Bailly

Signert av Nevland og Sio Chamberlain

Som jeg har nevnt tidligere har jeg inngått ett samarbeid med eventselskapet History of legends. De bringer Manchester United legender til Norge slik at vi supportere skal få treffe dem. Ett fantastisk selskap som “opererer” med priser som gir alle en mulighet til å treffe sin barndomshelt eller rett og slett bare muligheten å treffe en ekte Manchester United legende. Bekreftede legender som kommer til Norge er Ryan Giggs og Bryan Robson, og det jobbes kontinuerlig med å få flere til Norge og jeg kan love dere mange uforglemmelig “happenings”. Informasjon om disse eventene vil jeg dele her på Unitedtim eller så finner du dem også på History of Legends sin Facebook-side. I tillegg vill jeg intervjue ulike sportspersonligheter og andre eks Man Utd. spillere, filme fra events med tidligere United spillere samt filme fra reiser på borte og hjemmekamper for Manchester United.

Alt legges ut på min YouTube-kanal Unitedtim. 

 

Her er konkurransen:

Har du lyst til å vinne en trøye signert av Juan Mata/Eric Bailly eller Erik Nevland/Sio Chamberlain?

Konkurranseregler:

1: Klikk inn på min YouTube-kanal ved å trykke her, trykk på “abonner” knappen, se bilde under (selvfølgelig gratis).

2: Trykk på “bjella” som dukker opp ved siden av abonner knappen etter at du har trykket på den. ( abonnerer du, men ikke har trykket på “bjella” du gjøre dette)

3: Tagg to(2) personer i kommentarfeltet under artikkelen på Facebook-siden min Unitedtim. (eks: @OlaNormann og @kariNormann)

Se her: Hvis du vil øke vinnersjansene dine ved å “tagge ” flere personer, “tagger” du først to personer så tagger du to nye i neste kommentarboble. Dette vil fungere på samme på som å ha flere lodd i ett lotteri.

                                                                     Trykk først på denne “abonner” knappen                ⇑⇑⇑⇑

                                                           SÅ TRYKKER DU PÅ DENNE BJELLA                                  ⇑⇑⇑⇑

 

Alle tre punkter må være utført for å være en gyldig deltager. 

Trekningen vil foregå torsdag 15 oktober klokken 2000, vinneren vil få en PM før vedkommende annonseres på Facebook-siden Unitedtim.

 

NB: Kanalen har pr. idag 730 abonnenter, hjelp meg å nå 1 000 abonnenter så vil jeg i tillegg til disse to premiene trekke ut en Manchester United drakt signert av Fred 🙂

 

Masse lykke til og takk til alle som deltar ♥

 

Noen tanker om overgangsvinduet

Overgangsvinduet for 2020 er lukket, nå kan man kun hente spillere fra lavere divisjoner frem til 16 oktober. Vinduet ble fulgt med argusøyne og klokken 0010 var det nok for min del. Mange tanker surrer i hodet, hvor nære var egentlig Jadon Sancho? Og hva ser Manchester United`s trenerteam i den defensive biten som vi ikke ser? Det må være mye vi ikke ser tydeligvis, jeg er selv usikker på stopperne våre, men ikke glem at United var blant de beste defensive lagene fra januar og ut sesongen i Premie League som nylig ble avsluttet. Hvorfor eller hvordan laget kan holde 6.divisjons- nivå på den defensive biten på de tre første kampene kan ingen svare på. Det eneste jeg er sikker på er at laget kommer til å komme fryktelig tilbake den 17.10.2020 borte mot Newcastle, Premier League starter da for meg.

Hva med spillerne som er kommet inn?

