Always us ❤

 • Hvorfor alltid oss?
 • Hvorfor alltid dette evige fokuset?
 • Hvorfor analyseres hver eneste hendelse?
 • Hvordan ble Manchester United verdens største melkemaskin for medier i inn og utland?
 • Hvorfor skal alltid en spiller eller trener henges ut?
 • Hvorfor trekkes det veldig ofte en relasjon til Manchester United i pressen når andre lag spiller?

Dette er bare noen tanker jeg har og jeg forstår jo grunnen til hvorfor, trekker man en rød tråd gjennom disse spørsmålene så er svaret følgende i mitt hodet : Førti trofeer siden 1991, og bare siden legendariske Sir Alex ga seg i 2013 så har Manchester United vunnet flere trofeer enn 18 av lagene i Premier League og dette smykkes jo også med at vi har PL største arena. Verdens største klubb skal ha den største arenaen, sånn er det bare. Skal man være best i England så må man vippe det beste laget av tronen og i mitt hodet fungerer det slik: Er man nummer en i hvilken som helst idrett så skal man alltid trene som man er nummer to. 

I går satt jeg og fruen og så på Tottenham vs City og jeg skal innrømme at City definitivt er Englands beste lag (smerter meg å skrive dette) og hvem som er favoritt til årets gull er det liten tvil om. Det som imponerer meg mest med City er det kollektive og det stadige ønske om å vinne tilbake ballen. Først og fremst handler det om og ha troen på seg selv samt det å skape en vinnerkultur. 

Jeg leser i mange medier og ulike United forumer om hvor ukens “hakkekylling” er Romelu  Lukaku, han har jo tross alt ikke scoret på åtte kamper. Hate er ett sterkt ord som jeg sjelden bruker, men jeg kjenner at jeg er i ferd med og “hate” ordet og bruken av statistikk!  Se her hvordan man kan vri på tall hvor jeg bruker samme grunnlag fra årets sesong:

Scenario 1:

 • Lukaku har fire mål i årets PL, kun tre bak topscoreren som har syv mål.
 • Listen med antall mål, basert på antall kamper i årets PL sesong ser slik ut: 1: Martial 0,6 mål, 2: Salah 0,5 mål og på delt 3 plass finner vi Lacazette og Mr.Lukaku med 0,4 mål pr kamp. Altså ingen ,Firmino, Jesus, Aguero, Hazard eller Kane.

Scenario 2:

 • Lukaku har ikke scoret på 8 kamper, her telles plutselig alle kamper med, fordi man leter etter noe negativt som skal understrekes.
 • Lukaku har ikke scoret på Old Trafford siden 31 Mars 2018.

Romelu Lukaku har 105 mål på 230 kamper og Drogba brukte 254 kamper på å score 104 mål, vår kjære “Big Rom” da ? Vel han brukte 224 kamper på det samme. Romelu var blant dem som spilte og kom lengst i VM, men jernmannen fra Belgia meldte seg til tjeneste til første ligakamp, uten tilstrekkelig ferie/hvile fordi Jose` Mourinho  ba spillerne “ofre” seg fordi laget var i nød. Har vi glemt dette? Skal vi nå “ta” spillere som faktisk ofret og ofrer seg for laget? La Romelu nå få sin fortjente hvile, men la oss samtidig verdsette det han gjør for klubben, det gjør jeg ❤. #InLukakuitrust❤. 

Selv om fotball er ferskvare så vil alltid tålmodighet være en dyd.

 1. Hva er deres tanker rundt Lukaku?
 2. Bør han hvile eller spille?
 3. Var det riktig av han og ofre seg for laget i sommer?      

Nå skal jeg ikke skryte på meg det og kjenne Lukaku personlig, men hver eneste kamp jeg og fruen er på kommer Romelu Lukaku bort til oss fans som venter på spillerne i timesvis og det vitner om ett stort menneske som ikke har glemt sine røtter som jeg har stor respekt for❤. 

Kom gjerne med deres kommentarer og meninger rundt dette.

