Vil du vinne en Man Utd. drakt signert av Nemanja Matic?

Da er tiden kommet for en julekonkurranse her på Unitedtim, denne gangen er det signert Man Utd. drakt av Nemanja Matic som er premien.

For å være en gyldig deltager i denne konkurransen må du gjøre følgende:

  1. Følg Unitedtim7 på Instagram
  2. Tagg 2 venner i kommentarfeltet på Instagram kontoen Unitedtim7 som er Manchester United supportere.

NB: Ønsker du å “tagge” flere personer? Legg to personer pr kommentar under Instagram kontoen Unitedtim7, da øker du vinnersjansene dine. (loddprinsippet)

Du finner Unitedtim7 på Instagram HER

Husk at begge trinn må gjennomføres for å være gyldig deltager 🙂

Jeg trekker ut en vinner mandag 28.12.2020 klokken 1400. Vinnerne får PM før han/henne offentliggjøres her på Unitedtim og på Unitedtim7 på Instagram.

 

Masse lykke til 🙂

 

Er det nå det endelig skjer?

Hallo folkens 🙂

Det er vanskelig å sette følelser på hva jeg føler for Manchester United. Jeg husker da jeg fikk min første Manchester United drakt som det var i går selv om det begynner å bli noen år siden. Kort sagt om meg så er jeg vokst opp med en engelsk bonusfar så vi har reist mye til Manchester og mye rundt i England i barndommen fra tidlig 90- tallet. Vi bodde alltid i Lymm hvor vi hadde rekkehus. Lymm er en landsby som ligger ca. 20 minutter utenfor Manchester og er ett fantastisk koselig sted å være.

Jeg husker spesielt den berømte sommeren hvor mutter’n skulle kjøpe min første drakt. Jeg var vel rundt 12 år og jeg hadde allerede da falt pladask for den vakre røde drakten med knyting i halsen, rosinen i pølsa var den franske magiker Eric Cantona som røvet mitt hjertet umiddelbart med sin karismatiske væremåte. Man vet ikke mye om kjærlighet når man er 12 år, men at klubben og Eric Cantona var skjebnen for meg fantes det ingen tvil om. Mitt første møte med Cantona var episk, samme sekund som jeg kikket på han gjennom TV- skjermen var det kjærlighet ved første blikk, han hadde en aura som var som en magnet og jeg ble hektet fra første sekund. Han ga meg både håp, tro og kjærlighet gjennom måten han spilte fotball på, bare måten han dempet ballen, vendte opp og spilte en lagkamerat igjennom eller valgte å avslutte selv, ble gjort på en måte som bare kongen selv kunne. Hans kroppsspråk talte for seg selv ute på gressmatta og selv en som ikke elsker fotball lot seg fascinere av dette franske fotballgeniet. Bare det å se han komme ut av spillertunellen på Old Trafford eller hvor enn United spilte, med kragen opp og kassa ut ga meg gåsehud, og jeg får gåsehud bare av å skrive dette.

En betingelsesløs kjærlighet.

Mange kjenner til ordtaket: “Man kan forlate en kvinne eller mann, men en klubb forlater man aldri”. Det er humor i dette, men herregud så sant det er (unnskyld til fruen på forhånd, ha ha). For min egen del ble jeg ved en tilfeldighet født inn i den beste perioden klubben noen gang har hatt, akkurat det var en tilfeldighet vil mange si. Jeg sier det var skjebnen. Hadde Cantona signert for Sheffield Wednesday ville jeg mest sannsynlig holdt med dem. Man kan vel trygt si at jeg er glad for at daværende Sheffield Wednesday manager, Trevor Francis, og daværende styreformann i Leeds, Bill Fotherby, begikk en av fotballens største tabber da dem lot Eric Cantona dra videre. Resten er historie.

Mye har skjedd.

Det har skjedd så ufattelig mye rundt Manchester United siden 2013, mest nedturer hvis man tenker på hvor “bortskjemt” vi som er ” Sir Alex” generasjonen. Uansett hvordan det går med Manchester United legger jeg meg aldri ned, jeg vil aldri kalle klubben “søppel ” eller andre skjellsord slik mange gjør. Det gjør meg bare forbanna og fra hele mitt hjerte kan dem som ikke har noen annet å komme med en dritt og skjellsord holde seg langt unna når vi vinner Premier League! Jeg trodde at hvis man fant sin “sjelevenn” så behandlet man dem med respekt? Går det ikke an å være uenig med respekt? Mulig jeg er “rar” der, men jeg stusser veldig på hvorfor noe bare “må” klage uansett hva? Vi snur kamp etter kamp (bank i bordet), feiler noen ganger og samtidig er vi inne i en Premier League sesong hvor jeg vil anslå at hele fire lag kan vinne Premier League, hvor vi er en av disse. Denne sesongen er sesongen hvor Manchester United vil kjempe om Premier League tittelen, tenk dette kan være sesongen hvor tittel 21 kan komme? “GÅSEHUD”

