You are only here to see Man Utd!

Matchvinner Matic

Man kunne trygt si at etter 1-3 på Old Trafford i første kamp kunne ikke United hatt ett verre utgangspunkt! Personlig så liker jeg bedre de kampene hvor det ikke forventes at United skal underholde eller vinne 5-0 for mange har et “footballmanager” eller “fifa”- syn på ting. Det er ganske stor forskjell på teori og praksis, akkurat det glemmer mange….. Det er vel ikke så mange kamper siden folk ropte “Mata out” eller “hvorfor i all verden spiller han (hvis United ikke vant)”  mens nå roper de samme “Mata in”.. Uansett, med tanke på at Manchester United kun har spilt med sine antatt beste spillere kun fem (5) ganger så sier det seg selv at dette ville bydd på problemer for alle managere.

Hvis United skulle avansere i dag ville det ha vært ett lite fotballmirakel, ikke fordi City er så mye bedre enn United, men fordi de røde djevlene må hente inn 1-3. Så enkelt er det og så vanskelig ble det!

Skulle Man Utd vinne så måtte United ha en av sine bedre kamper for sesongen, mens City måtte ha det motsatte..

#DaveSaves

Førsteomgang var plagsomt å se på selv om vi fikk oppleve at United tok ledelsen 1-0 til pause. Jeg satt med puta i ansiktet mens pulsen hamret på og den følelsen når Matic klinker inn 1-0 kan kun beskrives som magisk. Hodet mitt kokte i 47 minutter, men heldigvis virket spillerne å være ekstremt “på” og de Gea var bare “outstanding”, kudos til Ole Gunnar og laget for en strøken omgang.. Ja, City ypper seg, men “who cares” så lenge United leder!

Jeg er så stolt….

For en innsats av gutta i dag, jeg er stolt over nok en seier på Etihad og laget gjorde det dem kunne, Matic leverte vel sesongens beste United kamp for hans del i mine øyne. Helt ærlig så trudde jeg United skulle slå dem ut, men man merker godt på det offensive at Rashford er borte, gutten er tidvis et angrep alene. Offensivt var United meget svake, men med så mye skader kan man ikke forvente og styre på Etihad. En ting jeg lurer på er hvorfor ikke Mata tok det siste frisparket for det var “Mata” hold, men det får jeg aldri svar på uansett..

I dag ble Manchester United slått ut, men med et hevet hodet hvis man kan si det…

Ellers så var det hyggelig å se et nesten fullt Etihad, vi alle vet hvorfor: You are only here to see Man Utd 

United 4 life

Spillerkjøp nummer fire i boks

Bildet lånt fra google

Jeg tror aldri jeg har venta så lenge på en spiller selv om det har vært mange spennende overganger i klubben som blant annet Di Maria, Falcao, Veron eller Sanchez, men for disse tok det ikke hele 1,5 år før dem ankom klubben fra ryktene først startet! Det har vært en laaaaang ventetid, men endelig er den over……

Velkommen til Manchester United, Bruno Miguel Borge Fernandes 🙂 

Hvem er så denne Ferndandes som vi alle har ropt etter?

Bruno Fernandes er født i den lille byen Maia i Portugal og han kommer som de fleste vet fra Sporting Lisboa, det er klubben som Nani, Rojo og en viss Cristiano Ronaldo også kom fra. Får Bruno 50% av suksessen til sistnevnte er årets kjøp i boks, men mine forventninger skal jeg legge på “null” da vi ikke kan forvente at han skal “frelse” oss umiddelbart. Men han kommer garantert til å være en viktig brikke til for Ole Gunnar i gjenreisingen av Manchester United over tid.

Han er 25 år og har vært i Sporting siden 2017 etter en del år i Italia, han er en meget skuddsterk og målfarlig midtbanespiller som besitter det berømte hovmesterblikket. For meg er dette en meget spennende signering med tanke på hans sterke sider, som er Man Utd. svake sider denne sesongen. Det å få på plass en “skuddfot og en passningsfot” innad i laget har vært savnet, men her er det like viktig og la han få tilpasse seg tempoet i Premier League for at han skal kunne blomstre i den berømte røde trøyen.

