Ett middels Manchester United på norsk jord

Manchester United på Ullevål er ikke hverdagskost så dette ble verdsatt hvert sekund. Forventningene til denne kampen er som alltid i pre-season lave, men så lenge United fortsetter progresjonen er jeg mer enn nok fornøyd.

Plassene på stadion var perfekte så alt lå til rette for en herlig kamp, men for å være ærlig ble jeg ganske skuffet… For meg virket det som kampplanen var å ta det rolig og unngå skader, rett og slett bare la ballen trille. Dette baseres på hvordan United har spilt i tidligere kamper denne sommeren. Kan noe skyldes “jetleg” enda? Neppe..  Men ok, United kan ikke briljere i alle kamper, men med all respekt for KBK så er det og skal det være klasseforskjell på lagene.

En soleklar svakhet for United er når Pogba ikke er på banen, da forsvinner “bokseåpner”- pasningen, vi må ha en slik kreativ spiller til og i tillegg så håper jeg virkelig at han blir.. Han og Fernandes kunne blitt en farlig duo på midtbanen som United virkelig trenger,pluss stopperplassene som er deres svakeste punkt.

United skaper nok sjanser de første 45 til at de burde ha ledet både 1- og 2-0 til pause. Da United gjorde masse bytter 30 minutter før slutt kunne man se unge og sultne spillere som ville vise seg frem for både fans og Ole Gunnar og Manchester United hadde noen særdeles store sjanser ved McTominay, Rashford og Martial som dem burde ha scoret på.Dette snakket jo også Solskjær om også før kampen om at United MÅ bli mye bedre til å sette sjansene sine, så der har gutta en liten vei å gå.

Heldigvis vinner United 1-0 etter at Juan Mata setter inn et korrekt dømt straffespark, men helt ærlig så skuffet United idag, men som jeg alltid sier: “vinner dem så skal jeg ikke klage”.

MUTV var jo også på plass her, jeg var så heldig å treffe David May og Stewart Gardner i pausen. Etter kampen slo jeg av en prat med May om kampen, han var imponert over innsatsen til KBK samt at han tvilte på om det var straffe, men som meg sa han at han var fornøyd så lenge United vinner. Alt i alt, selv om United ikke var overbevisende var dette en strålende dag på Ullevål.

Inne i presseboksen til MUTV med David May og Stewart Gardner

Etter kampen var vi inne i mixedzone for og prøve å få til ett intervju med noen av spillerne, men dessverre var vi mange om beinet og nærmeste jeg kom var Daniel James som takket høflig nei etter 2 intervjuer før meg dessverre. You win some, you loose some 🙂  Traff i hvert fall på Andy Mitten og MUTV reporter Mark Sullivan så det var hyggelig 🙂

 

I morgen setter vi kursen til Intility Arena hvor vi satser på en seier til Manchester United Women over Vålerenga Damer.

 

En fantastisk start på Manchester United uken

For en mandag vi har hatt og for en uke vi har i vente. Vi var i Manchester i går hvor jeg intervjuet den tidligere United målvakten Nick Culkin, han er kanskje ikke den mest kjente United spilleren, men han var ett enormt keepertalent som dessverre måtte legge opp alt for tidlig grunnet en kneskade. Han var i klubben i syv sesonger sammen med den beste Manchester United generasjonen gjennom tidende i mine øyne. Nick var en kjempe trivelig fyr som hadde en meget interessant historie å fortelle og jeg gleder meg virkelig til og dele intervjuet om han med dere.

Undertegnede med Nick Culkin i Manchester

Da intervjuet var ferdig og de nødvendige sekvensene var filmet satt vi kursen for drømmenes teater hvor vi tok sesongens første Stadium Tour, det er alltid enn sann glede å nyte stadion på innsiden på en litt annen måte som fra innbytterbenken eller garderoben. Som dere ser på bildene under er Solkjær’s to første signeringer på plass i garderoben (draktene).