Nei, jeg er ikke bedre enn noen andre, nei jeg har ikke alltid rett, men jeg maner til samhold som jeg dessverre synes er mangefult når klubben trenger oss som mest. I gode og onde dager. Du vet aldri hvor sterk du er før det å være sterk er det eneste valget du har. Nettopp dette er det eneste vi som elsker Manchester United må være under denne prosessen. Nettopp fordi at denne sesongen så kan alt skje, si meg en ting, hvis man ikke har et “håp” som supporter, hva har vi da? Verdsett, elsk og nyt Manchester United.

Er dette sesongen?

Ja, jeg tror det. Det vil si at hvis ikke dette blir sesongen United tar tittel nummer 21 så blir dette i det minste den beste sesongen siden Sir Alex ga seg i 2013. Det er jeg skråsikker på. Sesongen nærmer seg 1/3 spilt og jeg blir som en håpefull guttunge som venter på å åpne julegaven på julaften. Denne sesongen byr på så mange ujevnheter og uforutsigbarheter som toget gjør om vinteren. Her må United “grabbe” til seg alle poengene og bare tenk folkens: Hva hvis United får en seiersrekker ale` den laget hadde i fjor? For meg har alltid Premier League trofeet vært det gjeveste selv om Champions League trofeet “smaker godt”, så for meg så ønsker jeg meg et B-lag i Europa League sammen med de unge og håpefulle slik at dem får verdifull kamptrening. Dette skjer neppe, men å “snuble” i tre semifinaler en gang til orker jeg ikke for å si det mildt. Hva som skjer i januarvinduet vil definitivt spille en stor rolle her, i det minste så kommer Diallo fra Atalanta samt at Facundo glitrer for U23 laget.

Fire spillere bør forlate klubben, men disse er uansett borte senest til sommeren. Phil Jones er ikke engang registret for PL- spill, Romero fortjener å dra etter alt han har gjort for klubben, Rojo er for useriøs og for mye skadet og Paul Pogba sin tid må være ute. En fantastisk spiller, det funket ikke under hans første opphold, og det fungerer heller ikke nå. Så lenge United har den profilen dem har og ønsker å ha så synes jeg han bør gå, uansett har han min fulle støtte som United- spiller. Det har dem alle. Man ser en formkurve som peker oppover for Paul, men kan dette ha noe med at han omsider har tatt en avgjørelse for sin egen fremtid slik at han får ro? Det er ikke noe mer jeg ønsker enn at Pogba lykkes hos oss, men så lenge han har Raiola som “forgifter” tankesettet hans tror jeg dette nesten er en umulig oppgave. Dessverre… Jeg kan bare forestille meg stemningen når den ufyselige og grådige agenten setter sine føtter innenfor porten på Carrington, men samtidig velger mange spillere han som sin agent som dessverre innebærer at han er dyktig på å “melke” klubber for penger og sikrer gode avtaler for sine klienter.

Have faith, trust Ole. Han er manager av en grunn hos Manchester United♥

Til informasjon så får jeg ofte høre at jeg er “farget” siden Ole er norsk og hadde f.eks Jose` prestert slik så hadde jeg ropt “Jose` out”… til dere vil jeg bare si: Seriøst?, mer gidder jeg faktisk ikke si, for dette er tøv og dette gidder jeg faktisk ikke svare på flere ganger. Det finnes vel ikke et menneske på jorden som velger nasjonalitet foran suksess? Man skal virkelig høre mye før øra dette av.

Jeg støtter flere hos Man Utd. egentlig alt for mye i enkelte situasjoner, men det er slikt mitt beskyttende “jeg” er mot noe jeg elsker. LOVE YOU ALWAYS, MANCHESTER UNITED♥

Deilig Julestri…..

Nå venter et deilig juleprogram med kamper omtrent like hyppig som julekakene står på bordet, lag som Leeds (h), Everton (b), Leicester (b), Wolves (h), før det avsluttes med Aston Villa (h) 1.nyttårsdag. Fingrene krysses for Manchester United, husk å ønsk dere masse poeng i julen. Vi vet alle hvilken farge nissen foretrekker.

 

Du finner Unitedtim på sosiale medier her:

Instagram HER

Facebook HER

Tik Tok HER

UNITED 4 LIFE

Hvem har skylden og hvem har ansvaret?