Mvh Unitedtim

 

 

 

 

Oppskriftsmessig?

Herlig avslutning på den sportslige delen av helga! For min del har jeg kommet dit hvor jeg ikke bryr meg det fnugg om andre lag`s resultater, det aller viktigste er Manchester United og hvordan dem presterer

I går var det ett sterkt lag på papiret, eller rettelse, det synes jeg vi alltid har for det handler jo egentlig om hvordan United spillerne har forberedt seg mentalt. Spillerne virket påskrudd med gode bevegelser og innsats. Jeg skal ikke bruke ordet endelig, men jeg er litt ekstra stolt av Manchester United etter gårsdagens kamp fordi det var en del ting jeg synes utmerket seg positivt som:

 • Bevegelsene blant spillerne
 • Innsats og spillegleden
 • Fred vil bare bli bedre med tiden og det er bare spørsmål om tid før han er fast på laget
 • Shaw og Martial spesielt, ny fantastisk kamp av begge. 

Ting som bør jobbes med i mine øyne:

 • Antall baklengs
 • Bli mer kynisk foran motstanderens mål
 • Holde intensiteten oppe gjennom hele kampen
 • Mer presisjon på cornere, United har mange store spillere

Mitt tips før kampen var en 3-0 seier og det kunne det fort ha blitt, men da Smalling på klønete vis feller Richarlison som er på vei ned til dødlinjen som ga Everton straffe, kunne man samtidig se selvtilliten til gutta dale. Det var vel ikke bare dem som fryktet flere baklengs da, for Manchester United lekker fortsatt som en sil. Dessverre. Nå har United på ti kamper sluppet inn like mange mål som dem hadde på 24 kamper i fjor og det er bekymringsverdig. For mitt United hjertes del var det bra at det bare var 13 minutter igjen av kampen. he he.. Hvordan Martial bommer på sin gigantiske sjanse kan bare han svare på, men fra meg er han tilgitt, Martial er på gang og nok en gang leverer Pogba, Shaw og Martial en stor kamp. Kanskje ikke så dumt med litt “tough love” fra Mr. Mourinho? Man blir liksom ikke helt klok på Rashford, jeg mener han uten tvil er best på kant og jeg forstår ikke dem som sier han er best som midtspiss?  Dette må jo henge sammen med at han har sagt det selv, at det er hans foretrukne plass? Det er jo på kanten han har levert sine beste kamper for United så hvis du mener noen annet så kom gjerne med innspill på dette 🙂 

Nei, en rett og slett deilig lagseier hvor til og med de norske mediene roser Manchester United, blir vel ikke bedre enn det? Se ironien i dette i dag fra pressen i England: “50 million down the drain” var overskriftene Martial fikk da han kom til Manchester United, nå beskrives han som det beste kjøpet side 2013 av de samme avisene.Himmel eller helvete altså.Nå må vi bare fortsett og ta en kamp av gangen så får vi se hvordan dette ender ved sesongslutt, det viktigste er at vi drar dette lasset sammen. GGMU

Nå har Manchester United syv av ni mulige poeng på de siste tre kampene i Premier League og førstkommende lørdag reiser United på besøk til Dean Court og Bournemouth, hvor forøvrig Manchester United vant 2-0 ifjor. 

Ha en fin uke alle sammen.

Mvh Unitedtim

 

 

Til Tv2 sporten

Hei Tv2 Sporten,

Først vil jeg takke dere for at dere kjører nok en artikkel om Manchester United, det er alltid hyggelig at dere sprer vårt elskede United. Denne gangen er jeg litt forundret, men ikke overrasket over deres vinkling av saken.

