Noen tanker på en onsdag

Hallo folkens♥

For en sesong vi har hatt, med 1-3 mot Crystal Palace i den første kampen, til kamper som 1-6 mot Tottenham, 2-1 borte mot PSG eller 5-0 hjemme mot Leipzig. Aldri før har supporterhjertet vært med på en slik ustabil “reise” de første 12-13 kampene. Det at både Premier League og Champions League krever 100% fokus finnes det ingen tvil om. Så hva er det som egentlig har skjedd denne sesongen med Manchester United? For meg handler det kun om selvtillit og ikke noen annet. Man kan og har all rett til å forvente mer innsats og fotball “the United way”, men med tanke på hvordan Covid-19 har påvirket forrige sesong og oppladningen til denne så virker det så langt som at man skal “overleve” i kampene og ta de nødvendige poengene. Det tror jeg nærmer seg slutten nå da det f.eks ikke er forstyrrende elementer som landskamper hvor spillere blir ytterligere utsatt for Covid-19 eller skader. Det spillerne trenger nå er samhold, restitusjon og tid sammen til å dyrke en enhet mellom spillere og støtteapparat. For meg virker det som mange “glemmer” eller “gir f..” i at Man Utd. var blant de lagene som fikk minst hvile fra siste kamp forrige sesong ble spilt til årets første kamp ble spilt, sammen med antall kamper som ble spilt eller spilles.

Jeg er lei!

For å være dønn ærlig er jeg lei av at man hele tiden skal tro at gresset blir grønnere med en ny manager, det å rope på en Pochettino som har vunnet “nada” som en bedre manager en Ole Gunnat fatter jeg ikke. Det siste vi trenger er er ny manager som ikke kjenner klubbens historie, det har vi prøvd med Mourinho, Moyes og van Gaal og alle har feilet over tid selv om noen trofeer ble sanket. Hvorfor man til stadighet skal vise til Klopp, en manager som fikk 8-4-4-2 som sine plasseringer før han vant Premier League er også merkelig. Til info har Solskjær en 6.plass og en 3.plass FØR denne sesongen! Tiden vil vise om Ole Gunnar kan ta oss tilbake til verdenstoppen, men å sparke han nå er FEIL og han må få en fair sjanse, samtidig så må han likevel levere denne sesongen. Det har jeg full tillit til. Det som motiverer meg litt ekstra denne sesongen er hvor jevnt det er i årets sesong, samt at det virker som “alle slår alle” virkelig gjelder. Bare tanken på hva som kan skje allerede denne sesongen hvis United finner en seiersrekke ala` den laget hadde forrige sesong gir meg både gåsehud og vann i munnen. Jeg mener og tror at dette kan være sesongen hvor mange lag kan overraske på toppen og jeg ser ingen grunn til at nettopp vårt elskede lag skal kunne være en av disse. Hvorfor skal man til stadighet fokusere på det negative som enkelte kommentatorer har fokus på når United spiller, for så og bli stum når 4-1 settes inn?

Det jeg savner er at når laget taper så taper Manchester United i sin helhet og ikke bare manageren. Slik det er nå roser man laget ved seire og roper “ole ut” ved tap.

Det finnes bare én vei til lykke, og det er å slutte å bekymre seg over forhold som det ikke står i vår makt å endre.

Ha en strålende uke videre 🙂

Intervju med Keith Gillespie

Hallo folkens, Her har dere et intervju med den tidligere Manchester United spiller Keith Gillespie som var en del av “class of 92”. I denne samtalen snakker vi om hvordan han var en del av overgangen da Andy Cole kom fra Newcastle, om da Ferguson fersket han i en hotellbar, hans bok “how not to be a footballmillionaire” hvor han deler personlige historier om spillegalskap og mental helse pluss og mye annet rundt Manchester United. Keith Gillespie fikk 86 landskamper for Nord-Irland og han spilte for andre klubber som Newcastle, Blackburn, Sheffield United og Leicester.

Eller så finner dere Unitedtim på Facebook HER og YouTube HER.

Takk for at dere ser på 🙂 

 

Møt Atta Aneke, mannen bak Manchester United spiller Odion Ighalo

Herer har dere et intervju med Atta Aneke som er agenten til Manchester United spiller Odion Ighalo. I dette intervjuet snakker vi blant annet om hvordan forhandlingen mellom klubb og agent foregikk da Ighalo signerte, hektiske timer under overgangsvinduet og mye mer💪 Husk å trykk på den røde “abonner” knappen (gratis) og “bjella” så får dere varsel om når neste episode kommer. Tusen takk 😍

Ellers så finner du Unitedtim på Facebook HER, Instagram HER og YouTube HER.

