Love it!

Hva er bedre enn at kampene bare kommer på løpende bånd? Deilig! Når er det Southampton som venter på St. Mary`s på lørdag og her kan vi alle til tross for våre uenigheter være enig om at de er to lag som har underprestert til de grader… Tipper få hadde trodd at oppgjøret mellom Manchester United og Southampton skulle være mellom 7. plassen og 18. plassen i runde fjorten..For min del nå må United bare kjøre på å legge kampene som er passert i historiebøkene, nå må gutta nesten spille hver kamp som det er en cupfinale for å få riktig intensitet og mentalitet til hver kamp.

Kampen på St.Mary`s forrige sesong endte med 1-0 seier etter en scoring av Romelu Lukaku og så lenge United vinner er jeg så enkel at jeg er fornøyd. Årsaken til det er at denne sesongen har United vært så variable så kom med “tre poengene” først så kan vi ta finspillet etterpå.

Her er noen “fun facts” før kampen i den grad dem er morsomme (ironi):

  • Nevner det igjen, men United har kun scoret ett mål i ligaen før de første femten minuttene av kampen er passert
  • United er etter tretten runder nummer to på listen over flest skudd på mål
  • Manchester United er kun slått av Fulham når det gjelder å løpe i offside flest ganger
  • Manchester United har slått 76 corner ehvor kun 0 ( ja null) har endt i scoring i årets sesong

Dette er jo ikke positive statistikker, men her handler det jo også om hvordan man leser disse. United er tilstadighet på hugget til å passere motanderens forsvar, spillerne avlslutter mye (skyter man ikke, scorer man ikke ). Det United definitivt må jobbe med er å få flere corner til å resultere i mål, med så mange spillere over 1.85 m så handler det om presisjon, ikke noe annet. Spillere som Mata, Shaw, Rashford eller Fred bør ta cornerne i min øyne, men dette er opptil Mourinho.

Blir spennende å se om vi får en hel engelsk forsvarsfirer med Shaw-Jones-Smalling-Young på lørdag, det hadde vært artig for det beste er å være best med engelske spillere, men dette er praktisk talt umulig med tanke på pris og kvalitet vs øvrige spillere. Magefølelsen sier en 2-0 seier og Lukaku ender omsider sin måltørke, happy thougts er alltid det beste i min verden.

God kamp alle sammen❤️

0 kommentarer

Siste innlegg