Konkurransetid!

Da er tiden kommet for en ny tøff konkurranse, denne gangen er det en signert Manchester United drakt og to signerte bilder av verdens hyggeligste fotballspiller Juan Mata.

Konkurransereglene er som følgende:

1: Følg facebooksiden Unitedtim

2: Få to (2) United venner til å følge facebook siden Unitedtim og tagg vedkommende i kommentarfeltet på facebook under artikkelen.

3:VIKTIG:Den første som trekkes ut vinner en signert drakt, trekker også to heldige vinnere som får hvert sitt signerte bilde av Juan Mata.

Husk at dere som blir vervet selv kan verve to stk som følger siden for å være med i konkurransen etter at dere selv følger facebooksiden Unitedtim.

Konkurransen varer frem til søndag 05.05.2019 klokka 1300 og vinneren annonseres kort tid etter, vinneren får pm først.

Lykke til alle sammen

Mvh Unitedtim

Det startet så bra…..

Dagen i dag var lagt opp slik :

 • Q&A ( questions and answers) på Hotell Fotball med Ryan Giggs
 • Manchester United vs Chelsea

Jeg så skikkelig fram til event med Mr.Giggs for han har jeg aldri truffet før, jeg har sett han spille, men nå ventet ett måltid og nevnte Q&A. Det var virkelig spennende og høre Giggs fortelle litt fra sin karriere samt svare på spørsmål fra salen.

Med en slik karriere som Giggs har hatt så kunne dette pågått i timevis, men etter ca 40 minutter var dette over, klokere og mer inspirert etter denne seansen. Jeg var så heldig at jeg traff han etter Q&A delen var over og jeg skal innrømme at jeg felte en tåre, ett meget stort øyeblikk for meg.

Såvar det bare å spasere over veien og inn på Old Trafford for kamp, ca en time før var vi inne på stadion, og husk at jeg akkurat hadde møtt Giggs så om hodet ikke koker nok av å være inne på Old Trafford så eksploderte det neste da vi kom inn.. he he …

Arsenal hadde akkurat tapt 3-0 borte for Leicester…

Da lå alt til rett for en kanonkamp trudde jeg, men egentlig fikk vi se en kopi av City kampen mot ett dårligere lag. Litt “deja vu`”, men nok om det.

Manchester United gjør en bra 1.omgang med flott spill i perioder med gode sjanser, men dessverre levere verdens beste keeper en ny keepertabbe, sist jeg så De Gea på ett slikt nivå var i hans første sesong! Jeg tenker på all den hetsen Pogba får og tenker ofte på hva hvis han hadde gjort slike fatale feil som De Gea?

Jeg er mildt sagt sjokkert over at laget ikke går ut med en høyere intensitet i 2. omgang, man ser jo et lag som er blottet for krefter, selvtillit og evnen til å skape noe farlig foran Chelsea buret. Støtte, pasninger på tvers for så og kline ballen langt opp etter Lukuka eller Rashord er for meg en meget merkelig måte å se United spille fotball på. Egentlig synes jeg bare synd på Solskjær, for det at Jose` Mourinho sa at stallen er for dårlig og at den 2.plassen han fikk med United var en av hans største meritter sier vel litt når det kommer fra den mest meritterte mangeren i verden!

Hører du Mr. Ed. Woodward?

Det kunne blitt en eksplosjon av en avslutning på drømmenes teater, men først misser Lukaku alene med Kepa og dessverre redder Pedro på streken etter en kanon heading av Marcos Rojo…

Kampen ebber ut med 1-1 og for andre gang denne uken må jeg og fruen forlate stadion uten tre poeng.

Det er vel bare og be for at OGS har styres tillit samt at han må bytte ut en del spillere for husk at tabellen ikke lyver, og neste sesong venter Europa League på Old Trafford. Noe som ikke klinger særlig spør du meg.

Etter kampen var det ut for å vente på spillerne, dessverre var det mange som løp til bilene sine (som vanlig!) men disse stilte opp :

Juan Mata

Diogo Dalot

Kieran McKenna

Ronny Johnsen var der

Det ble signert og ordnet en del spennende premier denne uken som skal brukes i konkurranser så følg med på Unitedtim fremover.

Husk Manchester United er en kjærlighet som varer evig og vi kommer sterkere tilbake, så nå må vi bare nulle oss ut og nyte resten av sesongen.

