Manchester United vs Jose` Mourinho

Jeg tenker vi stopper det her Mr. Jose` Mourinho, please ikke mer tap eller flere episoder med “pressemat”. Du vet jeg har støttet deg med blod, svette og tårer siden du ankom i 2016. For meg var du en naturlig arvtager etter SAF og hadde du vært litt mer rolig som manager den gang, så hadde du vel fått jobben i 2013, da tipper jeg ting hadde sett annerledes ut. Jeg har alltid hatt sansen for deg, du er “the special one” for meg uansett hvordan dette ender. Du har erobret fotball-Europa med Porto, du gjorde Inter til verdens beste lag, du gjorde Chelsea til England`s beste lag noen sesonger, og du tok ligagull med Real Madrid. Hvis man legger til at du har smadret utallige scoringsrekorder uansett hvor du har vært og høynet det med nasjonale cuper og Europacuper så er du kun slått av legenden Sir Alex Ferguson som den mest suksessrike manageren. For meg virket du som den perfekte match for Manchester United, du er like trofeevant og selvsikker som klubben så jeg hoppet av glede når du kom. Sesong 1 i United ga jo en 6.plass, men sesongen ble reddet av seier i Europa League og ligacupen. Det som bekymret meg da var alle uavgjort kampene på Old Trafford, men tenkte ikke noe mer på det. Sesong 2 ble det en sterk 2.plass og tap i FA cupfinalen. Det som bekymret meg da var den fallende måten å spille fotball på. Da sesong 3 åpnet med undertegnede og fruen på plass på Old Trafford med 2-1 seier så tenkte jeg stille.. “I år vinner vi Premier League eller Champions League…” Men etter 7 kamper har vi 3 seire,1 uavgjort og 3 tap. Vi har 10-12 i målforskjell og ligger allerede 9 poeng bak City som leder Premier League. Jeg gir aldri opp, men vi trenger vel ikke gjøre det så vanskelig for oss selv eller?

Manchester United skal jo spille fotball på en bestemt måte, en offensiv og fryktløs fotball som slo det ene laget etter det andre, man hører jo spillere som Kean, Berbatov og Scholes fortelle av egen erfaring at motstanderen hadde tapt allerede i spillertunellen. Hvor er det blitt av frykten som motstanderen hadde for oss?

Kjære Jose` Mourinho, dette er ting jeg trenger fra deg som manager:

 • Manchester United skal spille angrepsfotball, være fryktløse, være taktiske, men angripe.
 • Finn din formasjon, vi er Manchester United, vi tilpasser oss ikke motstanderen fra kamp til kamp.
 • Finn din start 11`r som blir en kjerne til å bygge laget rundt, pr i dag er det for mange endringer som skaper en urytme i laget.
 • Utnevn en kaptein som er en tydelig leder, ikke undervurder den rollen.

Mine tanker pr i dag er :

 • Er dette bunnen før toppen nåes?
 • Hvorfor er ikke verdens største klubb hånd i hanske med verdens største manager?
 • Hvordan kan vi gå fra 13 ligagull og kjemping om ligagull hver eneste sesong til dette som har skjedd etter 2013?
 • Gjør ledelsen i Manchester United en bra nok jobb med å finne SAF sin arvtager?
 • Hva gjør ledelsen nå?

Jeg kjenner meg konstant kvalm, man går konstant med den følelsen i kroppen når man har gjort noe galt.. Jeg mener at klubben nå må stå til ansvar for valg dem tar på vegne av Manchester United. Mine tanker er jo at manageren velger spiller, klubben velger manager, for meg så burde det være konsekvenser for ledelsen og ikke bare Jose` Mourinho. Hva tenker eierne om dette? Jeg tviler på at Glazer familien bare sitter å ser på at pengemaskinen de har bygd opp bare skal falle ned. Hva slags ansvar har Ed Woodward ovenfor Glazier familien?  Jeg tenker at vi kan ikke bli en klubb som spiser managere til frokost, så jeg håper Glazer, Ed, Jose` og spillerne står sammen for og løse dette. Hvis dere tenker etter så har United valgt David Moyes, LVG og Jose` Mourinho som arvtagere uten og lykkes (Så langt) HVORFOR? Jeg står fortsatt ved at det har vært progresjon etter 2013 siste 2 sesongene under Mourinho og noe annet er løgn, men denne sesongen har det ikke vært det, Hvorfor? Det vet jeg ikke, hadde jeg visst det burde jeg vært manager..

Jeg støtter klubbens manager uansett hvem det er 110% så lenge han er manager, dette er en selvfølge når man er supporter. Husk valgene som tas av klubben kan vi ikke påvirke i den grad som vi gjerne skulle ønske så her velger jeg og ha tillit til Manchester United. Jeg håper nå Jose` Mourinho og Manchester United at dere stikker fingeren i jorden for det som skjer nå er alvorlig.

Husk Manchester United er en klubb som ikke lever på tidligere historie, Manchester United er en klubb som skaper historie i form av sportslig suksess.

Selv om jeg er sint på deg akkurat nå, vil jeg alltid elske deg Manchester United

Hva tenker dere folkens?