I dag spiller Manchester United hjemme mot Everton på drømmenes teater, for meg er det drømmenes teater, for mange er det drømmenes teater, så om dere har behov for å lage en artikkel om hvor lite mål United har scoret siden 2013 vitner det for meg heller om hvor lite dere faktisk har å skrive om! Vi sportsglade mennesker liker jo å lese om våre kjære fotballag, men hvorfor lager dere en negativ sak om dette før matchen? Hvorfor skriver dere ikke heller litt om dagens motstandere? Hver så snill å ikke jag etter “klikk” hele tiden. Dere fremstiller det som om det er en naturkatastrofe at Manchester United ikke har scoret fem mål eller mer siden 2013 og dere må faktisk presisere at det ene målet som United scoret i 2013 var ett selvmål.. Seriøst? Snakk om å grave langt ned og desperat etter å finne noe negativt! Jeg trudde mål var mål, men mulig dere har en annen oppfatning av dette. For meg blir det og ta opp i en artikkel før dagens kamp at WBA scoret selvmål mot United den19.05.2013 veldig spesielt, men det er jo nettop av slike grunner at statistikk er bare en måte å tolke tall på. Jeg skulle gjerne likt å se den samme statistikken der United scoret fire mål eller mer siden 2013 men det gidder dere ikke lage fordi da får dere jo en gla sak om United!.

Her har dere litt statistikk mellom Manchester United og Everton som dere heller kan bruker i en sak om kampen :

 • Everton er uten tap på sine tre siste kamper.
 • Everton har kun ett bortetap denne sesongen.
 • Everton er ett poeng foran United på dagens Premier League tabell.
 • Manchester United har slått Everton 35 ganger i Premier League.
 • Everton er det laget United har slått flest ganger i PL seiden 1992.
 • United har scoret 98 ganger mot Everton i PL.
 • Kampen mellom disse lagene endte med 4-0 og 2-0 seier til Manchester United forrige sesong.

Jeg er overhodet ikke blind som Manchester United supporter, jeg ser på meg selv som en realistisk supporter med klare meninger og at dere til stadighet skal livnære dere på United forstår jeg veldig godt. Vi er verdens største klubb, men en variasjon hadde vært innafor når man jobber med sportsjournalistikk. Tenk hvor mange slike saker man kunne lagd hvis man skulle vri på alle tall som dere gjør? Hvorfor lager dere ikke heller en glad-sak i dag for Arsenal fansen før dagens kamp mot Crystal Palace i London for eksempel? Arsenal har jo 13 strake seire på rad (totalt) etter at dem innledet sesongen med to strake tap hvor dere (ikke overaskende) slaktet Arsenal og deres manager Unai Emery, jeg personlig lurer på hva deres “ekspert panel” baserer sin kunnskap på noen ganger. Har vi kommet ditt nå hvor to tap er slakt og middelmådighet mens tretten seire forsvinner fordi dere heller synes Manchester Uniteds sine mangler på å score fem mål er viktigere?

Klart, dere lagde jo en hel artikkel om at Mohamed Salah mottok en eske med sjokolade fra en supporter under en kamp så jeg håper dere forstår at deres valg at artikler relatert til Premier League ikke alltid er så lett og forstå. Vi lever jo i ett nettsamfunn hvor mange jager etter “qlickbaitheadinger” og “misvisende” artikler som både forvirrer og forundrer oss supporter.

For min del så tenker jeg at United slo Newcastle og spilte uavgjort borte mot Chelsea, så med seier i dag så har United 7 poeng av 9 mulig som jeg synes er innafor i en trøblete sesong, men klart hvordan kampen etterpå ender vet vi klokken 1852 og jeg “gleder” meg til å se hva slags heading dere bruker etterpå. For meg er Manchester United en måte å leve på slik som supportere av mange lag lever og ånder for sine lag, og det synes jeg er herlig, men ikke gjør Manchester United til noe negativt  hele tiden (!!!!!!!) for det er det overhodet ikke.

Mvh Unitedtim

 

Tattoo in the making❤

Til dere som ikke har lest mitt tidligere innlegg: “En magisk aften med kongenså signerte Eric Cantona sin autograf på min venstre arm og dette måtte selvfølgelig foreviges, hans signatur ble tatovert på Tattoo Tom på Strømmen, og jeg ba tatovøren lage den 100% autentisk. Det vil si at alle skjevheter og der Cantona “kom borti” med tusjen på armen skulle tatoveres. For og si det sånn var det minst femti-60 stk. som løp frem til scenen så det ble både dytting og pressing, men Cantona gjorde sitt beste. Hehe…

Da var vi i gang.  

