Takk Big Rom❤️

Gårsdagens største irritasjonsmoment var at kampen mellom Chelsea vs Tottenham ble vist på TV, Unitedkampen måtte enten streames eller ses i reprise fra 2330. Denne gangen skulle jeg streame, men droppet det presis på kickoff 2100. Tanken på en hakkete sending eller ligge mange sekunder bak orket jeg ikke, så da var det bare å sette på kaffen og forberede seg til sen kamp og snu telefonen så ingen røper resultatet.

Laget så bra ut, jeg var litt spent på Fred sin første start siden juletider! Omtrent som “vanlig” under OGS skuffet ikke laget (bank i bordet), med tanke på det massive forfallet så imponerte spillerne som fikk sjansen. Big Rom hadde jo to klassescoringer, den siste er jeg sikker på at van Persie er stolt av! For en scoring på 2-0 av Lukaku og for en innsats han la ned i går, som vanlig er Lukaku utsatt for hets fordi han ikke scorer hver eneste kamp som Aguero, men svar meg på dette:

 • Hvilket lag i PL har en bedre reservespiss pr idag enn United?
 • Bredde og konkurranse innad i laget gjennom en sesong er uviktig?

Kampene til Lukaku i Manchestet United ser slik ut: Scoring, scoring, scoring, ingen mål, ingen mål, ingen mål, ingen mål, scoring, scoring, ingen mål, ingen mål.

og da ser det slik ut i ulike kommentarfelt: En av verdens beste, en av verden beste, en av verdens beste, en av verden beste, selg han, selg han, selg han, selg han.

Ser dere hvor jeg vil?  Alle lag trenger bredde, alle lang trenger spiller som “pusher” hverandre til det ytterste og så lenge man ikke heter Aguero, Messi eller Ronaldo kommer det måltørke i blant, men det betyr ikke at man skal på hue og ræva ut av laget ved første mulighet!

Paul Pogba leverte for meg nok en stor kamp og tar virkelig ansvar om dagen og en viss “blø for laget” innsats har vært etterlyst tidligere, men hva med McTominay? For en innsats og mot Crystal Palace kunne man se at gutten har blitt mann, for så mange fysiske dueller og en innstilling om at alle duller skal vinnes, og at han faktisk gjør det var meget imponerende. Dette var hans beste kamp i Unitedtrøya, uten tvil!

Nervene var høye før kampen, men disse roet seg etter som minuttene tikket av gårde, man så jo at alt Palace kunne komme med var gjennom Townsend og Zaha og selv om Ward reduserte til 1-2 etter to kanonscoringer av Lukaku satt man med en farlig ro i kroppen. Da Young satte inn 3-1 kunne man puste lettet ut og tre nye poeng var i boks.

Åtte bortekamper under OGS, åtte seire og læregutten har tatt over “bortebanetronen” fra 2002 av Sir Alex Ferguson. En ny velfortjent gratulasjon og en ny utmerkelse og hver gang noen tviler på om Solskjær bør få jobben må jeg sjekke om det er 1. April. Sorry, men det er helt urimelig! Ingen annen manager prestere bedre enn han, ingen annen manager har klart å få skikk på Manchester United siden 2013. Hadde Ole Gunnar hatt ett “sexy ” navn som Zidane så hadde aviser og fans over hele verden vært enstemmig og prestasjonene hans vært løftet ytterligere.

Ellers må man jo bare gratulere Garner med sin første A-kamp for Manchested United, det som varmet mitt hjertet var smilet han og Carrick ga til hverandre da han skulle innpå, det alene var ren stolthet som burde være en motivasjon for unge håpefulle fotballspillere.

Mr Ed Woodward:  Jeg er ikke din største fan og så langt har du mislykkes ved å ansette managere som Moyes, LvG og Mourinho, men med Solskjær traff du blink, du traff blinken så hardt at hele verden ble rystet av ankomsten til nordmannen som har levert til stilkarakter 20. Ansett Ole Gunnar umiddelbart, noe annet er galskap

 

Lørdag setter jeg og fruen kursen til Manchester for matchen mot Southampton hvor klubben i vårt hjerte skal jakte tre nye poeng ❤️

 

 

 

 