 

En kveld for veldedigheten

I går var jeg og fruen på ett event på Old Trafford, det var en reunion middag til inntekt for “Association of former Manchester United player`s”. Vil rette en stor takk til Redarmybet for denne muligheten. Hedersgjesten denne kvelden var Brian Kidd, han fikk over 200 kamper for klubben og scoret på sin 18 årsdag i serievinnercupen i 1968 mot Benfica. Han er som trener mest kjent som Sir Alex Ferguson sin assistent på 90 tallet og han er i dag i trenerstaben til vår “noisy neighbor” Manchester City.

Dagens program bestod av en intro av selveste “speaker” på OT, Alan Keegan, en “silent auction”, en tre rettes middag og standup-opptreden av Keven Connely og i tillegg ble det holdt taler av blant annet vår tidligere styreformann David Gill (på bildet under).

Hensikten med dette eventet var å samle inn penger til fondet som hjelper vanskeligstilte, handikappede, barn og eldre mennesker, en organisasjon som virkelig hjelper og som man får lyst til å hjelpe 🙂 Organisasjonen består av flere ildsjeler samt tidligere Manchester United spillere fra 60 og 70 tallet. Styreformann er Alan Wardle.

Her er  noen bilder fra kvelden: Bordet til hedersgjesten(e)

David Gill takker Brian Kidd for sin innsats

David Gill taler til forsamlingen

Meg og fruen på kveldens event

Det var en hyggelig og intim kveld hvor man traff mange hyggelige mennesker for en god sak, vi var også så heldige å treffe flere tidligere United spillere fra ulike tidsepoker samt tidligere styreformenn i klubben.

Wilf McGuinness: han er kanskje mest kjent for å ta over som manager etter Sir Matt Busby i 1969 og fikk ca 80 kamper for klubben

Alex Stepney( til venstre) og Pat Crerand( til høyre): Alex Stepney var keeper på United laget som vant serievinner cupen i 1968, han fikk over 430 kamper for klubben fra 1966 til 1978. Pat Crerand var en hardtarbeidende midtbanespiller som spilte for klubben fra 1963 til 1972, han fikk over 400 kamper for klubben

Martin Buchan: Han spilte for United fra 1972 til 1983, han fikk over 450 kamper for klubben

Alan Keegan: Han er og har Manchester mest kjente stemmer, han er nemlig den berømte speakeren på Old Trafford, han jobber også innen radio og TV.

Martin Edwards: Tidligere styreformann i Manchester United

Alt i alt en fantastisk kveld for veldedigheten og tusen takk til Redarmybet for denne muligheten.

Hva nå Manchester United?

Hva nå, er mine tanker? Hvordan skal klubben svare på dette? Vel isolert sett så er det ikke verdens undergang å tape 0-2 mot ett av verdens beste klubblag, men det som virkelig bekymrer meg er følgende:

 • United har 0-9 i målforskjell på siste tre kamper
 • United har ikke scoret ett mål i åpent spill siden kampen mot Wolverhampton (seks kamper )
 • United har to seire på de siste ni kampene

Hvor var den “berømte” reaksjonen?

I dagens kampprogram kunne man lese at Marcus Rashford forteller om betydningen og hva det betyr for han som United gutt vedrørende det og skulle spille i ett Manchester derby. Man kan vel til en viss grad være stolt av gutta etter første omgang, men hva skal vi være stolte av annet innsatsen ? Kall det gjerne en liten reaksjon, men jeg ser en manager som nok en gang endrer formasjon med fornyet tillit til formsvake spillere. Jeg vil se en 4-3-3 formasjon for der har United vært best under Ole Gunnar og den formasjonen  skal vi spille uansett hva, vi skal ikke tilpasse oss noen! Klart mange av spillerne passer kanskje ikke inn i en slik formasjon, men skal du spille for en klubb som Manchester United så er det du som skal tilpasse deg klubben.

Hvor er spillerne som bare vil spille for klubben Manchester United?

I dag kunne man se ett lag som jobber i perioder og Rashford løper som en gaselle i første omgang, men nok en gang uteblir det scoringer i vårt favør og når Silva setter inn 0-1 vet vi alle innerst inne hvor dette bærer dessverre og kampen preges av noen krampetrekninger her og der, men City vinner fortjent.