Han har en statistikk som midtbanespiller som selv en spiss ville være stolt av, iført Sporting trøyen har han levert 7 assist og 8 scoringer på 16 kamper denne sesongen og forrige sesong leverte han vanvittige 32 scoringer og 18 assist på 53 kamper!

Uten noe press der altså…

Det er lett og ta litt “av” med en slik statistikk, men her vil jeg minne om at Mkhitaryan og Kagawa også hadde tilsvarende statistikker i Dortmund. Her må både talent og det å “passe inn” i laget være hånd i hanske, men dette er jeg sikker på at Mata, de Gea og våre øvrige sør-europeiske spillere hjelper litt ekstra til med fra start 🙂

Uansett en meget spennende spiller har ankommet Manchester United, men ha forventningene på null som sagt, så er jeg sikker på at Fernandes vil vise seg verdig den røde trøyen og for alle Manchester United- supportere der ute.

Lykke til i den røde delen av Manchester, Bruno Fernandes

Når fotballen går for langt!

Det at supportere uavhengig av hvilket lag man holder med kan miste hodet iblant er dessverre vanlig, når supportere krysser linjen for trusler og livsfare ber jeg alltid til høyere makter om at det i det minste ikke skal være våre egne supportere…. Ikke fordi det skal rettferdiggjøre noe som helst, men det å være supporter innebærer også ett ansvar som mange glemmer iblant!..I den siste tiden er det ingen hemmelighet at både Glazers og Woodward har vært under ett massivt press fra fansen vår som krever en endring på blant annet overgangsfronten slik at Man Utd. kan klatre til topps i europeisk fotball igjen, hvor klubben hører hjemme.

Håper klubben tar dem og utestenger dem alle på livstid!

Jeg er både rystet og sjokkert over hendelsen nå nylig hvor våre “egne” supportere, ja jeg setter ordet “egne” i anropstegn for slike mennesker vil jeg ikke assosieres med noen gang!. Når 20-30 “supportere”  setter kursen hjem til Ed Woodward hvor han bor med sin kone og barn for å kaste nødbluss og vandalisere hjemmet hans med graffiti så har fotballen gått for langt, altfor langt! Det finnes også en video/bilde med påskriften “Ed Woodwards gonna die” av denne avskylige hendelsen. I tillegg har disse pøblene på seg findlanshetter for de tør jo selvfølgelig ikke å stå for sin skandaløse og barnslige adferd!

Jeg kan forstå frustrasjon etc, men handlinger som dette viser bare at noen mennesker ikke egner seg som fans av vår elskede klubb. Ja, det er sterke ord, men når man setter andre mennesker i fare eller i en posisjon hvor dem kanskje frykter for liv og helse, er det “game over ” hvis jeg fikk bestemme. Når man gjennomfører trusler og potensielle voldshandlinger har gjeldene personer hatt nok tid til å tenke seg om, og derfor håper jeg klubben klarer og identifisere alle slik at dem kan utestenges på livstid! Dette har ingenting med kjærlighet eller troskap til sin klubb å gjøre. Uansett hvor misfornøyd vi er med Glazers eller Woodward er dette en “kujons handlig” og bare nok ett bevis på at fotballen dessverre kan gå for langt. Jeg er bare takknemlig for at ingen ble skadet i dette angrepet og håper at vi som elsker Manchester United sammen kan fordømme en slik hendelse for dette er uakseptabelt, for når kjærlighet blir besettelse er det ikke kjærlighet lenger.

One healthy love.

 

Dimitar Berbatov’s kleskolleksjon

Reklame | D9B Clothing

Hettegenseren får du kjøpt her 

Prøveprosjektet med Dimitar Berbatov og hans klesmerke D9B Clothing fortsetter, og i den forbindelse kommer det en ny “post” jeg ønsker og dele med dere. Hvert eneste produkt i hans kolleksjon er personlig designet av “the man himself” Dimitar Berbatov som gir det ett personlig preg. For min egen del passer denne kolleksjonen perfekt inn i den vanlige hverdagsstilen, hvor man kan snike inn “fotball” og “Man Utd” på en kul og moderne måte uten at fruen ber meg ta på noe annet… *Haha*….. Enda en grunn til å handle folkens…:)

Ta en kikk og se flere produkter i hans nettbutikk  her

T-skjorten får du kjøpt her

T-skjorten får du kjøpt her og capsen får du kjøpt her

Denne gangen trekker jeg også ut to stykker som deler denne artikkelen som vinner hver sin signerte Manchester United t-skjorte (ikke konkurranse), men som en hjertelig takk fra meg til deg som deler. Den ene t-skjorten er signert av Juan Mata og den andre er signert av Gary Pallister. To personer trekkes ut førstkommende søndag 02.02.2020 klokken 1200.