Jeg gir dette overgangsvinduet terningkast 3+. Mange vil sikkert bli forundret over dette da det ikke kom inn noen “storfisk” ala` Sancho og selv om jeg er skuffet over at Sancho ikke kom så lar jeg meg ikke blende av alder på spillere eller av at det ble hentet inn “ukjente” unge spillere. Telles virker å være den eneste som er akseptert av mange. Et sted vil mange av fremtidens spillere få sitt internasjonale gjennombrudd og da finnes det ingen bedre arena enn Old Trafford. Det jeg stusser mest på er hvorfor enkelte “harselerer” med signeringen av Edison Cavani? Pr. i dag spiller Manchester United med tre spisser: Marcus, Anthony og Mason som er selvskrevne (pr. i dag) på de tre plassene på topp og har ingen som utfordrer dem på plassene sine. Med all respekt for Ighalo så vil han forbli “spiss nummer 4” og han besitter dessverre ikke nok ferdigheter til å utfordre om en plass i startoppstillingen. Odion vil og mest sannsynlig forlate klubben i januar 2021. I tillegg så er “MMA” meget unge, svinger i prestasjonen og selv om dem har tatt massive steg forrige sesong så er jeg meget “happy” med signeringen av Cavani fordi dem ikke kan spille 55 kamper uten hvile. De må få den nødvendige hvilen for å kunne levere for Man Utd. gjennom en lang til tider brutal sesong. Edison Cavani vil være ett perfekt tilskudd til troppen med sin oppofrende spillestil, vinnerskalle og sin fantastiske “nese” for mål. Han er en meget dyktig hodespiller som garantert vil styrke laget på den biten av spillet vårt samt våre defensive spillere vil få “kjørt” seg på trening som er noe de virkelig trenger. Bare tankene på hvordan ungguttene på topp vil lære av en slik toppspiss er ikke bare vakkert, men vil også gi dem en knalltøff utfordrer som vil hjelpe dem til å ta ytterligere steg på banen. Glem at han er 33 år for denne mannen er en maskin og selv om han har vær en del skadet den sist sesongen så er dette overhodet ikke hverdagskost for Cavani. Han har over 50 mål på over 100 kamper for Uruguay og han scoret 200 mål på 313 kamper for PSG. I tillegg har han over 100 scoringer i Serie A. Jeg sier: “Velkommen Edison Cavani”, og som ren spiss ser jeg ikke hvem United kunne signert som ville være ett bedre alternativ i dette vinduet.

Alex Telles er en spiller jeg ikke har sett altfor mange kamper av, men han virker som en “vill” back som besitter egenskaper som den moderne fotballen krever. Han er relativt rask, meget offensiv samt han leverer massivt når det gjelder både assist`s og scoringer som venstreback. Ole Gunnar har også hele tiden vært klar på at dagens United- backer må bli bedre på det offensive så jeg gleder meg virkelig til å se denne 27-åringen i den røde trøyen. Vi vet alle at brasilianske backer er mer offensive enn defensive så mitt eneste spørsmål er hvor god han er defensivt, men jeg tipper Ole har stålkontroll. I mine øyne kan United slippe inn tre mål i hver kamp for min del så lenge dem scorer fire (satt på spissen). Her tror jeg Telles, Shaw og Williams vil lære av hverandre og ta ytterligere steg, så får vi se hvem av Shaw og Williams som tar opp hansken her. Mitt tips er sistnevnte.

Facundo Pellistri kjenner jeg ikke til, men klubben har “scoutet” på han i lang tid og han er anbefalt av Diego Forlan til Ole Gunnar, I tillegg så har både City og Real fulgt denne 18-årige offensive spillere tett. Han beskrives som ekstremt hurtig, han bruker begge beina med ett ekstremt potensialet med en meget aggressiv spillestil (press etc.). Ett herlig tilskudd til våre offensive spillere som vil gi Solskjær ytterligere offensive muligheter i fremtidens Manchester United. Han spilte 37 kamper for Penarol. En positiv ting her er at han snakker engelsk som vil gjøre at han tilpasser seg raskere, men tipper hans landsmann Cavani tar han under vingene.

Amad Traore kjenner jeg heller ikke veldig mye til, men han ble den første 2002- modellen som scoret i Serie A som 17-åring. Det sies at Atalanta har det beste akademiet, og Amad er den største stjernen der nå. Kvalitets-messig beskrives han som en kantspiller som er meget god med begge bein, rask og driblesterk som er meget vanskelig å stoppe. Han er en av de største talentene i Italia samt at United har fulgt han siden 2016.

På papiret ser det ut som Manchester United har fått to meget talentfulle spillere som er i trygge hender for videre utvikling. Det blir meget spennende å følge med på reisen til disse to spillerne, jeg gleder meg.