Etter ca en time var den ferdig

Ferdig tatto❤

Hvis noen lurer så er Eric Cantona min barndomshelt og favorittspiller gjennom tidene, legger man det sammen med det å være så privilegert som å være en Manchester United fan så skulle det bare mangle at dem fikk plass på hver sin arm

Always Eric Cantona og Manchester United 4 life

Mvh Unitedtim

 

Bring us Everton!

Hvor skal man begynne ? For meg etter denne uken, hvor jeg har opplevd Manchester United vs Juventus live, Carrick sin boksignering i London og Cantona på Apollo på tre dager er hodet og følelser trill rundt og opp/ned…Kaos på den gode måten kaller jeg det.. Sakte, men sikkert begynner fokuset å rette seg mot Everton kampen..

For min egen del trudde jeg helt oppriktig et vendepunktet kom mot Chelsea for Manchester United sin del og det er mulig det har kommet i Premier League, men vi svarte i feil retning på dette mot Juventus. Jeg blåser i hvem Juventus er eller hvor gode Juventus er, for hjemme på drømmenes teater i vår lekegrind skal alle slås. Det forventes ikke, for jeg tar aldri noe forgitt vedrørende mitt elskede United, men skal man være best i verden så feier man for sin egen dør først tenker jeg.

Jeg er meget spent på Everton kampen, bygges det videre på seieren mot Newcastle og 2-2 borte mot Chelsea? Jeg tror det, pr. dags dato er Manchester United 9 poeng unna første plassen og morgendagens motstander Everton er kun 1 poeng foran oss, så “come on United”, ta tre poeng og la oss fortsette klatringen mot toppen ❤.

Personlig er jeg meget bekymret for alle målene vi slipper inn i Premier League, 16 baklengs på 9 kamper er fakta for horribelt forsvarsspill og nå må United tette igjen en gang for alle! Se på Liverpool for eksempel, Liverpool som alle skryter så fælt av, dem har scoret 16 mål og slippet inn 3, United har scoret 15 og slippet inn 16. Liverpool er på 2 plass, (kun slått av City på målforskjell) Manchester United er nummer 10 på tabellen.. I rest my case.. Hvor fokuset må være fremover er helt opplagt, når dette er på plass kan man tenke i nye baner, men inntil videre må man starte helt på nytt med det elementære.

Jeg har klokketro på tre poeng imorgen, men tankene mine surrer rundt dette:

 • Vil United holde tett bakover i denne kampen?
 • Kan Manchester United ha fullt fokus i 2*45 denne kampen?
 • Hvordan svarer spillerne og Jose` Mourinho taktisk på tapet mot Juventus?
 • Ender Lukaku sin måltørke mot sin tidligere klubb?

 Jeg er lei av at vi skal tilpasse oss motstandere på Old Trafford for hjemme skal alle knuses og Everton er intet unntak, klart visse taktiske valg må man alltid gjøre, men nå må Manchester United får tilbake flyten en gang for alle!❤

Hva er deres tanker rundt Everton kampen? Tar United tre poeng? Blir vi vitne til sesongbeste morgen? Kom med deres meninger.

Lykke til alle Manchester United fans❤

Mvh Unitedtim

 

 