“Endelig” var Manchester United tilbake i det gode selskap, Europa, ved første mulighet var laget ute…. Marerittet ble et faktum etter fadesen på RB Arena. Man føler seg litt lamslått, skjedde virkelig dette? Tankene surrer konstant, Europa League kunne brydd meg mindre om. Denne gangen så holder det ikke med en FA-Cup eller et Europa League trofe for å redde sesongen! Tenk at Premier League sesongen i skrivende stund kun er ti kamper gammel, det ble med 6 kamper i årets Champions League og allerede nå må man “redde” sesongen. Der er ikke noe annet enn trist. For meg er det nok, for den langsiktige planen går for sakte, altfor sakte. Man kan si at det er ingen “quickfix” i fotball, men er det sannheten? Jeg ønsker ikke at Man Utd. skal få eiere som spiller FIFA 20 eller Football manager med klubben slik som f.eks blir gjort med PSG med dyre innkjøpte stjerner og varierende suksess, men jeg ønsker å se ett konkurransedyktig Manchester United i både Premier League og Champions League hver eneste sesong. Alle vet når Manchester United sist vant ligaen og det å ikke være i nærheten av å kjempe om gullet siden da er ikke godt nok, så enkelt er det. Det hjelper ikke å hjemme seg bak puter med unnskyldninger.

Skill på det å ha ansvaret og det å være ansvarlig!

To ting irriterer meg grenseløst:

  1. Det at Ole er syndebukk ved tap, og ved seier er det laget som presterer.
  2. Etterpåklokskap.

La meg ta en dykketur i punkt 2. og la oss bruke gårsdagen og årets Champions League som et eksempel:

I går fikk Ole kritikk for å bruke Shaw fordi mange mente Shaw ikke var “kampklar” etter et skadeopphold. Da velger Ole Gunnar feil i følge noen. I borteseieren mot PSG den 20.oktober 2020, når Tuanzebe spilte sin første kamp siden desember 2019 og var banens gigant ble Tuanzebe hyllet, ingen roste Ole Gunnar for å velge riktig lag eller taktikk. I tillegg spilte United med den samme taktikken og formasjonen mot Leipzig, hva er forskjellen? Noen ganger lykkes man, noen ganger ikke. Se punkt 1.

Vi tapte heller ikke kampen mot PSG når Fred fikk rødt kort, det var heller ikke en taktisk bommert av Ole Gunnar og beholde Fred på banen i den kampen. Fred er så vidt jeg vet en voksen mann som må skjønne hvor grensen går når man er aggressiv i spillestilen! Skulle Ole Gunnar tatt ut Bruno i går til pause da ref. hans gulekort etter kun noen få minutter? Lurer på hva som hadde haglet av skyts da? Ole Gunnar er manager for Manchester United, han er ikke barnehage-onkel på nyfødt-avdelingen i Marihøna barnehage.

For meg er det viktig å skille på hvem som har ansvaret og hvem som er ansvarlig. I mine øyne er det Ole Gunnar Solskjær som har ansvaret, men det er spillerne som er ansvarlige for prestasjonene. Er det virkelig noen som tror at Ole velger en taktikk i en avgjørende CL kamp som inneholder horribelt forsvarsspill? Tenk på kampen i Paris og kryss den med kampen i Tyskland: Lik formasjon, garantert samme taktikk med med to vidt forskjellig utfall. Det er her jeg mener spillerne svikter Solskjær totalt denne sesongen. Vi har sett det blant annet mot lag som Spurs, Palace og Basaksehir og vi har sett det motsatte i kamper/omganger blant annet mot lag som Leipzig på Old Trafford, PSG i Paris, Everton og Southampton. Vår elskede klubb har gjort det til lange tradisjoner at egenproduserte spillere få sjansen eller la “ukjente” stjerne briljere, så om det er Peter Pan eller Bruno som spiller på midtbanen burde ikke ha noe å si. Denne sesongen er laget helt avhengig av at Bruno spiller og slik kan det ikke være. Jeg er ikke så opptatt av hvem som hviler og ikke hviler, men hvis et lag som Manchester United er så avhengig av en spiller som laget er pr. i dag av Bruno så er det noe fundamentalt galt med spillerlogistikken samt den mentale innstillingen til øvrige spillere. Vi har hatt en spiller som Ronaldo i laget som var på et enda høyere nivå enn det Bruno er pr. i dag, men likevel så presterte både andre “stjerner” og “ukjente” i den berømte røde trøyen. Dette området har Ole Gunnar helt og holdent ansvaret på å løse. Manchester United er ikke ett enmannslag og kommer aldri til å bli det.

Det må ligge mentalt.