 

Da vi var ferdig med Stadium Touren var det tid for shopping inne i Megastore på Old Trafford, jeg er usikker på hvor mange kvadrat denne butikken er, men den er virkelig ett mekka for supporterutstyr så noe shopping blir det alltid så klart. Det som er så nydelig med å være på Old Trafford er at noen ganger kan man møte på hvem som helst omtrent og denne gangen var vi så heldige og traff på Paddy Crerand på vei til kiosken (ja det er galskap), mannen med over 400 kamper for klubben vår er en sann legende. Dette var faktisk tredje gang jeg treffer han, noen jeg også fortalte han og da svarte han: “Håper det ikke blir den siste da” med ett lurt smil rundt munnen 🙂  En sann legende og virkelig en gentleman.

Undertegnede og Paddy Crerand ett steinkast fra Old Trafford 

Etter dette var det bare å sette kursen mot Terminal 1 og Manchester Airport for ett etterlengtet måltid og rett og slett “lande” litt etter alle dagens store inntrykk og høydepunkter.

Vel inne på flyet ved siden av oss traff vi igjen United’s mest kjente sanger og arkitekten bak 95% av alle United sanger omtrent som synges om Manchester United, nemlig Peter Boyle. Det ble mange meget interessante og spennende samtaler på flyet fra Manchester til Norge 🙂

 

Nå venter Manchester United vs Kristiansund på Ullevål 🙂

En vakker uke

Bildet er fra en Q&A med Ryen Giggs på Hotel Football 

 

I morgen lander vår kjære klubb på norsk jord og det ser jeg virkelig fram til. Uken som kommer skjer det masse og det er ikke hverdagskost med en slik “timeplan”, men dette elsker jeg. I morgen setter jeg og fruen kursen til Manchester på dagstur for ett nytt spillerintervju med en ikke aktiv spiller, tirsdag er det herrekamp, onsdag er det damekamp, og på lørdag er det ny damekamp for Manchester United Women mot Sandefjord kvinner på Komplett Arena. Ikke nok med det, men på søndag er det åpen trening for kvinnene på Sporty Idrettsplass fra 12-14, så man kan vel si at dette blir en Manchester United uke, men det gleder vi oss masse til, kanskje jeg litt mer enn fruen… hehe 🙂

Kampene skal nytes fra pressetribunen så det ser jeg veldig fram til, her kan man treffe både en og to tidligere United spillere, men slikt vet man aldri hvis ikke det er avtalt på forhånd. Det aller viktigste er at Manchester United vinner sine kamper på herre- og kvinnesiden uten skader slik at alle er klare til seriestart.

Dette blir også filmet til YouTube kanalen som lanseres om noen uker, og jeg legger ut en del på Snapchat hvis noen vil bli med på reisen  🙂

 

Ha en strålende Manchester United uke folkens og kos dere masse 🙂 

Fellow Reds

 

Manchester United er en stor familie, derfor er det morsomt å kunne bli kjent med «Fellow Reds» samt at jeg ønsker å komme nærmere på leserne mine her på Unitedtim, jeg har derfor satt i gang en spalte hvor jeg intervjuer andre United- supportere der ute. Har du et ønske om å delta på denne spalten på «Unitedtim» send meg en melding på messenger  🙂

 

Navn: Ioannis Douvlos

Alder: 25

Bosted: Sandvika

 

Noen ting kan bare ikke forklares selv om det er naturlig, men hvordan ble du Manchester United supporter?

Det hele begynte da jeg var ti år gammel og spilte fotball. Mange av mine barndomsvenner var Man Utd. tilhengere, og da begynte jeg også å interessere meg for United. Opp igjennom årene har jeg blitt en trofast Man Utd fanatiker, ved å følge opp alt hva som skjer med klubben. Det innebærer kamper, nyhetsoppdateringer, rykter osv. United har blitt en stor del av min hverdag.

Hvor lenge har Manchester United vært klubben i ditt hjertet?

I femten år har Manchester United vært klubben i mitt hjerte, og det kommer de til å være så lenge jeg lever.

Personlig er Eric Cantona min favorittspiller hos Man Utd, hvem er din favorittspiller og hvorfor nettopp han?

Opp igjennom årene da jeg har fulgt med på United er det en spiller som har utviklet seg til å bli min favoritt midtstopper. Han kommer jeg aldri til å glemme. Det er nemlig den store murveggen Nemanja Vidic

Klubben i våre hjerter har skapt mange uforglemmelige minner, hva er ditt beste øyeblikk som United supporter?