Mine tanker

Når jeg først så lagoppstillingen tenkte jeg “Herlig og Kult”.  En 4-3-1-2 formasjon med Pogba i 10` r rollen bak Lukaku og Martial høres jo både sexy og spennende ut. Må faktisk si at jeg ble mildt sagt overasket når jeg så hvordan de stilte opp.. 3-5-2 ? Vi har jo spilt slik før og lykkes, så hvor for ikke nå? Ok, jeg velger å stole på Jose` Mourinho, men svar meg på dette Jose`?

 1. Hvorfor spiller ikke Bailly når vi skal har tre stoppere?
 2. Er McTominay nå tredje valget på stopperplass?
 3. Hvorfor er ikke Sanchez på benken?

Kampen er i gang men så var det dette med marginer igjen da… første målet er jo klar offside, men av en eller annen grunn så overser både dommer og linjedommer dette? Er dette ett eksempel på hvorfor vi trenger VAR? Jeg synes Manchester United spiller seg noe opp etter scoringen, men faller fort ned igjen. Jeg blir ikke klok på dette United- laget, gutta prøver, men det blir halvhjertet hele veien. Hvorfor slår vi ikke mer innlegg på Lukaku? Første ordentlige innlegget header han i stolpen og da ser jeg hvor denne første omgangen går dessverre.. 0-2 kommer rett før pause via Lindelof,..Igjen marginer imot oss…HVA SKJER? Kan vi skylde på offsidemål, stang ut og 0-2 via ryggen til Lindelof? NEI!..  Gutta må vise hva dem er laget av i 2 omgang!!  COME ON UNITED

Jeg er meget overasket over at det ikke gjøres noen bytter i pausen, egentlig sjokkerende, men klart en liten “hairdryer” kan jo vekke de fleste.. Som alle så fortsetter jo kampen i samme spor, men når Rashford scorer et nydelig mål aner man jo ett håp, men dette slukkes ganske raskt da Smalling og McTominay “sover” og Arnautovic setter inn 3-1. Hva i alle verden er det som skjer med United? Jeg og sikkert mange andre fatter ingenting.. Gjennom hele denne kampen så var det mangel på spillerglede, humør, samspill, innsats.. Jeg er skikkelig forbannet, kjenner det koker inni meg, men hva hjelper det? Jeg kjenner meg litt lurt, og stakkars fansen som reiser overalt og følger klubben for maken til innsats som leveres tilbake fra spillerne er smålig! Vi maner til innsats, vi støtter klubben uansett hva og vi får ingenting tilbake! Det surrer mange tanker i hodet mitt etter sesongens tredje tap i Premier League:

 1. Hvorfor jobber ikke spillerne?
 2. Hvorfor skaper vi ikke sjanser?
 3. Hvorfor slipper vi inn så mye mål bakover?
 4. Hva har endret seg siden den sterke  2.plassen i fjor?
 5. Er denne innsatsen bevisst fra spillerne?
 6. Har spillerne glemt at de ikke er noen ting uten oss fans?
 7. Har Jose` Mourinho “mistet” garderoben

Eller mitt største spørsmål : VAR DETTE JOSE` MOURINO`S SISTE KAMP SOM MANCHESTER UNITED MANAGER? Jeg grøsser av tanken på hva Paul Pogba og Jose` Mourinho kommer til å gå igjennom fra media nå etter kampen, dem er jo i manges øyne hakkekylling nummer en og to når vi taper og når vi vinner er det Manchester United i sin helhet som vinner, da får de ingen kred. For meg taper vi som lag og vinner som lag!  Jeg personlig tror Mourinho er ferdig etter denne kampen fordi det er manageren sitt ansvar på godt og vondt med tanke på hva en klubb som Manchester United skal levere. Jeg har nå kjærlighetssorg og utnevner lørdagskvelden og hele morgendagen som offisiell sørgetid for Manchester United fans….

Vi er alle frustrert nå, men la oss dele meninger, husk sunt nettvett og ikke la følelsene ta overhånd 🙂   Hva mener dere United skal gjøre nå?

I LOVE YOU MANCHESTER UNITED,UNITED 4 LIFE, AND I WILL ALWAYS SUPPORT YOU, BUT MY HEART IS BROKEN

 

Mine forventinger❤

Yes, endelig helg, planen var å sove litt lenger enn 0545 som jeg pleier når jeg skal på jobb. Gjorde jo det, men 0645 var jeg klinkende våken. Tankene rundt dagens match surret så hardt at det var umulig å sove. Hvem? Hva ? Hvordan?  Skal vi knuse West Ham? Konsekvenser for tap/ seier? Nei.. F.. eller. Mitt råd til meg selv og dere andre er å nullstille hodet,  fordi siste 3 kampene i Premier League har gitt 7 poeng, så vi krysser fingrene og alt vi har for seier, fordi noe annet er uaktuelt!

Herregud så spent jeg er, kroppen er proppfull av følelser

Hva jeg forventer i dag :

 • Full innsats i 2×45 minutter
 • Vi må sette sjansene, “drepe” kampen
 • Full konsentrasjon fra alle spillerne gjennom hele kampen
 • 3 poeng, finnes ikke andre alternativer

Jeg ser for meg ett kampbilde ala` Burnley matchen, men jeg tror West Ham kjører med høyt press på hjemmebane for og prøve å ta Manchester United litt på senga, men vi har Jose` Mourinho, fotballens “mastermind” som manager så jeg er ikke bekymret i det hele tatt for forberedelsene. Jeg trekker frem tre spillere som jeg tror står frem i dag og det er Lukaku, Fellaini og De Gea. Come on Manchester United, play for the fans today and bring home 3 points.

