Intervju med Petter Myhre

Hei folkens 🙂 Her har dere et intervju med Tv2`s Premier League ekspert Petter Myhre. I dette intervjuet snakker vi om blant annet årets sesong for Manchester United, Paul Pogba og keepersituasjonen i klubben. Trykk på “abonner” knappen (gratis) og så trykk på “bjella” da får du med deg når neste episode eller intervju blir lagt ut 🙂

På forhånd tusen takk 🙂

Ellers så finner dere Unitedtim på sosiale medier her:

Facebook: https://www.facebook.com/unitedtim

Instagram: https://www.instagram.com/unitedtim/

Kjære Manchester United

Kjære Manchester United ♥

Noe ganger er man så heldig å treffer sin sjelevenn slik jeg gjorde da jeg traff deg. Jeg husker enda da jeg så deg for første gang på TV for mange år siden, mens jeg lå sammenkrøllet i sakkosekken som var like populært på den tiden som Tik Tok er i 2020. Den røde deilige drakten med en rød snor i gjennom ved toppen av brystet og hvit krage. Ikke bare var drakten “breathtaking”, men hele det daværende laget oste av en selvtillit og en arroganse som gjorde at fra det øyeblikket og livet ut ville det være deg og meg. For evig og alltid. Jeg gleder meg alltid til vi skal sees igjen og i det øyeblikket en kamp er slutt, klarer jeg nesten ikke vente til neste gang vi skal ses. I det å følge deg i gode og onde dager finner jeg en så stor livsglede jeg ikke trudde var mulig. Noen sier det klassiske: “det er bare fotball”. Hvis man ikke føler vil man aldri forstå og så enkelt er det.

Som en berg og dalbane.

Jeg ser hver eneste kamp United spiller, klubben er “hellig” for meg så på dette området viker jeg ikke. Det er ikke alltid det blir godt mottatt, men sånn er livet og det kan jeg leve med. Man lever bare en gang (som vi vet) og det aller viktigste vi som mennesker kan gjøre er å følge den stien som gjør deg selv lykkelig. Det handler ikke om galskap, det handler om en tilhørighet, utallige opplevelser og en kjærlighet som varer evig. For min egen del er jeg veldig ydmyk og realistisk som supporter, min svakhet er at jeg sjeldent agerer med sinne og ukvemsord med adresse Manchester United. Rett og slett fordi dem betyr for mye. Jeg blir skuffet, såret og sint når United taper og når laget slipper inn mål kjennes det ut som ett realt ba***spark. Man lever ett langt liv(bank i bordet) og det er umulig med sammenhengene medgang og dette er med på å gjøre meg realistisk, men også kanskje naiv i perioder. Vi alle vet hvordan tiden etter SAF har vært og da han dro sammen med David Gill har ikke Manchester United vært til å kjenne igjen mesteparten av tiden. Klubben har ikke vært i nærheten av å erstatte dem. Det sier seg selv når to av de mest markante skikkelsene i Manchester United forlater klubben samtidig, da “lukter” det trøbbel når man tror man bare skal kunne “putre” videre. Tapet i serieåpningen mot Crystal Palace gjorde meg så trist og skuffet, som jeg ikke hadde kjent på lenge. Jeg bryr meg ikke om ett enkelt tap så lenge man jobber videre med å finne ut hva det var som gikk galt og hvordan man kan unngå det i fremtiden. På akkurat det området føler jeg meg trygg under Ole Gunnar, nettopp fordi dette smerter i hans Manchester United hjertet slik som det smerter i våre supporters hjerter. Under f.eks Mourinho, Moyes eller van Gaal var det alltid unnskyldninger hele tiden, noe dem også har fortsatt med i etterkant. Slikt er bare patetisk!

Solskjær er unik på dette området.

Som spiller var han en mester i å observere, han var klubbens toppscorer i sin første sesong som i seg selv er en massiv prestasjon, men den sulten på å “observere” stoppet aldri for Ole Gunnar. Han scoret 126 mål for Manchester United som aktiv spiller fordelt på 216 kamper fra start og 150 kamper som innbytter. Når det gjelder det siste var han unik. Med massive 11 sesonger under tidenes største manager kombinert med sin unike “observasjons-egenskaper” som han mesteparten av tiden forflyttet til resultater på den sportslige siden så er han en jeg har full tillit til. Det finnes ingen bedre “managerskole” enn Sir Alex Ferguson, hvis du skal være manager for Manchester United. For meg er det eneste som kan “felle” Ole Gunnar ett standhaftig styre som til stadighet skal “melke” det som “melkes” kan når de heller burde investere i spillere som kanskje er “dyre” der og da, men som vil være en sikker investering gjennom mange år. Det er en dårlig skjult hemmelighet at jeg sikter til Jadon Sancho.