Hodet koker❤️

Jeg hadde egentlig tenkt til å holde både tanker og følelser inne i meg, men i dag KOKER det i hodet for og si det på en mild måte.  Klokken 05.00 var øynene mine klare som blanke klinkekuler, jeg måtte opp å lese den sperrede delen av pressekonferansen. Som alle vet har United en skadeliste som er den verste på langt tid og med potensielt fem fra start11’rn som er ute må dette bli den tøffeste turen til Selhurst Park, United har god statistikk der, men kampene er alltid jevne og meget intense. Ta bare kampen i fjor hvor kveldens motstander Crystal Palace ledet 2-0 etter scoringer av Townsend og van Aanholt fram til det 55. minutt, hvor Manchester United leverte 35 pluss tillegg “fotballerotiske” minutter da Smalling og Lukaku sørget for 2-2 før Matic klinka inn ett kremmerhus på overtid og 3 poeng var i boks.. Hvis jeg kjenner etter kan jeg føle den kampen enda❤️

Troen på tre poeng er så klart der, men skadene på midtbanen ved Matic og Herrera bekymrer meg i overkant mye kanskje, egentlig mest for der har vi ingen som er på det samme nivået selv om både Pereira og Mctominay leverer respektabel innsats. Offensivt så ordner Lukaku og Sanchez biffen i dag, dette er to spiller som passer bedre inn i taktikken/spillestilen United har på bortebane.

I mine øyne vil kampen i dag vinnes på midtbanen og derfor vil jeg se en Jones (jeg tviler på dette) i en defensiv rolle han har tatt tidligere under Lvg med bravur, faktisk så ser jeg ikke noen andre enn han som kan løpe/forstyrre motstanderen i Herrera sitt fravær hvor det blir manko på 11 kilometer med innsats.

“Survival of the fittest” gjelder i dagens kamp som OGS også referer til på PK.

 

 • Hva tenker dere om Jones på midtbanen?
 • Hvordan tror dere kampen går i dag?

 

Jeg tipper Crystal Palace ikke finner ut av spillestilen til United i dette massive skadefraværet og United tar dem skikkelig på “senga” og vinner 4-1…vel optimistisk, men langt ifra umulig! Lykke til alle sammen.

 

UNITED4LIFE❤️

 

 

 

 

Hvordan kan man være så forskjellig?

Dagen derpå etter “hat-oppgjøret” i går og undertegnede er fortsatt litt bitter etter missen til Lingard, men må prøve å slippe den… Man leser så mye rart i mediene etter kampen og hører like mye rart fra motstanderen, enten det er supportere, spillere eller managere. Mye av dette kommer fra hva man føler så jeg ser den, men hvis en vegg er hvit hvordan kan andre se en svart vegg?

Rivaliseringen er stor i fotballen og det er jo helt normalt, men dagens 100 000 kr spørsmål er :

 • Hvordan kan vi være så ulike når vi i utgangspunktet er så like?

Er det slik at når tankene banker på så forsvinner logikken og fornuft fordi følelsene tar overhånd?  Jeg kan til tider forstå pressens jag etter klikk eller behovet for å trigge kommentarer, men når all menneskelig fornuft blir borte så undrer jeg veldig på hva som skjer inne i hodet med tanker eller ord til visse mennesker.

Her er noen eksempler etter gårsdagens kamp som for meg er helt ulogisk:

 • Liverpool manager Jürgen Klopp mener at alle skadene United fikk under gårsdagens kamp gikk i hans lag disfavør, say what?

La oss oppsummere hans uttalelse:  Ved at United hadde skader på Matic og Martial før kampen, fikk skader på Lindgard, Mata, Herrera og spillte 85 minutter med en halvskadet Rashford så blir Liverpool satt ut og faller ut av sin rytme? Vel, hadde dem manglet Henderson, Milner, Salah, Mane og spilt med en halvskadet Firmino så hadde dette garantert styrket United`s spill og styrket sjansen for tre poeng spør du meg. Nei Mr. Klopp dette var en patetisk bortforklaring på at dere ikke klarte og slå ett reservepreget Manchester United, se heller på ditt lags form du i 2019 så ser du hvorfor…

Den flotteste kom fra en som dessverre holder med Liverpool: “Imponerende med en ny defensiv kamp av United!” Ehh.. så du på ditt eget lag, spør jeg da? Hvor mange skudd på mål hadde Liverpool? Under gårsdagens kamp så hadde #Davesaves holdt nullen selv uten armer ( ja, jeg overdriver litt). Alle på jordkloden vet at United ikke spiller defensiv fotball under Solskjær selv om kampen i går ble veldig amputert offensivt grunnet skader. United prøvde, lykkes delvis, men feilet i kampen om tre poeng.