 • Hva slags forventinger/tanker til kampen har dere? 
 • Hva slags lag tror dere United stiller med i dag?

 Lykke til alle sammen og husk vi er lagets 12 mann uansett, og sammen snur vi dette 🙂 

Glory Glory Manchester United

 

THROWBACK TO SIR ALEX

Som sikkert mange av dere vet så var jeg på Old Trafford forrige lørdag, lite visste jeg om hvem som skulle ha sitt første gjensyn med Old Trafford og Manchester United på en stund. Gåsehud da jeg leste det på facebook ,Sir Alexander Chapman Ferguson kommer 🙂  Dette gleder vi oss til å få oppleve. Videoen under er fra da Manchester United banka Chelsea 2-1 i februar 2018, noen måneder før han ble alvorlig syk.

video:Legenden Sir Alex Ferguson

 

Da Ferguson ble presentert på Old Trafford, hvor han reiset seg opp å vinket til fansen kunne man se Ferguson smile fra øre til øre❤ 74 489 tilskuere klappet, ALLE sammen klappet, Wolve`s fansen inkludert.For meg kan man være så uenig man bare vil, holde med forskjellige lag osv ,men jeg synes det er meget hjertevarmende å se at alle sammen, uavhengig av lag eller bakgrunn står sammen i slike stunder❤.Applaus fram meg til alle❤  Ett eksempel på samhold, var da en supporter reiste seg opp, godt inn i kampen og sang: Stand up for Sir Alex Ferguson… HELE Old Trafford reiste seg opp å klappet for han i flere minutter, kall det magisk eller episk, for meg ett minne for livet. Jeg er jo så heldig at alderen min stemmer for å bli med på denne magiske reisen under Sir Alex med Manchester United , legger man til at det kom det en magisk franskmann til United i 1992 fra Leeds, for den herlig sum av 1,2 M. pund så kunne man kunne jo ikke akkurat klage 🙂 En artig men skjebnebestemt ( ja det var skjebnen, he he ) så var jeg og en kompis var på match i 2009 mellom Manchester United vs Sunderland ,hvor lillebror Ferdinand beinet ett skudd fra Evra i eget mål i det 90 minutt og til sluttresultatet 2-2.. ,Jeg hadde nesten glemt den følelsen, følelsen av få en utligning så sent og HELE Old Trafford klikket fullstendig!! Det føltes ut som vi hadde vunnet Champions League finalen.. he he.men tilbake til historien:)  Da vi skulle gjennom sikkerhetskontrollen på Manchester Airport så kakker kompisen min meg på skulderen og sier: Du, se bak deg a?…. Oh my god.. Selveste Ferguson måtte gjennom den vanlige sikkerhetskontrollen som oss dødelige mennesker.. he he..  Da var det bare å vente til han var ferdig med sin sjekk i sikkerhetskontrollen for og pent spørre han om jeg kunne ta ett bilde med han, han svarte høflig , Yeah  sure  🙂   Resultatet ser dere her :

 NB: Bildet er fra den tiden hvor håret forsvant frivillig.. ha ha…tiden flyr 🙂  

God bedring videre til deg Sir Alex Ferguson, takk for alle minnene, trofeer og hjertelig takk for at du gjorde Manchester United til den mestvinnende klubben i England ❤. Jeg vill aldri glemme dine siste ord som United manager før du forlot gressmatta på Old Trafford for siste gang: STAND BY YOUR MANAGER,  Sir Alex.. Det gjør jeg og det skal jeg alltid gjøre, ordene er tatovert i mitt røde Manchester United hjerte.❤Always❤

Jose` vs Pogba,my thougts

Så mange tanker, så mange følelser… Jeg klarer ikke stoppe å tenke på hva som skjer med klubben i vårt hjerte og samtidig lurer jeg på hva som egentlig foregår bak kulissen mellom en av verdens beste trenere Jose` Mourinho og en av verdens beste midtbanespillere Paul Pogba. Hva er det som gjør at disse to hanene til stadighet må vise hvem som er alfahannen. På papiret er det ingen tvil, Jose` er manager og Paul er spiller, så på papiret er dette en enkel sak å løse, men denne saken er jo så mye mer kompleks en at det skal tas en organisatorisk avgjørelse. Jeg husker hvor glad Pogba var da han kom tilbake til Manchester United : Feels like i have been on a holiday, I am home now. Personlig så elsker jeg slike uttalelser fra spiller, fordi pengegaloppen i dagens fotball har tatt bort klubbfølelsen til mange. Man hører jo til stadighet om at man savner spillere som blør for laget, men når en spiller velger en klubb for penger er premissene feil i mine øyne. Paul Pogba valgte United fordi dette er hjemmet hans eller som hans mor sa : Det er her du skal være Paul. 