Vi vil reise oss.

Det finnes ikke ett gram som tviler i kroppen når det gjelder det å nærme seg en ny Premier League tittel, men det vil forekomme humper på veien så for meg er det viktigste å se hvordan klubben agerer underveis og samtidig er villig til å ta lærdom av det. For meg er det absolutte “worst case” scenario at United “erstatter” Ole Gunnar! Hvis noen skal forlate klubben så er det enkelt spillere samt noen på “kontoret” som bør se seg selv i speilet for å kjenne på om de er her for pengene eller ønsker klubben vel. Vi alle vil ha Glazers`s ut, det finnes det ingen tvil om, men heller Glazer enn en sjeik som spiller “football- manager” med skitne penger. Det står jeg ved. Drømmen er selvfølgelig en rik milliarder som er Man Utd. supporter som kjøper klubben, selv om vi har sett ett lignende scenario mislykkes i Newcastle. Uansett vil jeg aldri stoppe å drømme om at Manchester United får sin “riktige” eier en gang i fremtiden, men det eneste som er skråsikkert at Manchester United kommer tilbake med en ny Premier League tittel før vi aner ordet av det.

Love you always

Skal vi virkelig “rive ned alt” etter en kamp?

 

#Olein#Oleout#Olein#Oleout#Olein#Oleout#Olein#Oleout#Olein#Oleout#Olein#Oleout#Olein#Oleout#Olein

Slik har det vært OVERALT siden United tapte på lørdag. Jeg er sjokkert, men ikke overasket, skal vi virkelig “rive ned alt” etter en HEL Premier League kamp?? Jeg var selv forbannet, dr** forbannet at lørdagskvelden nesten gikk i vasken, men jeg lar meg aldri knekke. Til akkurat det betyr Manchester United for mye♥

Hvorfor?

Jeg har tenkt,vurdert og vridd alt jeg har slik at jeg i det minste kan prøve å forstå hvordan noen tenker eller hvordan man ser på ting. Det jeg aldri kan forstå eller noen gang kommer til og forstå er hvordan man ETTER en kamp kan si at “han eller han” ikke burde spille, eller hvordan man kan si at spillere som aldri spiller burde spille istedenfor? Tror dere Solskjær ikke prøver å ta ut det beste laget til enhver tid? Tenk heller på hvor dårlig form dem som ikke spiller er isteden for å lete etter hver bidige feil som er mulig å finne. Jeg beklager hvis jeg er for direkte nå, men jeg kjenner jeg blir forbannet når “FIFA managerene” har løsningen som vil gi oss ligatittelen hver eneste sesong! Dette er “real life”, dette er ingen lek og når vi for første gang har en manager som er klok, smart, gjør gode kjøp, bygger ett lag for fremtiden og får gutta til å smile igjen så “raserer” mange klubben i alle kommentarfelt som finnes etter ett simpelt tap??!!

Hold fokus.

Klart at det er ett he**** å tape første kampen, for alle vil ha en perfekt start, men til dere som så jordens undergang etter lørdagens tap mot Palace: “Det er 37 kamper igjen, og hvorfor er man sjokkert”? Det ble spilt en kamp for Manchester United under “pre-season”, Pogba har hatt Covid-19, Maguiere har hatt en røff sommer, Greenwood har støtt på problemer, i tillegg har spillerne knapt hatt hvile etter et massivt kampprogram i fjor hvor Ole stort sett måtte bruke de samme spillerne da bredden ikke holdt høy nok kvalitet. Det vi ser er utslitte spillere som må få “tid” og vi ser en stall som trenger bredde gjennom en lang sesong. Dessverre er vi ikke der akkurat i dag, men jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal være der 5.Oktober når overgangs-vinduet stenger. En eventuell sorg tar jeg aldri på forskudd uansett hva som “kan” skje. Hvis man tenker etter er det ganske mye i den “vanlige” hverdagen som kan skje, jeg tenker heller at i morgen blir en bra dag enn å hamre løs med negativitet i en periode som dette.

Full tillit.

Jeg har full tillit til Ole Gunnar og det synes jeg alle burde ha, han er det vi trenger med tanke på den fasen klubben går inne i nå og han forstår klubben bedre enn de fleste managere der ute! Jeg er ikke ute etter et “sexy” spansk eller italiensk manager navn, jeg er ute etter den beste for Manchester United og det er Ole Gunnar Solskjær i mine øyne. Mange vil himle med øynene når dem leser dette, men jeg mener det. Svar meg eller reflekter over dette: “Hvorfor må en manager ha ett “stort” navn for at du skal bli tilfredsstilt?” Det finnes 100 000 spillere som var ukjent som har blitt blant de beste i klubbens historie samt andre klubbers historie, men når det er en manager så er det motsatt? På tide at man slutter å være så fordomsfull, det handler ikke om navn eller nasjonalitet. Det handler om å være rett for hverandre slik som Ole Gunnar og Manchester United er. Hvor mange av dere kjente til Hans-Dieter Flick som fikk Bayern jobben midlertidig og har gjort dem til verdens beste klubblag?