Nå er det på tide å stikke fingeren i jorden og ta ett skikkelig skippertak denne uken på trening og Hr.Solskjær: Sett ut alle formsvake og humørpillerne til kampen på søndag, personlig synes jeg alle bør få en klar beskjed om at dem spiller for sin fremtid i klubben i resterende kamper av sesongen. Noter her at noen skjebner er garantert beseglet!

 

På søndag venter Chelsea og det er vinn eller forsvinn når det gjelder den siste CL plassen, så Manchester United:ballen er bokstavelig talt hos dere!

Ett lag med spillere som ikke er verdige navnet Manchester United!

En tragedie, en sørgelig innsats og sesongverste! Dette er det verste jeg har sett siden SAF ga seg, ja det har vært (dessverre) mange elendige kamper, men noter her at vi spiller mot Everton og blir rundspilt etter alle kunstens regler. United ser ut i dagens kamp som et tredje divisjonslag som er på en cupvisit på Goodison Park!

Hvis ikke hoder ruller og hvis ikke dette får konsekvenser for mange av dagens spillere så skjønner jeg fint lite, hadde dette skjedd under Sir Alex så hadde to av spillerne (nevner ikke navn) kommet ut med plaster i panna slik Beckham gjorde for en del år tilbake… Fire av spillerne hadde han solgt på veien hjem!

Ett lag med flere”stjerner” uten en eneste virkelig stjerne.

At flere av spillerne trenger en “realitychek” finnes det ingen tvil om, jeg har faktisk ikke sett maken til elendighet siden jeg satt ringside og så United tape 0-3 for Manchester City under David Moyes. Dagens United er på sammen nivå når det gjelder innsats og kvalitet, men det er kanskje ikke så rart siden 75% av laget er det samme.

Det knuser hjertet mitt å se hvordan privilegerte mennesker som får denne æren, ikke bare å være fotballspiller, men som i tillegg får representere en av verdens største klubber Manchester United.

Spillerne har glemt fansen…

 • Hva med fansen som følger laget i tykt og tynt?
 • Hva med United fansen som reiser på hjemme- og bortekamper?
 • Hva har skjedd med klubbfølelsen?

At dagens United spillere har glemt egen og laget`s identitet er helt tydelig, se bort ifra noen spillere, men kjernen av dagens lag eier ikke klubbfølelse, dessverre er det slik det har blitt i dagens fotball.

Hvorfor har det blitt slikt at ingen tar tak i dette laget i motgang? Hver gang Manchester United slipper inn mål under OGS så faller laget helt sammen. Første tre månedene feide vi avgårde all motstand med halen mellom beina og alt gikk vår vei, men det må da gå ann og slippe inn mål uten at hele verden skal rase sammen?

Nei, Ole Gunnar Solskjær nå må det ryddes opp og for min del kan du bare selge en “stjerne” eller to bare gjør Manchester United til ett topp seks lag i verden igjen, for der er vi flere lysår unna akkurat nå. Vårt elskede lag SKRIKER etter en leder i midtforsvaret, en leder på midtbane, en back og en offensiv spiller som går rett inn i laget, ikke flere humørspillere, men den type spillere som f.eks Kante eller De Bruyne som alltid legger ned en heroisk innsats i hver kamp! Mitt største ønsker er Koulibaly i midtforsvaret.

Kanskje er det på en syk og vridd måte er best at Liverpool vinner Premier League, ja jeg sier det… Kanskje det gir oss realitysjekken vi trenger? Nå er det på tide å brette opp armene folkens.

Nå venter City og Chelsea i de to neste kampene og som fruen sa: Jeg gruer meg til til vi skal reise! Vel jeg gruer meg ikke til å dra til Manchester noen gang fordi jeg blir med klubben til helvete uten å blunke hvis jeg må, men jeg forventer en “blodig” innsats resten av sesongen. La oss starte med City på onsdag for dagens kamp må bare slettes fra minnet umiddelbart.

Jeg elsker deg Manchester United, men akkurat nå trenger vi 110% innsats ut sesongen så stoler jeg på at Solskjær tar seg av alle nødvendigheter for at United skal bli det beste laget i verden igjen!