En magisk aften med kongen❤

Jeg har ventet på å møte Cantona i 30 år, jeg fikk dessverre aldri det privilegiet å se han spille live. På bildet over vet jeg lite om hva som venter meg, men alt jeg vet er at om noen timer skal jeg møte Cantona for ett kort, men personlig møte, ett møte som for meg betyr alt ❤ Vi køet opp ca 45 minutter før vi skulle inn på Hammersmith Apollo og da vi kom inn måtte vi vente enda ytterligere 30 minutter før det skjedde noe, Kongen tok seg god tid til alle, respekt til deg Eric Cantona❤. Fruen beskrev meg som stressa, vimsete og livredd for ikke å få bilde med han som hun hadde betalt for i tiden før showet, men jeg advarte henne på forhånd. hehe.. Innvendig var jeg ett følelsesmessig vrak, jeg var stressa, svetta, klarte ikke å stå stille, pulsen var skyhøy og fruen var redd for at jeg skulle besvime..for å si det sånn- jeg hadde en Cola på innerlomma jeg måtte drikke når jeg var 4-5 meter unna Cantona for ikke å deise i bakken, roe ned nervene og få opp blodsukkeret, så mye betyr det for meg!! Omsider var tiden inne for å møte han, møtet var før showet og se her folkens, her er mitt livs første møte med Eric Cantona , min barndomshelt og verdens største “mancrush”❤:

Det var helt magisk å se han, først måtte jeg vente i køen mens jeg kunne skimte han der fremme, jeg kunne ikke tro mine egne øyne, det skiller bare noen meter fra oss og Cantona… Da vi gikk mot han strakk han hånden ut for og håndhilse, og som dere ser på bildet holder han rundt oss.. Yes, endelig har jeg tatt på Cantona og han har tatt på meg:) Da fotograferingen var over så fortalte jeg Cantona at han var grunnen til at mitt hjertet tilhører Manchester United for evig tid og for å være ærlig så husker jeg ikke hva han svarte fordi jeg var i himmelen, Eric Cantona er himmelen❤ Det jeg la merke til med han er hvor utrolig rolig energi han hadde med oss, herlig og rolig energi fra en fyr du bare kunne føle at var på ett lykkelig sted i verden, da jeg og fruen gikk ut av rommet hvor vi tok bildet så skal jeg være så stor og innrømme at jeg gråt som ett lite barn… 30 års ventetid var over….. Da var tiden inne for showet og velkommen til deg legendariske Eric Cantona (se video av velkomsten han fikk på facebooksiden min Unitedtim):

Showet var helt fantastisk og han snakket blant annet om hendelsen vedrørende hans “legendariske” Kung Fu spark på Selhurst Park, (se video av akkurat dette på FB siden Unitedtim), hva hans tanker var bak det legendariske ordtaket: “When the seagulls follow the trawler, it’s because they think sardins will be throwed back into the sea”, og hans tanker bak dagens Manchester United lag, det var selvsagt mye annet snacks under showet og jeg anbefaler virkelig alle og se dette showet, husk at så magisk man synes Cantona var gjennom TV -skjermen kan du gange med 100 000 i virkeligheten❤ Her ser dere noen bilder når showet var over:

Cantona hylles som den legenden han er❤

Legg merke til hvem Cantona holder i sin venstre hånd.. ha ha ❤

Legg merke til hvem Cantona holder i sin høyre hånd.. ha ha ❤

Legg merke til hvem Cantona støtter seg på med hans venstre hånd..ha ha ❤

Man sier at den som venter, venter ikke forgjeves, men etter 30 års ventetid har jeg holdt rundt han, holdt han i hånda, snakket med han og fått en autograf av han på min venstre arm, så alt jeg kan si er til alle dere : Always believe❤ Miracles can happen❤

For å sette det mer på spissen og fortelle dere hva dette og Cantona betyr for meg bandt jeg fast armen min med autografen på i nattbordet så jeg ikke skulle ødelegge den i løpet av natten da alle Tattoo sjapper var stengt i London så sent. Når vi landet på Gardemoen i dag kjørte vi rett på ett Tatto -studio der vi bor hvor jeg tatoverte Eric Cantona sin autograf som han selv skrev på min arm❤

Jeg skal legge ut ett ordentlig bilde av denne når dette er helet skikkelig. Tenk Eric Cantona er foreviget på min arm, 4 life, akuratt som Manchester United er på høyrearmen min. Manchester United og Eric Cantona always in my heart❤ .