For meg er det et minne jeg ikke klarer la være å glemme, og det er nemlig vår siste CL- pokal vi vant mot Chelsea. Det var en natt med masse tårer og glede. Nervene mine var i 100 etter første scoringen til Ronaldo og kvelden startet helt perfekt. Deretter med utlikning ble man kanskje litt mer nervøs, men jeg ga aldri opp og tenkte dette skal vi klare å ta i land, og ta med Europas stolthet hjem til Manchester. Så kom siste straffen til Anelka som Edwin van der Sar reddet og da var jeg i lykkeland med både tårer og glede, og med et høyt adrenalin.

Ett mål er ikke alltid bare ett mål, hvilket mål i din tid som supporter husker du best?

For meg må vi gå tilbake til søndag 20 september 2009, kampen mellom Manchester United og Manchester City. Stillingen var 3-3 og vi nærmet oss overtid av overtid. Den lille magikeren Michael Owen får en legendarisk pasning fra legenden Ryan Giggs, og dermed sto det 4-3. Mine favoritt kamper er Fergie Time- kamper.

Drømmenes teater er fylt av mange magiske kvelder, hva er ditt beste minne fra Old Trafford?

Det er virkelig veldig vanskelig å velge en fordi det har vært så ekstrem mange kvelder. Men om jeg skal velge en, så må det være 29 April 2008 Manchester-Barcelona (semi-finale av CL). Den kvelden var rett og slett helt magisk, 90 nervepirrende minutter og en kanon av vår legende Paul Scholes sendte oss videre.

United har hatt mange store spillere gjennom tiden, hvem er den beste United spilleren i klubbens historie i dine øyne?

I mine øyne må det være det Nederlanske forsvarsbeiste Jaap Stam, han er en spiller som angrepspillere og vinger frykta for å møtte. Han var et beist rett og slett, og han er også en spiller jeg mener det finnes litt for av ut på markedet per i dag.

Hvis det er en kamp i klubbens historie du skulle ønske du kunne oppleve, hvilken ville du ha valgt da ?

Det er ikke vanskelig å velge i det helle tatt, det må være året 1999 og selveste CL finalen som vi vant på overtid av overtid av vår legendariske fotball trener Ole Gunnar Solskjær. Det er bare en kamp som er skrevet inn i legendebøker som man tenker på automatisk når man hører om Manchester United.

Som supporter opplever man mye på godt og vondt, hva er din største skuffelse som United supporter?

Det største skuffelsen som United supporter mener jeg er situasjonen som vi er i dag når det kommer til vår identitet. Dette på grunnlag av at klubben blir håndtert av eierne som om Manchester United er en bank. Det merkes spesielt nå på overgangsmarkedet og det merkes når vi ser at eierne har tatt ut en billion av klubben, mens våre erkerivaler legger inn en billion for å investere. De har helt glemt at det er vi som elsker klubben som ser på de hver eneste dag enten foran tv-en eller reiser dit. Og det vi får igjen er at vi som klubb har blitt gjerrige og ikke tør å betale for kvaliteten på spillere.

Hva er ditt verste minne som United supporter?

Mitt verste minne må nok være den sesongen når overtid av alle overtidsmålet ble skrevet under av Kun Aguero for Manchester City. Som United supporter husker jeg at vi var kjempe klare for å feire enda et nytt ligagull og hele pakka. Men når vi får med oss siste målet så var det en veldig stor skuffelse som gikk inn for oss. Men sånn er dessverre fotball, vi må bare bite tennene sammen og ta det imot, men utrolig nok måtte det gjøres på en sur måte.

Det finnes mange forskjellige typer supportere, hvordan vil din familie beskrive deg som supporter med tre ord?

Det er uten tvil: fanatiker, lojal, gal.

Her på Unitedtim deler jeg ting fra min hverdag som United supporter, turer til Manchester, events jeg deltar på, konkurranser, intervjuer med supportere- og tidligere United spillere,  har du noen ønsker om å se andre ting i tillegg?

Innspill jeg kan gi har du allerede lansert med Youtube kanalen din, men jeg tenker om du hadde hatt muligheter til å ha video- intervjuer med United fans på samme måtte som det her bare at det blir filmet tror jeg det ville vært kjempe kult.

Du er klubbens manager for en dag, hvilken grep tar du umiddelbart?

