Kjære Jose` Mourinho

Hello The Special One, hva kan man si om dagens pressekonferanse? hmm..jeg er ikke sjokkert, hvorfor er dere? jeg mener, hva forventet dere på dagens pressekonferanse? Mr Jose` er like lett å fyre opp som en knusktørr nyttårsrakett, men det passer egentlig bra for Manchester United er ett stort fyrverkeri for meg…KABOOOM!

Jeg støtter klubbens manager 110% uansett om Erna Solberg hadde vært manager, for meg handler det om å støtte valgene Manchester United som klubb, og valgene dem tar på klubbens vegne. Klart, stille spørsmål og være konstruktiv er innafor, hets er utafor! noe jeg legger merke til er at det er ufattelige mange (dessverre) fans som ikke klarer å skille på sine egne følelser for klubb og manager. Jeg elsker Manchester United og støtter Jose` Mourinho 110% så lenge han er klubbens manager. Så over til dagens pressekonferanse… I LOVE YOU MOURINHO… du er episk, poetisk og dønn ærlig, det skal ingen ta fra deg.  Kjære sportsjournalister.. dere vet det.. han går rett på… kos dere, dere er jo en gjeng som jager etter qlickbait headinger som vampyrer jakter blod, og Jose` serverer dere blodet. Noen ganger skulle jeg ønske han ikke alltid sa hva han tenkte, eller at han ikke lot seg provosere når dere drar inn Mr Klopp for eksempel. Her mener jeg at stillhet er det beste forsvar, som jeg skrev i leserbrevet mitt postet på United.no den 29 August: “Ønsker vi å spille 15 bra kamper hvor vi vinner 4-0 for å følge opp med 14 uavgjorte og 6 tap ca pr sesong? Ønsker vi 4.plassen som de får? Ønsker vi å få færre poeng etter endt sesong enn sesongen før? Ønsker vi å ikke vinne trofeer? Klopp bygger sten for sten og er i sesong 4 nå som Pool-manager. Han er på rett vei i følge dere gribber , men José Mourinho skal bygge verdens beste lag på to sesonger ? Latterlig!! “

Mitt råd til deg Mr Mourinho er, hev deg over dem, gribbene er ikke verdig deg eller Manchester United så her er stillhet det beste forsvar 🙂  men klart vi som har hjerte i Manchester United elsker hvordan du tar vekk presset på spillerne og tar all støyten selv, slik gjør en ekte mann i mine øyne så applaus til deg.

Ha en strålende fredag videre alle sammen 🙂 

Premier League time

Da er fredagen kommet og vi er fortsatt en del timer unna kampen mellom Manchester United og Burnley på Turf Moor, en bane som kun Burnley trives på. Etter at Stoke rykket ned er Turf Moor nå min verste bane for United å spille på, ja heller på Stamford bridge eller Anfield.. Makan til hardtarbeidende lag som virkelig ofrer både tenner og lem for laget sitt, så her er det bare å brette opp armene… Skal vi nå endre det berømte uttrykket til : One cold night at Turf Moor? Det er på tide.!

I fare for å repetere meg selv så tar jeg sjansen 🙂  I denne kampen MÅ United spillerne være påskrudd fra første sekund som mot Tottenham, har vi samme innsatsen men trekker ifra personlige feil bak ( som vanlig dessverre) å tar vare på sjansene så er vi der vi skal på veien til sesongens andre 3 poenger:) Nå har Lukaku brent 3 feite målsjanser i 3 kamper på rad, hvor to av missen har fått konsekvenser så håper han står igjen etter etter trening og justerer skuddfoten sin, det trengs..Vi trenger en spiss som er dødelig effektiv og det har han alle muligheter til å bli så ” In Lukaku i trust ”  så la oss se mer av dette på søndag, please..