Så hvorfor og hvordan kan vi se på det samme og samtidig mene noe helt forskjellig ? Ett rask søk i ordlisten eller på Wikipedia beskriver sannhet vs logikk slik :

 • Logisk sannhet kan avledes uten henvisning til sannheten.
 • Ett argument er logisk gyldig hvis premissene er sanne.

Dette virker fornuftig for min del hvis man skal prøve og forstå all den galskapen fotballen kan bringe frem. Diskusjoner i ulike forumer eller med venner står jeg gjerne over, her blir det fort mye useriøst, er veggen hvit så er den hvit. I mitt hodet har følelsene en egen logikk når det gjelder mange ting i livet, men spesielt i fotball som består av kjærlighet og nettopp følelser.

 

Gratulerer med den beste starten av en ny manager i Premier Leagues historie Ole Gunnar Solskjær, 26  poeng på 10 kamper med vårt elskede Manchester United dytter managere som nettopp Klopp, Pochettino og Guardiola enda lenger ned på listen som forøvrig ble toppet av Guus Hiddink.

Bildet under er fra etter kampen mot Burnley da Ole Gunnar tok seg tid til fansen som det hjertevarme mennesket han er ❤️

#SOLSKJÆR4MANAGER❤️

 

Hva skjedde?

0-0 på hjemmebane er aldri bra når du heter Manchester United, uansett hvem du møter.. Jeg kan bare snakke for meg selv og jeg er så klart skuffet, men samtidig ikke. Det som irriterer meg grenseløst er HVORFOR i all verden skal Lingard gå rundt Allison på fem (5) meter`n?? Eller hvorfor i H…. tar ikke Smalling en sjanse på at ballen kommer på overtid? En liten tå der og United tar alle poengene som ville vært fortjent.. Liverpool var klart best på midtbanen i første omgang, og når United mangler 66.66% av sin faste midtbane blir det altfor tydelig at bredden er for liten i dette laget. Man skal gi alle en fair sjanse, men når mannen foran deg er så mye bedre så blir det neste en umulig oppgave.  Jeg er stolt av innsatsen som ble lagt ned, men hadde United fått spille denne kampen med skadete spillere som Martial, Lindgard, Herrera og Matic så hadde vi vunnet, det er det ingen tvil om, men det gidder jeg ikke dvele over. Faktisk så trudde jeg Jones skulle spille defensiv midtbane som han har gjort med bravur under LvG, for når Pogba må trekke så dypt ned som i dag mister vår franske magiker litt av den offensive biten av spillet sitt.

United har slått mange store lag på bortebane denne sesongen og det virker som spillere som Mata, Sanchez og Lukaku er bedre å bruke på bortbane, de er gode, men virker ikke som de har den intensiteten det kreves under OGS til å spille på Old Trafford. Men dette kan trenes opp så troen har jeg og alle skal få en fair sjanse ut sesongen. Nå er skadelisten så lang som ett vondt år med Herrera, Matic, Lingard, Martial ute og en småskadet Rashford så blir kampen mot Crystal Palace en potensiell landemine på onsdag, desverre…

Alt i alt så er man jo så klart skuffet, men i dag var vi bedre enn Pool med ett reservepreget lag og dem mistet to poeng i tittelkampen som en mager trøst.

Det eneste som er klokkeklart er at United reiser til London for å komme seg opp på hesten igjen med tre poeng i jakten på tredje plassen.

Gratulerer til David de Gea med sin 100 “clean sheet” i Premier League❤️

Hvorfor er det slik?

“Hvorfor er det slik?” Er tittelen jeg starter med, årsaken er at nesten alle mine tanker etter ansettelsen av Ole Gunnar Solskjær starter slik.

 • Hvorfor er det slik at han lykkes umiddelbart?
 • Hvorfor er det slik at smilet var tilbake blant spillerne umiddelbart?
 • Hvorfor er det slik at så fort United taper en kamp så tviler noen igjen?
 • Hvorfor er det slik at kun noen spillere skal få en fair sjanse under Solskjær av fansen?