Til info har D9B clothing rask leveringstid og produktene sendes med DHL.

Lurer du på noe bare ta kontakt 🙂

 

 

No more tears!

Cup er cup og denne gangen var det Tranmere Rovers som skulle ta i mot Manchester United hjemme på Prenton Park, en stadion som huser faktisk hele 16 512 tilskuere, som er ganske kult hvis man tenker på at klubben ligger helt nede på en 21 plass (tredje sist) dd. i League One (nivå 3) i England. Selv om hjemmelaget slo ut Watford i forrige runde fantes det ingen tvil om at United var stor-favoritter i dette oppgjøret, men i cupen kan alt skje!

Jeg elsker når United spiller mot nye lag og på nye arenaer, dette er virkelig sjarmen med den herlige FA-cupen som også er verdens eldste fotballturnering, men nå var det på tide med en seier!

Alle mann til pumpene!

Etter dagens kamp venter det kun to kamper før det er vinterpause i hele 17 dager for vårt elskede United. Det blir en vel trengt pause, men frem til da er det kun alle mann til pumpene som gjelder. United mønstret et relativt sterkt lag i dag på en horribel bane så da var det bare å gi gass.

Denne 1.omgangen var perfekt, ingen klager når man leder 5-0 til pause uansett hvem man spiller mot! Tranmere åpnet sterkt og jobbet sokken av seg de første 7 minuttene, men…… Da Maguire fyrer av ett kremmerhus og sitt første mål i trøyen var det “Man Utd all the way”, Lingard setter inn sin første scoring på nesten 12 måneder, Dalot og Jones scorer før Martial setter inn 5-0 i sin kamp nr. 200 for United. Dette var både deilig og vakkert, men ikke glem ett annet lite høydepunkt, Greenwood tok et solid defensivt løp og satte inn en solid takling helt nede på venstre backen! Sånt elsker jeg og det er det vi vil se av alle som representere Manchester United, nemlig innsats.

Plukk av spillere Ole Gunnar….

2.omgangen for meg handlet om at Ole Gunnar skulle plukke av spillere som skal ha en nøkkelrolle i kampen på Etihad på onsdag.

Ut med Matic og Martial, inn kom Chong og Fred, denne 2.omgangen ble som forventet en transportetappe, men jeg lovet fruen pizza hvis United vant 10-0, *haha*… Dessverre ble det ikke flere mål etter Greenwood satt inn 6-0 iskaldt på straffe så da sparte jeg de kaloriene…. 🙂

Tranmere vs Manchester United 0-6, det beste av alt i dagens kamp? Seks forskjellige målscorere!

GGMU

Lyst på en Man Utd t-skjorte signert av Bryan Robson ?

I denne konkurransen kommer jeg til å lodde ut en (1) signert Man Utd t-skjorte. Denne trøyen er signert av selveste Bryan “captain marvel” Robson som fikk hele tretten sesonger for klubben fordelt på nesten 460 kamper.

Konkurransereglene er som følgende:

1: Følg Instagram kontoen D9B_brand, trykk her for å komme direkte til dem på Instagram

2: Trykk “liker” på artikkelen på Facebook

3: Skriv ” følger D9B_brand, og liker ” i kommentarfeltet under artikkelen på Facebooksiden Unitedtim

Konkurransen varer frem til mandag 27.01.2020 klokken 2000 , vinnerne annonseres kort tid etter samt at vinneren får PM først.

 

Lykke til alle sammen

Hva nå Ed Woodward?

Hva nå Ed Woodward? Hva nå Glazers? Hvor lenge skal dere se på før dere tar affære og støtter klubbens manager 110% og ikke bare halvhjertet?