 

 

Påsketanker

Solen skinner her i Strømstad, påskeferien til meg og fruen tilbringes på Strømstad Spa før kursen settes til Manchester neste uke. Vi reiser på Onsdag i neste uke og blir i Manchester til Mandagen etter, kampene som venter er byderbyet mot City og oppgjøret mot London laget Chelsea. To knalltøffe kamper, men det er kun fem kamper igjen og det er ikke rom for feilskjær.

Påskesolen skinner, vil Premier League solen skinne på Manchester United?

Ja, det tror jeg… Det er kun fem kamper igjen av sesongen som venter som sagt og hvis man ser på PL programmet til topp seks lagene er det ingen tvil om at United har det tøffeste kampprogrammet. Klubber som venter oss er Everton,Manchester City,Chelsea, Huddersfield og Cardiff og hvis man kikker på disse så er dette lag som kjemper om CL plass, PL gull og å holde plassen i PL, for meg sier det seg selv at dette blir knalltøft!

Hvor mange poeng er å forvente i innspurten?

Ideelt sett skal/ bør United ta 15 av 15 poeng, men realistisk så er jeg fornøyd med 13 av 15 poeng som bør sikre oss topp 4 og en meget verdifull Champions League plass. Min magefølelse sier at det blir ett rotterace helt inn til siste runde som er hjemmekampen mot Cardiff.

Det er mange tanker rundt “formsvikten” etter kampen i Paris, men for å være helt ærlig er jeg ikke det snev bekymret, sikkert rart for noen, men det handler og om å kjenne på hvor man er i sesongen og helt seriøst så synes jeg folk bør slutte å kritisere spillestil i denne fasen av sesongen. Det handler kun om å ta tre poeng i hver kamp nå!

Solskjaer, my only Solskjaer❤️

Jeg elsker Solskjær som trener, noter her at hadde Pochettino eller Zidane vært på samme måten ville jeg elsket dem på lik linje. For meg er ærlighet og lojalitet viktig, jeg skal ikke skryte på meg og si at jeg kjenner Solskjær personlig, men jeg ser en ærlig trener som er tydelig på hvor klubben er, hvor vår elskede klubb skal pluss han er klokkeklar på hva som kreves av en fotballspiller som skal representere Manchester United! Eller for å sitere han fra dagens pressekonferanse: Alle som spiller for Manchester United må levere for og få fortsette å spille, noen trenger er virkelighetssjekk for å forstå hvor dem er.

Klokkeklar tale fra “the Gaffa”

Man velger ikke United, Manchester United velger deg❤️

Ett liv som supporter er fullt av oppturer og nedturer, det finnes det ingen tvil om. Det som er viktig er hvordan håndterer motgangen. Alt kan ikke kjøpes eller endres på en dag og min tanke/følelse nå er at oppbyggingen av “nye” Manchester United er i gang, hvordan noen kan mene at man burde vente til sommeren forstår jeg ikke, men strengt tatt trenger jeg det heller ikke. Vi er alle forskjellig og det er sjarmen veldig ofte.

Ole Gunnar ville blitt ansatt uansett som klubbens nye manager og noe annet ville vært galskap hvis man tenker på hvor vi er nå og hvor vi var under Jose` Mourinho for snart fire måneder siden. Man kan si dette til det kjedsommelige, men humøret, smilet og den offensive fotballen alle etterlyste er tilbake, og det kanskje aller viktigste er at manager og ledelses er samkjørte på veien videre. Det har ikke skjedd siden Sir Alex Ferguson tiden.

Husk det er bedre at Solskjær prosjektet startet for tre/fire måneders siden enn at vi skulle brukt neste sesong på det som allerede er påbegynt. #INOLEITRUST

Dette var noen påsketanker fra meg og med dette ønsker jeg dere er riktig god påske videre:)

 

 

 

Snipp snapp ute, Champions League eventyret ute.

Klokka viser at 40 sekunder er passert da Rashford kommer alene med Ter Stegen, men ballen smeller i tverrlegger og ut.. Så nærme var United en drømmestart i en kamp hvor man vet at alle sjanser må settes hvis man skal avansere mot ett lag som Barcelona. For meg er det ikke verdens undergang at man gikk ut mot ett storlag som Barcelona, men det handler om hvordan.. Fotballen handler veldig ofte om små hendelser og marginer, se bare på hvordan vi gjennomførte bragden i Paris.

Brukte vi opp marginene i Paris?