Til slutt så vil jeg takke min fantastiske sjelevenn og forlovede Lena som kjøpte dette i bursdagsgave til meg❤ Lena, tusen takk av hele mitt hjerte for en opplevelse jeg aldri vil glemme og takk for at du delte dette med meg❤

Mvh UnitedTim

Et møte med Michael Carrick❤

Da har vi kommet oss tilbake til London for kveldens show med Eric Cantona. Før vi forlot stadion i går etter kamp ble vi tipset om at Michael Carrick skulle ha boksignering i London i dag, kursen ble derfor satt til London noen timer før planlagt tid. For en hyggelig og ydmyk fyr folkens.❤  Husker ikke hvordan vi kom inn på det, men av alle ting begynte vi å snakke med Carrick om at jeg og Lena skulle gifte oss❤ Dette virket som han satte pris på og han lurte på hvorfor jeg ikke sang når jeg fridde… men da svarte jeg bare at det trur jeg ikke du vil høre.. hehe .. Virkelig en herlig fyr og som dere ser så skrev han til lykke med det kommende bryllupet deres❤

For en herlig dag❤nå er det kun få timer igjen til turens virkelige høydepunkt! Jeg nyter vært sekund og hver eneste opplevelse!❤

Mvh Unitedtim

 

Hello Eric Cantona ❤❤

Da er dagen kommet.. dagen jeg aldri trudde ville komme… Jeg og fruen skal på Hammersmith Apollo for å se verdens kuleste fotballspiller, nemlig den tidligere Manchester United spilleren Eric Daniel Pierre Cantona holde foredrag❤. Jeg trudde aldri jeg skulle få se Cantona “live” etter at han la opp etter 185 kamper og 82 mål i mai 1997, men min fantastiske forlovede ga meg en bursdagsgave hun aldri kan overgå noensinne (tror jeg, hehe..) 

Eric Cantona gjorde min kjærlighet til Manchester United komplett og jeg var fullstendig frelst fra første øyekast, da jeg var yngre husker jeg at jeg blant annet signerte med Tim Cantona Iversen og at jeg flagget på bursdagen hans med Cantonamaske og Manchester United flagg, sånn gikk dagene den gang som forelsket Cantona- og Unitedfan. Vel, disse følelsen er ikke endret eller de er endret til det sterkere❤.

Ikke bare skal vi på show, men vi skal treffe han før showet, så min største drøm om å møte The King Eric Cantona skal oppfylles i dag ❤ Tusen takk Lena for at du gjorde denne dagen mulig for meg, ingen ord kan beskrive hva dette betyr for meg og du vet det nærmeste jeg har vært Cantona er når han “lika” en kommentar fra meg på Instagram: 

Igjen tusen takk av hele mitt hjerte Lena❤ du er verdens beste og takk for at du deler denne dagen med meg❤.

Jeg skal selvfølgelig dele denne opplevelsen med dere her på bloggen og på facebook siden min Unitedtim så stay tuned for dette 🙂  

Vi snakkes senere 🙂 

Mvh Unitedtim

Ett skritt frem og to tilbake

Vel da er jeg og fruen tilbake på hotellrommet i Manchester, skuffet… Veldig skuffet… Jeg kan bare snakke for meg selv, men etter 2-2 borte mot Chelsea hvor vi hadde tre poeng i lomma trudde jeg 110% på seier i dag mot Juventus, vel sånn gikk det dessverre ikke. Vi var på plass på Old Trafford tre timer før kampen for å shoppe litt på Megastore, samt suge til seg både stemning og atmosfære på og rundt Old Trafford. Det var masse folk på plass i gatene og køen på Bishop Blaize var allerede femti-seksti meter. Vi var ikke der, men som vanlig var stemningen fantastisk med høy sang faktor.

Inne på drømmens teater fant vi plassene våre og med knall utsikt og samme lagoppstilling som mot Chelsea var det bare å vente til den magiske Champions League hymnen kom.

