Love United❤️

Hvordan kan fotball gi så mye glede? Hvordan kan Manchester United bety så mye? Hvordan kan det ikke, er mitt svar til alle som stiller meg disse spørsmålene, fotball er vakkert og Manchester United er kunst ❤️ Magefølelsen var noe roligere da jeg våknet i dag, men fortsatt urolig som alltid på kampdag. Spenningen var høy som vanlig da tiden for lagoppstillingen nærmet seg en time før avspark selv om OGS ser ut til å ha funnet 80% av sin startoppstilling. Hvem ville få sjansen i dag? Dagens lag tror jeg er det sterkeste vi kan stille kanskje, minus en Sanchez i form. Forventingene ble ikke akkurat mindre av dette og som “vanlig” under Solskjær som har fått tilbake både solskinnet, smilet og gleden så leverte United nok ett fyrverkeri i forhold til tidligere kamper denne sesongen. Når jeg ser gutta i spillertunellen er det “gåsehud” på høyeste nivå og når man blir vitne til et soloraid som selv Maradona ville vært stolt av ved Marcus Rashford er lista lagt for kvelden. 

Manchester United vs Bournemouth 4-1 med Paul Pogba som banens gigant nok en gang, nå har han fire scoringer og tre assist under OGS og tenk bare for noen få kamper siden satt han på benken. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Etter oppsigelsen av Mourinho og ansettelsen av Solskjær har vi sett natt bli dag og regn bli solskinn. Jeg nevner igjen at jeg aldri skal undervurdere betydningen av en manager igjen, men husk OGS er en lærevillig og sulten manager som har gått den beste skolen i SAF og dette vokser ikke på trær. Se på Lingard og Rashford folkens, så høyt nivå på “local lads” i PL er en sjelden vare og jeg får tårer i øynene av å se Rashford lykkes, den stille gutten vil bare spille fotball. De løper 10-11 km. hver kamp med en innsats man bare kan beundre og attpå til det vakreste: en Pogba som takler.. hehe.. Pogba må være verdens beste når han er i dette humøret så jeg håper OGS klarer og holde han der, for tøffe kamper og motgang kommer og da trenger vi en som tar ansvar. Er Paul Pogba vår neste kaptein? Vel fortsetter han og holde seg på dette nivået så ja takk, men det forutsetter at han tar det ansvaret det innebærer.

Jeg vil legge ved at jeg har vært stor motstander av Ed Woodward fordi han har satt business før den sportslige biten, men jeg er han evig takknemlig for at han lot Jose` dra som helt åpenbart prøvde å være større en klubben og for at han beholdt Martial, klarer han å sørge for at klubben beholder Martial, Pogba og de Gea så skal jeg tilgi han, for dette laget her er på vei mot noe stort, merk mine ord.

Når har Manchester United 12-3 i målforskjell under OGS og selv om jeg hater at United slipper inn mål hver kamp så kan det bare være, for så lenge vi scorer tre-fire eller fem så skal man ikke være misfornøyd, det fikk jeg klar beskjed om da Ake reduserte til 1-3 og jeg skreik som vi hadde tapt, så takk til deg Lena( fruen) for at du gjorde meg oppmerksom på dette, utfordringen min er at det føles ut som jeg får ett slag i magen hver gang United slipper inn mål, men jeg skal prøve å skjerpe meg Lena.. ha ha❤️

Fornuft er en sjelden vare i fotball, derfor elsker jeg denne sporten og Manchester United har mitt hjertet for alltid❤️

 

20LEGEND❤️

Jeg er nesten overveldet av følelser om dagen, hvor mange dager har gått siden Jose` Mourinho fikk sparken? Ti dager er det siden han måtte ta hatten sin og forlate drømmenes teater. Hvordan er det mulig å samle oss fans på så kort tid som Solskjær har gjort? Smilet sitter endelig igjen og spillerne bobler av glede. Mange navn ble nevnt, men inn kom verdens beste innbytter og klubblegende Ole Gunnar Solskjær. Jeg har alltid vært skeptisk til at tidligere storspiller tar over klubber basert på hvem de engang var i sin karriere, men med Ole Gunnar er magefølelsen helt annerledes. Tenk nå har United en manager som bruker ordet “VI” som beskrivelse og som vet hva Manchester United er❤️ Kanskje det viktigste som han tar opp er å sette fokuset fremover, der har vi nok alle mye og lære av.

Solskjær fikk med seg blant annet seks Premier League gull, to FA cup og en Champions League tittel, han fikk 366 offisielle kamper og scoret 126 mål. I tillegg har han trent reservelaget med stor suksess fra 2008 til 2011 og har opplevd to seriemesterskap og ett cupgull med Molde. Det er sjeldent at noen managertalenter tar veien rett til himmels som Pep Guardiola, men har Woodward nå funnet gullfuglen som det neste “store”manager talentet?  Vel ingen har gått på en bedre managerskole en Ole Gunnar har gjort under Sir Alex Ferguson og hvis man legger til en observasjonsevne som selv NASA ville vært stolt av så ser jeg ikke en eneste grunn til at han ikke skal lykkes. Ingen spillere har vært mer dødelig fra sin innbytterrolle hvor han satt og observerte før han satte inn nådestøtet, uavhengig om han fikk syv eller 25 minutter på banen.