Kunne vært bedre, det er det ingen tvil om.

Manchester United kunne hentet en stopper og Sancho som vi alle ønsket, men slik ble det ikke og nå får vi se om Sancho blir en “sexy” januarovergang eller om han kommer neste sommer. For at han er en typisk Man Utd. spiller er det ingen tvil om. Hvorfor engelsk presse påstår at ideen om at Manchester United skal ha unge sultne spillere ikke etterleves på grunn av en mann ved navn Cavani er ikke noe annet en TØV! Da er det på tide å pusse brilleglassene sine! Personlig er jeg skuffet over at Sancho ikke kom samt jeg sliter veldig med og forstå hvorfor en stopper ikke kom inn, men mulig den profilen klubben ønsket ikke var tilgjengelig. Blanda følelser om overgangsvinduet og igjen stusser jeg på hvorfor alt må skje på overgangsvinduet siste dag, men ikke bland disse signeringene som desperasjon fordi dem kommer sent. Det er irrelevant. At engelsk presse lovpriser Chelsea sin signering av 36-årige Thiago Silva, og snakker ned 33-årige Cavani sier mer om dem i mine øyne. Oppsummert er jeg fornøyd med de som kom inn, men jeg ønsket meg som de fleste ytterligere forsterkninger.

Nå maner jeg til samhold, jeg ber om styrke og nå er det viktigste at vi støtter laget etter beste evne. Jeg støtte laget og Ole Gunnar 100%. Jeg står fortsatt ved at vi er på rett vei, men nå må spillerne ta sitt ansvar ute på matta, nå er det ikke rom for flere feilskjær.

Hvis noen lurer: Sesongen starter 17 oktober:)

GGMU♥

Kjære Ed Woodward

Nå er det nok Ed!! Jeg finner meg faktisk ikke i dette lenger!!! Jeg støtter Ole og hans team, jeg har frontet progresjonen med både panne og tenner først fordi endelig var Manchester United på god vei, en god vei jeg ikke hadde sett siden 2013!!!!!

Takk for at du ødelegger alt, takk for at du river ned alt og takk for at du tar bort millioner av menneskers store lidenskap. Har du glemt at fotball forener mennesker? Har du glemt at fotball er den eneste glede mange mennesker har i en eller tøff og vanskelig hverdag? Du er en “businessmann”, en “bankmann” som ble hentet inn for å styre overganger osv etter at David Gill forlot skuta. Dessverre var tilliten der, hvert fall det første året du var i Manchester United selv om du briljerte med flere merkelige avgjørelser.

Tilpasning?

Tilpasning var det jeg motiverte meg med, en ny jobb tar tid å venne seg til for mange surret ofte i tankene. For meg er det “sirkus” at du får beholde jobben. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om at du er blant Englands beste på finans, og signerer den ene sponsoravtalen etter den andre når du har prestert usedvanlig svakt siden 2013 på overgangsmarkedet i en av verdens rikeste og mektigste klubber. Du har prestert så svakt at jeg lurer på om du faktisk har en sjef eller om du kjører “en til en” møter med deg selv og er selv ansvarlig for om du kan fortsette i den jobben du har i dag. Hvis man skal bedømme innsatsen din så langt eller hvordan du har prestert siden 2013 så burde du vært arbeidsløs. Nå er det faktisk nok!! Nå har du 1,5 døgn til overgangsvinduet stenger og hvis du ikke tryller Jadon Sancho pluss pluss opp av hatten så må du ta frakken å gå. Hvis du har noen form for selvinnsikt eller har noen form for empati for andre enn deg selv så er tiden kommet for at du skal avgjøre om du skal sitte i den rollen du gjør. Du skal ha en ting: du ansatte Ole Gunnar som manager, men bortsett fra det kan jeg ikke komme på en eneste ting du har gjort riktig! Jeg er fornøyd med kvaliteten på spillerne som har kommet inn, men jeg er ikke fornøyd med hvordan du opptrer i overgangsvinduet. Ja, ting tar tid, men i det tempoet du “bidrar” så har Marcus Rashford spilt testimonial kamp for Manchester United, Ole Gunnar har pensjonert seg og t.o.m Man City har flere tilskuere enn oss!!!

Hvordan i all verden!!!