Bildet under er fra jeg og fruen stod å ventet på spillerne etter Watford kampen 11.02.2017 hvor Manchester United vant 2-0

I forhold til Jose` Mourinho så har jeg alltid hatt sansen for han, jeg liker mennesker som er seg selv og lever etter disse forutsetningene, han var “coccy”  da han ankom Chelsea, men han leverte til de grader så da er det bare artig, litt som Zlatan med andre ord:)  Jeg så på han som en ung Ferguson minus hans disiplin, men hallo hvilken manager. Utfordringene for slike personligheter er når det sportslige uteblir. Mage roper Mourinho out, greit nok for dem som mener det, men min personlig mening er at enda flere hadde ropt Mourinho inn hvis man hadde valgt nok en ny manager som hadde feilet etter SAF. Du kan si å mene hva du vil men han har en meget imponerende CV og det har vært progresjon siden 2013.

Den videoen fra Sky er vel slikt humøret skal være etter tap? Hadde Pogba og spillerne ledd og fleipet, så hadde dem fått kritikk for at dem ikke tok tapet mot Derby seriøst. Ja, jeg ser de 20 sekundene mellom Pogba og Jose` men hva skal man si ? Se på alvorligheten til alle andre og? Det er slik JEG vil se dagen etter ett sjokktap. De skal være skuffet og nå vil vi se en reaksjon mot West Ham på lørdag, noe annet er ikke aktuelt.!

Jeg lurer på hva reglementet er i United rundt det å tale til pressen? Det må jo være noen “kjøreregler” ? Jeg har en bønn til dere to: Kjære Jose` Mourinho og kjære Paul Pogba, jeg setter umåtelig pris på dere i manager/spiller- rollen og jeg setter pris på dere slik jeg kjenner dere gjennom media, men jeg har ( og kanskje andre ) noen ønsker til dere:

 1. Ikke si alt dere tenker, egne meninger er bra, men ikke alt er for pressen.
 2. Dere trenger ikke “stange brystkassa ” i hverandre for å vise hvem som er mest mann, det skader klubben vår.
 3. Ikke glem hva slags rolle dere har for klubben og hvilket ansvar dette innebærer.
 4. Dere er begge i Manchester United frivillig og det er ett privilegiet, husk at ingen er større en klubben og det gjelder dere også.

Hvorfor har dere begge denne trangen til å ta opp så mye gjennom eller med pressen ? Altså jeg setter pris på at dere viser følelser og ikke skjuler dere bak ett falsk smil som andre managere gjør å husk at Manchester United er den største melkemaskinen i England, det siste vi trenger er å gi til pressen mer “pressemat” En ting skal du vite Paul Pogba :Uansett hva som skjer er Mourinho sjefen og du skal gjøre som han sier, en en “vanlig” jobb ender det med sparken ved for mange “ikke jobb relaterte” ting. Jeg ber deg Jose` Mourinho om og ikke la tidligere meritter ta over dagens prestasjoner, og husk skal man være nummer 1 så må man alltid trene å spille som man er nummer 2. Suksessregel nummer 1, ihvertfall for meg 🙂 

Hvis Jose` Mourinho og Paul Pogba ikke klare å løse disse problemene på egenhånd må Ed Woodward ta ansvar å løse dette, lar det seg ikke løse må en av dem dra. Hvem jeg mener bør dra, ønske jeg ikke å uttale meg om da det eneste som vi alle trenger er at Manchester United blir det beste klubblaget igjen. Å være nummer to er kun å være den første taper. Vi er Manchester United, vi er verdens største klubb, Manchester er uten tvil rødt og nå skal vi bli verdens beste igjen, samme hvordan. Bare bli det.

Manchester United 4 life🖤

 

 

 

 

Hva nå Manchester United?

 

Hva skal man si om gårsdagens kamp? Latterlig? Svakt? Skuffende? Flaut? Jeg vet ikke hva jeg skal si…. Jeg er tom og sjokkert, hva har skjedd med mitt og vårt Manchester United? Jeg føler vi er så nærme, men samtidig så langt unna.  HVORFOR JOBBER IKKE SPILLERNE I 2 OMGANGER DENNE SESONGEN?  Kan noen please svare meg på det? Laget er mer enn godt nok til å vinne PL og CL, vi har bra nok manager til å vinne PL og CL, så hvorfor spiller vi ikke som vi kan? Jeg gidder ikke legge meg ned for å gråte fordi vi taper mot Derby, på lørdag knuser vi West Ham så er dette glemt. Vi får felle noen tårer, børste av oss dette og reise oss til det sterkeste vi har vist under Jose` Mourinho`s tid i Manchester United. For meg en dette noe logisk, noe forførende som skulle passe sammen.. Manchester United og Jose` Mourinho.. Verdens største klubb og en av verdens beste managere. Dette regnestykket her som er 1+1 bli sannelig ikke 2. Hvorfor? Jeg vet ikke? Hadde jeg visst dette så hadde jeg vel ikke vært selvutnevnt ” sofamanager” eller blogger på fritiden. Jeg skal gjøre mitt beste for å ligge unna diverse nettsider i dag kjenner jeg, og anbefaler dere kjære United fans det samme. Jeg er sikker på at 50% at av dem som skal hetse Manchester United og Jose` Mourinho ikke kommer til å være rasjonelle!! Dessverre!!  Det er mange “tøffe” mennesker i trafikken som viser finger`n for å stikke av i 110 km etterpå! De samme personene som lå ladet i buskene med “vannpistolene” sine for å skyte eder og  galle etter Wolves kampen, ligger nå 110% sikkert klare med kraftigere skyts nå.Skuffende og flaut, men forventet!…. Hvis noen vil høre hva jeg synes og mener. så er det hyggelig og hvis du synes det jeg skal si nå er repeat så synd, les det en gang til for mange trenger det  🙂 er du enig SPRE INNLEGGET!  