Ole Gunnar Solskjær har siden ansettelsen som trener for Manchester United levert 11 seire av 13 mulig, United har syv strake seire av syv mulig på bortebane. Sportslig så kunne det knapt ha gått bedre hvis man ser borti fra “smellen” hjemme mot PSG, plutselig smiler alle fra gartneren til kokken via Pogba og Martial som Herrera nylig uttalte. I mitt hodet lurer jeg på hvordan en mann (ja det er faktisk kun en mann) kan snu så mye på så kort tid? Det finnes nok ikke ett svar på det, men for meg så vil jeg sammenlikne det med å finne den store kjærligheten. Når man passer sammen så er man rett og slett bare en “perfect match” slik som Ole Gunnar er skapt for Manchester United, vi har alle vår sjelevenn som enten er funnet eller blir funnet snart❤️

Det er lenge siden jeg har sett så positive kommentarer på United.no og det varmer mitt “Unitedhjerte”, jeg setter pris på at folk deler tanker/meninger og kanskje diskutere kampen som nylig er spilt eller liknende. Men det er en ting jeg lurer på: “Hvor har det blitt av den delen av United fansen som ropte høyeste med skjellsord om at Mourinho ditt og datt, hvor er dere nå? Hvorfor bruker noen kommentarfeltene kun til negativ adferd? Hvorfor er disse personene helt borte i dette vakre solskinnet?” United.no har jo mange faste lesere og jeg har blitt kjent med så utrolig mange kule, snille og herlig Unitedsupporter som jeg verdsetter utrolig mye, og som jeg alltid sier: “Manchester United er ren kjærlighet og må deles på godt og vondt, men med respekt og kjærlighet❤️”

Jeg og fruen var på både Burnley- og PSG kampen og man blir jo litt overasket over hvordan noen reagerer på poengtap eller ett tap. Men jeg kan jo også skjønne det, alle mennesker føler forskjellig og hvis man samtidig blander dette med hva enn viss OGS har gitt oss så blir man jo mild sagt neste sjokkert når United ikke vinner. Troen min på United er klokkeklar uansett om det er Moyes, LvG, JM eller Solskjær som trener oss, det å tro på laget er alt vi supportere har. Det har jo definitivt vært noen tøffe år selv om United har vunnet flere trofeer siden 2013 enn klubber som Arsenal, Chelsea, Liverpool og Tottenham har. Men takket være enn viss nordmann smiler United sjelen igjen.

Mitt ønske til alle er at vi skal gi alle spillerne en fair sjanse ut sesongen under Ole Gunnar og det påbegynte “trykket” mot Lukaku, Sanchez og Mata som har dukket opp i det siste synes jeg er urettferdig. Ja, dette er de største stjerne som kanskje ikke har levert maks av hva dem kan, men dem har vært verdifulle på sin måte for troppen og nå nylig mot Chelsea. Ta med da at Sanchez blir skadet “hele” tiden og har jo nesten en umulig oppgave med og finne formen, uansett så har jo trioen Martial, Rashford og Lingard sitt livsform inne kombinert med en utrolig kjemi. Da tenker jeg at det å ha spillere som Lukaku, Mata og Sanchez på benken ikke er så ille likevel i sesonginnspurten

 

Ha en strålende helg og masse lykke til på søndag, en kamp som handler om så mye mer enn bare tre poeng, nemlig RESPEKT, ÆRE og STOLTHET❤️

Aldri tvil på Manchester United❤️

Endelig, finally!  No more nightmare @Stamford Bridge❤️   For en kamp, dette er det beste Manchester United har levert under Ole Gunnar Solskjær og United fosser videre. Jeg sitter neste litt rørt her, tenk dette var United`s syvende strake seier på bortebane av syv mulige og hvis man tar med i betraktning at United har møtt lag som Arsenal,Spurs og nå Chelsea så kan det vel ikke være flere enn Alsaker og Hangeland som tviler på Solskjær? Man blir nesten tom for ord når man skal sette ord på følelsen man har som United supporter i disse dager. Skal man se etter en svakhet i dette laget så må det være bredden, men i dag leverer Jesse og Martial erstatterne Mata og Lukaku en solid defensiv kamp og viser at dem kan bidra. Hva med midtbanen? Med to støvsugere  i Matic og Herrera som aldri stopper og jobbe for laget så setter Europas målpoengkonge Paul Pogba kun sine egne grenser. Nok en gang leverer han  i form av assists og scoring, når samtidig Herrera scorer med hodet og gir United 1-0 måtte dette gå veien. For en kruttsterk seier av gutta , jeg er så utrolig stolt❤️ Dette var en 110% fortjent seier og please legg managerjobb debatten dø, den jobben tilhører Mr.Solskjær.

