Kampen United måtte vinne!

Reklame | Strive

Manchester United vs Arsenal, Manchester vs London og en kamp ingen av lagene burde tape..  For meg personlig og sikkert for mange andre var på mange måter denne kampen avgjørende, avgjørende på den måten om United kunne kjempe om tredje plassen denne sesongen, aldri før har jeg sett en tredje plass være så åpen som i årets Premier League- sesong.

At det kommer til å bli ett “rotterace” om denne plassen er det ingen tvil om..

Skademarerittet fortsetter….

På banen ser man at Arsenal sliter defensivt mens United sliter offensivt, så hva var mine forventninger til kveldens kamp? Vel tre poeng er alltid forventningene uansett hvem United spiller mot hjemme på Old Trafford, men jeg var dypt bekymret for skadene på Rashford, Martial og Pogba. Dette er eminente spillere som har vært helt avgjørende i det offensive spillet for Manchester United denne sesongen og uten disse samlet på banen er det ingen hemmelighet at United sliter kraftig offensivt.

Hva skal man si? Hva skal man føle? Personlig føler jeg meg ranet for to poeng. United var soleklart det beste laget totalt, men som vanlig makter ikke dette laget å produsere scoringer så man vinner en kamp! United blir snytt for en straffe da Kolasinac soleklart tar armen ut og stopper ballen innenfor 16 meter`n, Xhaka skulle hatt rødt kort, i tillegg leverer Tuanzebe en grov feilpasning som dessverre fører til 1-1. Manchester United har ved blant annet McTominay og Rashford store nok sjanser til å score, men kynismen foran motstanderens kasse er like fraværende som høye fjell i Danmark (Unnskyld Danmark)

Savnet av et kynisk United lag er stort…

Jeg er fortsatt 110% støttende, men er dypt bekymret.. I dag er nok en kamp United burde ha vunnet, nå ligger United på 10.plass med fattige 9 poeng av 21 mulig og det er rett og slett ikke bra nok! United har en altfor tynn stall så vi må bare håpe at vi holder oss skadefrie nå mot januar- vinduet, jeg krysser alt jeg har for at Martial er tilbake neste kamp så vi kan være fulltallig på banen for første gang på lenge.

Nå venter Newcastle borte på søndag som ligger nest sist i Premier League…

 

UNITED 4 LIFE❤️

 

Mer fotball?

Til dere alle som er glad i fotball fra andre ligaer i tillegg til vakre Premier League så vil jeg anbefale Strive, her kan man se over 1200 kamper fra La Liga, Serie A eller Major League Soccer. Her kan du se på kamper live eller on-demand for kun 99,- kroner i måneden. Altså mer fotball når som helst og hvor som helst.

Strive Sport tilbyr en 7- dagers gratis prøveperiode for nye kunder, dette kan avbrytes uten binding (en måned) før “prøveuken er over”, sjekk ut Strive her

Konkurransetid

Reklame | Strive

Signert av manageren til damelaget, Casey Stoney.

Signert av Ronny Johnsen

 

Da er tiden inne for en ny konkurranse her på Unitedtim❤️ Denne gangen er premiene en signert Man Utd. t-skjorte av Casey Stoney og en signert t-skjorte av Ronny Johnsen.

Det du må gjøre for å være en gyldig deltaker for å vinne en signert Man Utd. t-skjorte av Casey Stoney er å følge siden Unitedtim og “tagge” en United- venn som også følger siden. Husk at du som blir tagget kan også “tagge” en person som følger siden for å bli med på konkurransen.

 

Det du må gjøre for å være en gyldig deltaker for å vinne en signert Man Utd t-skjorte av Ronny Johnsen er å følge Facebook-siden Unitedtim og skrive “følger” i kommentarfeltet.

NB:Hvis du både følger siden og tagger en person er du med i trekningen av begge premier.( kan kun vinne en av dem)

Jeg kjører loddprinsippet her så tagger du flere personer som følger Facebook-siden Unitedtim så tagg ett navn pr kommentar. En kommentar/Navn= Ett Lodd

 

Konkurransen vil vare fram til torsdag 03.10.2019 klokken 1700, vinneren vil få PM først.