Dessverre begynner siste ligamesterskap i 2013 å bli en stund siden, United har heller ikke vært en tittelutfordrer siden. Etter Moyes og van Gaal forlot postene sine, og nå sist under Jose` Mourinho var jeg helt sikker på at vi skulle vinne ligaen igjen, dessverre tok jeg feil, men jeg står ved at hadde Jose` fått bygd et Jose`- lag hadde United vunnet Premier League på hans måte! Se bare på  2.plassen i 2017/18 sesongen, en sesong som en av verdens beste og meritterte trenere beskrev som hans beste prestasjon i karrieren, folk lo av han etter den uttalelsen, jeg spør: Ler det samme menneskene enda? Neppe, Jose` så akkurat hvilken tilstand vår elskede klubb var i og som mange dessverre ikke klarte å se.

En sportslig fiasko under Woodward….

Jeg har bevisst valgt å være taus rundt Woodward og Glazers, jeg liker dem overhodet ikke, men heller Glazer 10 av 10 ganger enn en rik sjeik som driver med økonomisk doping, kjøper seg til det man vil selv om lover brytes og har et generelt menneskesyn på kjønn og grupperinger med respekt på samme måte som en kriminell ser på lovverket! Det optimale er en milliardær som har Manchester United i sitt hjerte, men det blir kanskje for mye å drømme om pr. i dag. Uansett kan ikke Manchester United holde på slik lenger.

Noter at jeg aldri forsvarer Glazers, overhodet ikke, men husk at Sir Alex hadde dem som eiere fra 2005 til 2013 hvor Man United vant blant annet Premier League fem ganger, Champions League og Fa-cupen på kun åtte sesonger. Her mener jeg at Woodward må ta sin del av skylden, han virker å være lite “hands on” og nå sitter ikke jeg på innsiden under forhandlinger, men det å krangle om hvordan 5-6 millioner pund skal betales er galskap eller det og bruke to uker på om kjøpesummen er 50 eller 55 millioner.Tid er penger ja, men tid er også poeng! Her kunne jeg heller sett for meg at Woodward sammen med Glazers satt opp ett regnestykke på hvor mye det koster dem hver sesong dem ikke er med i Champions League eller ryker ut av samtlige cuper og ett synkende tilskuertall! For meg virker det som alle med en stemme på styrerommet vil forskjellige ting for Man Utd, visjonen virker å bli lagt til side for egen vinning og status.

Svake sportslige ambisjoner…

Fra 2013 og syv sesonger bakover har United FEM(!) 1.plasser og to 2.plasser, tar man 2013 og syv sesonger frem så har United en 2.plass, og de seks andre sesongen en tabellplassering mellom 4 og 7 plass.

Hvorfor er det slik? Hvorfor klarte United å ta trofeer med Glazer under Sir Alex Ferguson? I mine øyne setter United alltid for lave målsetting for den sesongen som kommer, hvorfor er alltid topp 4 en målsetting for Manchester United?  Jeg ser at klubben ikke kan kjempe om gullet pr. i dag, men hva slags vinnerinstinkt utvikles med en slik ambisjon? Her vil man jo hele tiden være fornøyd med å ha kontakt med fjerdeplassen som jeg personlig synes er en svak ambisjon. Topp 2 skal være noe Manchester United skal og bør ha som målsetting foran hver eneste sesong. Sikt på månen, hvis du bommer, havner du blant stjernene. Det å kun ha ambisjoner om topp 4 og skulle “vinne” Premier League om noen sesonger blir for meg en innrømmelse på hvor “svake” United er som klubb i forhold til Man City og Liverpool, det får det til og krølle seg i magen min hver gang jeg hører det! Vi er Manchester United, vi er den mestvinnende klubben i England og nå er det slutt på å vise svakhet! Svakheten holder vi innenfor de fire vegger og nå er det nok! Jeg krever svar, jeg krever handling og jeg forventer at Manchester United tar nødvendige grep for å gjøre Manchester United best igjen! Nå har klubben jobbet langsiktig siden 2013 og vi står på akkurat samme plass, et lite varsku her for meg er at det tok Liverpool 30 år og innse hvor dårlig infrastruktur dem hadde eller hvor svake sportslig dem var før dem tok grep, vi har holdt på på samme måten i syv sesonger og det holder for min del! City kan man ikke si noe om for det er en klubb som holder på med økonomisk doping som ikke hadde vært der dem er uten arabiske “oljepenger”

Vi skaper ikke vinnerkultur med topp fire som målsetting!