Nå er han hovedtrener for Manchester United, verden største klubb hvor han har levert som spiller og reservelagstrener, så langt så kan vi vel alle være enige om at det har gått over all forventning? Eller har det virkelig det? Jeg tror Solskjær er ett unikum i form av lærevillighet og har ett uforløst trenertalent som kanskje trenger en oppgave som det å reise Manchester United, til England`s beste lag igjen. Dessverre Molde, dere ser han nok ikke igjen som hovedtrener når sesongen er over for enten blir han permanent hovedtrener eller så forsvinner han til en annen storklubb. Klart Ole Gunnar må gjennom flere hindre på veien og det synes jeg er helt ok med tanke på hva de tre forrige manageren før han har levert. Slik jeg ser det i dag må han overprestere som manager for og få jobben permanent, samtidig tror jeg heller ikke han vil få den anerkjennelsen han fortjener verden over fordi han er “norsk” og ikke har ett svungende spansk eller italiensk navn men ballen er hos Ole Gunnar, bokstavelig talt. Egentlig litt sånn som keepere har det ved Ballon D`or vs Messi eller Ronaldo.

Det å være ydmyk, stolt, lykkelig og familie er noen av ordene Solskjær tar opp når han beskriver hva han vil printe inn i tankesettet til spillerne, slik det er i dag har han klart det samtidig som han har samlet 960 millioner Manchester United fans til og bli en samlet familie igjen, det har jeg savnet❤️

Jeg sa flere ganger at mitt førstevalg før ansettelsen av Solskjær var Pochettino, men skulle Ole Gunnar lykkes så ja takk, for ingenting ville vært vakrere, det som betyr nå er å skape en vinnerkultur basert på vårt DNA som er å spille “The United Way” og samtidig la unge spillere slippe til. Sir Matt Busby sin legendariske setning:Er du god nok er du gammel nok, er jeg trygg på at skal leve videre under Solskjær.

Man blir jo både snøblind og sveiseblind av dette eventyret om gutten fra Kristiansund som scoret 115 mål på 109 kamper for Clausenengen og som skulle erobre Manchester United, men dette eventyret skriver klubben selv og nå må vi fans stå samlet bak Manchester United og bak Solskjær for frykten skal tilbake hos motstanderen når dem ser at vår klubb er neste motstander! 

Mine spørsmål og tanker er jo så klart flere som:

 1. Hvordan presterer vi mot “bedre”lag?
 2. Hvordan takler Solskjær stjernespillere i med- og motgang?
 3. Hvor tøff er han med Woodward og styret?
 4. Hvor mye tillit får han i januar vinduet?

Når jeg tenker meg om ville jeg hatt disse spørsmålene uansett hvem som var manager og det eneste som er sikkert er at vi MÅ har inn en eller to stoppere for United lekker som en sil fortsatt og hadde United møtt PSG nå så hadde vi neppe vunnet 3-1 (kanskje 5-4, he he). Det aller viktigste jeg leser i ulike forumer er at folks ønske om smil og angrepsfotball er levert, takket være årets beste julegave vi kunne fått i form av Ole Gunnar Solskjær.

Jeg kom over en historie her om dagen hvor Solskjær var på prøvespill for Lillestrøm da han var i militæret, men ble henvist til rekruttlaget noe som selvfølgelig var uaktuelt, lurer på hva Lillestrøm tenker i dag om dette valget? Dette gir umiddelbare flashbacks til historien om da Eric Cantona kom over til balløya fra Frankrike hvor han endte opp på prøvespill hos Sheffield Wednesday, etter en uke på prøvespill ble han bedt om en ny uke på prøvespill som naturlig nok var uaktuelt, neste stopp ble Leeds hvor han etter knapt en sesong ble kjøpt av Manchester United og sammen med Sir Alex Ferguson var han svært delaktig i å forme United til verdens største klubb. Akkurat på samme måte som 20Legend vil skape mer historie der hvor han hører hjemme, hos Manchester United❤️

Husk vi må stå sammen, for en samlet familie er en uovervinnelig familie.

UNITED 4 LIFE❤️

 

 

Express yourself❤️

Klare ord fra Solskjær, at han står ved disse ordene er det ingen tvil om… To kamper, åtte scorede mål og to baklengs så klart (la oss ikke ta helt av).hehe.. Det er ganske tydelig at United spillerne koser seg mer med fotballen nå enn noensinne, som jeg skrev så har United putta åtte mål på to kamper, men ta en gjennomgang av målene så ser dere poenget mitt og OGS slagord #express yourself”. Manchester United har nå scoret mål på frispark, langskudd, straffe, corner, alene med keeper og vakker tici taca fotball som selv legendariske Sir Matt Busby ville vært stolt av. Jeg må si at det varmer mitt røde United hjerte å se dette og aldri, jeg sier ALDRI skal jeg undervurdere en managers betydning, klart det er vanskelig og ikke ta av, men se på det på denne måten: Vi har seks poeng med Solskjær ved roret og på en magisk måte har vi tatt innpå City med samme poengsum. Neste kampene skal Pool møte Arsenal og City og ryker dem der og vi vinner våre kamper lukter det noe…