Det er mye mulig for da ballen gikk i treverket og ut viser Messi viser hvorfor han er en av tidenes beste fotballspillere på ett praktfult soloraid som er det lite man kan stille opp med. Da Messi attpåtil sender avgårde ett lunkent skudd som David de Gea lar passere som han vanligvis ville reddet med bind for øyene er det dessverre “game over”.. men jeg prøvde i det minste å holde en motivasjonstale for fruen om den berømte snuoperasjonen i Torino i 99` ( 0-2 ble til 3-2 mot Juventus) om at det ikke var over enda.Fotballen er full av øyeblikk som viser at selv på den mørkeste dag kan solen skinne.

Når det gjelder spillernes prestasjoner så er den vanskelig og fordøye, (ref starten på kampen) hadde United scoret først så kan jeg med hånden på hjertet si at jeg tror at vi hadde slått ut Barcelona.På en måte så viser jo spillerne seg fra sin egen Jekyll and Hyde side hvis man ser på pågangsmotet før og etter det 20. spilleminutt, i dag synes jeg ingen spillere skal trekkes fram hverken på godt eller vondt da man tapte 110% som ett lag denne gang.

Det jeg reagerer sterkest på er at man på 0-2 gir fullstendig opp, det er faktisk 70 minutter igjen som skal spilles og Manchester United er ekstremt svake fra det 20. minutt til dommerne blåser av kampen. Skal man dele noe basert på følelser og rett fra hjertet er ikke dette noen annet en skikkelig trist avskjed på årets CL eventyr, noe de første 20.min overhodet ikke tydet på. Da leverte faktisk United en kanon god periode hvor man burde ha tatt ledelsen, men slik gikk det dessverre ikke.

Da Coutinho scorer på ekte Beckham vis var det “game-set-match” og Champions League eventyret var over for denne gang!

Nå er det bare å legge dette bak seg og rette fokus på de fem siste Premier League kampene hvor United skal avslutte med stil.

Jeg vil også takke Ole Gunnar Solskjær for alt han har gjort med laget så langt, og jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen, du er en fantastisk manager som virkelig hører hjemme hos Manchester United. Det venter deg mange tøffe avgjørelser vedrørende struktur på laget, spillere som skal inn og ut, men jeg stoler 110% på deg når det gjelder klubbens fremtid❤️.

 

Til slutt vil jeg gratulere tidligere “eks- Red” Daley Blind og hans Ajax for avansement til årets semifinale i Champions Leage.

Fresh legs and fresh heads!

Det var ord jeg merket meg fra Ole Gunnar før kampen, det var ett nødvendig trekk og man kan si at han lykkes med dette. Jeg har skrevet litt om tunge bein og tunge hoder, men i dag ( spesielt i første omgang) synes jeg United var gode selv om dem spiller klart best i formasjonen 4-3-3. For min del kunne Solskjær bare vist dem Premier League tabellen som motivasjon for tre nye poeng! Sir Alex hadde vel den beste motivasjonstalen da dem møtte Tottenham under hans tid ved kun å si: “Vel, gutter det er Tottenham, kos dere.. He he” ….Som alle vet var det å møte Spurs den gang våre årlige tre poenger både borte og hjemme 🙂

Den følelsen som bruser gjennom blodet da Manchester United scorer og tar tre poeng er ubeskrivelig, at United på ny ikke leverer optimalt er uvesentlig. Det eneste som betyr noe på denne tiden av sesongen er tre poeng og ikke det minste snev av noe annet! Akkurat nå er vi supportere bare lykkelige og fornøyde, se bare på laget i dag og hvor mange talentfulle spillere vi har og hvilken fantastisk jobb Ole Gunnar har gjort etter at han tok over laget vi alle elsker.

Ingenting smaker bedre enn tre poeng..

Javel, så var United kanskje ikke på topp, men med spillere som Dalot og Fred som bare blir bedre og bedre for hver kamp dem spiller er fremtiden lys, og igjen så må vi nevne at #DaveSaves er verdens beste keeper. Det er neste komisk å høre at den “godeste” Alsaker aldri kan innrømme at DDG er den beste i sin rolle i verden, resten av jordkloden vet det, men likevel er det beste han kan si: “De Gea er en av verdens beste”…Ja ja nok om det.. Det varmer ett United hjerte å se Fred begynne å finne sin rolle i laget, han er det perfekte ankeret med sin presise venstre fot, han evner å sette i gang hurtig og alltid jobbe noe som har vært sårt savnet på midtbanen av en enkelt spiller. Han spiller med høy risiko og det glipper noen ganger, men det kan justeres. Samtidig retter jeg en stor takk til Paul Pogba som holder hodet kaldt på begge straffene.Minner om at han misset sin siste straffe han tok for United som sikkert surret litt i bakodet.