Jeg har,  som mange andre observert kommentarer fra Hangeland om at Solskjær mangler taktiske egenskaper, noe som er hårreisende etter ett ( 1) tap eller Alsaker sin” rakettforsker” kommentar om at nedturen må komme i form av ett tap snart.  Hvorfor skal vi så tvil etter PSG kampen ?  I dag leste jeg at noen (heldigvis) få hadde kommentert hvor sjokkert dem var av laguttaket eller at Mata eller Lukaku ikke burde spille.. Hmm.. Merkelig.. Jeg mener at alle skal få en fair sjanse under OGS og det vil si; la oss oppsummere etter denne sesongen.

Da trakk United Wolverhampton borte i FA-Cupen`s kvartfinale og med tanke på hvor vi har spilt så langt i cupen og hvilke lag vi har møtt, så blir det som Solskjær sa:  Skal vi vinne FA-Cupen ser det ut som vi må gjøre det på den vanskelige måten.

Gratulerer med avansement alle sammen og tusen hjertelig takk til deg Ole Gunnar for at du ga oss smilene tilbake og ikke minst for 11 seire av 13 mulig❤️

Del deres tanker rundt kampen og hva tenker dere om Wolves borte i kvarten?

 

Konkurransetid

Da er tiden kommet for den tøffeste konkurransen på Unitedtim med den alle gjeveste premien så langt, premien denne gangen er en signert Manchester United drakt/skjorte av selveste kongen selv Eric Cantona.  Verifisering følger med premien.

Konkurransereglene er som følgende:

1: Følg facebooksiden Unitedtim

2: Få en United venn til å følge facebook siden Unitedtim og tagg vedkommende i kommentarfeltet på facebook under artikkelen.

 

Konkurransen varer frem til torsdag 21.02.2019 klokka 1800 og vinneren annonseres kort tid etter, vinneren får pm først.

Alle som kjenner meg vet at jeg elsker Eric Cantona så det viktigste for meg er at denne kommer til ett god United hjem, men det tviler jeg ikke på at den gjør. Masse lykke til alle sammen.

To nummer for små…

Jeg er så utrolig skuffet.. Hva skjedde? Hvorfor hadde United en slik respekt for PSG? Hvorfor hang plutselig ikke forsvaret med i dag? Så mange spørsmål jeg ikke kommer til å får svar på, men tankene er der..  Aldri i livet om jeg hadde trudd at vi skulle tape 0-2 mot i dag, men dessverre ble det slik, for dere som av ulike grunner ikke fikk sett kampen så kan jeg fortelle at denne kampen var prikk lik tapet mot Juventus(0-1) som jeg og fruen også var på under Jose`Mourinho. I dag var Manchester United virkelig en skygge av seg selv, når laget i tillegg knapt skaper en målsjanse på 2×45 hjemme på Old Trafford så sier det seg selv at det er snipp snapp snute og nesten ute. Jeg sier ikke at jeg gir opp for det gjøre jeg aldri, men nå må det et lite fotballmirakel til, men ballen er rund så alt kan skje.

Før kampen var det bra stemning i gatene, og folk hadde virkelig trua, inne på stadion var det helt “insane” stemning men spillerne var heller avskrudd enn påskrudd, klart det hjelper ikke at Martial og Lingard ble skadet for uten disse så ble Rashford en ensom svane. Selv om både Mata og Sanchez kom innpå ser man jo med en gang hvorfor disse ikke spiller. Eneste jeg lurer på er hvorfor Lukaku ikke kom innpå før det var kun ti minutter igjen, men jeg er ikke trener så lar den ligge. Midtbanen bestod jo av den vanlige treer`n, men Pogba virket tung og grinete, Herrera forsvant i perioder og Matic hadde en ok kamp. Hvis man skal være etterpåklok så burde kanskje noen av disse hvilt mot Fulham, men uansett så bør en 8.dels finale mot PSG være nok til å kurere støle bein, men med svake backer og ett tidvis åpent og upresist United så ble de syv minuttene fra Kimpembe satte inn 0-1 til Mbappe satte inn 0-2 helt match-avgjørende. United må nå spille kanskje sin beste kamp i klubbens historie skal PSG slås ut, men jeg sier hvorfor ikke? Vi har slått Roma 7-1 selv om det var på Old Trafford i Champions League.