 • Klubben skal STØTTES uansett om vi taper 10 kamper på rad!
 • Skal du ytre dine meninger på nettet i dag, tenk deg om fordi er du United fan representerer du klubben og fansen.

Jeg er ikke blind men jeg driver ikke med “netthat” som mange United fans gjør, hvorfor hate noe man elsker?  Jeg elsker ikke United mindre i dag fordi ett topplag i Championship slo oss ut på straffer, og dere som hetser Jones for straffemissen burde skamme dere!!  Han misset, men det er ikke hans feil at United gikk ut. Vi vinner som lag, vi taper som lag…… synd deler av fansen ikke føler det på samme måte.. En ting som KOKER i skallen min!!! Sorry!!!  Til dere som forlater stadion i det Derby går opp til 2-1:  HVA FEILER DET DERE? Hvis dere forlater stadion av medisinske grunner eller av personlige tragedier er det selvfølgelig ok, men har vi virkelig kommet ditt hvor vi heier og er på Old Trafford kun når vi vinner?  Eller hva med dere som mener at billettprisene er grunnen til stemningen varierer på Drømmenes teater, de kan ta seg en bolle og ikke si noe mer om det punktet!  Vi er blitt som Barcelona og Real fansen, det er bare å innse.  Her piper vi selv om vi leder 1-0 i stedet for å synge for full hals og løfte laget ett hakk til. Vel jeg var på Wolverhampton kampen som  flere sikkert har fått med seg og da leverte fansen samme kvalitet som spillerne…. 50 % og halvhjertet… Halvhjertet og 50 % for man tok for lett på det akkurat som man gjorde i går, noe annet svar kan det ikke være….  Det morsomste er jo at 30 % av folket som hetset United etter Wolves kampen så jo ikke kampen en gang å baserer grunnlaget for sin hets på hva qlickbait- aviser skriver. I går diskuterte jeg med en som virket fornuftig helt til han sa: Jeg leser alltid kommentar feltet først for å avgjøre om jeg skal lese artikkelen. WOW.. så hvis han synes kommentarene er “way of” så leser han ikke mer å baserer ting på det ? Vel den samtalen ble raskt avsluttet…Eller gårsdagens andre henvendelse var fra en fan som startet samtalen slik til meg: Jeg har vært fan siden George Best sin tid og du liker nok ikke hva jeg mener om “Manu” ( jeg grøsset ved å skrive det ordet, unnskyld) men hvis du har holdt men United i 50 år og ikke har fått med deg at man ALDRI skal kalle United det så bør du google det snart, jeg ba han gjøre det og avsluttet samtalen.Jeg støtter Manchester United uansett hva som skjer, om det er Jose` Mourinho, noen spillere eller Ed som må gå ( sistnevnte skjer ikke), men laget som spilte i går var jo heller ikke noe reservelag så man kan ikke “unnskylde” seg med det. Hjertet mitt tåler jo en sesong eller tre hvor man ikke vinner noe og det er jo helt ok at man ikke vinner noe hvis man ikke er god nok, men Manchester United er gode nok, vi er gode nok til å kjempe om Premier League og Champions league gull, men akkurat nå er klubben som ett kjempetalent som har stagnert, potensialet er enormt.. Come on United 🖤  Jeg elsker dere Manchester United som en mann eller kvinne kan elske sitt fotballag, men nå må dere finne ut hva som er veien videre, jeg krever en reaksjon fra fra dere som klubb, jeg forventer at de som ikke vil være i klubben forlater den asap, jeg forventer at Mr. Mourinho tar affære og jeg forventer at vi som fans leverer det som kreves av en fan! Ordet fan betyr å støtte!  Jeg sier overhodet ikke at det er vi fans som er svaret, men jeg sier at vi må og ta vår del av jobben på samme måte som jeg/vi forventer at Manchester United tar affære .Jeg personlig hadde satt pris på en pressemelding fra klubben om veien videre men det skjer neppe. 

 

Kjære Manchester United og alle det innebærer og alle som kan påvirke, jeg sier det kun med seks ord : JEG VIL SE EN REAKSJON NÅ!  noen siste tanker før jeg avslutter dette innlegget: 

 • Hvorfor er det kun det negative som gir hundrevis av kommentarer?
 • Hvorfor er det viktigere for noen å “poste” negative United relaterte ting enn “glad” saker? Vis hverdagen
 • Jose` dette må løses, jeg bryr meg ikke om hvordan. Løs det.
 • Ed, enten så knyter du opp knuten på pengesekken eller så lar du Jose` gå, akkurat nå knebler du han.
 • Ed, uten sportslig suksess over tid vil inntektene falle, prøv å tenk lenger enn 6 mnd av gangen
 • Ed og Jose`: ingen er større enn klubben, det gjelder også dere og det virker glemt i perioder.
 • Spillere: En fotballkamp varer 2* 45, ikke 1*45 husk det, dere er så privilegerte mennesker  og spiller for Manchester United, hvis dere ikke ønsker å være her så er det bare og dra til en annen klubb
 • Jose` Mourinho, nå må du finne din start 11`r, vi kan ikke endre 4-5 spillere hver eneste kamp.