Sir Alex sin avgang ble undervurdert?

Det høres kanskje rart ut for mange at en mektig mann som Sir Alex kunne bli undervurdert, men det jeg mener er at mange trudde nok at det fundamentet han hadde lagt ned i klubben ville stå i evig tid. Jeg har truffet en del mennesker og alle sier det samme: Sir Alex hvilte aldri på laurbærene og må være en av historiens største vinnerskaller. For meg virker det som at når han dro fulgte visjonen med han, i tillegg forlot David Gill United samtidig og her hadde man en unik manager og en unik CEO som hadde ett unikt samarbeid seg imellom. Begge to dro klubben i samme retning med ett felles mål: Manchester United skulle være det beste laget i fortiden, nåtiden og fremtiden.

Når det gjelder Ole Gunnar eller hans forgjenger siden SAF sin avgang klandrer jeg ingen av dem, selv om dem sitter eller satt med det sportslige ansvaret. Man Utd. har prøvd med alle mulige manager- typer uten og lykkes, her blir det naivt og tro at f.eks Pochettino kan komme inn og snu alt. Man kan diskutere i det vide og det brede når det gjelder alle managerene United har hatt siden SAF ga seg, mulig Solskjær er rett mann eller mulig Pochettino kan være rett mann, men slik som klubben driftes nå vil ingen ting endres med en ny manager. Her kommer man ingen vei før styret, Glazers og “the main man himself” Ed Woodward tar noen runder med seg selv og faktisk finner ut om deres visjoner samsvarer med klubbens visjoner slik at man jobber mot at Manchester United er tittelkandidat neste sesong.

Som Sir Alex sa:Stand by your manager, men for deg Ed Woodward er det på tide og forlate posten!

United 4 life 

 

Det hadde vært spennende å se Jack Grealish ikledd en United drakt

Her er Bård Groenhaag sammen med United legenden Bryan Robson

Manchester United er en stor familie, derfor er det morsomt å kunne bli kjent med «Fellow Reds» samt at jeg ønsker og komme nærmere på leserne her på Unitedtim. Jeg har derfor satt i gang en spalte hvor jeg intervjuer andre United- supportere der ute. Denne gangen er det United supporteren Bård Groenhaag som er intervjuet her på Unitedtim.

Har du et ønske om å delta på denne spalten på «Unitedtim» send meg en melding på messenger  🙂

Navn: Bård Groenhaag

Alder: 40 år

Bosted: Lindås pdd (Frøya fom. 20.januar)

Sivilstatus: 3 barn og en uengasjert samboer, jobber som aktivitets- og spillerutvikler for Frøya Storhall.

Noen ting kan bare ikke forklares selv om det er naturlig, men hvordan ble du Manchester United supporter?

For min del startet det når jeg var en pjokk på rundt 9 år. Storebroren til en av lekekameratene mine var ihuga United fan. Husker han hadde masse postere på rommet sitt, sammen med både drakter, skjerf og sengetøy. Og etter å ha sett en kamp på tv hvor United spilte, så var valget enkelt: det ble rødt og det ble Manchester United. United slo for øvrig Middlesbrough 1-0 hjemme i den kampen, Bryan Robson scoret vinnermålet.

Hvor lenge har Manchester United vært klubben i ditt hjertet?

Siden 10 september 1988. Så snart 32 år.

Personlig er Eric Cantona min favorittspiller hos Man Utd, hvem er din favorittspiller og hvorfor nettopp han?

Har hatt opptil flere favoritter gjennom et etter hvert middels langt supporterliv. Det hele startet med Bryan Robson, naturlig nok etter at han scoret det eneste målet i den aller første kampen jeg så. Men for en spiller, for en kaptein, for en leder. Jeg var så heldig å få møte han på supportereventet i Bergen i 2018. Stort!!!

Etter hvert falt jeg for Lee Sharpe som virkelig trollbandt meg. Med tre mål mot Arsenal i Liga Cupen i 1990 ble han en fort den nye favoritten. Leken spiller, synd skadene gikk utover karrieren hans.