Til matchen ønsker jeg følgende lag fra venstre i en 4-3-3 formasjon : DDG-Shaw-Smalling-Bailly-Valencia-Pogba-Matic-Fred-Rashford-Lukaku-Sanchez men tipper Lingard starter isteden for Rashford, viktigste for klubben er 3 poeng 🙂 reprise fra ifjor hvor United vant 1-0 etter scoring av Martial holder i massevis  🙂 

Så med det sier jeg lykke til på søndag kjære Manchester United fans 🙂 

The magnificent 7

The man himself, ved hans fulle navn Eric Daniel Pierre Cantona må jo selvfølgelig få litt bilder og spalteplass her. Mannen som er grunnen til at jeg elsker Manchester United og virkelig satte Manchester United på kartet i fotball-England.Hans United karriere var altfor kort men hans bidrag fra 1992 til 1997 ga pene 143 kamper og 64 mål.

Eller da Cantona  “lika” en kommentar fra meg på hans offiselle instagramkonto da jeg aldri ga opp det å få en lyd fra han… den som venter, venter ikke forgjeves sies det og det gjelder virkelig her.

Til slutt vil jeg dele med dere verdens beste bursdagsgave ( selv om det er 25 September)

Yes , det er helt korrekt:)…..ett personlig møte med Eric Cantona etterfulgt med ett foredrag på Hammersmith Apollo. jeg gråter ekstremt sjeldent men da jeg fikk dette trillet det noen tårer… en for at jeg endelig etter 25 år skal se Cantona for første gang i levende live og flere tårer for verdens mest omtenksomme samboer Lena 🙂 

Min vakre samboer <3

au revoir folkens 🙂

 

Finally Champions League

Endelig har timene passert i dag og nå er trekningen for gruppespillet omsider klart, hva tenker man om dette? kom med kommentarer:)

Hvem sa CR7 ikke skulle komme hjem? he he..Love it!.. hjemmematchen mot den gamle dame vil bli en deilig atmosfære på OT, United`s bortreiste sønn kommer på besøk og han kommer til å få stående applaus fra hjemmepublikummet, velfortjent etter seks magiske år fra 2003 til 2009. Eller så venter spanske Valencia og Mini Jakobsen gamle klubb Young Boys fra Sveits, jeg mener at mot Young Boys bør vi ta seks poeng og mot Juventus og Valencia bør vi klare seier hjemme og uavgjort borte. Vi vil helt klart få kjørt oss på Juventus stadium og på Estadio Mestalla hvor Valencia med 55 000 tilskuere i ryggen er vertskap, men misforstå meg rett, vi spasserer oss ikke til 3 poeng borte mot Young Boys på Stade de Suisse men her SKAL vi vinne.                                 

Uansett lykke til kjære Manchester United fans

Ha en fin kveld videre folkens 🙂

 

Snart helg folkens :)

Yes, da er torsdagen kommet…første tanke når jeg våknet var at nå nærmer det seg Premier League helg igjen .. YES!   Det aldri enkelt å reise til Turf Moor for en match borte mot Burnley men vi er Manchester United, aldri glem det, her er noe annet enn tre poeng uaktuelt.   

   

Eller så er det jo bare å se fram til dagens trekning for årets Champions League turnering klokka 1800,  vi glemmer aldri ” one night in Spain ” i 1999 eller forøvrig den kalde og regnfulle kvelden i Moskva som endte med glede men 2008 er lenge siden, så er 2018/19 sesongen vår ? vi får se men trua er alltid der, kall meg naiv, betatt, blind , forelsket osv men uten håp og tro har vi ingenting som supportere.   

   

Husk Manchester United er alltid med oss, også på jobb 🙂  

     

Ha en fin Torsdag videre folkens  🙂                                         

Dagens leserbrev som og ligger på United.no

 

 

Forventer at vi støtter United som klubb, hvor er samholdet?

 

Vi kjenner alle til medias makt i dagens samfunn, som kan påvirke alt fra en jente på 7 år og en godt voksen mann på 80. For noen er det blitt slik: hører man det ofte nok så er det sant?

Men mitt og vårt kjære Manchester United ligger overhodet ikke nede. Jeg kjenner jeg blir forbannet når folk sier det! Hvis en storklubb skal ligge nede så vil jeg umiddelbart tenke på Leeds.