 

Jeg er her for dere som fan uansett, jeg støtter dere som fan uansett hva, jeg reiser over å ser på dere spille uansett hva ,for dere betyr alt ett fotballag kan bety for ett menneske 🖤 Men ikke glem at dere har ett ansvar for oss fans kjære Manchester United🖤

One United, One Love🖤United 4 Life🖤 GGMU🖤  ALWAYS🖤  

 

 

 

 

 

 

 

 

Who are you qlickbait ?

Qlickbait, klikk-agn, klikkheadinger, kjært barn har mange navn og “blodtørstige “headinger blir det jo bare mer og mer av. WHY? Når dagsaviser som VG og Dagbladet konkurrerte om å selge mest dagsaviser ( før nettutgavene tok av) så handlet det for dem om og ha det mest uhyggelig bilde med en heading på framsiden som hylte død og fordervelse. Jeg forstår at når det er naturkatastrofer, massemord etc så er det naturlig styring for å kjøpe aviser, men når kom vi ditt hvor man skal gå over stokk og stein for det mest sjokkerende bilde eller mest sjokkerende heading? Jeg har mange spørsmål i hodet å skriver ned noen av disse så hvis noen har lyst å svare på disse så “please do” i kommentarfeltet under så kanskje jeg blir litt klokere. 

 1. Når oppsto dette?
 2. Hvorfor bruker 99,9% av medier dette?
 3. Leser vi ikke hvis ikke headingene er “blodige” nok?
 4. Trenger vi fotballfans å lures inn på ulike artikler?
 5. Er klikk viktigere enn god journalistikk?
 6. Finnes ikke trofaste lesere siden vi må lokkes inn på ulike artikler?

Men hva er Qlicbait egentlig? Igjen tyr jeg til det herlige verktøyet google :). Direkte oversatt betyr dette : Qlickbait er en nedsettende betegnelse på en villedende eller overdreven tekst eller bilde som skal få folk til å klikke inn på en link til en web side.

Kjære journalister, svar meg på dette:

 1. Er dette etikk som læres under deres utdannelse innenfor journalistikk?
 2. Kjære journalister er dette pensum under studiene?
 3. Hvorfor tror dere at vi som er “sportsgale” trenger hjelp for å lese artikler?

Jeg elsker Manchester United og trenger overhodet ikke hjelp for å lese om dem, jeg leser ALT uansett fordi Manchester United betyr alt for meg.Når jeg startet denne bloggen så var jeg motivert for å vise en ærlige hverdag fra mitt liv som Manchester United supporter ved min fulle hals, kjerneverdier for meg i blogger er å være ærlig, konstrukitv og jeg skulle alltid skrive fra MITT hjerte:) Altså en hverdagsblogg som viser mine meninger, tanker, legge ut ting fra mine turer til Manchester osv.. Hat, mobbing,løgn og trusler er ting som er NO NO i mine øyne og er en av mine kjernekamper som jeg aldri vil stoppe å kjempe for som supporter. Som supporter er vi ALLE venner som jeg alltid pleier å si, men ALDRI hvis man begår disse 4 syndene som jeg akkurat har nevnt.

Så kjære journaliser vis at dere har moral og prøv å husk på hvorfor dere ble journaliser, jeg tviler på at når dere studerte så var målet deres og bli som disse “blodtørste” paperazziene som spionerer eller forfølger folk for en bra story, tenk heller på all netthets og krangling dere bidrar til !  Det er bare spørsmål om tid før dere mister lesere med slik adferd, det er uungåelig.

Ta hensyn, bruk hodet og riktig journalistetikk så får dere lojale lesere uansett 🙂 

Vi snakkes 🙂 

 

Kjære deg !

KJÆRE DEG!

Kjære deg som aldri sier noe når det går bra, kjære deg som alltid klager, kjære deg som alltid er sur, kjære deg som alltid er negativ, kjære deg som alltid hetser klubben, kjære deg som alltid mobber!

HVORFOR? Det spørsmålet får jeg aldri svar på så jeg retter dette til dere, dere vet ikke alltid hvem dere er selv, men føler du deg truffet så er vel svaret avgitt eller? Da jeg startet å skrive dette innlegget satt vi på toget fra Manchester til London, skuffet etter 1-1, men ENDA mer skuffet over lesning blant Manchester United fansFy F.. er det mulig? Ingen er alvorlig syke, ingen er døde og vi avga 2 poeng i en Premier League kamp. HERE WE GO AGAIN! FRAM MED HYLEKORET! Jeg var skuffet og forbannet etter kampen, men ett stort plaster på såret var å treffe så mange United spillere etter kampen. Det virket som spillerne tok seg ekstra tid på lørdag til oss som venter i timesvis på dem etter kamp. Se mitt innlegg på www.unitedtim.blogg.no som heter «KAMPDAG ❤», datert den 22.09.2018 for bilder av dette 😊.

Her er eksempel på ting jeg har lest fra United fans i går og i dag som gjør meg forbannet! 

