Please continue Manchester United❤

Kampdag imorgen ❤ Manchester United vs Bournemouth, industribyen vs kystbyen. Hva venter United spillerne nå?  I Premier League har United nå syv av ni mulige poeng på de tre siste kampene og vi trenger tre nye poeng mot Bournemouth. At vi trenger poengene finnes det ikke tvil om hvis Manchester United skal fortsette marsjen mot toppen. Målforskjellen siste tre kamper viser 7-5, vel syv scorede mål på tre kamper er bra, men fem innslupne? Ikke bra, men jeg er så enkel at så lenge vi scorer flere enn vi slipper inn så kan vi slippe inn to mål per kamp. Kjipt for verdens beste keeper De Gea, uansett er det bare ett spørsmål om tid før forsvaret er tett igjen. Det som er 99% sikkert (dessverre) er at vi må score minst to mål for å vinne på lørdag fordi jeg frykter baklengs.

Forrige sesong vant Manchester United 1-0 på Old Trafford ( Lukaku) og 2-0 borte ( Smalling, Lukaku), jeg tar gjerne en reprise fra tilsvarende oppgjør forrige sesong og med tanke på at morgendagens motstander er tre poeng foran oss på tabellen må United ta tre nye poeng. GGMU❤

Jeg kunne tenke meg å se dette laget (fra venstre) starte imorgen: De Gea- Shaw-Smalling-Lindelof-Young-Pogba-Matic-Fred-Martial-Sanchez-Rashford da jeg mener pr. i dag at dette er det beste United laget, og dem som passer sammen.Det er absolutt på tide med en fast første 11`r og at Lukaku spiller seg inn på laget etter noen runder finnes det ikke tvil om, men han trenger hvile nå.

Legger ved ett par fakta her fra årets sesong :

• Manchester United har kun scoret ett mål i årets sesong innenfor kampens første femten minutter, endrer dette seg imorgen?
  • Manchester United har scoret fire mål i begge omganger`s siste femten minutter denne sesongen, er dette tegn på “killer instinct” fra spillerne?
  • Manchester United er kun slått av City når det gjelder skudd på mål denne sesongen,er det på tide å justere skuddfoten?

Hva er deres tanker rundt denne kampen ? Holder United tett bakover?  Blir den en tidlig scoring for United?  Tar United tre nye poeng?