Hvordan i all verden bidrar du på den sportslige biten og hvor langt ned i kjeller`n skal du kjøre Ole Gunnar før du innser at det du driver med ikke en gang ville fungert i bakvendt land. Jeg pleier alltid, eller stort sett å beherske meg i SoMe, men dette er det verste jeg har sett og du kan ikke seriøst mene at du gjør en god jobb? Dette her er så langt under beltet, så svakt og kan du ikke heller bare stille alle mannfolkene som holder med Manchester United på en rekke utenfor Old Trafford for så og tuppe oss i balla? Det er slik det kjennes ut nå!! Fy Fa****** hvor forbanna jeg er, men faktisk er jeg mest såret. Hjertet er knust, tårene presser på og du sitter å klør deg i hodet!!! WHY?? Hva er det som gjør deg forundret? Du har som nevnt tidligere, ett tempo på nivå med en skilpadde under overgangsvinduet og selv med utvidet vindu så venter du til siste dag? Fungerer ikke klokka di? Eller har du kanskje ikke noen dato på urverket ditt? Du var selv delaktig i en av de største sponsoravtalene Man Utd. har med klokkemerket Tag heuer, men hvis du fikk i land dette så fikk du sikkert en defekt klokke uten at du merket det!

Jeg føler med Ole Gunnar!

Jeg føler med Ole Gunnar nå, faktisk så freder jeg han. Vi så Moyes hyle ut fordi han ikke fikk spillere han ville ha, vi så van Gaal fordi han ikke fikk spillere han ville ha, vi så Jose` Mourinho frese som aldri før under sin tid på Old Trafford og nå skjønner vi alle hvorfor dem gjorde det. DU HAR ALDRI STØTTET KLUBBENS MANAGER! Jeg innrømmer lett at jeg jeg gjentatte ganger har sagt at dem har vært flåsete som har kommet med slikt i etterkant, men jeg ser nå at jeg tok feil og jeg legger meg fullstendig flat. Dette vil bare styrke min kamp for klubbens manager og det vil i tillegg bare styrke tilliten til tidligere managere. Alle sier det samme og Patrice Evra har sagt at det jobber mennesker i klubben som ikke vil Manchester United vel. Dette er mest sannsynlig ikke deg selv om du yter på det absolutte øverste nivået i verden når det gjelder det og skulle forsøket å rive ned alt Sir Alex og David Gill bygget opp. Hadde førstnevnte vært i klubben enda hadde du Mr. Woodward ikke vært det!

En ting er du ikke skyld i, og det er at lagets sterkeste side i fjor nå er lagets svakeste med 12 baklengs på tre Premier League kamper. Det defensive er så svakt at det kan umulig gjøres verre!! Her må Ole Gunnar ta det fulle ansvar sammen med spillerne og det bør være ett krisemøtet i kveld og noen bør gå. Dette er utilgivelig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Takk gud for at det er landskamp-pause nå, det er noe jeg aldri trudde skulle glede meg til, så tusen takk for det Ed Woodward

Så nå kjære Ed Woodward kaster jeg ballen til deg og selv om du mistet den i det du forsøkte å ta den imot har du (håper jeg) 28 timer på deg og gi Ole det som trengs for å fullføre sesongen i den rette Manchester United ånd. Hvis ikke håper jeg av hele mitt hjertet at du trer ut av din stilling umiddelbart!

NOK ER NOK!!!

 

 

 

 

Knalltøff motstand i Champions League for Manchester United

Endelig er Manchester United tilbake i Champions League! Her er dagens trekning av gruppespillet for sesongen 2020/21 og for en knalltøff trekning det ble for Man Utd.

 

Kampen spilles på følgende tidspunkt:

1.Kamp: 20 eller 21 oktober.
2.Kamp: 27 eller 28 oktober.
3.Kamp: 3 eller 4 november.
4.Kamp: 24 eller 25 november.
5.Kamp: 1 eller 2 desember.
6.Kamp: 8 eller 9 desember.

 

Hva tenker dere om dagens trekning?

 

Fikk du med deg intervjuet med Tv2`s Premier League ekspert Petter Myhre?  Trykk her for å kommer til intervjuet.

 

Vi snakkkes 🙂