Hva er det som får folk til å si dette?

Noen ganger blir jeg flau, flau over at vi er så bortskjemte at vi nå på 2 ( TO) sesonger under Jose` Mourinho ? hvor vi har vunnet Europa League, Ligacupen, tapt en FA Cup-finale og fått en 2. plass som er beste plassering siden 2013 ? så SKRIKER folk på hans avgang??

Jeg forstår det ikke.

Mulig det bare er meg, men progresjon handler ikke KUN om spillestil, det er ganske mange andre elementer som spiller inn, som trofeer og poengfangst.

Skulle man rangere hva som jeg mener er viktigst i fotball under en progresjonsperiode (JA UNDER EN PROGRESJONSPERIODE ) så ville det sett slik ut:

1: Løfte klubben opp på tabellen

2: Sanke mest mulig poeng

3: Vinne trofeer

4: Underholde

Når det så har gått 2-3 sesonger så bør ting begynne å sitte og da SKAL alle disse punktene slås sammen.

Jeg elsker Manchester United så høyt at samboeren min iblant spør meg : Hvem er nr 1 for deg ?  Meg eller Manchester United?

Jeg svarer:  Dere er begge min nummer 1, men på to forskjellige  måter.. he he 

Jeg er jo aktiv på United.no og FB i forhold til United, blir ofte sjokkert, men ikke overrasket lenger. Vi er alle sofa-managere ( inkludert meg selv ), mange med bred erfaring fra fotballmanager og for meg så virker det som mange baserer sine ønsker/krav basert på ting som funker i FM.

Please folkens, vi ser alle at spillet MÅ opp og vinner ikke Manchester United PL er eller CL denne sesongen så kan det fort bli JM sin siste sesong i United, til glede for noen og til sorg for andre?.

Jeg har fått noen saklige (not!) kommentarer på om jeg holder med Jose` Mourinho eller Manchester United og at jeg er irriterende positiv.. haha, ja, ja, er ikke rart det er krig på jorden, tenker jeg da.

Manchester United er mitt nummer en, men jeg støtter alltid treneren og vil gjøre det med neste manager også. Så be prepared!

Det er så lett å skylde på manageren.

Etter at City ble nummer 4 i Peps første sesong skrek City-tilhengerene Pep out og you cant play Barcelona fotball in the Premiership.

Tipper de har endret mening nå.

Eller det som gjør meg fysisk kvalm : Se på Klopp?wow!

Men ønsker vi å spille 15 bra kamper hvor vi vinner 4-0 for å følge opp med 14 uavgjorte og 6 tap ca pr sesong?

Ønsker vi 4.plassen som de får?

Ønsker vi å få færre poeng etter endt sesong enn sesongen før?

Ønsker vi å ikke vinne trofeer?

Klopp bygger sten for sten og er i sesong 4 nå som Pool-manager. Han er på rett vei der, men José Mourinho skal bygge verdens beste lag på en sesong ? Latterlig!!

Var en United-fan som skrev: Ser heller Pool spille en bra kamp da United er dørgende kjedelig? OMG?arrest this man!

Jeg ser heller 10 000 grusomme og kjedelige Manchester United-kamper 7 dager i uken , resten av mitt liv?   

Mitt poeng er at det burde være en lov i supporterverden mot å støtte en klubb kun i medgang ( nei, kaller ingen medgangsupportere) , altså etter sesong 1 under Jose` Mourinho så ble han genierklært av ALLE, det er bare og ta se en tur i  kommentarfeltet etter LC og EL-triumfen på United.no eller på FB eller hvordan Lukaku ble slaktet under hans måltørke i sesong 1., endre mening er ok men ikke etter 1 sesong !!

Jeg synes det er synd at vi supportere ikke kan stå sammen i alt slags vær, pr i dag er de bare krangling og uenigheter om ditt og datt når fokuset burde være å støtte klubben! Be Proud!

Og til dere United fans som er så skrekkelige imponert av Klopp: Det eneste vi noen gang kan lære av dem er samholdet blant supporterene.