Det er nok ikke ett et enkelt svar på hva som er “galt” med årets sesong. For meg startet det da både Sir Alex og David Gill forsvant i 2013 og resterende personer på styrerommet fortsatte med en kopp te og kjeksen sin og trudde man kunne leve videre på gamle meritter. Så feil kunne man ta. Siden 2013 så har man hatt managere som Moyes, van Gaal og Mourinho og jeg “hater” det og hele tiden måtte “spise” managere for jeg mener kontinuitet er nøkkelen, men tålmodighet er en egenskap få behersker i dagens fotball. Hadde f.eks Jose` Mourinho fått “laget” han ville så hadde United vunnet PL, det står jeg fortsatt ved. Om han hadde vunnet det United way? Neppe, men jeg tar heller et Premier League gull først, så kan finspillet komme senere. Man må ikke ha et gourmet måltid hver gang man er sulten.

En ironisk ting for meg er at jeg leser at noen United fans viser til Klopp og hans prestasjoner i “scouser” byen, men samtidig glemmer man hvordan Klopp startet sin Premier League karriere. Hvis noen lurer så startet han med en 8. plass, 4. plass, 4. plass, 2. plass før han vant. Uten at jeg sammenligner så har Solskjær startet med en 6. plass og en 3. plass, men Solskjær må gå? Eller Solskjær skal ikke få tid?

Det er fult mulig Ole Gunnar ikke er rett man til å ta laget “hele veien”, men igjen: ofte bygger man stein for stein, så må han få en fair sjanse ref tid og dvs. minst ut denne sesong. Når det gjelder Europa League denne sesongen MÅ Ole bruke B-laget i denne turneringen hele veien for det eneste som kan redde hans jobb tror jeg er topp 2 i Premier League, det er fullt mulig denne sesongen, da man ser hvor jevn årets sesong er. Tenk hvis United får en seiers rekke ala` den laget hadde i fjor folkens, have faith and the sky is the limit!

Dessverre så venter en ny “must win” kamp i lørdagens derbymatch, men dette begynner vi dessverre å bli vant til.

Jeg har fått mange spørsmål rundt Paul Pogba etter den potensielt verste agenten i historien uttalte at Pogba er historie i United og her er det ikke lenger noe tvil hva jeg mener, det er kun to mulige scenarior som må skje:

  1. Pogba må kvitte seg med Raiola, skjer ikke.
  2. Pogba må forlate United ASAP.

Her det dessverre kun punkt to som er et alternativ, det har vært for mange uttalelser med negativ retning fra både Pogba og Raiola og nå er begeret fullt for meg. Dette handler overhodet ikke om at han har variert i sine prestasjoner som Man Utd. spiller, men om en langvarig negativ spiral som garantert påvirker lagmoralen som igjen påvirker utviklingene til “nye” United fremover. Han bør selges i januarvinduet og en erstatter må inn i samme vindu.

En bønn fra meg er at United henter en ny midstopper, forsvaret holder ikke mål. Slik som det er pr. i dag så må United score tre mål og snu hver eneste kamp og det sier seg selv at er en umulig oppgave.

UNITED 4 LIFE

 

Vil du vinne en signert Man Utd. drakt eller en signert Man Utd. T-skjorte?

Signert av Odion Ighalo

Signert av Ronny Johnsen og Chris Casper

 

Da er tiden kommet for en ny konkurranse her på Unitedtim, denne gangen er det signert Man Utd. drakt av Odion Ighalo eller en signert Man Utd. T-skjorte av Ronny Johnsen & Chris Casper som er premiene.

For å være en gyldig deltager i denne konkurransen må du gjøre følgende:

  1. Følg Unitedtim7 på Instagram
  2. Tagg 2 venner i kommentarfeltet på Instagram kontoen Unitedtim7 som ikke følger denne kontoen.

NB: Ønsker du å “tagge” flere personer? Legg to personer pr kommentar under Instagram kontoen Unitedtim7, da øker du vinnersjansene dine. (loddprinsippet)

Du finner Unitedtim7 på Instagram HER

Husk at alle trinn må gjennomføres for å være gyldig deltager 🙂

Jeg trekker ut en vinner Tirsdag 08.12.2020 klokken 1900. Vinnerne får PM før han/henne offentliggjøres her på Unitedtim og på Unitedtim7 på Instagram.

 

Masse lykke til 🙂

 

Intervju med med Luke Chadwick

Hallo folkens 🙂
Her har dere et intervju med den tidligere Manchester United spiller og Premier League vinner, Luke Chadwick. Her snakker vi blant annet om hvordan det føltes å vinne Premier league, hans debut for Man Utd. mot Aston Villa(0-3) i 1999, hvordan var Roy Keane som lagkamerat og hvordan han opplevde konkurransen for spilletid på banen mot United legendene David Beckham og Ryan Giggs pluss mye mer 🙂

Tusen takk for at dere ser på 🙂

Ellers så finner du Unitedtim på Facebook HER, Instagram HER og YouTube HER.