Da Beckham introduserte seg selv med ett vanvittig mål fra midtbanen mot Wimbledon i 1996, overlappet han ganske bra siden Sharpe nylig var forlatt klubben. For en fot, for ett ikon, for en spiller. På mange måter mener jeg at Becks har blitt undervurdert av mange om hvor god han egentlig var. Hårsveisen ble spart og brylkrem kjøpt inn.

Siden har det gått tråere på favorittspillerfronten, men spillere som Giggs, Ronaldo, Carrick, Evra, Vidic og Rooney har alle av forskjellige grunner funnet sine plasser i hjertet mitt. Og av dagens spillere er det Wan-Bissaka som ligger hjertet nærmest. For en “maskin” av en back, tar han steg offensivt blir han enorm.

Men den største av de alle for min del er Scholes. Det blikket og den fotballforståelsen han viste, samt sin ekstremt gode fot, satte alle i skyggen. En helt drøy spiller som aldri kan få nok “cred”. Rett og slett en klassespiller i sin reneste form.

Klubben i våre hjerter har skapt mange uforglemmelige minner, hva er ditt beste øyeblikk som United supporter?

Vanskelig å komme unna «and Solskjaer has won it!» i 99. Uforglemmelig øyeblikk som United supporter og nordmann.

Tjenestegjorde i Telemark Bataljon på tidspunktet, satt på kasernen i tv stuen sammen med resten av kompaniet og så kampen. Fordelingen ¼ Unitesupportere, ¼ nøytrale og 2/4 alle andre (som holdt med Bayern for anledningen). Mye tyn fra den gjengen i drøyt 90 minutter, resten er historie!!! Ingen stor kamp av United, men DET øyeblikket var magi.

Ett mål er ikke alltid bare ett mål, hvilket mål i din tid som supporter husker du best?

Flere gode kandidater opp igjennom. Er jo en del klassemål som har blitt scoret, men det målet jeg mener er det beste totalt sett er van Persies volleymål mot Aston Villa i 2013, som var noe helt for seg selv. Sammen med pasningen fra Rooney må dette være ett av tidenes mål, og utførelsene samt resultatet mellom disse er til å få gåsehud av.

Drømmenes teater er fylt av mange magiske kvelder, hva er ditt beste minne fra Old Trafford?

Har fått oppleve United live på Old Trafford ved to anledninger. Førte gang i 2011/12 sesongen i sesongens nest siste hjemmekamp mot Swansea (2-0, etter mål av Scholes og Young).  Andre og foreløpig siste gang i 2015/16 sesongen hjemme mot Southampton. United tapte 0-1 i en svært kjedelig kamp.

Av de to så er helt klart den første kampen det aller beste minnet, stort å være på Old Trafford for første gang og sammen med kompiser se favorittlaget sitt spille. Men det å dra på tur sammen med min bror Kim, som jeg har fostret opp som United supporter, og se kamp sammen var også kjekt selv om det dessverre sportslig sett ble nedtur. Vi får dra bort igjen snart.

United har hatt mange store spillere gjennom tiden, hvem er den beste United- spilleren i klubbens historie i dine øyne?

Vanskelig spørsmål som nesten er umulig å svare på. Å definere beste spiller ut ifra ett gitt kriteria ville nok vært mye enklere. Er det pga det rent sportslige, påvirkningen og innflytelsen, målene, osv … mye å velge imellom. Det er vanskelig å luke bort store legender som Duncan Edwards, George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, osv osv … Selv om jeg holder Scholes som min favorittspiller gjennom årene som supporter, vil jeg si at Giggs er den beste spilleren gjennom tidene for United, totalt sett. 24 år på førstelaget sier sitt, og med ett trofeeskap på størrelse med et IKEA-varehus har han vært med på hele oppturen som har skapt United til den enorme klubben den er. Riktig spiller på riktig tid og sted …

Hvis det er en kamp i klubbens historie du skulle ønske du kunne oppleve, hvilken ville du ha valgt da?

Mange kamper som stikker seg ut, men tenker at Spurs – United i 2001 hadde vært spesiell å sett live. Fra å blir rundspilt i førsteomgang og ligge under 0-3, til å fullstendig å snu det til den legendariske 5-3 seieren det må ha vært enormt å ha fått opplevd live. «Lads, It`s Tottenham» 😉

Som supporter opplever man mye på godt og vondt, hva er din største skuffelse som United supporter?