Før kampen traff jeg Gary Pallister ( igjen) ja faktisk så har jeg truffen han to ganger tidligere og sist gang var før Burnley kampen, det er like artig hver gang for jeg elsker å treffe alle mennesker som er Manchester United relatert ❤️

Da kampen var over var det bare å smøre seg med tålmodighet og vente på spillerne for å få en mulighet til ett bilde eller to, etter ca 2,5 timer i bitrende kulde ser dere resultatet her:

Som dere ser ble denne ventetiden en smule bedre enn den på Carrington forrige dagen, men en ting som irriterer meg grenseløst er at Rasford og Lingard ALDRI kommer bort til fansen etter kamp, de gir oss ikke et lite vink en gang..de ser bare rett frem og spaserer til bilene sine. Jeg elsker når vi kan dominerer fotballen med lokale spiller, men jeg synes at det er rart at to “mancunians” ikke tar seg mere tid til fansen, men vår tid kommer vel håper jeg.

Onsdag setter vi kursen tilbake til Norge etter en flott tur ( minus tapet) til Machester og vi gleder oss til neste tur❤️

 • Hva synes dere om kampen ?
 • Er United ute av Champions League? 

En ny opplevelse, ett verdig forsøk.

På dag to i Manchester var vekkerklokka satt på 0645 lokal tid, årsak? Jeg og fruen skulle ta turen til United`s treningsfelt Carrington, eller vi skulle komme så nærme mannen i gata kan. Jeg vet det er høy sikkerhet der med vakter og vegbom som man må passere, men vi skulle gi det ett forsøk av den enkle grunn at spillerne må stoppe for å passere bommen og det skulle bli våre magiske 2 sekunder for ett bilde eller en autograf.

Vi tok taxi ut da det tar ca 25 minutter med bil og vi måtte være der i god tid før spillere skulle trene i tilfelle noe kom tidlig, det er to innganger på Carrington og vi valgte den med minst folk fordi sjansen var større for ett møte.  

Hit, men ikke lenger dessverre og det var bare å smøre seg med tålmodighet, men så lenge det gjelder Manchester United er det verdens minste problem… Det begynte å fylle se opp med presse og jeg og Lena var faktisk de to eneste som var fans på denne siden så man kan trygt si at pulsen dundret avgårde mens hjertet banket på som Schwarzenegger banker på dører.

Vi venter tålmodig på de første spillerne:

Første bilen som passerte var en svart Land Rover, umulig å se hvem det var, men journalisten ved siden av meg sa det var Luke Shaw, han hadde gjort dette noen tusen ganger så han visste eksakt hvem som kom og hva slags biler de hadde. Så kom dem på rekke og rad på en intervall på en halvtime, men med sota vinduer og bånn gass på hver eneste bil så skjønte jeg at dette ville bli en real utfordring. Faktisk så kjørte dem så fort at man skulle tro at dem gjorde det for at pressen ikke skulle få bilder. Jeg kasta jakka og hoppet opp på en liten mur så spillerne skulle se drakten min i håp om at dem skulle stoppe. Men dessverre var det ikke vår dag i dag, Pogba, Sanches, Garner, McTominay, Borthwick-Jackson( ble kjørt av sin mor) Romero,Tuanzebe og Giggs passerte oss, vel sånn går det iblant og selv om vi var der i 2,5 timer var det verdt det selv om kun Pogba, Sanchez og Romero vinket som belønning. Vi legger ned mange timer på slike ting, noen ganger lykkes man og andre ganger ikke. Sånn er livet, vi dør en gang, men lever hver dag og United betyr alt så dette er bare artig å få oppleve, vi får prøver igjen en annen gang. En ting er klokkeklart, jeg gir aldri opp❤️

Da vi omsider ble plukket opp av en taxi satte vi kursen for Trafford senter som ligger 10 minutter unna Old Trafford og ca 20 minutter fra Manchester sentrum, dette senteret er med mer enn 280 butikker fordelt på hele 207 000 m2 så dette er ett av Europas største shoppingsenter.