 

         Riktig god helg når den kommer til alle sammen❤️

Take me home!

 

Man har knapt kommet hjem fra London og kamp før det bare var og stålsette seg hjemme for å se Manchester United vs Rochdale i Carabao Cupen, for min egen del er det ett klart krav om avansement selv om jeg merket at skuldrene var litt mer senket til denne kampen. Jeg tar aldri noe for gitt når det gjelder United og verdsetter hvert sekund av hver kamp dem spiller uansett hvem, hva eller hvor.

Gårsdagens kamp var intet unntak..

I går hadde jeg ikke noen andre forventninger enn å se spillerglede, noe som har vært mangelfullt i årets Premier League- sesong siden åpningskampen mot Chelsea, men den lar jeg ligge nå.. Forrige dagen spilte U-23 laget uten flere av sine sentrale spillere som vel må ha vært en indirekte betydning av at dette skulle bli en kamp for ungguttene, akkurat dette er helt nødvendig grunnet to essensielle ting.

  1. Fremtidens United- spillere må få verdifull spilletid.
  2. Dagens etablerte spillere MÅ hvile.

Det jeg lurer på er hvorfor stemningen varierer sånn på Old Trafford, toppkampene koker jo over stemningsmessig, men mot lag som eks. Wolves, Burnley, Everton etc virker det som man kanskje tar det litt for gitt at man skal vinne? En ting jeg har lært meg at uansett hvilken kamp man er på så vet man aldri hvordan det går, og jeg er sikker på at vi supportere kan løfte laget med å synge for full hals. Ofte er det jo bra stemning mot “svake” lag og kanskje det er en befrielse for noen å spille mot slike lag. Uansett er presset enormt på laget om dagen så vi får gjøre vårt beste på Old Trafford eller her hjemme.

Vi forventer 110% innsats av spillerne, men hva med oss?

Jeg er enkel sånn sett, jeg forventer det samme av spillerne som jeg legger ned i innsats for dem, akkurat der har jeg ren samvittighet som de fleste United supportere har, men hvorfor er det slik at noen krever mer av spillerne enn dem gir selv som supporter? Har det blitt slik at man ikke skal ofre seg i motgang eller kun være der når laget gjør det bra?

Tusen takk til deg Patrice Evra for din melding på Instagram i går….

Jeg takker Ole Gunnar nå for at han har sendt klubben i en retning som er helt nødvendig, spillere skiftes ut, nye kommer inn og ungdommen skal få spille. Jeg registrerer at Solskjær får tyn for og ikke bruke ungdommen etter fire serierunder og det er galskap! Er det noe vi får se under Ole Gunnar så er det ungdom som mot Astana eller som vi garantert ville få se i gårsdagens kamp.

Man trenger mye tålmodighet for å lære seg tålmodighet og kun den sterkeste kriger har både tid og tålmodighet..

Toppen av ironi for meg denne sesongen er at mens Ole Gunnar og United “slaktes” etter hver kamp så hylles Frank Lampard med sitt Chelsea eller Tottenham som også sliter voldsomt. Hvorfor dem møter tillit, ro og forståelser aner ikke jeg, men nå er jeg heldigvis ikke Chelsea eller Tottenham supporter heller…..

Hva skal man føle etter 1-1 og seier på straffespark mot lille Rochdale? Vel, Rochdale ligger på 17. plass i League One og har 2-11 på siste fire kamper i målforskjell så at United burde vunnet mer komfortabelt er det ingen tvil om. Følelsene er blandet fordi United sliter nok en gang med og få den runde lærkula inn i motstanderens kasse, ett eksempel på dette er headingen Pogba har fra 5-6 meter i første omgang som burde gitt oss 1-0 og ro, da Greenwood setter inn 1-0 trudde jeg på den berømte ketchup effekten, men så feil kunne jeg ta. Nok en gang slipper United motstanderen inn i kampen med sin utligning til 1-1 som fører til straffesparkkonkurranse. Med tanke på straffehistorikken til United denne sesongen så var nervene i helspenn før det startet, men det var både vakkert, deilig og selvsikkert måten United satte sine straffer på. Er det noe United må øve på så er det straffer så sånn sett var det ok på en rar måte….