Jeg satt før kampen mot Cardiff med en sånn antiklimaks følelse uten grunn og det samme skjedde i dag før avspark, klart United var jo ikke helt på topp gjennom hele kampen, men igjen leverer dem en solid prestasjon, for uten tidlig scoring mot bunnlagene så er ofte disse verre å spille mot enn topplag hvor begge parter går for tre poeng. Det er helt utrolig å se på spillerne nå, det er jo ingen store endringer på laguttakene siden Mourinho fikk sparken, men se på f.eks Lindelof hvordan han støter fremover for å møte mann, eller hvilken forvandling det er på Pogba og Matic? Eller se hvordan backene kommer på løp med den ene flikken etter den andre. Se bare hvordan Mata spiller frem til Herrera før Pogba klinker inn 2-0. Jeg lurer på hvor mange som vil at klubben skal selge disse nå? For svaret på hvem som trykte hvem ned av Mourinho og Pogba er klinkende klart for meg, men det viktigste for meg er at klubben seiret som den har gjort nå uten tvil. Det aller vakreste eller det jeg verdsetter mest er måten kula triller på mellom spillere samt den frykten for å gjøre feil er helt borte. Ole Gunnar Solskjær har en egen evne så langt til å få spillerne til å tro på seg selv, husk at selvtillit er ikke noe vi kan hente i fryseren ved behov.

Jeg sender en stor julehilsen til Manchester United og Ole Gunnar Solskjær for en perfekt sportslig jul så langt❤️

Nemanja Matic, en ny spiller under Solskjær

Hva skal man si om David de Gea? Jeg bannet i det Depoitre fyrte av fordi jeg så den i mål, men så var det tid for #Davesavs show igjen…WOW…. Den redningen var helt “crazy” deilig å se!! For ser du etter så ser det ut som man har satt TV`en på pause da han ligger stille i luften i ett sekund idet han tar kula..

Verdens beste keeper David de Gea

Jeg skal overhodet ikke ta av for jeg har en lang lunte når det gjelder det og se det positive i Manchester United, men etter hvert som ukene går og vi ryker på ett tap eller to så forventer jeg at spillerne står frem og fortsette å spille fotball “the United way” slik vi har gjort så langt, for i krigen kjenner vi våre venner og ingen er større en klubben. Neste kamp er heldigvis allerede på søndag hjemme mot Bournemouth klokka 1730 hvor vi må krysse fingrene for at dette eventyret som heter Manchester United med Ole Gunnar Solskjær i spissen fortsetter, og tenk folkens når OGS får fart på Sanchez og Lukaku…

Jeg har helt abstinenser fra å være lenge borte fra Manchester og Old Trafford ,men om en liten måned skal jeg over for å se Manchester United mot Burnley og PSG og det ser jeg virkelig frem til for Manchester is my home som det er for så mange❤️

Ha en fortsatt fin romjul og god nyttår kjære Manchester United fans❤️

OLE`OLE`OLE`OLE!!!!!

22.12.18….. Merk dere denne datoen! Ole Gunnar Solskjær debuterer med brask og bram som trener for verden største klubb❤️ WOW, hvordan er det mulig å leve opp til slike forventinger? 20Legend leverte til en stilkarakter som selv den verste kritiker ville vært stolt av. Vi leste jo at han ville gutta skulle kose seg med fotballen og nyte den… Lett å si, men ikke like lett å levere på banen, men hvilken glede vi så da folkens!! Spillerne står høyt og de presser høyt med en bevegelse og intensitet jeg faktisk ikke kan huske å ha sett på lang tid, tenk dette var første gang siden 2013 United scorer fem mål i en kamp. Hvordan er det mulig at en manager kan ha så mye å si for ett lag? Dette spørsmålet var en av mange jeg stilte Nils Johan Semb som jeg intervjuet for noen uker siden på Unitedtim, her er hva han hadde å si om den saken:
“En managers rolle er ekstremt avgjørende i mine øyne, husk at en managers ansvar er å finne rett sammensetning av spillere, ha en tydelig spillestil med de rette spillerne. Samtidig må stallen driftes med tanke på miljø blant spillerne med den rette balansen. Og det er absolutt ingen enkel jobb”.
Så langt kan vi vel alle si at Semb har 100% rett, det jeg har lagt mest merke til denne uken er smilet på alle sammen, Ole Gunnar smiler konstant, trenerstaben smiler, spillerne smiler og for første gang på mange måneder merker jeg en enorm entusiasme blant fansen. Endelig er vi samlet❤️ Jeg er så utrolig stolt av gutta i dag for lidenskapen var tilbake, Pogba fant sin beste rolle og Victor the Iceman leverte sin alle beste kamp i Unitedtrøya, ja selv Matic var kvikk i både bein og vendinger så dette er #gåsehud for alle som elsker klubben vår. Til dere som sier at dette “bare” var Cardiff så vil jeg si 2 ting: Se kampen en gang til, og tenk på at Cardiff har vunnet fire av de siste fem hjemmekampen sine. Dette var fotball “the United way” og fotball som gjenspeiler vårt DNA, ett DNA som er i vårt blod for evig tid. Det sies at det er ca 659 millioner United supporter på jorden som jeg tipper har en fantastisk dag og det er vel fortjent etter alt vi har vært igjennom denne sesongen. Det er artig å se hvor mye marginer og spillervalg har og si, for den pasningen Pogba slo til Herrera på hans scoring som gikk via Cardiff -beinet ville aldri skjedd under Jose` for dette var meningen, Man.Utd og 20Legend er sjelevenner❤️.At tre av dagens mål ble scoret av “local lads” er sånt vi drømmer om og la det bare fortsette.
Uansett må vi plukke tre poengere fremover og i dag tok vi innpå både Chelsea og vår lillebror i lyseblått City, A truly happy day for us in red.
Nå er det straks tid for januar-vinduet og vi må ha spillere inn, jeg forventer at styret ved Woodward støtter han med nye spillerkjøp, for 1. Juni 2019 er det Champions League finale hvor Ole Gunnar igjen skal levere en episk kveld, så optimistisk er jeg for troen har jeg aldri mistet og den kommer jeg aldri til å miste noen gang.
CARDIFF VS MANCHESTER UNITED 1-5, del deres følelser og tanker!
 