Overgangs-vinduet gjør oss alle frustrert.

Jeg er like frustrert som alle andre når det gjelder mangel på forsterkninger, det går for sakte og det tar for lang tid. Det som gjør meg litt “roligere” er at den gjengen “vi” har nå er mer enn god nok for de første 20 kampene før slitne bein og kropper trer i kraft, men dette innebærer at “nye” spillere kommer inn før “vinduet” stenger 5.oktober. Det siste har jeg 100% troen på og van de Beek er allerede ankommet. Det som irriterer meg grenseløst er hvilken pris United må betale for spillere og hvor ett eventuelt bud må begynne, for en klubb som Manchester United grunnet sin sterke økonomi. Ett eksempel på det er Chilwell vs Maguiere og prisforskjellen der, en forskjell på ca 300 millioner? Jeg skulle likt å ha sett hva Chelsea måtte ha betalt for Maguire! Jeg er 100% enig at United skal punge ut for Sancho av den enkle grunn at han passer klubbbens filosofi 100% og han er en klassespiller som Pep garantert ergrer seg over at han lot gå. Samtidig så kan vi ikke “øse” ut med 2-300 millioner ekstra for hver eneste spiller, da blir det fort tomt i kassa! Mitt tips for vinduet er at Sancho kommer, pluss at Ole trekker en eller to “ukjente” kaniner opp av hatten som vil styrke forsvaret.

Ta det pent folkens, det er kun spilt en kamp og dette blir en bra sesong, som jeg alltid sier: “Tålmodighet er en dyd ikke alle behersker”. Vi taper sammen og vi vinner sammen♥

Ha en super uke 🙂 

 

Nytt samarbeid for Unitedtim

Under forrige ukes «livestream» på YouTube-kanalen min Unitedtim lanserte jeg et fantastisk samarbeid for Unitedtim i sosiale medier. Her kommer en oppsummering av «samarbeidet» for dem som ikke fikk det med seg🙌🏻

Nytt og spennende samarbeid!

Jeg har inngått ett meget spennende samarbeid med eventselskapet “History of Legends” som siden 2016 har jobbet med å få Manchester United legender til Norge. Du finner deres Facebook-side her. Tusen takk til alle som stikker «innom» siden dems og «følger». Hovedgrunnene til at jeg ønsket et samarbeid med “History of Legends” var fordi vi har de samme verdiene og synet på hvordan man skal kunne «gi tilbake» til alle dere fantastiske mennesker der ute som er med på å bidra🌟, samt en kjærlighet for det man driver med. Jeg garanterer fantastiske event`s med noen «kremmerhus» av legender med priser som passer for alle💚 Det jobbes kontinuerlig med mange spennende “events” og foreløpig er Man Utd. legendene Bryan Robson og Ryan Giggs bekreftet. Det kommer bekreftede datoer på Unitedtim i sosiale medier så fort dette er 100% klart.

Alle Manchester United legendene som kommer til Norge vil bli intervjuet, dette vil bli lagt ut på min YouTube- kanal. Den finner du her. Tusen takk til alle som trykker på den røde “abonner” knappen (gratis), trykk på “bjella” som dukker opp etter at du ha abonnert så får du ett varsel når neste “video” blir lagt ut. Jeg ser virkelig frem til disse intervjuene og gleder meg til å dele dem med dere.

Øvrig innhold som blir lagt ut på YouTube-kanalen er ting fra kamper jeg reiser på, vlogg fra events inn- og utenlands, intervjuer med tidligere Manchester United spillere- og ulike personligheter innenfor fotballen. Jeg vil i tillegg “kjøre” livesendinger med konkurranser samt livesendinger på utvalgte kamper hvor vi rett og slett deler både meninger og følelser rundt den gjeldende kamp. Etter hvert vil jeg også kjøre umiddelbare “livestreams” etter kamp i England for å dele litt med dere fra en “direktefølt stemning”.

Tusen takk til alle som bidrar 🙂

Du finner Unitedtim på sosiale medier her:

YouTube her

Facebook her

Instagram her

 

Lyst til å vinne en trøye signert av Solskjær og Williams eller Johnsen og Blomqvist?

Signert av Ole Gunnar Solskjær og Brandon Williams

Signert av Ronny Johnsen og Jesper Blomqvist

Stor nyhet.