Man må hylle motstanderen i går for heriosk innsats selv om 1-1 ikke var fortjent etter ordinær tid, men hvilket resultat United har fått denne sesongen har vært rettferdig? Ingen, absolutt ingen….

Ungdommen blomstrer…

Det varmet United- hjertet da unge Brandon Williams fikk sin debut og han hadde ett meget godt innhopp, her vil Shaw endelig få en som puster han i nakken om backplassen etterhvert garantert og Greenwood er bare “good as gold”, for ett talent og jeg bare ber om at han starter mot Arsenal på mandag.

MOM var El Capitano Axel Tuanzebe som bør få sjansen sammen med Maguire neste kamp, han var enorm og vil bli en gigant for klubben hvis han fortsetter denne progresjonen.

Nå venter Chelsea for Manchester United i en knalltøff kamp i neste runde, vi krysser fingrene.

Eller så vil jeg anbefale den lukka gruppen til United.no, se link :

https://www.facebook.com/groups/2300074913641055/?multi_permalinks=2305493229765890&notif_id=1569243333521818&notif_t=group_activity

Denne gruppen er bare helt fantastisk, her deler man gleder og sorg på en saklig måte med redaksjonen til United med i spissen 🙂  En sårt savnet gruppe spør du meg.

Gunners neste folkens!

Fellow Reds

 

Manchester United er en stor familie, derfor er det morsomt å kunne bli kjent med «Fellow Reds» samt at jeg ønsker å komme nærmere på leserne her på Unitedtim, jeg har derfor en spalte hvor jeg intervjuer andre United- supportere der ute. Har du et ønske om å delta på denne spalten på «Unitedtim» send meg en melding på messenger  🙂

 

Navn:Thomas Hoel

Alder: 37

Bosted: Vikebukt (Møre og Romsdal ) lite sted mellom Molde og Ålesund

 

Noen ting kan bare ikke forklares selv om det er naturlig, men hvordan ble du Manchester United supporter

Jeg ble United- supporter når jeg var 10-12 år og så på tippekampen og magasinet GOAL på TV2, der var det spesielt Eric Cantona som fascinerte meg som ung gutt

Hvor lenge har Manchester United vært klubben i ditt hjertet?

Siden jeg så målene til Eric Cantona på GOAL på TV, så begynte jeg å følge med Manchester United fra sesongen 92/93

Personlig er Eric Cantona min favorittspiller hos Man Utd, hvem er din favorittspiller og hvorfor nettopp han?

Min favorittspiller i Manchester United er også Eric Cantona, hvorfor det nettopp er han er vel måten han var på og er som person. Som spiller gjorde han uventede ting og scoret mange viktige mål for Manchester United og er virkelig en legende i United

Klubben i våre hjerter har skapt mange uforglemmelige minner, hva er ditt beste øyeblikk som United supporter?

Man husker kanskje det siste øyeblikket best, men et uforglemmelig minne for meg var å få møte min barndomshelt og store stjerne Eric Cantona i Lyngdal nå i September, så vil jeg sende en stor takk til Jahn Eric og Mini Megastore Lyngdal som gjorde dette møte mulig.

Ett mål er ikke alltid bare ett mål, hvilket mål i din tid som supporter husker du best

Det målet jeg husker best er FA- cup finalen i 1996 mot Liverpool der Cantona scorer vinnermålet etter ca 88 minutter og vi vinner 1-0 mot våre største rivaler.

Drømmenes teater er fylt av mange magiske kvelder, hva er ditt beste minne fra Old Trafford?

Mitt beste minne på Old Trafford er fra min første United match som var Champions League åttendelsfinalen mot AC Milan. Den 15/3-2010 så vinner vi 4-0 over AC Milan, Rooney scorer to, Park og Fletcher setter inn de to andre målene. Det var god stemning og mye grønne og gule skjerf på tribunene, men husker spesielt stemningen når David Beckham kom inn for AC Milan (hans første kamp på OT siden han forlot United i 2003) og hele stadion ca. 75000 sang its’only one David Beckham. Virkelig en gåsehud- opplevelse som jeg aldri vil glemme.