Den største skuffelsen og nedturen må være måten klubben har fremstått på post Ferguson, både sportslig og driftsmessig, med eiere og en ledelse tilsynelatende uten fotballfaglig forståelse. En ettertid som har vært fullstendig karusell uten mål og mening, på konstant jakt etter raske løsninger og dårlige avgjørelser både på og utenfor banen.

Men det virker som om klubben nå har lagt en strategi med langsiktig tenkning med satsing på unge sultne spillere fremfor etablerte lykkejegere. Kanskje det er håp for at dette kan bli til noe stort om ett par tre år.

Hva er ditt verste minne som United supporter?

Aguero, Aguero, Aguero … det var tungt. Så United kampen hjemme sammen med broderen, når Tv2 skiftet sending var United mestre. Når sendingen kom tilbake, snudde City kampen. Ubeskrivelig den kvalmen som da spredde seg i kroppen. Bærer fremdeles nag og ett intenst hat mot Joey Barton som pådro seg ett fullstendig unødvendig rødt kort for QPR den dagen.

Det finnes mange forskjellige typer supportere, hvordan vil din familie beskrive deg som supporter med tre ord?

Vil tro disse tre ordene ville dukke opp i en eller annen form, sannsynligvis med mye foran:

Engasjement – Følelser – Kjærlighet

Her på Unitedtim deler jeg ting fra min hverdag som United- supporter, turer til Manchester, events jeg deltar på, konkurranser, intervjuer med supportere og tidligere United- spillere, har du noen ønsker om å se andre ting i tillegg?

Syns du gjør en fortreffelig jobb. Kjekt å følge en skikkelig dedikert supporter med hjertet på den riktige plassen. Stå på og gjør din greie.

Har du noen spesielle kampritualer på kampdag?

Ikke noe spesielt egentlig, eller kanskje … Blir å dra med seg en kald Cola Zero opp på tv stuen, høre på The Stone Roses pre match med “this is the one” samt noe chatting med brodern underveis må til. Mye følelser som må ut i løpet av kampene.

Til slutt, hvilken spiller er din drømmesignering for Manchester United?

Akkurat nå er det den berømte 10eren som mangler. Det hadde vært spennende å se Jack Grealish ikledd en United drakt. En ekstremt spennende spiller, med en vanvittig fot og drive, pluss i margen for den fullstendige Beckham- vibben han utstråler. Looks and skills …. 🙂

 

Tusen takk takk for at stilte opp Bård 🙂

 

En fantastisk mulighet med Dimitar Berbatov

Reklame | D9B Clothing

Endelig er denne fantastiske muligheten på plass, ett meget spennende prosjekt som jeg har jobbet med en stund. Jeg har omsider fått på plass ett prosjekt sammen med selveste Dimitar Berbatov og hans klesmerke D9B clothing. Planen med dette samarbeidet er å teste det skandinaviske markedet, hans klesmerket har ett begrenset, men stort nok sortiment, og utvides etter Dimitar sitt eget ønsket fremover. Han skaper og tegner alle motivene selv i denne kolleksjonen som gir det ett sjeldent særpreg med personlige motiver. Selv sier han dette om sin kolleksjon:

“This project is a result of my need to be creative. I was artist on the pitch as well and I entertain the fans with the things I did there! But now I want to share with them my passion for drawing and creating. To give them some of my inspiration through the D9B brand.

Everything I’ve imagined is already a fact – high quality products! And through them I will be there too. Because the design is entirely mine – from the first touch to the message. Because this is not just business, it’s also emotion”.

Jeg har selv flere av hans produkter og for meg er det ren kunst, dere husker vel hans elegante touch på banen? Dette får du i en klesversjon nå og hans klesmerke er av 100% bomull.

Jeg håper at dere vil sette pris på dette prosjektet for lykkes jeg, lykkes vi. Jeg vil alltid tenke på leserne her på Unitedtim og kommer jeg nærmere Dimitar så gjør dere det også.