GODE OG ONDE DAGER.
 

Solskjaer has won it❤️

Tittelen er en av de mest ikoniske setningene i klubbens historie, to minutter og sytten sekunder på overtid mot Bayern Munchen på Camp Nou i 99 setter han ballen i nettet! Millioner av United fans over hele verden hyler av glede mens TV-kommentatoren Clive Tyldesley fra ITV hyler: “Solskjaer has won it”, mannen fra lille Kristiansund er udødeliggjort i verdens største klubb Manchester United❤️ På Old Trafford henger det en banner med 20Legend, fansen vil for evig og alltid synge: “Who put the ball in the Germans nett, Ole Gunnar Solskjaer”. Forstår man egentlig hvor stor Solskjær er for Manchester United? Neppe..

For generasjonen som dessverre ikke fikk oppleve han så debuterte Solskjær i 1996 med en scoring i debuten etter at Blackburn keeper Tim Flowers ga en retur på ett Solskjær skudd som han selv satte i mål, kampen endte 2-2 og jeg husker det som det var i går..Fra den dagen til han dessverre måtte legge opp for tidlig, grunnet en kneskade i 2007 fikk Solskjær med seg blant annet seks Premier League gull, to FA cup og en Champions League tittel, han fikk 366 offisielle kamper og scoret 126 mål.

Jeg må innrømme at denne ansettelsen av Solskjær kommer litt ut av det blå, men innad i klubben yter han stor respekt fra sin tid som spiller og tid som trener på reservelaget for klubben fra 2008 til 2011, hvor han for øvrig var treneren til en viss Paul Pogba. Det er ingen tvil om at dette er ett tilbud han ikke kan si nei til selv om det mest sannsynligvis kommer en ny manager til sommeren. Ole Gunnar Solskjær har en formidabel oppgave foran seg resten av sesongen som manager, men som United legenden Andy Cole sa: “Ole var helt utrolig fra sin posisjon på innbytterbenken, han var den naturlige eksperten til å plukke frem motstanderens svakheter, for så å sette inn nådestøtet”. La oss håpe han gjør det samme som manager for verdens største klubb.

Jeg har vært i kontakt med Thomas Holm som både har spilt og blitt seriemester for Molde under Ole Gunnars Solskjær og han hadde følgende å si om ansettelsen:

“Med tanke på all den uroen som har vært i spillergruppa der borte så tror jeg Ole sin tilnærming inn mot spillergruppa vil ha en positiv effekt. Han kan selvfølgelig være hard som de fleste andre, men han er flink til “en til en”, og jeg er sikker på at spillerne også kommer til å ta mer ansvar nå. De kan ikke gjemme seg eller skylde på den nye manageren, det vil bli gjennomskuet”.

La oss alle ønsker Ole Gunnar Solskjær velkommen som ny midlertidig manager for Manchester United og måtte han ta oss til nye høyder❤️

 • Hva er dine tanker rundt denne ansettelsen?
 • Hva kan vi forvente av Solskjær som manager?
 • Hva er dine beste minner fra Solskjær sin tid i Manchester United?

Mine beste øyeblikk fra Solskjær er vinnermålet mot Bayern Munchen i CL finalen og hans fire mål på tolv minutter mot Nottingham Forest, men Solskjær har gjort masse stort for klubben. Ironisk nok vil hans Manchester United debut mest sannsynlig komme mot Cardiff på lørdag, en klubb han var manager for i 2014.

Glory Glory Manchester United❤️

Hvor går veien nå?

Det går knapt ti minutter uten at jeg tenker på United, vårt Manchester United❤️ Tiden fra Sir Alex Ferguson ga seg i 2013 etter sin 1500 kamp for klubben og 5-5 mot West Bromvich har vært lang. Det har vært noen merkelige år hvor vi har vært en tittelkandidat omtrent hver eneste sesong til å bli en skygge av seg selv. ja det er dessverre det vi har blitt.