United har hatt mange store spillere gjennom tiden, hvem er den beste United- spilleren i klubbens historie i dine øyne?

Den beste United- spilleren for meg vil alltid være den franske klubblegenden Eric Cantona.

Hvis det er en kamp i klubbens historie du skulle ønske du kunne oppleve, hvilken ville du ha valgt da ?

Vanskelig spørsmål, burde vel som nordmann svare Champions League finalen i 1999 der Solskjær avgjorde på Nou Camp, men jeg går for en kamp som ble spilt på Old Trafford nesten før jeg ble født United, nemlig Manchester United vs Barcelona. Det var kvartfinalen i Cupvinnercupen i 1984 som Man Utd vant hele 3-0 etter scoringer av Robson med 2 mål og Stapleton. En av tidenes største spillere Diego Armando Maradona spilte på Barcelona.

Som supporter opplever man mye på godt og vondt, hva er din største skuffelse som United supporter

Uten tvil når vi tapte Premier League- gullet på målstreken da Aguero satte inn seiersmålet på overtid for City mot QPR i 2012.

Hva er ditt verste minne som United supporter?

Verste minne sportslig må være å tape 6-1 mot City på Old Trafford, og et enda verre minne som er personlig må være fra 2011 når leiligheten min brant å jeg mistet alt jeg hadde, inkludert en drakt- samling på ca 100 drakter, men har heldigvis fått skaffet mesteparten igjen.

Det finnes mange forskjellige typer supportere, hvordan vil din familie beskrive deg som supporter med tre ord?

Manchester United er alltid først, jeg flytter middager og andre ting hvis United har kamp.

Her på Unitedtim deler jeg ting fra min hverdag som United- supporter, turer til Manchester, events jeg deltar på, konkurranser, intervjuer med supportere- og tidligere United spillere, har du noen ønsker om å se andre ting i tillegg?

Jeg synes du gjør en god jobb Tim, så keep up the good work!

Du er klubbens manager for en dag, hvilken grep tar du umiddelbart?

Henter Zlatan Ibrahimovic tilbake til klubben, trenger en karakter som han både på banen og i garderoben.

Til slutt, hvilken spiller er din drømmesignering for Manchester United?

Den fikk jeg vel i 2016 når Zlatan Ibrahimovic signerte for United, jeg hadde nemlig drømt om å se han i United- drakt lenge så det var en vakker opplevelse.

 

Tusen takk skal du ha for at du tok deg tid Thomas 🙂

#GetZlatanback

En vond og smertefull natt er unnagjort i London, jeg har sovet ekstremt dårlig. Håpet da jeg våknet var at opplevelsen på London Stadium var ett mareritt, men så heldig var jeg ikke. En tanke surret sammenhengende: “Hva ville jeg ha gjort hvis jeg var Ole Gunnar Solskjær og hvilke valg ville jeg tatt nå som manager før jobben min henger i en tynn tråd?”

Det viktigste for å lykkes er alltid og finne nye måter på hvordan man kan bli bedre, husk man kan alltid bli bedre uansett hvor god man er eller hvor bra Manchester United er som fotballag.

En hver ting som er utført kan alltid gjøres bedre…

Min konklusjon etter 454 000 ulike mulige løsninger er, tatt i betraktning at vi ikke kan kjøpe spillere før Januar: Hent Zlatan Ibrahimovic` med en gang!

Ja han er 37 år, men her er planen å hente han som en leiesoldat fram til Januarvinduet åpner. Man Utd. har som jeg skrev i forrige innlegg en ren spiss i Mason Greenwood og vi har ingen leder i dette laget pr. i dag, med Zlatan ombord får vi absolutt alt det United mangler pr. i dag og han er gratis. Han innehar den største vinnerskallen sammen med CR7 og dette vil være en perfekt læringskurve for fremtidens United- spillere. Hans råskap vil være gull for den yngre generasjonen.