Sjekk ut nettbutikken hans D9B ved å trykke her 

Som er liten bonus vil jeg trekke ut to signerte United t-skjorter (Erik Nevland og Chris Casper) til to av dere som deler denne artikkelen, dette er ingen konkurranse, men en liten takk til dere som deler. Trekningen er på torsdag 23.01.2020 klokken 1900.

Her ser dere ett utvalg fra hans kleskolleksjon:

For og komme direkte til produktet over, trykk her

For og komme direkte til produktet over, trykk her

For og komme direkte til produktet over, trykk her

For og komme direkte til produktet over, trykk her

For og komme direkte til produktet over, trykk her

Vi høres 🙂

 

 

 

Gratulerer med seriegullet

I dag våknet jeg 0752, det var umulig å sove lenge så jeg spaserte rett ut på terrassen og hang opp “matchday” flagget…..Tankene var umiddelbart rettet mot dagens massive kamp og betydningen av denne kampen for oss supporter er enorm, tok United tre poeng ville den kommende uken bli vakker, alternativet ville bli det motsatte! Kampdag er for meg i den “vanlige” hverdagen ett høydepunkt og slike kamper som dagens kamp mot vår erkerival får kroppen til og spinne gjennom hele dagen. Tankene surret på hvem, hva og hvor, mens man egentlig bare er uvel gjennom hele dagen til man kommer i gang med disse kampene. En seier mot erkerivalen er ikke mer enn tre poeng, men den følelsen man får ved å slå sin største nemesis kan kun beskrives som perfekt! Dagens nøkkelord for Manchester United før kampen ville være tro, mot og selvtillit…. Jeg bryr meg aldri om hvordan man kunne eller kan slå Pool, det handler bare om å ta tre poeng, hvem bryr seg om det er fortjent?

Spiller Manchester United som dem gjorde på Etihad så ville dem vinne, spiller dem som dem gjorde mot Watford så ville dem tape..

Manchester United var klart svekket offensivt uten Marcus Rashford, men sånn er dessverre fotballen. Skademarerittet vil jo ingen ende ta, og ikke glem at United også fortsatt mangler McTominay og Pogba, og med tre sentrale spillere ute så var det opptil erstatterne og vise at de vil spille for Manchester United, også i fremtiden!

Kunne vært et ran til pause!

Merkelig omgang av United, hvorfor spiller ikke laget mer kynisk når Martial og James skal ligge på topp? Fred snappet vel og startet ufattelig mange angrep for United, men det stopper fullstendig opp når United- spillerne nærmer seg Liverpool sin 16 meter. Her kan United med større selvtillit og tro på egne ferdigheter utrette så ufattelig mye mer offensivt. Omgangen’s store spørsmål er hvorfor i all verden Williams skulle markerer Virgil på cornere? Den scoringen til Liverpool burde verdt unngått hvis f.eks Maguire eller Matic hadde markert han, men uansett leder scouserne 100% fortjent 1-0 til pause selv om Pereira får tidenes målsjanse fire minutter før pause. En liten fotnote her er at det er merkelig at dommeren ikke blåser med en gang da Virgil header ballen ut av hendene på de Gea, men her ser man nok et eksempel på at dommerne blir svakere med VAR, da dette gjør dem mer usikre med tanke på det og ta egne avgjørelser. Redningen de Gea gjør minuttet før pause er nok en bekreftelse på at en de Gea i form er verdens beste keeper!

Hva ventet i 2.omgang?

Starten var ni minutter med total rundspilling, men kampen setter seg mer etterhvert som omgangen går, selv om United taper fortjent 2-0 mot Pool så kommer jeg til å ha mareritt om den gigantiske sjansen Martial blåste over! Hvorfor han skal bruke all sin kraft kan bare han svare på. Uansett så tukter Man Utd. sin motstander mer enn nok til å score, men med den flyten Liverpool er i nå er det umulig og stoppe dem dessverre. For United leverte Fred en knallsterk kamp, men man ser fortsatt at man har ett stykke igjen før man kan kjempe med Pool og City om ligagullet, men det kommer allerede neste sesong. Akkurat det er jeg 100% sikker på!

Så med dette vil jeg gratulere Liverpool med sin første Premier League tittel, og nå havner dere i et celebert selskap sammen med klubber som Blackburn og Leicester som har vunnet den samme tittelen en gang.

13-1.