 1. Jose` Mourinho må gå, er du seriøs? Du elsket han for EN kamp siden!
 2. Ferguson får en ny hjerneskade av denne kampen!. Faktisk den styggeste kommentaren jeg noen gang har sett. Du er ingen United fan og burde utestenges fra supporterklubben!!
 3. Spillerne blør ikke for drakten, Vel blør du som supporter for drakten?
 4. Laget er ikke bra nok og vi er middelmådig. Har du sett tidligere United lag? Vi har vunnet PL med spillere som Gibson, O`Shea, Brown, Fletcher, Phil Neville, Bebe, McNair, Evans osv!
 5. Alle United`s talenter er kjøpt til klubben. Er Rashford og McTominay kjøpt inn til klubben?
 6. Alle United`s talenter var supertalenter som nå har stagnert. Unge talenter er ustabile, vær realistisk da ikke alle er som Mbappe.

Jeg kunne fortsatt med idiotiske kommentarer, men jeg gidder faktisk ikke bli mer irritert nå, dagens og gårsdagens trakasserende kommentarer holder ikke mål, ferdig snakka. Synes du det er greit hvis noen hadde gjort dette mot deg? Eller gjort dette mot noen du er glad i? Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig? Hvordan kan man elske noen eller noe en dag, også hate de/dem neste dag? Elsker du kun din kone, kjæreste eller samboer når dere har det bra og hvis dere har en dårlig dag så er eneste alternativ hets for så og skille seg? Kjærligheten til en klubb varer evig, ett liv som supporter har sine oppturer og nedturer. Manchester United er min sjelevenn på fotballbanen slik min samboer er i hverdagen, Ingen av dem skal jeg noen gang ta for gitt, NOENGANG. Because true love never dies, so you have to respect each other 4 a happy life😊. Husk at supporterstøtte til vår kjære klubb varer hele livet og Manchester United skal STØTTES 110% hele tiden uansett hva! Også når vi spiller 1-1 mot Wolverhampton på Old Trafford!  

På gjensyn Manchester United

One Love, One United

Kampdag 🖤

YES, da er det match, denne gangen live på Old Trafford, Manchester United vs Wolverhampton..Ahhh som jeg gleder meg 🙂 Helt crazy, man legger seg i Manchester, våkner i Manchester og så skal man på kamp i Premier League…I dag føler jeg meg litt privilgert, som så mange andre selvfølgelig:) . Det er virkelig noe spesielt å sette kursen mot Old Trafford på kampdag.. Vi skal sitte på Sir Bobby Charlton Stand, relativt lang ned så vi har gode plasser.. Herlig 🙂 .. Snart står jeg og fruen ansikt til ansikt med spillerne på Old Trafford.. De er jo som superhelter på tv`en og når man ser dem i virkeligheten er de jo bare vanlige mennesker? Eller? Nope, alle spillerne på Manchester United er superhelter for meg, inkludert Jose` Mourinho 🙂 he he.

Vi var på stadion 2,5 timer før avspark og tok den vanlige runden rundt i de forskjellige bodene for mat og drikke samt kjøpe litt mer supportereffekter.. 🙂 

Vel inne på stadion fikk jeg øye på en kjent fyr 🙂  : Say hello to Dennis Irwin, Mr Reliable som SAF kalte han.

Vel en times tid før avspark runger lagoppstillingen over høytalleren, jeg hadde en forventet lagoppstilling i hodet og jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet. Grunnen til det var at jeg ville se Martial på topp sammen med Sanchez og Lukaku, Jesse Lindgard har hatt en liten downperiode nå og han scorer for lite til å ta en plass forran, hans rolle må være 10`er eller benken i mine øyne.  Var litt sånn merkelig stemmning på stadion i dag synes jeg, virket som vi forventet en lett kamp som smittet over på spillerne, dessverre.. Etter tre seiere på rad skulle Ulvene slaktes på Old Trafford, men slik gikk det altså ikke, Wolves hadde kampens to første store sjanser og takket være De Gea som nok en gang viser at han er verdens beste keeper står det 0-0. Etter 18 minutter setter Fred inn sin første scoring, ufortjent, men who cares? United var best ut omgangen, men den uggne følelsen ulmet over stadion. Fred holdt på å sette inn 2-0 på frispark, men United går til pause med 1-0. Dette var jo oppskriftsmessig, men Manchester United var overhodet ikke påskrudd. Jeg mener Matic er grunnen, som jeg har sagt 10 000 ganger så limer han laget sammen og skaper en balansert nyanse i lagte som sukkeret balanserer smaken på vafferøra. ha ha.. I dag trengte United virkelig sukker, for denne sesongen spiller United en bra og en mindre bra omgang så det som måtte skje, skjedde. Moutinho utlignet etter 53 minutter og United sovnet fullstendig etter dette. Det jeg ikke forstår med dette United laget er hvorfor må dem fysisk inn i motstanderens mål før dem avslutter? Ett av mange eksempler på dette var ett minutt på overtid i 2 omgang så kommer Martial på skuddhold på 16 meteren , rett foran kassa men velger og sentre en gang… Unødvendig, neste gang klinker du til så ballen fyker i nettet! Dessverre ender dette 1-1.