Det er uten tvil å ansette en sportsdirektør, noen av mine argumenter for det er følgende: Woodward elsker å ha makt og kontroll over klubbens infrastruktur når det kommer til både rekrutteringen av nye spillere inn/ut. Vi trenger en sportsdirektør som virkelig har peiling på fotball og ikke er en “wannabe” investor som vil kjøpe det billigste og backer ut på grunn av man ikke klarer å betale f.eks 5 mil mer. De tenker nok da at 5 mill. er penger som kan gå i vår kasse og vår fordel hvis vi eventuelt skulle ha solgt klubben videre.

Til slutt, hvilken plass ender Manchester United på sesongen 2019/20 ? 

Om vi ender opp med og ikke kjøpe noen mer på overgangsmarkedet ser jeg for meg at vi kommer til å slite ekstremt mye, vi trenger virkelig Maguire og Bruno men som det ser ut pr i dag er det bare en mørk tunnel som ikke har et lys på andre enden. Jeg er litt redd det kanskje kan bli en reprise av David Moyes 2.0, men jeg prøver så klart å være positiv, men det er litt vanskelig når det er eksakt samme laget nesten som vi hadde ifjor. Plassen United ender opp på er enten 5/6  dessverre, og det er ikke Ole sin feil om vi skulle gjort det.. Det er styret som ikke vil investere i de midlene som ville gjort oss til en topp 4 konkurrent eller til konkurrenter for å kjempe om ligagullet.

 

Takk skal du ha for at du tok deg tid Ioannis 🙂

    

Progresjonen fortsetter under Solskjær

 

Da Angel Gomes setter inn 2-1 like før slutt er det umulig og ikke bli rørt, nok en unggutt (den tredje) i denne pre-seasonen scorer sitt første senior mål for Manchester United. For noen debutscoringer vi har vært vitne til, ord blir faktisk fattige når man skal beskrive dette. Skulle gjerne vært i Gomes sitt hodet rett etter scoringen, for hvem lurer vel ikke på hvordan det er å kjenne på den følelsen når du har scoret for verdens største klubb.

Ole`s at the wheel….

Jeg sier det, jeg skriver det og jeg skal synge det med stolthet, Ole Gunnar vet hva Manchester United er og vet hvor Manchester United skal, han har Woodward sin tillit som jobber knallhardt så “be patient”

Kampen kunne fått en drømmestart for oss da James meget eksplosivt snappet ballen og sendte Martial igjennom, men dessverre traff kanonskuddet hans stolpen! Vel, ikke er det ofte han avslutter fra langt hold heller så synd at cm. var på feil side. Selv om det var ett par Spurs spillere som ikke skjønte at dette var en treningskamp (Dele Alli og Sissoko) går United meget fortjent opp i ledelsen da Martial setter ballen mellom beina på keeper og United leder 1-0..  Pogba fyrer vel av det hardeste skuddet jeg har sett siden Ronald Koeman var aktiv, det skuddet bør keeperen til Spurs være glad for at gikk over mål eller så hadde han vært noen fingre fattigere.

Stor 1.omgang av United…

Kampen spilles jo med høy luftfuktighet og alle spillerne trenger trening så det var bra at OGS byttet alle tidlig i denne kampen, tempoet daler noe i 2.omgang og Shaw er vel maks uheldig da ett skudd fra Moura forandrer retning og det står 1-1.. Det jeg ikke synes var bra i denne kampen var midtstopperne, Bailly blir skadet (igjen), men jeg savnet en ro og hodestyrke i denne kampen bak, for det ble veldig mye armer og bein som vil straffe oss før eller siden. Selv om United faller litt på tempo i 2. omgang synes jeg United vinner fortjent 2-1.

Takk til Angel Gomes for sitt første United mål og tusen takk til De Gea som leverte en feberredning som garantert styrker selvtilliten.

Er Maguire mannen til å styrke oss?

Jeg tror han vil ta steget opp 20% og styrke oss både offensivt og defensivt, hvem vet hvor god han kan bli under OGS og med hans trenings-regimet. Ingen forventet at VVD sin progresjon fra Southampton til Liverpool skulle skyte i været så hvorfor skulle ikke Maguire kunne ha den samme progresjonen i United ?