Takk for at dere ser på 🙂

Vårt kjære Manchester United

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Etter tapet mot Arsenal har jeg hele tiden prøvd å “børste” skuffelsen av meg, men etter gårsdagen tap er det umulig. Jeg har sikkert våknet 6-7 ganger i natt hvor jeg hele tiden hadde et håp om at siste to kamper kun var et mareritt. I et millisekund er man lykkelig, men så kommer man på at det faktisk har skjedd. Det kan egentlig sammenlignes med hvis man har vært på fylla og man legger seg kanonfull hvor man våkner “dagen derpå” og virkelig får kjenne på det umiddelbart. Jeg er bare trist og det føles ut som jeg har en liten kjærlighetssorg. Heldigvis leger tiden alle sår og det finnes ikke tvil i min kropp om at vi slår kraftig tilbake. Dessverre så kan det bli Ole sin siste kamp mot Everton hvis United ikke vinner. Jeg skal ikke leke spåmann til denne kampen.

En bønn fra meg…

Jeg har en “bønn” til dere alle: Please slutt å klag på hvem som spiller og hvem som ikke spiller. Dette har ingenting med saken å gjøre. Vi er Manchester United og når man bærer denne drakta så er kun seier godt nok i enhver duell og man skal “møte” hver kamp som det er den siste, og “alle” skal slås på veien. Akkurat dette er 100% fraværende og jeg ser meg kraftig lei på at spillerne og Solskjær ikke “gunner” mer på i motgangen når neste motstander skal slås.

Jeg spør deg Ole:

  1. Når ble filosofien til Manchester United å spille kontringsfotball i hver eneste kamp? Jeg kan forstå det i tøffe og vanskelige bortekamper, men når vi spiller hjemmekamper mot Arsenal, Crystal Palace, Tottenham eller borte mot Basaksehir er “tenningen” på nivå med en “pre-season” kamp?
  2. Hvorfor mangler Man Utd. tenning fra første sekund når kampene er i gang, og hvorfor kommer vi alltid “sent” i gang i hver eneste kamp denne sesongen? Så tett som dagens PL og CL fotball har blitt er det knapt rom for feilskjær så alle kamper teller like mye.

I “matchzone” etter hver kamp hører man det samme fra spillerne og Ole: “Det er ikke klubben verdig en slik prestasjon eller det er ikke bra nok”. Hvor lenge er det akseptabelt å si dette etter vær kamp og når skal man få se en reaksjon? Dette laget er kun sin egen verste fiende mentalt ute på banen. Jeg satt i sommer å snakket med Ronny Johnsen, og under hans tid synes han det var lettere å spille kamper fordi det var så skyhøyt nivå på trening og hvis man ikke ga 100% på trening eller i kamp ble man virkelig satt på plass! Akkurat der har United en lang vei å gå basert på hva jeg har sett fra utsiden.

Min tillit er der.

Jeg står bak klubbens manager uansett så lenge han sitter der fordi det hjelper ikke å kreve hans avgang. Som jeg har skrevet tidligere kan vi ikke “spise” managere annet hvert år!

Jeg spør deg Ed Woodward: 

  1. Hvorfor skal klubben hele tiden hente inn nye managere hvis man konstant skal “vingeklippe dem”? Det er overhodet ingen hemmelighet at verken Moyes, van Gaal, Jose` eller Ole Gunnar fikk sine førstevalg. Hadde det vært urealistiske 1.valg hadde jeg skjønt det, men når en av de beste tyske spillerne i historien ved Toni Kroos omtrent var “klar” for United under Moyes sin regjeringstid, men ender opp med å ikke signere så var dette egentlig bare et bevis på hvordan Ed & Glazer vil drifte klubben. Det jeg ikke forstår er hva som egentlig har skjedd? Det å si at Glazer ikke bruker penger er tøv, det er ikke noen regel på at hvis man tjener masse penger så må man bruker mer penger. For meg handler det om å bruke de midlene man skal bruke på en riktig måte og ikke om å kjøpe flest mulig spillere for en “gitt” pengesum som er/var satt av til spillerinvesteringer.
  2. Hvor lenge skal klubben “spise” managere? Så langt har du ansatt Moyes, Louis, Jose`, Giggs midlertidig og Ole Gunnar nå. Vi alle skjønner at Sir Alex var unik på sitt felt, han var det ingen som turte å “vingeklippe”, men han fikk i hvert fall tid fra styret, som vi alle i etterkant har sett at ikke var så dumt. Ingen kan noen gang sammenlignes med SAF, men jeg savner et styret som har tillit over tid til “sin” manager samt støtter han 100% på overgangsmarkedet.