Han er en sterk personlighet som vil løfte spillerne, han vil ta ansvar, han vil score mål og han har den X- faktoren United mangler pr. i dag. For meg er det å hente Zlatan en “nobrainer” med tanke på den posisjonen United nå har satt seg i poeng-messig og jeg ser absolutt ingen grunn til at United ikke bør hente han umiddelbart. En annen positiv sak her er jo at han og Pogba er “buddies” så og få i gang disse to kan fort få vårt elskede United til og blomstre igjen.

Minner om at vi har hentet en aldrende svenske tidligere før i Henke Larsson for noen måneder under Sir Alex, så Ole Gunnar; Hent Zlatan på en leiekontrakt fram til Januar så kan du bygge videre med kjøp av nye spillere i januar- vinduet.

Dette er mine korttidstanker, hva tenker dere Ole Gunnar bør gjøre nå?

 

GGMU.

En gedigen test for samholdet

 

Hvorfor?

Hvorfor spiller Manchester United slik? Hvorfor løper spillerne så lite? Hvorfor venter Ole Gunnar så lenge hver eneste kamp med byttene sine? Hvorfor virker United å være vaksinert mot og score mål?Hvor er pre-season taktene? Hva skjer på den siste offensive tredje-delen av spiller for United?

Dette var bare noen av tankene jeg hadde da jeg og fruen tuslet ut av London Stadium, United betyr så ufattelig mye for meg at jeg faktisk føler meg litt sviktet av spillerne etter kampen idag… Vi satt så klart med Red Army på London Stadium og for en innsats som ble lagt ned for å synge gutta opp. Det var virkelig herlig å være en del av dette så tusen takk til Red Army for en magisk atmosfære.

Jeg hadde en ekstrem uggen følelsen før kampen, men det har jeg alltid fordi jeg er så nervøs før hver kamp, og “trust me” det blir ikke bedre når man er “live” på kamp…. Det er ikke så mye å si om kampen egentlig, tam 1.omgang som United har grei kontroll på. Hvorfor United velger å forsøke på og kontrollere omgangen i stede for og gasse på aner jeg ikke. Scoringen til West Ham rett før pause kommer på verst tenkelig tidspunkt og 0-1 blir til ett 0-2 tap, og en liten “minikrise” på sesongstarten er i ferd med og sette seg. Man kan snakke mye om skader og marginer, men en klubb som Man Utd. skal prestere bedre selv om jeg vet 110% sikkert at vi er på vei, ja det gjør litt vondt eller ganske vondt for og være helt ærlig, men jeg velger å være positiv for at man har en plan for første gang siden 2013. Jeg sparker aldri noen som ligger nede….

Å være sammen er begynnelsen, holde sammen er fremgang og arbeide sammen er suksess.

2-2-2 etter seks kamper er ikke bra nok, alt snakk om marginer som jeg har snakket om tar jeg tilbake, vi har vært uheldig, men vi er dessverre ikke bedre. Jeg elsker Manchester United over alt på jorden uansett hva, men nå er det tungt, veldig tungt. Det og sitte å si: hva sa jeg eller si at man ikke skulle solgt Lukaku eller Sanchez hjelper samholdet fint lite. Sitter du og gnir deg i hendene for å fortelle fotballverden at du har rett? Skal man sko seg på United`s motgang?

Hva skjedde?

Endelig hadde vi en plan i sommer med opprydding, kjøp og Solskjær virker å ha tillit, men det kommer helt klart nå tydelig fram for meg at vi har solgt oss til fant når det gjelder poeng.

Ingen kan fortelle meg at f.eks Alexis hadde gjort dette United laget svakere!

Jeg setter pris på at OGS selger spillere, men ikke på bekostning av det sportslige og det er det som har skjedd nå. Vi har kun en offensiv midtbanespiller og vi har kun en ren spiss i Mason Greenwood, det er ikke bra nok hvis man skal kjempe i Premier League toppen.

Undertegnede med fruen på London Stadium

Hvorfor hentes det ikke inn det som trengs av spillere før man selger unna de som ikke har en fremtid?  På en måte kan jeg forstå deler av dette, spillere som Pogba, Martial, Rashford, Maguire, James, Wan-Bissaka og de Gea er klassespillere, alle sammen… Men hva skjer når vi får så mange skader som nå? Hvem skal steppe inn? Det eneste som kan redde oss fram til Januar er at vi unngår skader på samtlige så da er det bare å krysse fingrene for det?