Neste kamp–> Manchester United vs Kristiansund på Ullevål Stadion 🙂  

So far football the United way

 

2-0, 4,0 og 1-0 er resultatene så langt under årets pre-season før morgendagens kamp mot Tottenham, isolert sett er disse resultatene forholdsvis verdiløse fordi det eneste dette handler om er hvordan man skal spille, hvordan man skal tilpasse seg ulike hendelser og ikke minst trening med stor T før den viktigste sesongen siden Sir Alex Ferguson ga seg sparkes i gang. Uansett er det både sexy på en fotball måte og vakkert på en United måte at en akademispiller har scoret eller assistert på alle scoringene så langt og man har “nada” baklengs. Beina er godt plantet på bakken her på Sørlandet, men kan det blir vakrere?

Youth, Courage og Greatness…..

Det er tre meget viktige ord for “Unitedhistorien” og man skal ikke mange “drakter” tilbake i tid før man spilte med dette trykket på innsiden av draktene som en påminnelse om hva Manchester United er og ikke minst hva United står for som klubb. For meg personlig er handling mye viktigere enn statistikk og alle som har sett United`s tre første kamper ser ett lag basert på nettopp disse tre ordene.

Jeg vil aldri basere forventningene mine til sesongen som kommer på pre-season. United har smadret alle lag både under SAF og LvG under pre-season for så og levere en skuffende sesong. Mine forventninger til United som klubb er at de skal kjempe om Premier League trofeet hver sesong uansett hva som har skjedd sesongen før. Kall meg gjerne en evig optimist, men hvorfor skal jeg være negativ til noe som betyr så mye for meg?

Hvorfor skal jeg bedømme fremtiden basert på fortiden?

Det har dessverre blitt noen år siden sist, men det kullet som er med på denne pre-season i form av Greenwood, Garner, Gomes og Chong er så talentfulle at kanskje kan vi se noe ala “class of 92” om ett år?  Vil disse guttene bli “class of 20” ? (bank i bordet). Kanskje, for at potensialet er der er det ingen tvil om og jeg er ganske sikker på at disse vil være med å påvirke den kommende sesongen for United i f.eks Europa Ligaen eller i cupen. Uansett så vil dem få tillit under Ole Gunnar og selv om dem ikke skulle lykkes med en gang så må også disse få tid.

Uansett så er det overhodet ikke urealistisk at United skal kjempe om gullet neste sesong..

Alan Hansen sa: “You can`t win anything with kids” etter at United tapte 1-3 mot Aston Villa i åpningskampen, og samme sesongen vant United serien og FA cupen så selv om tålmodighet er en prøvelse i seg selv som supporter må vi gi både laget og Ole Gunnar tid.

Jeg er stolt over at en nordmann trener verdens største klubb og det burde alle nordmenn være uavhengig om man er United fan eller ikke.

Mandag setter jeg og fruen kursen til Manchester på dagstur for ett nytt intervju som skal publiseres her på Unitedtim og deretter venter en herrekamp pluss to damekamper så husk og nyt hvert eneste sekund, det skal jeg.

 

God sommer videre 🙂

Lansering august 2019 på Unitedtim

 

Hei alle sammen 🙂

Noen av dere som følger meg på Snapchat har sett at jeg sammen med min samboer Lena, eller fruen som hun ofte omtales som har jobbet gjennom sommeren med ett prosjekt som skal lanseres i august 2019. Dette er ett prosjekt som vil vare gjennom hele sesongen. Jeg har hatt denne tanken siden oppstarten av Unitedtim på sosiale medier, men for meg handler det om å levere kvalitet på det man viser fram samt man må alltid tenke nytt og være tilpasningsdyktig for seg selv og hva folk både vil lese om og se på av United relatert stoff før man skal lansere.

En av mine visjoner for Unitedtim i sosiale medier er at jeg ikke skal dele “daglige nyheter” man kan lese på f.eks  https://www.united.no/, men å vise frem en hverdag som selverklært ildsjel som jeg liker å kalle meg.

Meg og fruen på Old Trafford

 

Så hva er den store nyheten?