Ved siden av United Road så er det bare Champions League hymnen som kan lage gåsehud på samme måte, da kampen endelig var i gang må jeg si at jeg var veldig skuffa, 0-1 til pause på hjemmebane? United er dessverre ikke til å kjenne igjen i disse dager og igjen slipper vi inn baklengs, hvor har det blitt av den tryggheten vi hadde bakover ? Hvorfor skal Manchester United ligge og vente på motstanderen på hjemmebane? Nei nå var det bare å glede seg til andre omgang… Jeg synes personlig at vi spiller oss opp i 2. omgang i perioder, men igjen blir vi for feige på hjemmebane. United har jo ett par sjanser som man kan score på, men i dag tapte Manchester United for sin egen feighet. Hvor har blitt av de magiske Champions League kveldene hvor vi angrep i 2×45 og bare knuste motstanderen? Jeg vet ikke, det eneste jeg vet er at noe ikke stemmer, altså jeg ser jo når gutta setter opp ett gir så kan Manchester United slå hvem som helst, men pr. i dag virker det å ligge mentalt hos Jose` Mourinho og spillerne for dette berømte giret er vanskelig å finne.

Nå har vi satt oss en vanskelig posisjon i denne gruppen men vi må ha trua og den har jeg alltid.

Hva tenker dere om denne kampen? Hvor går veien vider for Jose` Mourinho og Manchester United? 

Mvh Unitedtim

 

Tanker før Manchester United vs Juventus

God morgen alle sammen 🙂

Da vi skal på reisefot i en del timer nå så ønsker jeg å dele vår kommende opplevelse og tanker rundt morgendagens kanonkamp i Champions League mellom Manchester United og Juventus allerede i disse morgentimer:

Imorgen setter jeg og fruen oss på toget fra London til Manchester for å se Manchester United vs Juventus, i utgangspunktet skulle vi ikke på denne kampen da vi er i London for nevnte show med Eric Cantona. Vel det var planen, men hvem sier at en plan ikke kan endres på? Så Old Trafford, here we come!!❤ Jeg kjenner at det er er ille nok å være en kort flytur unna i hverdagen, men når man er en togtur unna Manchester United så er det bare å sette seg på toget, hehe .

Denne gangen skal jeg og min kjære bo på Premier Inn i Printworks ( en natt), det er ett flott alternativ med tanke på pris, kvalitet og ikke minst beliggenhet. Hotellet ligger rett bak Arendals med kort avstand til alt i verdens beste by.

For en kamp vi har i vente folkens!! Manchester United vs Juventus,WOW❤  Altså ett europeisk storoppgjør i Champions League er magisk og det finnes ingen tvil om at fansen skal løfte taket av drømmenes teater og virkelig være lagets 12. mann. Please la dette bli en magisk aften som folk snakker om med positive fortegn for Manchester United! Come on United❤ Spill deres beste kamp og gi alle som elsker United en deilig seier, samme hvordan, bare vinn og med seier tar vi ledelsen i gruppen vår. 

Hva tenker dere om morgendagens kamp? Blir mange artige dueller som Shaw vs. Ronaldo, Bonnucci vs. Lukaku, Sandro vs. vår local lad Rashford eller en sexy duell mellom Sanchez og Dybala og fortsetter Martial storspillet? Jeg får puls og gåsehud bare ved å skrive dette. Kan fotballen bli mere sexy? The sky is the limit for denne kampen så svaret er ett rungende ja så lenge Manchester United vinner dette oppgjøret. Har sett flere kamper i Champions League i Manchester, og det er alltid en herlig opplevelse med byen full av bortefans, jeg har (bank i bordet) kun positive opplevelser med bortefansen og dem lager alltid en herlig stemning i byen sammen med oss så dette gleder vi oss til. Som den positive United sjelen jeg er så tror jeg United vinner dette (bank i bordet). Hjemme på Old Trafford skal vi slå alle og denne kampen er intet unntak! Så Manchester United vis oss hva dere kan, og gi oss en herlig preview på veien mot finalen på Wanda Metropolitano i Madrid.  

Glory Glory Manchester United og masse lykke til alle sammen❤

Mvh Unitedtim