Inn har managere som David Moyes, Louis van Gaal og Jose` Morinho kommet, klubben har sanket ett trofee her og der og det ble noen herlige seire mot våre argeste rivaler, men det viktigste, nemlig Premier League trofeet har ikke en gang vært innenfor rekkevidde.Det er sannheten uansett hvor kald og kynisk den er. Nå har styret/eierne godkjent tre helt forskjellige managere, men alle har til dags dato misslyktes totalt med å fortsette sankingen av det gjeve PL trofeet.

David Moyes hadde gjort underverker med Everton og ble sett på som en helt naturlig arvtager etter SAF, men overgangen ble altfor stor for han, etter 4-1 borte mot Swansea i hans første kamp som manager, pekte pilen rett ned med både innsats og resultater. Jeg fikk forøvrig mitt første United tap live på OT mot City ( 0-3) under Moyes.

Louis van Gaal ble vel sett på som en mer erfaren manager etter sin suksess med gull-generasjonen til Ajax og fra storklubber som Bayern og Barcelona. Men han fikk det heller ikke til, spillestilen var tafatt gjennom to sesonger, men vi vant FA Cupen og slo alltid Liverpool med han, men igjen uteble tittelkampen.

Så kom ansettelsen av Jose` Mourinho, den mest suksessrike manageren som er aktiv pr. i dag med en enorm suksess i klubber som Porto, Chelsea, Real og Inter, etter tre sesonger har vi vunnet Europa League og Ligacupen men også under han uteblir tittelkampen og han får sparken.

Jeg lurer på hva kriteriene for en Manchester United manager bør være, for hvis man ser på disse tre valgene og glemmer hva dem har prestert for klubben, har jo dette vært naturlige managervalg for oss. Mine tanker er derfor- hvorfor skal f.eks en manager som Pochettino lykke hos oss? Han er en god lag-bygger, han har gjort det bra med Villareal, Southampton og Spurs, men har null erfaring fra det og vinne trofeer. Legger ved her at Harry Redknapp løftet Spurs kraftig med en tredjeplass før Pochettino kom. 

Mitt førstevalg er uten tvil nettopp Pochettino, fordi det United trenger er en som kan bygge ett lag som spiller hverandre gode samt viser lojalitet for klubben dem spiller for. Manchester United har unge og meget talentfulle spillere som er på vei opp som Gomes, Chong, Garner og Greenwood samt litt eldre, men fortsatt unge spillere som Shaw, Bailly, Rashford,Martial, Lukaku og Pogba og verdens beste keeper i De Gea så er dette laget perfekt for Mr. Pochettino i mine øyne.Legger man til spillertyper som Alderweireld, Eriksen og Kane til dette laget vil det bare gå en vei, til Premier League trofeet❤️

Man blir jo som oftest supporter av ett lag i storhetstiden deres eller man blir tiltrukket av en spiller som f.eks Cantona som var min frelser og kanskje man i disse tider skal tenke over hvordan man ble Manchester United supporter og kjenne litt på hva klubben betyr hver og en. I motgang mister man ofte litt fotfeste og dagene består den endeløse jakten på feil hos United.

Hvorfor spør jeg ofte meg selv?  Er det ikke oss mot dem lenger? Er det ikke Manchester United vs Liverpool lenger? Scouserne mot Manc`s? Hvor er det blitt av den krigerske holdningen blant supporterne med folk som kødder med Manchester United familien? Man etterlyser enn Keane på banen, men jeg etterlyser en “Keane” blant fansen for jeg finne meg ikke i hets av Manchester United familien og det synes jeg ikke andre skal heller.

Jeg kan fortelle dere at gjennom mitt liv så har jeg aldri sett noe positivt med Liverpool, men for noen uker siden innså jeg at dem har en ting dem kan være stolte av, det er nemlig sitt vanvittige samhold gjennom snart tretti år uten ett eneste seriemesterskap, tenk dem har ikke en gang vunnet Premier League?likevel så står dem sammen som en fjellvegg. Hvor er samholdet vårt folkens? Med ny manager på vei inn nå bør optimismen være på vei tilbake, men vi må være tålmodig med den neste United manageren.

Jeg blåser i ett enkelt tap som mot Liverpool, de mange tingene som smerter meg mer ved dagens United er:

 • Mangel på en sportslig plan, økonomi ser ut til å være viktigst dessverre.
 • Mangel på lidenskap og representere Manchester United på banen.
 • Mangel på samhold, hvordan ble vi så splittet?
 • Hvor er intensiteten? Tiden hvor man kunne ta det rolig en omgang er over.
 • Mangel på defensiv struktur

Nå skal klubben i vårt hjerte finne ny manager nok en gang og jeg ber til høyere makter om at man velger korrekt manager denne gangen❤️ Jeg er helt i sjokk selv om dette var ventet. Hvilken manager tror dere kan gi oss Premier League trofeet tilbake?