Sammen med min samboer lanserer vi en YouTube-kanal i august under navnet Unitedtim, vi skal filme gjennom hele sesongen, og vi er allerede godt i gang. Dere vil få ett innblikk i min og vår hverdag, kanalen vil ha et varierende innhold med alt fra events vi deltar på, intervjuer jeg gjør av tidligere spillere, fotballturer og andre “crazy” påfunn i vår hverdag. Har også fått noen “challenges” fra fruen som vil være en del av serien. For meg er Manchester United til for og deles og det er en ting jeg også setter pris på at andre gjør.

Her vil dere som alltid se en ærlig og usminket versjon av meg og vårt liv 24/7 gjennom sesongen 2019/20. Håper dere vil fortsette å følge oss også her, og setter pris på denne kanalen. Det vil komme tilpasninger underveis så er det noe dere vil se mer eller mindre av, eller rett og slett har nye ideer på ting dere vil se mer av som er relatert til United må dere gjerne dele i kommentarfeltet gjennom hele sesongen.

Jeg kommer til og dele linken til YouTube kanalen med en fantastisk konkurranse når den er klar til lansering i midten av august. Følg med her på Unitedtim.

 

Se linker til dagens sosiale medier og følg meg gjerne:

https://www.facebook.com/unitedtim/?modal=admin_todo_tour

https://www.instagram.com/unitedtim/?hl=nb

https://unitedtim.blogg.no/

https://www.snapchat.com/add/iversentim?fbclid=IwAR2fcHuSi-KygLiQ3UO1fshQtn0Y5ya8S_U_LsB2-JP92Ag8pp3FRVPxDY4

 

Med på laget som produsent har vi Thomas Westby som også driver selskapet Westby Consulting hvor film, redigering og fotografering er hans spesialfelt. Thomas er en meget dyktig fotograf/producer, og perfeksjonist ut til fingerspissen. Han leverer aldri fra seg arbeid før det er 110%. Anbefaler han på det sterkeste til ulike oppdrag innenfor hans felt og sjekk gjerne ut hans hjemmeside og Instagram her :

https://www.thomaswestby.no/

https://www.instagram.com/westcam/?hl=nb

Ser frem til å komme i gang med episodene og håper dere setter pris på denne nettserien gjennom kommende sesong, forhåpentligvis med mye latter og glede 🙂

 

En ny overbevisende seier

Jeg og fruen er på ferie i Mandal, mens vi er her nede spiller United mot Inter og Tottenham så både drakter og United-flagg er med. Det pøsregner så her koser vi oss innendørs med fyr i peisen og en kald pils.

Dagens kamp mot Inter var Manchester United sin tøffeste kamp så langt, Inter er ett meget bra lag og jeg forventet mye bedre motstand enn det vi fikk.

Det oser masse talent med mye spillerglede….

Jeg synes Ole Gunnar startet med ett spennende lag og nok en gang ser vi ett offensivt United som rett og slett jobber sokkene av seg… Husk at det er godt over 30 varmegrader pluss en luftfuktighet som ikke akkurat gjorde det noe lettere for spillerne. Som sagt hadde jeg større forventninger til Inter som jeg synes leverte en kjedelig og typisk “italiensk” kamp hvor det defensive kombinert med innsats blir fokus nummer 1 for Conte.

United har blitt så tydelig på hva dem vil og hvordan de vil spille, uansett hvem som kommer inn merker man ikke forskjell, og denne kampen var intet unntak. I 1.omgang skaper United sjanser ved Shaw samt Martial har en kjempe sjanse, selv Lindelöf kommer på ett kjemperaid som han definitivt burde ha avsluttet på selv. Aaron Wan- Bissaka leverer nok en stor kamp og blir virkelig en mann å se opp for kommende sesong.

Hadde vært skuffet med 0-0…

Flagget skal opp på kampdag, ferie er intet unntak

0-0 til pause var ok, men hadde det endt slik hadde jeg blitt skuffet. United leverer en kjempe omgang og Tahit Chong trillet rundt med Inter og gjorde akkurat som han ville, han er en soleklar “man of the match” i min øyne. I 2. omgang har United to avslutninger i stolpen akkurat som de hadde mot Leeds i forrige kamp, men nok en gang scorer Mason Greenwood og for en scoring… Amazing er ett mildt ord for denne 17 åringen for han tror jeg kan bli akkurat så god han vil og United er den beste klubben i verden for han å være i. Det eneste jeg føler United mangler nå er en midtstopper som kan spille hver kamp og en offensiv midtbanespiller til som gjør at klubben ikke er så avhengig av Pogba (hvis han blir) ved skader, karantener osv…..