De er så sulteforet på trofeer og sist de vant PL var WIFI nytt på markedet?haha, men uansett hva, så står de sammen og støtter klubben mens vi som har vunnet mer enn dem selv  etter SAF`s avgang roper :   Buhu? vi har bare vunnet EL, Ligacupen, tapt en Fa cup-finale og  blitt nummer 2 i PL  på TO SESONGER  så Mourinho må gå?sjokkerende i mine øyne. Klopp har for øvrig 8, 4 og 4 plass og null trofeer? i rest my case.

Leste en kommentar i morges, en United-fan oppfordret Unites fansen til å ikke møte opp på OT og han skulle ikke se mer på United før dem ble bedre?. Håper det er en falsk konto.. slike kommentarer burde United.no faktisk slette!

Jeg ser en del statuere en del  av sine kommentarer:

? Jeg har holdt med United siden 70-tallet, men hva vet jeg ?  Du vet litt spør du meg ? for hvis du har opplevd 70-tallet som United-supporter og fortsatt er det, så vet du hva motgang og da tåler du en 2.plass med ymse underholdning.

Uansett om du er 12, 25 eller 72 så kan du ikke si at du holder med United  mer eller vet mer enn andre!  Det blir for meg som å si at pappa`n min er sterkere en pappa`n  din. Bare tåpelig.

ALLE her inne elsker United ( håper jeg ).

Jeg har ikke noe svar på hva som er galt med United, men jeg og ser at det er noe maskinelt og sjeleløst over hvordan Englands mestvinnende klubb opptrer både på og uten for banen men folkens?

-Skal vi legges oss ned og dø etter ett tap mot Brighton? NEI!!

-Skal vi legges oss ned og dø etter ett tap mot Tottenham? NEI!!

-Skal vi legge oss ned og dø etter en sesong med 2. plass og ymse fotball?  NEI !!

Vi kan alle mene hva vi vil om United og hvordan den drives, men å komme med hatefulle ytringer hver dag er ikke å støtte klubben.

For meg virker det som noen glemmer å støtte Manchester United 

Jeg tror at tingenes tilstand både på og utenfor banen er noe Ed, styret, Mourinho og spillerne må stå sammen om å løse, men klart her skriker man om at spillerne ikke blør for laget og at JM er konstant sur mens man som supporter gjør akkurat de samme selv?

Merkelig og uforståelig, men på andre kjenner man seg selv?ofte?veldig ofte?

Sommerens pre season er det bare å legge bak seg, akkurat som Brighton-kampen og la oss gi JM denne sesongen. Er 100% enig i at noe IKKE stemmer, men uansett så skal vi støtte laget og heller separere det som skjer rundt klubben.

Pr i dag er jeg litt bekymret på hvorfor United ikke signerte en stopper? Hvorfor kom ikke Maguire eller Alderweireld?  Ja, Bailly og Lindelof er og bare vil bli bedre, men pr i dag er det for mye skader og personlige feil på dem så vi burde hatt inn en stopper som vil styrke United  som lag og dem som spillere.

Hva med Ed, styret og Glazers?  

Her skjønner jeg ingenting?. Hverken fugl eller fisk.. enten så støtter dere (Ed og styret) José Mourinho fullt ut eller så lar dere han gå!  Å kneble han gagner hverken United som klubb er eller oss supportere.

Jeg håper klubben stikker fingern i jorden før vi får vi får større utfordring så vi slipper dette limboland som vi er i nå, det er bare plagsomt. Nesten like plagsomt som det var å følge overgangsvinduet minutt for minutt for så å bare å kræsje fullstendig i sofaen.

Jeg etterlyser mer samhold blant oss supportere.

Uenighet vil det alltid være, men det er forskjell på hatefulle ytringer og det å være konstruktiv. Og som jeg har sagt til United.no :  Manchester United er ingenting uten supporterne.

For min del trigger bare disse utfordringene meg til å reise enda mer over til OT?. jeg var der på serieåpningen og fikk jo Shaw sitt første mål i karrieren live samt debuten til Fred og om en måned reiser jeg over igjen for en match på drømmenes teater vil jeg fortsette med for all evig tid.