Som jeg nevnte under gårsdagens livestream på YouTube har jeg inngått ett samarbeid med eventselskapet History of legends. De bringer Manchester United legender til Norge slik at vi supportere skal få treffe dem. Ett fantastisk selskap som “opererer” med priser som gir alle en mulighet til å treffe sin barndomshelt eller rett og slett bare å treffe en ekte Manchester United legende. Bekreftede legender som kommer til Norge er Ryan Giggs og Bryan Robson, men det jobbes kontinuerlig med å få flere til Norge og jeg kan love dere mange uforglemmelig “happenings”.  Informasjon om disse eventene vil jeg dele her på Unitedtim eller så finner du dem også på History of Legends sin Facebook-side.

Ett intervju med den gjeldende Manchester United legenden vil bli utført av undertegnede og filmet, det vil bli lagt ut på min YouTube-kanal Unitedtim. 

 

Her er konkurransen:

Har du lyst til å vinne en drakt signert av Solskjær og Williams eller Johnsen og Blomqvist ?

Konkurranseregler:

1: Klikk inn på min YouTube-kanal ved å trykke her, trykk på “abonner” knappen, se bilde under (selvfølgelig gratis).

3: Trykk på “bjella” som dukker opp ved siden av abonner knappen etter at du har trykket på den.

2: Tagg to personer i kommentarfeltet under artikkelen på Facebook-siden min Unitedtim. (eks: @OlaNormann og @kariNormann)

                                                                     Trykk først på denne “abonner” knappen                ⇑⇑⇑⇑

                                                           SÅ TRYKKER DU PÅ DENNE BJELLA                                  ⇑⇑⇑⇑

 

Alle tre punkter må være utført for å være en gyldig deltager. 

Trekningen vil foregå mandag 14. September klokken 2000, vinneren vil få en PM før vedkommende annonseres på Facebook-siden Unitedtim.

 

Masse lykke til og takk til alle som deltar ♥

 

 

«Giveaway»

Hallo alle sammen 🙂

Jeg kan ikke få uttrykt det nok, så jeg nevner det igjen♥ Jeg setter umåtelig stor pris på alle som abonnerer og ser på YouTube-kanalen min Unitedtim. Tanken bak denne YouTube-kanalen er å legge ut ting fra kamper jeg reiser på, vlogg fra events, intervjuer med tidligere Manchester United spillere- og ulike personligheter innenfor fotballen. Jeg vil i tillegg “kjøre” livesendinger med konkurranser samt livesendinger etter utvalgte kamper hvor vi rett og slett diskuterer samt deler både meninger og følelser rundt den gjeldende kamp. Etter hvert vil jeg også kjøre umiddelbare livestreams etter kamp i England for å dele litt med dere fra en “direktefølt stemning”.

Det er lagt mange planer for utvikling og fremtiden til Unitedtim på YouTube. Kanalen vil rett og slett være en Vlogg (videoversjon) av bloggen. Jeg vil holde “enkle” konkurranser med flotte premier en gang pr. måned, det er min måte å gi tilbake til dere fantastiske mennesker som bidrar ♥

Jeg kommer tilbake med mer presis informasjon, men neste uke kjører jeg min første “livesending” med en “giveaway” på YouTube-kanalen min Unitedtim. Håper dere har mulighet til å delta, og jeg ser frem til gode samtaler med dere 🙂

YouTube-kanalen Unitedtim kommer du til ved å trykke her, trykk på “abonner” knappen, se bilde under (selvfølgelig gratis).

                                                                     Trykk på denne “abonner” knappen                  ⇑⇑⇑⇑

Det er ikke alltid like enkelt å holde “track” på når neste video eller sending kommer ut på YouTube, men hvis du trykker på “bjella” etter at du har trykket på “abonner” knappen blir du varslet når neste sending eller episode blir lagt ut. Se bilde under:

 

                                                                                                                     Så trykker du på denne “bjella”      ⇑⇑⇑⇑

 

Da vil du bli varslet når neste video eller sending er lagt ut.

 

På forhånd tusen takk 🙂 

 

VLOGG med Erik Nevland

Hei 🙂 Her har dere ett intervju med Erik Nevland hvor vi snakker om årets sesong samt veien videre for Manchester United👹

Håper dere setter pris på denne VLOGGEN  den tidligere Manchester United spilleren Erik Nevland hvor vi snakker om årets sesong samt veien videre for Manchester United👹 Vennligst sjekk ut Unitedtim på YouTube her og Facebook her og på Instagram her

Jeg setter veldig pris på alle som både ser på denne VLOGGEN samt trykker på “abonner” knappen inne på YouTube kanalen min Unitedtim, dette er selvfølgelig gratis 🙂

På forhånd tusen takk 🙂