Del deres følelser❤️

 

ONE LOVE ONE UNITED❤️

 

Du deilige Champions League❤️

Manchester United vs PSG

Wow❤️ kan det bli mer sexy? Jeg satt og håpet på Real Madrid, men sier mer enn gjerne ja takk til ett slikt Europeisk storoppgjør! Vi har aldri møtt PSG før til kamp så dette ser jeg virkelig fram til. For min del er det slike kamper, den gjeveste turneringen av dem alle jeg lever for! Jeg blåser i hva som er status med vårt lag i dag, hvorfor feller noen tårer for noe som skal skje i februar? PSG har scoret mest av alle lagene i årets CL med sine sytten mål og ni baklengs, men kom seg videre med sine elleve poeng foran Napoli og Liverpool som fikk ni poeng i gruppe C. Som alle vet ble Manchester United nummer to i sin gruppe med ti poeng og 7-4 i målforskjell. Vi er i sluttspillet og der kan alt skje.

Minner om at hvis Juventus-kampen hadde vært en sluttspillkamp hadde vi slått dem ut på bortemålsregelen, så igjen alt er mulig! Det viktigste for meg er og aldri miste troen, uansett hva.#WEAREUNITED ❤️

Tiden vi er inne i er tøff for alle parter, men aldri i livet om jeg legger meg ned og “dør”. Nå skal vi gjennom enklere kamper fremover, om det er med eller uten Jose` Mourinho vil kun tiden vise, men det viktigste er at alle drar i samme retning og det er fremover. Hva JM har brukt av penger blåser jeg i, hvem av spillerne som ikke har prestert frem til nå blåser jeg i, fordi er det en tid vi skal reise oss og vise verden hvem vi er så er det nå! Pep blåste av masse penger første sesongen i City med masse bomkjøp, men styret trudde på han, fansen stod bak han og det må Manchester United fansen gjøre nå, for å gi opp United vil aldri skje uansett hva.

Kjærligheten min til United er udødelig!

Man skal til bunnen av hjertet for å finne toppen av kjærlighet, aldri glem det.

Til PSG sier jeg bare:   COME ON!

Hvem er vi?

Hvem er vi og hvem har vi blitt, det var mine tanker under dagens kamp. Jeg er glad jeg skriver for stemmen er hes samtidig som jeg er så utrolig skuffet. Isolert sett er det ikke krise å tape på Anfield, men etter 17 runder er vi nå 19 poeng bak førsteplassen med syv seire- fem uavgjort- fem tap og 29-29 målforskjell. Jeg ser verken ett lag eller en manager for Manchester United, det jeg ser er elleve fotballspillere med en drakt dem ikke fortjener, sorry, men det er fakta. De er ikke et lag og de spiller ikke som et lag og når United sin manager etter kampen garanterer topp seks så skjønner jeg ikke noe. Topp seks? Når ble det en målsetting for en klubb på vår størrelse? Vi er verdens største klubb og merkevare, det finnes det ingen tvil om, men tabellen lyver ikke og når ett lag som burde vært topp fem i verden har blitt topp seks i Premier League er det på tide at noen pakker sekken og drar. Om det er Ed Woodward som tror lommeboka er til å sitte på, Jose` Mourinho som ikke vil innse hvor krise det faktisk er eller fem-seks spillere blåser jeg i, det som er klinkende klart er at Manchester United ligger med brukket rygg og vi må dessverre bruke denne sesongen til å være klar til neste sesongen. Nå skulle jeg ønske jeg bare kunne trekke monopolkortet “tilbake til start”. Ellers synes jeg det er ganske provoserende å se Woodward sitte forbanna på Anfield med hånda foran munnen, han er ansvarlig for spillerlogistikken og det Jose` sa i sommer har faktisk skjedd! Lyttet du Ed? NEI! Jeg kan faktisk ikke skjønne annet enn at Mourinho mister jobben nå, han har hatt en vanskelig sesong og er ansvarlig for det sportslige som har levert til strykkarakter og det eneste som kan redde denne sesongen er Champions League. Cup er cup og ballen er rund og så lenge vi er med så er det håp. Eneste håpet som er ute nå er Premier League trofeet, det tar City, at Pool kaster bort sin beste sesong og sitt beste lag på om bli første taper( andre plass, som vi fikk i fjor) er faktisk ikke noen trøst. I dag var jeg så klar for tre poeng, jeg trudde United skulle vinne fordi jeg ikke synes Liverpool har vært så gode, men dem er i en sykt bra flytsone som man for eksempel bare ser på målene til Shaqiri i dag, begge forandrer retning og går i mål. For vår del er vi elleve spillere som faktisk ikke er bedre sammen, individuelt er det flere klassespillere, men dem fungerer ikke som ett lag og dem fremstår som middelmådig sammen. 

Eller så er det en ting jeg ønsker og ta opp og det er den hetsen som Smalling får av en del United fans når han fikk ny kontrakt! 

 • Søppel
 • Tragisk
 • Mangel på ambisjoner
 • Klubben har resignert
 • For en middelmådighet

Dette er noen av tingen som folk skriver i ulike kommentarfeltet , dette er bare deja vu“ fra da Fellaini signerte ny kontrakt. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg reagerer på det, men er det greit å mobbe på nett? Er det greit å trakkasere fordi man har tilgang på ett kommentarfelt? Er det greit mobbe mennesker fordi de er offentlige? Nei, nei og nei er svaret herifra til månen!