Manchester United`s beste i mine øyne var David de Gea og vår svakeste var Marcos Rojo som dessverre ikke hadde dagen.

Man kan ettertrykkelig og med hånden på hjertet si at Ole Gunnar sitt prosjekt og mål med vår elskede klubb er noen jeg virkelig ser frem til, bring on sommervinduet! Jeg sier ikke det fordi vi skal kjøpe oss til våre mål, men med så mye talent og en eminent Pogba som laget skal bygges rundt så er det spillere som har vært lenge i klubben som skal bort og vi trenger frisk blod og samtidig mer rutine på noen plasser.

Barcelona neste folkens og ha en fantastisk lørdag videre 🙂

Ikke gode nok ( i denne kampen)

Etter gårsdagens kamp var jeg bare så skuffet at jeg ikke orket sosiale medier, i hvert fall ikke dele mine tanker her på bloggen… Da jeg våknet i dag håpet jeg bare at kampen var ett mareritt og at det idag var kampdag, men så heldig var jeg ikke…

 • Hva skjedde egentlig?
 • Hvorfor svikter United nok en gang på hjemmebane?
 • Hvorfor klarer United ikke dominere kamper dem ligger under?

Det er virkelig skuffende at United tapte denne kampen, de hadde knappe to målsjanser og man forventer mye mer av Manchester United på Old Trafford!

Hvor er forsvaret på scoringen? Hvor er det offensive Manchester United?

Nok en gang svikter forsvaret, riktignok ikke av en personlig feil, men av tre grove plasseringsfeil som fører til ett selvmål av Shaw. For meg virker spillerne slitne og de ser tunge ut på banen, man ser jo så fort United presset Barcelona så var United på full høyde og jeg er overhodet ikke skremt av dette Barcelona laget. Det som bekymrer meg mest er den kollektive formsvikten laget vårt har nå fått i den viktigste delen av sesongen.

Selv om Fred og McTominay leverer en god kamp i dag vil jeg også trekke frem Smalling som har full kontroll på Messi. Ting som laget virkelig må jobbe med i mine øyne er nemlig det å være ett lag offensivt, slik United spilte i går så blir mye overlatt til Rashford eller Pogba. Det kan ikke være slik at i en klubb som United, så skal vi være så avhengig av enkeltspillere! Manchester United er et lag hvor alle skal bidra med scoringer og målgivende, se bare på hvor ofte Shaw eller Young kommer seg fri og hvor utrolig upresise dem er med sine innlegg.

Nå har United tapt på Old Trafford mot Juventus og PSG for så å vinne i Torino og Paris, så da vet alle hva som skjer på Camp Nou, optimistisk? Ja, uten tvil!  United er bedre på bortebane så langt og troen på at vi scorer i Spania er stor.

Jeg elsker mentaliteten til Ole Gunnar og jeg har stor tro på avansement. Husk at det er 20 år siden OGS avgjorde finalen i 99`, så vi skal til Madrid 1. Juni for CL finale!

Nå er det bare å se mot lørdagens kamp mot West Ham så tar vi oss av Barcelona i spania på tirsdag, men la oss ta en kamp av gangen.

Få ut deres følelser om gårsdagens kamp

 

 

Skal vi virkelig gå ditt igjen?

Jeg vil starte dette innlegget med å rose ansvarlig redaktør i supporterklubben Dag Langerød for ett meget korrekt og inspirerende innlegg på United.no  se link :https://www.united.no/kommentarer/mine-tanker-skal-vi-virkelig-bli-negative-na/

Jeg tok opp noe av de samme punktene i mitt forrige innlegg, så min første reaksjon etter å ha lest innlegget fra Dag var: Halleluja! Fantastisk skrevet!

Dette er like presist skrevet som en nydelig crosser fra Beckham, og det viktigste- det traff meg mitt i hjertet.