Ting som skuffet meg i dag:

 1. Sanchez, hva er hans beste rolle? Great i pre season, god mot Burnley, men faller igjennom og terningkast 3 på han i dag.
 2. Lindgard, har rett og slett en downperiode, bør benke litt nå for og få tilbake “Messi” kvalitetene han besitter.
 3. Laber stemmning på Old Trafford, pleier å være bra, men i dag ble jeg skuffet.
 4. Egenskapen til å ta tak i en kamp det butter imot, hvor er spilleren som sier Fa.. i … He…. og klinker til i dueller.

Ting som imponerte/gledet meg i dag:

 1. David De Gea, VERDENS BESTE KEEPER!
 2. Fred`s første United scoring
 3. Trampeklapp av ALLE på stadion da SAF var på Old Trafford for første gang siden han ble syk. GÅSEHUD og meget rørende 🙂 

Vel skuffet, trist og litt “pissed” forlot vi stadion og satte kursen bak på stadion der spillerne kommer for å vente på dem, det regnet og var kaldt, men vi venter ALLTID på spillerne, uansett vær. Den opplevelsen skuffet ikke denne gangen heller og satte et lite plaster på såret etter dagens poengtap, selv om vi ventet i to timer og femten minutter var det virkelig verdt det (som alltid). Se bilder etter dagens match:

 

Som dere ser var disse to timene meget vellykket 🙂  I morgen settes kursen hjem mot Norge  🙂  Vi snakkes 🙂  

UNITED 4 LIFE🖤

 

 

Manchester day 1 🖤

Man er i drømmeland, klokka ringer 0340..I ett sekund skjønner man ikke hvor man er engang, neste sekund så plinger det i skallen: MANCHESTER UNITED 😊  Merkelig det der, når man skal noe gøy så er det å stå opp tidlig en av de enkleste ting på jord.. Bare å sprette opp fra bingen, klemme sammen koffertene og sette kursen mot Gardemoen. Hver gang vi setter kursen mot Manchester så må jeg klype meg litt i armen, man står opp på Skjetten og ila. noen få timer så er man i samme by som laget som betyr så mye for deg og meg, jeg føler meg nesten privilegert som skal pusten inn den samme luften som Jose` Mourinho og spillerne.. ha ha. Lørdag kl 15.00 engelsk tid er kampen, men først skal reisen og fredagen nytes, mens jeg skriver dette avsnittet sitter vi på flyet til London. Vi skal ta tog videre til Manchester, fruen har allerede sovnet. Godt er det, da hun ikke akkurat er veldig glad i fly Herregud som jeg gleder meg til å komme fram, byen Manchester skal nytes med fruen 😊.

Yes , da har vi kommet oss på toget til Manchester, den korte togturen fra Gatwick til Victoria (30 min) og «tuben» fra Victoria til Euston (10 min) er unnagjort, om ca 2 timer er vi i vakre Manchester eller som vi kaller det «HJEMME».

 Endelig framme på Park Inn, hotellet vi skal bo på ligger nært Manchester Arena, der den tragiske terroren var Her ifra er det ca. 5 min til fots til sentrum, topp hotell med tanke på standard, pris, beliggenhet og frokost. Her snakker vi skikkelig frokost med alt fra syltetøy og skinke til ferskt brød og rundstykker, egg og skikkelig engelsk bacon, til slutt kan du avslutte med ferskt godt bakverk.

 Da var det bare å sett kursen for Old Trafford og Drømmenes Teater, jeg fortrekker og dra på Megastore utenom kampdag, kjøreturen ditt fra sentrum er vel ca 15 min maks, men idag var det en ulykke på veien så det tok 1.5 time.. Kom omsider fram 40 minutter før sjappa stengte og fikk kjøpt drakt nr 3 for sesongen, nemlig den rosa. Litt annet stæsj må man jo ha så det ble nok en vellykket shoppingrunde på Old Trafford. Som vanlig ler fruen av meg der inne da hodet triller like mye rundt uansett hvor ofte vi er der..he he..Manchester United er hellig for meg😊. Det er ikke ett annet sted på jorden som gir meg så fred i sjelen som det å være i Manchester og utenfor stadion, at folk kaller Roma eller Paris for kjærlighetens by fatter jeg ikke, ( ja, jeg er innhabil her) ha ha Manchester er verdens koseligste, kjærligste og mest hjertevarmende by i mine og manges øyne. LOVE YOU MANCHESTER, LOVE YOU MANCHESTER UNITED.

 Da var det bare å sette kursen for sentrum, mer shopping og romantikk er på tapeten( kliss kliss)  da vi er ferdig og shoppe avslutter vi kvelden på en italiensk restaurant med autentisk italiensk mat som ligger i krysset ved starten av Deansgate. Den anbefales og heter Dom`s Tavola Calda.Nå er det på tide å sette kursen mot Park Inn og senga venter, man blir sliten gitt av å være på farten siden 0330, men det er verdt hver eneste kraft som brukes fordi jeg kjemper så hardt jeg kan så forvente det samme av gutta i morgen mot Wolverhampton. Jeg legger ut mer fra matchen med bilder.filmer o.s.v så stay tuned for dette er på www.unitedtim.blogg.no så ligger den ikke i nettleseren din så «paste» den inn..  ha ha 😊

Det er matchday i morgen folkens, og lykke til alle sammen, noe annet enn tre poeng er ikke aktuelt!  ONE LOVE, UNITED

Vi snakkes 😊