Hvor mange av dere hadde kalt Smalling eller Fellaini for søppel eller en tragedie ansikt til ansikt? Svært få eller ingen tipper jeg.. Jeg synes det er synd at det er blitt slik, men det er lite man kan gjøre med dette annet enn å håpe at noen kanskje tenker seg om, hadde det vært noen i deres familie eller venner som ble snakket slikt om på nett tipper jeg det hadde vært en annen tone. Please tenk dere om, alle er ikke like hardhudet.

I morgen er det Champions League trekning som jeg gleder meg sykt til, jeg elsker utfordringer så bring them all❤️

BELIEVE❤️

 

 

 

 

Intervju med Nils Johan Semb

Nils Johan Semb har lang fartstid i fotballen, han har vært trener for U-, OL- og A-landslaget, han var også den første landslagstreneren som tok Norge til ett EM-sluttspill i 2000. I dag jobber Nils Johan Semb som Sportssjef for A-landslaget i Norges Fotballforbund.

Jeg vil takke deg for at du tok deg tid til dette intervjuet, det blir satt stor pris på at en med din erfaring og kunnskap vil dele dette med oss fotballinteresserte.

– Nils Johan, du har vært lenge i toppfotballen, hvor tidlig i livet skjønte du at dette var din «vei å gå» karrieremessig?

Jeg tok utdannelse ved idrettshøgskolen i ung alder, samt at jeg fullførte det nødvendige D-kurset man måtte ha for å kunne være trener på toppnivå. Videre fikk jeg et tilbud fra Eik- Tønsberg, og siden har det rullet på med hardt arbeid kombinert med gode resultater.

– Norges A-Landslag har gjort store fremskritt den siste tiden, hvor viktig er trener Lars Lagerbäck for Norge med sin internasjonale erfaring?
Det er ekstremt viktig, Lars har hatt stor suksess med to landslag tidligere som Sverige og Island, disse er veldig like Norge bortsett fra folketall. Vi har sett at hans erfaring har vært helt avgjørende så langt.
– Nordmenn har hatt ett tett forhold til engelsk fotball siden den første tippekampen ble sendt på 70-tallet, hva er ditt forhold til engelsk fotball?
Jeg satt som mange andre nordmenn klistret til TV-skjermen, engelsk fotball var knalltøft og hadde en lidenskap jeg falt for. Spillere som George Best skilte seg ut, samt at jeg likte de tøffe draktene som Leeds hadde. Dette var i og for seg en dårlig kombo, men jeg hadde ikke noe favoritt-lag i England den gangen og har heller ikke det i dag.

– Som jeg skrev i min henvendelse til deg er jeg en lidenskapelig Manchester United supporter, hva synes du om United`s sesong så langt?
Så langt er det vel ingen tvil om at United har underprestert, man ser jo klart “gamle” United i enkeltkamper, men jeg savner stabilitet i spillergruppen og på banen. Jeg savner kanskje litt av holdningene som var under Sir Alex Ferguson som trener.
– Du har selv vært trener i mange år, hvor stor innflytelse har en manager på spillerne og er en manager så avgjørende som man tror?
En managers rolle er ekstremt avgjørende i mine øyne, husk at en managers ansvar er å finne rett sammensetning av spillere, ha en tydelig spillestil med de rette spillerne. Samtidig må stallen driftes med tanke på miljø blant spillerne med den rette balansen. Og det er absolutt ingen enkel jobb.
– Hva tror du kan være Manchester United`s største utfordringer denne sesongen?
De største utfordringene slik jeg ser det i dag er at laget variere for mye i form av spillestil og formasjon samt at det også er utfordringer med spillerlogistikken inn/ut.
– Mange supportere forventer at «sine» lag kjøper seg ut av problemene sine eller sparker sin manager, hva er dine tanker rundt dette?
Det er vanskelig å komme med ett enkelt svar på dette, men det er vanskelig å finne riktig manager til riktig klubb og der har United vært litt i vakuum etter Sir Alex Ferguson. Det er ekstremt viktig med progresjon under ny manager, men samtidig må man være tålmodig over en lengre periode. Klart kommer man til ett punkt hvor progresjonen stagnerer og man “mister” garderoben er dette viktige elementer  man må ta hensyn til.
– Ett “supporterliv” er ett langt liv som vil bestå av både oppturer og nedturer, hva er ditt beste råd for utålmodige supportere?
Det er enkelt å svare på, men utfordrende i praksis i perioder, vær tålmodig. Man kan bytte kone, men aldri klubb!
– United manager Jose` Mourinho er en frittalende manager, synes du ærlighet og åpenhet er det beste for en manager?
Jeg liker managere som kaller en spade for en spade, ærlighet om lagets prestasjoner er viktig da fansen trenger å høre en managers syn på kampen og spillere. Alt skal ikke tas i det offentlige, men la som sagt en spade være en spade noen ganger.
– Manchester United tok sitt siste Premier League gull i 2013, når kan vi få se United løfte dette gjeve trofeet igjen?
Det tror jeg vi får se innen noen få år, men definitiv ikke i år. Får United sydd sammen en riktig spillerstall med større individuelle ferdigheter både offensivt og ikke minst defensivt kombinert med den rette balansen i laget er det ikke lenge til tror jeg. Klart i dagens Premier League så er det enorme økonomiske muskler så det er ekstremt viktig at United henger med her.
– Hvilken grep ville du gjort hvis du var Manchester United manager?
Jeg ville satt fokus på å sy sammen den rette spillerstallen med en tydelig måte å spille fotball på, samtidig må man finne de rette spillerne som passer inn. Man kan ikke alltid kjøpe på øverste hylle, men å finne spillere på nivået under som kan bli skikkelig gode er viktig. Eksempler på dette er Evra og Vidic.
– Du var jo den første landslagssjefen som tok Norge til ett EM sluttspill, hvordan føltes det?
Det var helt magisk, den avgjørende kampen var jo mot Slovenia her på Ullevål, det må nesten oppleves for å kjenne følelsen. Ett virkelig stort minne for livet og virkelig stort å være med på noe historisk for Fotball Norge.
– Hva er det største øyeblikket i karrieren din ?
Der vil jeg sette opp tre opplevelser:
 1. Kvalifisere Norge for EM i 2000
 2. Slå Spania i åpningskampen 1-0 i EM
 3. Slå Brasil 2-1 i VM i 98, jeg var assistent under Drillo.
– Tilbake til Premier League, hvilket lag tror du kan bli den neste klubben til å utfordre de «vanlige» topp seks lagene?
Det er umulig å si pr. i dag, men hvis lag som f.eks Everton får en styrtrik eier kan alt skje, men slik avstanden er i dag kvalitetsmessig så må det økonomi inn i bildet.
– Hvem blir topp fire i Premier League og hvem bli toppscorer?
 1. Manchester City
 2. Liverpool
 3. Chelsea
 4. Tottenham