Personlig vil jeg se Greenwood spille mer, ikke fordi jeg er desperat etter å se noe nytt, men jeg mener at han bør spille i midten foran med Rashford og Martial ved siden av seg. Jeg har ingen fasit, jeg bare føler at dette kunne høstet godt. Uansett så er nøkkelen til suksess for Manchester United en mann ved navn Paul Pogba for øyeblikket.

Du kan ikke krysse havet bare ved å stå og se på det…..

Nå er det bare å gå videre, for fortiden kan man ikke gjøre noe med dessverre annet enn å lære av den.

 

Jeg tror fortsatt på topp tre for United, og det står jeg for.

 

Ett flott møte med en treble winner

 

Gårsdagens herlige dag i Stockolm og Lidingö er unnagjort, jeg og fruen har tilbragt ett døgn hos “søta bror”. Hensikten med turen var ett intervju med en av våre kjære svensker som har ikledd seg den vakre Manchester United drakten. Vi har jobbet med dette intervjuet i en tre måneders tid og han er en meget travel mann, men omsider så fikk vi spikret en dato.

20 September klokken 1200 møttes vi i hans restaurant 450 Gradi i Lidingö for ett intervju.

Mannen jeg traff var ingen ringere enn den tidligere Italia- og Englandsproffen Jesper Blomqvist, han var i Manchester United i tre sesonger, fra 1998-2001. Han var dessverre meget skadeplaget, men spilte 38 kamper i den beste sesongen i Manchester United sin historie, nemlig den berømte “treble winner” sesongen i 1999.

Undertegnede med Jesper Blomqvist

Jeg har truffet Blomqvist en gang tidligere, men ikke for ett intervju så dette så jeg virkelig fram til. Vi møttes som nevnt i hans restaurant i Lidingö og vi snakket vel egentlig om alt mellom himmel og jord over en kaffekopp før vi satte i gang med intervjuet.

Jeg fikk også filmet en del av intervjuet som jeg skal vise på YouTube- kanalen min Unitedtim så følg med på denne. Se link til kanalen:

https://www.youtube.com/channel/UCzRbATyjwoK_DiVN7A9oG2Q

Jeg vil publisere dette intervjuet ila. noen uker, da vi i dag har satt kursen for London for og se West Ham vs. Manchester United på søndag.

God helg videre kjære United folk 🙂

Endelig Europa!

Endelig var dagen kommet for den første Europa-cup kampen, ja det kunne vært CL, men det er EL så da forholder jeg meg til det så enkelt er det. Personlig elsker jeg å se United spille mot nye lag som Astana er, og dette er jo uten tvil ett lag United er fullstendig overlegen på alle måter og skal slå. Årets Europa League mener jeg at United bør gå for å vinne, ikke bare fordi det kan være en vei inn til Champions League, men fordi det er ufattelig mange tøffe kamper som United`s meget talentfulle unggutter vil nyte godt av både på godt og vondt. På keeper-plassen håper jeg Sergio Romero kan få noen kamper under beltet, det fortjener verdens beste 2.keeper.

Det er mange gode lag som er tøffe å slå sammenlagt da det er mange kamper og ikke minst lange reiser for å komme til finalen i Gdansk i Mai, det blir heller ikke enklere da en del treer lag fra gruppespillet i Champions League kommer inn, men jeg gleder meg vanvittig mye til Ole Gunnar sin første reise i Europa med Manchester United.

Hvem skal spille?

