Hvor går veien nå?

Det går knapt ti minutter uten at jeg tenker på United, vårt Manchester United❤️ Tiden fra Sir Alex Ferguson ga seg i 2013 etter sin 1500 kamp for klubben og 5-5 mot West Bromvich har vært lang. Det har vært noen merkelige år hvor vi har vært en tittelkandidat omtrent hver eneste sesong til å bli en skygge av seg selv. ja det er dessverre det vi har blitt.

Inn har managere som David Moyes, Louis van Gaal og Jose` Morinho kommet, klubben har sanket ett trofee her og der og det ble noen herlige seire mot våre argeste rivaler, men det viktigste, nemlig Premier League trofeet har ikke en gang vært innenfor rekkevidde.Det er sannheten uansett hvor kald og kynisk den er. Nå har styret/eierne godkjent tre helt forskjellige managere, men alle har til dags dato misslyktes totalt med å fortsette sankingen av det gjeve PL trofeet.

David Moyes hadde gjort underverker med Everton og ble sett på som en helt naturlig arvtager etter SAF, men overgangen ble altfor stor for han, etter 4-1 borte mot Swansea i hans første kamp som manager, pekte pilen rett ned med både innsats og resultater. Jeg fikk forøvrig mitt første United tap live på OT mot City ( 0-3) under Moyes.

Louis van Gaal ble vel sett på som en mer erfaren manager etter sin suksess med gull-generasjonen til Ajax og fra storklubber som Bayern og Barcelona. Men han fikk det heller ikke til, spillestilen var tafatt gjennom to sesonger, men vi vant FA Cupen og slo alltid Liverpool med han, men igjen uteble tittelkampen.

Så kom ansettelsen av Jose` Mourinho, den mest suksessrike manageren som er aktiv pr. i dag med en enorm suksess i klubber som Porto, Chelsea, Real og Inter, etter tre sesonger har vi vunnet Europa League og Ligacupen men også under han uteblir tittelkampen og han får sparken.

Jeg lurer på hva kriteriene for en Manchester United manager bør være, for hvis man ser på disse tre valgene og glemmer hva dem har prestert for klubben, har jo dette vært naturlige managervalg for oss. Mine tanker er derfor- hvorfor skal f.eks en manager som Pochettino lykke hos oss? Han er en god lag-bygger, han har gjort det bra med Villareal, Southampton og Spurs, men har null erfaring fra det og vinne trofeer. Legger ved her at Harry Redknapp løftet Spurs kraftig med en tredjeplass før Pochettino kom. 

Mitt førstevalg er uten tvil nettopp Pochettino, fordi det United trenger er en som kan bygge ett lag som spiller hverandre gode samt viser lojalitet for klubben dem spiller for. Manchester United har unge og meget talentfulle spillere som er på vei opp som Gomes, Chong, Garner og Greenwood samt litt eldre, men fortsatt unge spillere som Shaw, Bailly, Rashford,Martial, Lukaku og Pogba og verdens beste keeper i De Gea så er dette laget perfekt for Mr. Pochettino i mine øyne.Legger man til spillertyper som Alderweireld, Eriksen og Kane til dette laget vil det bare gå en vei, til Premier League trofeet❤️

Man blir jo som oftest supporter av ett lag i storhetstiden deres eller man blir tiltrukket av en spiller som f.eks Cantona som var min frelser og kanskje man i disse tider skal tenke over hvordan man ble Manchester United supporter og kjenne litt på hva klubben betyr hver og en. I motgang mister man ofte litt fotfeste og dagene består den endeløse jakten på feil hos United.

Hvorfor spør jeg ofte meg selv?  Er det ikke oss mot dem lenger? Er det ikke Manchester United vs Liverpool lenger? Scouserne mot Manc`s? Hvor er det blitt av den krigerske holdningen blant supporterne med folk som kødder med Manchester United familien? Man etterlyser enn Keane på banen, men jeg etterlyser en “Keane” blant fansen for jeg finne meg ikke i hets av Manchester United familien og det synes jeg ikke andre skal heller.

Jeg kan fortelle dere at gjennom mitt liv så har jeg aldri sett noe positivt med Liverpool, men for noen uker siden innså jeg at dem har en ting dem kan være stolte av, det er nemlig sitt vanvittige samhold gjennom snart tretti år uten ett eneste seriemesterskap, tenk dem har ikke en gang vunnet Premier League?likevel så står dem sammen som en fjellvegg. Hvor er samholdet vårt folkens? Med ny manager på vei inn nå bør optimismen være på vei tilbake, men vi må være tålmodig med den neste United manageren.

Jeg blåser i ett enkelt tap som mot Liverpool, de mange tingene som smerter meg mer ved dagens United er:

  • Mangel på en sportslig plan, økonomi ser ut til å være viktigst dessverre.
  • Mangel på lidenskap og representere Manchester United på banen.
  • Mangel på samhold, hvordan ble vi så splittet?
  • Hvor er intensiteten? Tiden hvor man kunne ta det rolig en omgang er over.
  • Mangel på defensiv struktur

Nå skal klubben i vårt hjerte finne ny manager nok en gang og jeg ber til høyere makter om at man velger korrekt manager denne gangen❤️ Jeg er helt i sjokk selv om dette var ventet. Hvilken manager tror dere kan gi oss Premier League trofeet tilbake?

Del deres følelser❤️

 

ONE LOVE ONE UNITED❤️

 

0 kommentarer

Siste innlegg