Sånn ser inngangen ut på “the orient side”. Heftig er ett mildt ord.

Inne på senteret:

Til dere som tror at alle timer går med til United og venting så var vi her i fire timer, og hva kjøpte vi? *trommevirvel* En vase.. hehe.. Før vi satte kursen inn til byen igjen tok vi en lunsj på Fridays inne på Trafford senter:

Etter dette var det bare å sette kursen innover til Manchester sentrum og Burberry da jeg skulle overraske med å kjøpe en liten gave til Lena❤️ Før vi satte kursen til hotellet vårt, Park Inn som ligger 6-7 minutters gange fra Arendales, hotellet er nesten vegg i vegg med Manchester Arena. 

Det ble en lang dag idag, og valget falt derfor på en koselig middag på rommet, så vi rigget til en ” dinner with a wiew” på rommet❤️

I morgen er det kampdag, hodet koker og blodet bruser bare ved tanken på en sluttspillkamp i Champions League mellom Manchester United og PSG, England vs Frankrike! Både hjerte og hodet tror på en knallsterkt 2-0 seier på drømmenes teater, stedet hvor drømmer blir til virkelighet.

Eller så vil jeg jo bare fortelle at vi fortsetter med filmingen også her i Manchester til nettserien “100% United” som snart har premiere. 

Mvh Unitetim m/fruen

UNITED 4 LIFE❤️

 

Man Utd @ the wheel❤️

Amazing Man Utd, hva annet kan man si? Vi synger Ole`s at the wheel, men nå synger jeg også United at the wheel. Ny kamp, ny seier og det er faktisk ikke flere hatter å ta av❤️ Tankesettet er helt annerledes og vi alle må/bør tenke som Solskjær, etter en seier må vi tenke på neste så kan man heller summere opp når sesongen er over. Racet om topp 4 kommer til å vare helt inn, men jeg er 100% sikker på at vi tar 3. plassen! Nå er vi på 4.plass og der kommer vi til å være når denne runden er over. Chelsea taper garantert i morgen på Etihad. I dag var kampen en emosjonell reise for meg, hvert fall i 1 omgang, man så tydelig at Fulham skulle gi bånn gass fra start og gikk “all inn” for tidlig scoring, men heldigvis bommer Vietto på sin gigantiske sjanse for Fulham etter bare to minutter. Ballen rullet nok en gang “the United way” og 1-0 scoringen til Pogba er verdensklasse, at den blir kommentert som en keepertabbe er bare usaklig for den teknikken og presisjonen som “Le Pog” har bekrefter bare nok en gang hvilken klassespiller han er. Praktscoring av Paul Pogba og ingenting er deiligere under en United kamp enn en tidlig scoring til oss❤️ Man kan bare føle sangen: 50 million down the drain and Tony Martial scores again, WOW for ett raid og for en avslutning. Det var kult å lese artikkelen på United.no hvor OGS sier at Martial kun misser på målsjanser på trening og det sier vel egentlig hvor fokusert han er under kampene. Ny klassescoring av en klassespiller. Stemningen er i taket her hjemme og da Pogba setter inn 3-0 på straffe var det bare og ta ut spillere for litt hvile mot PSG. Helt ærlig mener jeg det er mye viktigere å ta ut spille for å unngå skader og ikke hvile, for en sluttspillkamp i Champions League er sesongens gulrot. Gratulerer med tre poeng alle sammen, på tirsdag skal vi knuse PSG 2-0 og virkelig markere Manchester United på kartet over europeisk toppfotball igjen❤️ UNITED 4 LIFE❤️

I morgen setter jeg og fruen kursen mot Manchester igjen hvor vi skal tilbringe fire deilige dager, vi skal opp 0400, men sånn er det bare, dagene skal nytes med ulike ting/opplevelser som er planlagt og jeg vil (som vanlig) dele alt her på Unitedtim. Tirsdag er det som alle vet storkamp mot PSG, får gåsehud av tanken!

 • Hva er deres tenker om kampen?
 • Hvordan tror dere det går mot PSG?

Det blir mye filming fra turen vår, mye av det vil dere få se i den nye nettserien til 100%United på United.no. Når premieren er vil jeg komme tilbake til.

Nyt lørdagen og ha en strålende lørdag i den rette Manchester United ånd❤️