Jeg ser mange får dette til å handle om nasjonalitet, jeg elsker Manchester United overalt på jord, så det å skulle «spille» på nasjonalitet er tøv. For min del kan rapperen “50 Cent” trene United så lenge de blir best i verden igjen. Man må ikke ha ett sexy italiensk pass for å få bedre tillit. Da er man medgangssupporter. Klubben er alltid nummer en. Jeg støttet Moyes, van Gaal, JM og jeg støtter Ole, og jeg vil støtte den neste manageren uavhengig om han kommer fra Senegal, Romania eller Jokkmokk i Sverige.

Virker som mange har glemt dette.

Glaszer tok over Manchester United i 2005 og de neste åtte sesongene vant klubben hele fem Premier League titler, tre Ligacup titler og en Champions League tittel! Så hva skjedde egentlig i 2013 når “korthuset” falt sammen?  For meg er det ingen tvil: Klubben klarte aldri å erstatte David Gill og Sir Alex Ferguson, og når fotballhistoriens beste manager ga seg samtidig med en av de dyktigste innen for sitt felt (David Gill) så trodde man at klubben skulle sveve på skyer videre uten dem. Så feil kunne man ta. Dette er overhodet ikke bare Glazer sin feil, dette er et så sammensveiset problem, hvis ikke alle som er ansvarlig trekker “tauet” i samme retning så blir det nok en tøff sesong.

Med alle mener jeg alle aktive spillere på A-laget, trenerstaben, Ole Gunnar Solskjær, Ed Woodward, Glazer og resterende på styrerommet. Finnes det en av disse som ikke deler klubbens filosofi som er angrepsfotball, vinne alt, blø for drakt, blø for skjorta på kontoret, utvikle egenproduserte spillere samt være verdens beste lag igjen, så får dem ta hatten sin å gå. Nok er nok! Det er mulig Ole ikke rett manager for klubben over tid, men det hjelper ikke ansett nye managere annen hvert år når man “vingeklipper” de først for så og sparke dem.

Jeg maner til samhold, jeg maner til å kjempe sammen og jeg maner til å holde sammen. Vi kan ikke “hakke løs” på hverandre og klubben, del meninger og del sorger for vi alle elsker Manchester United. Please gjør det med respekt, for i mine øyne er det et “nederlag” å være respektløs mot noe eller noen man elsker. Bare tenk på talen Bojan “leverte” under gårsdagens TV-sending om vår felles kjærlighet Manchester United. Fikk du den ikke med deg så bør du prøve og spore den opp, denne “talen” var så presis og motiverende at den burde pålegges alle som elsker Manchester United å høre den.

Fra bunnen av mitt hjertet Bojan: Tusen takk♥

UNITED 4 LIFE 

Møt Marcus fra “Marcus & Martinus”

 

Hallo folkens 🙂 Her kommer et intervju med Marcus fra “Marcus & Martinus”. Marcus er en svoren Manchester United supporter og i dette intervjuet snakker vi blant annet om hans relasjon til Nemanja Matic og Ander Herrera, hans forhold til klubben og hvordan hans rivalisering er med hans tvillingbror Martinus som er Chelsea fan. Husk å se hele videoen, legg igjen en “like” og ikke minst legg igjen en kommentar 🙂

Ellers så finner dere Unitedtim på Facebook HER eller Instagram HER

Takk for at dere ser på 🙂

To nye intervjuer gjennomføres neste uke

Kommende uke venter to nye intervjuer. Jeg ser virkelig frem til det da det er snakk om 2 meget forskjellige personer, men med samme fellesnever: Manchester United♥

Første intervjuet er med Marcus Gunnnarsen, bedre kjent som Marcus fra musikkduoen “Marcus & Martinus”. Som mange vet er Marcus svoren Man Utd. fan og tvillingbroren er Chelsea fan. I dette intervjuet skal vi blant annet snakke om hans forhold til Man Utd, Nemanja Matic og rivaliseringen med hans tvillingbror Martinus. Samt mye mer.

Det andre intervjuet er med Odion Ighalo sin agent. Her vil dere blant annet få innblikk i hva som foregikk da Ighalo signerte for Man Utd., hvordan det var å forhandle med klubben på overgangsvinduet siste dag og hvordan foregår egentlig ett kjøp/ salg av en spiller, sett fra innsiden.

Kommer på YouTube.

Begge disse intervjuene kommer på YouTube-kanalen min Unitedtim, den finner du ved å trykke HER. Jeg setter virkelig pris på om du trykker på den røde abonner knappen og på “bjella”. Da får du varsel om når episodene legges ut samt at du får varsel om når neste episode blir lagt ut.

NB: Får du ikke opp “bjella” så søk opp Unitedtim på YouTube eller gå inn via appen.

På forhånd tusen takk 🙂