Aldri har en lagoppstilling vært så åpen som denne, Ole Gunnar har sagt at ungdommen skulle få sjansen, men hvor tidlig? Mange av dem er mer enn gode nok til å spille og for at dem skal utvikle seg riktig må de også få spilletid. Uansett kan vi ikke spille med rent B-lag for det er ikke stallen sterk nok til og United bør ikke ikke gamble for mye med laguttaket før ett avansement er klart. Uansett vil spillere som Tuanzebe, Chong, Garner, Greenwood og Gomes være klare når Solskjær kaller dem inn. Her bekreftet jo Ole Gunnar på pressekonferansen at Romero, Tuanzebe og Greenwood skulle starte så det gledet jeg meg til og skulle se på hos “søta bror”. For de som ikke har fått det med seg er vi her da jeg har ett nytt intervju på gang som skal gjennomføres like utenfor Stockholm 🙂

Kampen nytes med fruen på O`Learys på Friends Arena

Forventningene mine til denne kamper var seier og ungdommelig innsats…

Var det noe denne kampen hadde var det ungdommelig pågangsmot og iver, ja United svikter igjen foran kassa for denne kampen burde United ha vunnet minst 3-0 (da er jeg snill). Supertalentet Mason Greenwood som har bøtta inn mål for United sikrer United seieren med 1-0, husk at han kun er 17 år og vi har garantert mye mer i vente i denne unge herremannen.

Hvordan United kun vant 1-0 er ikke godt og si, for å være helt ærlig vet jeg ikke hva United kunne gjort annerledes? United presser på i 2×45 og har to stolpeskudd, en i tverrlegger pluss Rashford hadde to gigantiske sjanser, Dalot burde vel også ha satt inn ett mål. Uansett er det viktig at vi ikke glemmer at mange fikk sin første fulle kamp for sesongen, men ja Astana skal slås 10 av 10 ganger! Savnet av en “pluss 25 mål spiss” er fortsatt der, men pr. nå må vi løse dette som ett lag og la OGS få flere overgangs-vinduer slik at laget han ønsker å bygge kommer på plass. At han er rett mann er jeg 110% sikker på og han har min fulle støtte!

Jeg er stolt av innsatsen, jeg er stolt av ungguttene, men jeg er bekymret for sjansesløseriet for det kan fort koste oss dyrt hvis ikke spillerne lærer seg å sette sjansen samt det og “drepe” kamper.

Uansett så terper Ole Gunnar garantert på dette så en dag må det løsne permanent.

Tusen takk til deg Super Mason for din scoring som sikret oss tre poeng i den første kampen på vei til finalen i Gdansk i Mai.

West Ham neste i London med undertegnede og frue til stede, og kjære Manchester United la oss fortsette, bit for bit og kamp for kamp så ender det godt til slutt for vår elskede klubb.

 

United 4 Life

En spennende uke i gang!

Man sier ofte “ny uke, nye muligheter” og man kan trygt si at dette stemmer, uken som var bestod av ett flott intervju med Erik Nevland (kommer snart på bloggen) og en vanvittig deilig tre- poenger mot Leicester. Denne uken er fylt med nye gleder og opplevelser som står mitt hjerte nært. Noen ganger kommer avtalene tett på som det har gjort den siste tiden.

Torsdag setter jeg og fruen kursen mot Stockholm for ett nytt intervju med en svensk legende med fortid i vår elskede klubb, det gleder jeg meg virkelig til for vedkommende er ingen enkel mann å få tak i.  Samme dag skal Manchester United møte Astana på Old Trafford så den skal nytes hos “søta bror”. Intervjuet er satt opp på fredag og når det er ferdig er det bare å sette kursen hjem til Norge.

Neste plan?

Jeg har bursdag i september og jeg fikk en fantastisk bursdagsgave fra Lena aka Fruen, helt magisk gave faktisk… Vi skal se West Ham vs Man Utd i London så på lørdag setter vi kursen for London hvor vi skal være i to døgn.

Her er snapkoden min hvis noen vil “være” med på reisen 🙂 

Jeg har faktisk aldri vært på en bortekamp på mine 30 år som United- fan, eller jeg har sett United på Wembley i Ligacupfnalen i 2017, men en bortekamp? Aldri……

Har vurdert det en million ganger, men ender alltid opp med å reiser til byen jeg elsker mest. Det er akkurat som “bestill” knappen kun fungerer til Manchester og Old Trafford når det gjelder fotballkamper.. Hehe …

Vi gleder oss masse til en ny opplevelse som forhåpentligvis ender med tre poeng.

 

Ha en fantastisk uke kjære United venner 🙂