Den eneste spilleren jeg ikke blir klok på er Lingard, han scorer altfor lite til å ta en offensiv plass i laget, men han løper definitivt mest så han bør kanskje omskoleres til en lignende rolle som Ji Sung Park hadde?

Manchester United vinner 1-0 mot Inter fullt fortjent og det burde kanskje vært 2-0, men slår man ett lag som Inter klager man ikke

Tusen takk til deg Ole Gunnar som har klokketro på spillerne, støtteapparatet, spillestilen og ikke minst deg selv som trener for klubben vi alle elsker, jeg tror på deg Solskjær og jeg støtter deg 110%

UNITED 4 LIFE

En eksemplarisk treningskamp og ett hatoppgjør på australsk jord?

 

Det er kanskje ett hatoppgjør for noen, men ikke for meg.. Det og hate er som å brenne ned sitt eget hus for å bli kvitt en rotte. Jeg tenker minst mulig på lag som Manchester City, Leeds eller Liverpool, å mislike er en annen sak, men det er som oftest skapt av supportere. Uansett er det kult å få ett oppgjør mellom United og Leeds, sist United møtte Leeds i en tellende kamp var da United knuste   Leeds på Elland Road 2011 hele 3-0 hvis jeg ikke husker helt feil, så det er en stund siden.

Jeg sitter som ett lite barn gjør foran påskeegget sitt på påskeaften når det er kamp og selv en treningskamp er noe jeg virkelig ser fram til mens jeg nesten desperat venter på Premier League åpningen.

Det var godt å se flere spillere ta del i kampen for vi trenger en bred tropp i kampform i en lang sesong, men for en 1. omgang av gutta? Wow… ja, det er bare en treningskamp, men likevel ser man nok en gang en klar identitet på hvordan Solskjær og United ønsker og spille fotball, nemlig hurtig, høyt press og aggressiv fotball både offensivt og defensivt. Med 2-0 til pause etter scoring av Greenwwod og en ny fantastisk scoring av Rashford rett etter at Romero viser hvorfor han er verdens beste 2.keeper med en kjemperedning, så kan man vel trygt være stolte av sine “local lads”. I tillegg har James og Rashford hvert sitt skudd i stolpen og med en meget skuddvillig Pogba kunne det fort vært både 3 og 4-0 til pause…

Virkelig vakkert å se på.

2. omgangen var vel kanskje 10% roligere, men nok en knallbra omgang levert i mine øyne. Jones putter på ett nådeløst hodestøt på en corner og da Chong blir felt er jo Martial sikkerheten selv fra straffemerket. Og selv om United benyttet seg av 23 spillere denne kampen spilte alle på samme måten i det samme systemet. Det er noe å bygge videre på og OGS er virkelig inne på noe…. United vinner fullt fortjent 4-0 mot en av sine erkerivaler som alltid er vakkert å se på.

Chong, Gomes, Garner, Greenwood= class of 2020 ?

Helt rått å se United så langt hvert fall og laget virker både balansert og jordnært med en “hei dundrendes” innsats, men jeg har beina godt plantet på bakken inntil det spilles om poeng. Uansett, dette har vært deilig så langt:)

Hva synes dere om pre-season så langt?  

Konkurransetid

 

Da er tiden kommet for en ny konkurranse, denne gangen er det en Manchester United drakt signert av den svenske “treble winner” Jesper Blomqvist som er premien, i tillegg vil jeg trekke ut en “trøstepremie”, et signert kampprogram av Ronny Johnsen etter kampen mellom Manchester United og Chelsea sesongen 2018/19.

 

Konkurransereglene er som følgende:

1: Følg facebooksiden Unitedtim og trykk “like” på artikkelen.

2: Del konkurransen på din facebookside (del som “offentlig” slik at den synes for alle)

3: Skriv “likt og delt” i kommentarfeltet under artikkelen på Facebook siden Unitedtim

 

Alle tre kriteriene må være fulgt for at man skal være gyldig deltaker.

Konkurransen varer frem til fredag 19.07.2019 klokken 13.00  og vinneren annonseres kort tid etter, vinneren får pm først.

 

Lykke til alle sammen