Jeg husker da United slo Juventus i Torino under Mourinho, da var det noen som klaget fordi de ikke var fornøyd med måten vi vant på. Da jeg så denne kommentaren var min første tanke: “Er du riv ruskende gal? Klager du på en seier borte mot kanskje verdens beste lag?” Det var egentlig da jeg forstod etter 30 år som United fan at uansett prestasjon finnes det alltid noen som må klage. Jeg var dypt sjokkert og prøvde å forstå hvorfor, jeg prøvde meg på en lang samtale med vedkommende, men uten hell så jeg valgte jeg å la den ligge. For meg var det viktigere å feire en råsterk seier i Torino.

Da Solskjær leverte en av klubbhistoriens sterkeste bragder i Paris føltes det som alle United hjerter smeltet sammen til ett stort Manchester United hjertet, endelig var vi alle forent og endelig skulle vi stå sammen.

At jeg kunne ta så feil trodde jeg aldri………

Etter det ufortjente tapet på Emirates mot Arsenal i Premier League har United slitt med å finne formen og prestasjonene dalte, noe som har resultert i to tap mot Wolves og en 2-1 seier mot Watford og da er man i gang igjen med skjellsord, mishagsytringer og en bruk av kommentarfelte som mange kunne spart seg for..

Se her:

 • Lukaku er søppel, selg han!
 • Lindgard holder tippeliganivå!
 • Young er elendig, kast han ut av laget
 • Kast Pogba ut.
 • Håper Fred aldri spiller for United igjen..

Alt dette basert på hele fire fotballkamper som er spilt etter kampen mot PSG i Paris.. Jeg må vel innrømme at jeg er sjokkert, men dessverre ikke overasket. Se hvordan man krisemaksimer og sier at alt håp er ute ref topp fire, vel det er 18 poeng å spille om og vi er hele to, ja to poeng unna en CL plass. Allikevel er det “krise” og “glem topp fire”?

Selv da vi lå 11 poeng bak fjerdeplassen under Jose` var det ikke krise, nært ja, men ingen krise.

En krise er å rykke ned som City og Leeds har gjort, det er en større krise.. Ja United har vært nede noen år, men har likevel sanket flere trofeer enn de fleste i PL siden 2013.

Jeg lurer virkelig på hva som skjer når man kan endre seg så mye som supporter på fire kamper og 29 dager.. ( bragden i Paris var 6 mars) Onsdag 10 april er det kvartfinale i CL, sesongens største kamp, er det en kamp Ole Gunnar og spillerne trenger oss så er det nå på onsdag.

Jeg undervurderer aldri min rolle som supporter, vi er alle ambassadører for klubben vi elsker. Aldri glem det!!

Tenk hvordan vi supportere kan løfte laget på onsdag, tenk hvis alle synger for full hals og bidrar til å sende “lamslåtte” spanjoler med halen mellom beina tilbake til Barcelona? Husk, vi inkludert meg selv krever 110% innsats fra spillerne, men vi krever ikke noe av oss selv?

Husk at vi er ingenting uten United, men United er heller ingenting uten oss så la oss stå sammen i all slags vær!

Eller som jeg liker å si: Man høster ikke lykke der man tråkker den ned for andre og kun store mennesker innrømmer at dem tok feil.

Ole Gunnar Solskjær har gitt oss 35 poeng på 15 kamper som er poengrekord i PL,  managere som Klopp, Pochettino og Pep er plassert på sidelinjen i denne statistikken.

Min bønn til dere utålmodige sjeler er at dere skal smøre dere med tålmodighet og selv om det føles som verden går under med tap( noe undertegnede også føler) så skal også motgang gjøre oss sterkere!

Min samboer kaller meg for en irriterende positiv i forhold til United, ja jeg er kanskje det, men hvorfor skal ikke jeg støtte noe jeg elsker? Jeg sover, spiser og tenker Manchester United 24/7 og jeg syns det er ufattelig trist at enkelte snur seg så mye på så kort tid.

Vær så snill, fremtiden har ikke vært så lys siden 2013 og nå skal Ole Gunnar bygge verdens største klubb til å bli verdens beste klubb igjen. Dette kan vi kun gjøre sammen verden over så la oss starte med å synge United til seier på onsdag mot Barcelona

 

Glory Glory Manchester United❤️