Jeg forventer ikke at folk skal være enig i hva jeg skriver, men jeg forventer at man støtter Manchester United som klubb, uansett.

Om noen er uenig og dette er for mye rosa farger og enhjørninger, så mister jeg uansett ALDRI håpet om at vi en dag skal blir verdens beste lag igjen.

Aldri!

Kjære Tv2 Sporten

Det er vanskelig og ikke få med seg TV2 sportens stadige innslag på sporten, ( i beste sendetid, ja helt utrolig) på deres hjemmesider samt på deres facebook side på at Liverpool nå omsider har passert Manchester United sin supporterklubb i antall medlemmer..  Herlig TV2 sporten, Liverpool er nå noen hundre medlemmer mer ( begge supporterklubber har rundt 42 000 medlemmer) så nå pumper dere alle medier full av qlickbait headinger for å skape klikk så dere kan finansiere Alsaker`s neste tur over dammen.  Er det virkelig mulig og ha en sak med så mye blest som betyr så lite?

Først vil jeg gratulere Liverpool med det, gratulerer for dere nå omsider har klart og overtale barna deres til å legge bort Barcelona drakten for så og henvise dem til å sjekke alle målene den lille magikeren fra Egypt  driver med på banen, (ja jeg innrømmer det) …Mohamed Salah er enorm.. dessverre for oss..(til lykke for dere) 

Hva som er fasiten på dette er ikke godt og si men for meg er det uten tvil en kombinasjon av flere elementer som spiller inn som for eksempel:

 United.no har for lite trykk på vervinger og gode tilbud for nye medlemmer så få melder seg inn , United.no gjør lite for å holde supporterklubben samlet i  Norge, medlemmer melder seg ut av supporterklubben grunnet konstant negativitet av utallige sofa managere i kommentar feltet og til slutt lojalitet .                                 

Siste punkt er min hjertesak nemlig LOJALITET,  det er virkelig ikke for alle…. hva tror dere folkens? man blir født som supporter til ett lag så skal man gå ett    helt  liv uten motgang ?  hadde jo vært deilig med suksess i 80 år da, men det er svært lite sannsynlig og av og til er det mange United fans som                      glemmer hva tidens største manager sa: 

Jeg sier overhodet ikke at man skal være enig i alt men ved å hetse klubben hver eneste dag, så er man ingen fan!, det er stor forskjell på å være konstruktiv og på det å hetse.  Vi må som supportere lære oss det og skille på det som faktisk skjer, selv laget sliter av ulike grunner så skal laget ALLTID støttes, uansett hva… One Love.

 

 

Ahh, denne pressen i England..

Ja hva skal man si?  pressen henger over Manchester United som gribber, dem følger klubben med argusøyne. Det er nesten man får inntrykk av at diverse medier i sportsverdenen helst ser at personer med karakter som Jose` Mourinho, den mestvinnende manageren som er aktiv i dag skal mislykkes, mislykkes fordi det skaper overskrifter og klikk slik at dem fortsatt har en jobb.. flott for dem men dessverre for andre.. se bare her på bilder fra pressen i England fordi Manchester United gikk på sitt andre tap av tre mulige mot Tottenham selv om noen (heldigvis) mener han har tillit fra styret i klubben.

Eller se her hva pressen skrev da en ung Alexander Chapman Ferguson var i sin fjerde sesong uten å vinne noe (enda) med Manchester United

Klart disse to managerene er forskjellig på mange måter og Sir Alex Ferguson er udødeligjort i Manchester United for hva han har gjort for klubben men begge er vinnerskaller med en unik måte å vinne kamper på samt det å sanke trofeer.

Heldigvis er mennesker skapt med denne fantastiske egenskapen som gir oss muligheten til å velge hva vi skal både lese og tro på, jeg velger og tro på at Manchester United tar de rette valgene for klubben for å gjøre den til verdens beste igjen så manager Jose` Mourinho har min fulle tillit inntil videre

Ha en fin onsdag videre   🙂