Toppscorer blir Harry Kane

– Jeg har intervjuet Thomas Holm her på Unitedtim, har du noe minner om han som fotballspiller?

Jeg husker Thomas Holm og hans bror Daniel Fredheim som ekstremt talentfulle U-landslagspillere, dem skilte seg tidlig ut med sine ekstreme ferdigheter i ung alder.
Jeg vil igjen takke for tiden din, og ønsker deg masse lykke til videre med den fantastisk jobben dere gjør for Norge og Norsk toppfotball, det verdsettes virkelig av oss fans.
Mvh Unitedtim

Hvor var lidenskapen?

Ja, hvor er lidenskapen? Det var min første tanke under og etter kampen, startoppstillingen var definitivt preget av hat-oppgjøret som venter oss på søndag, men dette laget var mer enn bra nok til å slå ett lag som ligger på 15 plass i La Liga. Jeg har ikke sett Valencia så mye denne sesongen, men uansett er Manchester United ett bedre lag, men ballen er rund og ofte vinner det laget som vil mest, det så vi dessverre i går. Det som skuffer meg aller mest kanskje er hvordan spillerne som fikk sjansen i går misbrukte den så til de grader til å starte mot Liverpool, slik som kampen var i går er det vel kun Bailly som starter på søndag hvis skadene slipper, dette var triste greier. Man skulle tro at hvis man er en Manchester United spiller som sliter med spilletid som så får sjansen i Champions League så ville man spille med hjertet utenpå drakta i 2×45, men det var helt fraværende. Nok en gang viser Jose` Mourinho hvorfor han velger sine elleve som han gjør til kamper som betyr noe. Vi kunne ha vunnet gruppa men det bryr jeg meg fint lite om for denne sesongen er det mye vi både “kunne og burde” . Manchester United er videre og det er det som er viktig! 

Vi har tapt mot og vunnet mot Juventus i årets CL, sammenlagt hadde vi vært videre hvis det hadde vært en sluttspill-kamp. At folk klager enda på at det var flaks forstår jeg ikke? Det er ekstremt få lag som vinner i Torino og hvis man klager på en seier på bortebane mot Juventus så bør man senke kravet i mine øyne og slutte å lete etter feil hver eneste kamp! Nå venter ett deilig sluttspill i årets Champions League og der kan alt skje!⚽❤️ Jeg tar gjerne flaks og marginer med oss hele veien til finalen i Madrid på vakre Wanda Metropolitana for den er kun seks kamper unna! Ja, det blir vanskelig uten tvil, men troen på laget har jeg alltid, uansett hvor skuffet jeg blir i perioder så betyr Manchester United så mye for meg (jeg får gåsehud av å skrive dette) at jeg mer enn gjerne går først i krigen for laget. Mandag 17 Desember er trekningen for 16 delsfinalen, jeg gleder meg som en unge til å se hvem vi møter, jeg håper vi trekker Real Madrid eller Barcelona for min holdning er : Bring them all! Jeg og fruen skal over i januar og mars, og nå lukter det ny tur i februar også.. vel Lena(fruen) når du leser dette så er du informert… ha ha ❤️

Ha en strålende uke alle sammen og på søndag handler det kun om en ting, 3 poeng, samme hvordan vi får dem bare gjør søndagen til 2018 vakreste og deiligste dag så langt.

 


#WEAREMANCHSTERUNITED❤️