Solskjaer has won it❤️

Tittelen er en av de mest ikoniske setningene i klubbens historie, to minutter og sytten sekunder på overtid mot Bayern Munchen på Camp Nou i 99 setter han ballen i nettet! Millioner av United fans over hele verden hyler av glede mens TV-kommentatoren Clive Tyldesley fra ITV hyler: “Solskjaer has won it”, mannen fra lille Kristiansund er udødeliggjort i verdens største klubb Manchester United❤️ På Old Trafford henger det en banner med 20Legend, fansen vil for evig og alltid synge: “Who put the ball in the Germans nett, Ole Gunnar Solskjaer”. Forstår man egentlig hvor stor Solskjær er for Manchester United? Neppe..

For generasjonen som dessverre ikke fikk oppleve han så debuterte Solskjær i 1996 med en scoring i debuten etter at Blackburn keeper Tim Flowers ga en retur på ett Solskjær skudd som han selv satte i mål, kampen endte 2-2 og jeg husker det som det var i går..Fra den dagen til han dessverre måtte legge opp for tidlig, grunnet en kneskade i 2007 fikk Solskjær med seg blant annet seks Premier League gull, to FA cup og en Champions League tittel, han fikk 366 offisielle kamper og scoret 126 mål.

Jeg må innrømme at denne ansettelsen av Solskjær kommer litt ut av det blå, men innad i klubben yter han stor respekt fra sin tid som spiller og tid som trener på reservelaget for klubben fra 2008 til 2011, hvor han for øvrig var treneren til en viss Paul Pogba. Det er ingen tvil om at dette er ett tilbud han ikke kan si nei til selv om det mest sannsynligvis kommer en ny manager til sommeren. Ole Gunnar Solskjær har en formidabel oppgave foran seg resten av sesongen som manager, men som United legenden Andy Cole sa: “Ole var helt utrolig fra sin posisjon på innbytterbenken, han var den naturlige eksperten til å plukke frem motstanderens svakheter, for så å sette inn nådestøtet”. La oss håpe han gjør det samme som manager for verdens største klubb.

Jeg har vært i kontakt med Thomas Holm som både har spilt og blitt seriemester for Molde under Ole Gunnars Solskjær og han hadde følgende å si om ansettelsen:

“Med tanke på all den uroen som har vært i spillergruppa der borte så tror jeg Ole sin tilnærming inn mot spillergruppa vil ha en positiv effekt. Han kan selvfølgelig være hard som de fleste andre, men han er flink til “en til en”, og jeg er sikker på at spillerne også kommer til å ta mer ansvar nå. De kan ikke gjemme seg eller skylde på den nye manageren, det vil bli gjennomskuet”.

La oss alle ønsker Ole Gunnar Solskjær velkommen som ny midlertidig manager for Manchester United og måtte han ta oss til nye høyder❤️

 • Hva er dine tanker rundt denne ansettelsen?
 • Hva kan vi forvente av Solskjær som manager?
 • Hva er dine beste minner fra Solskjær sin tid i Manchester United?

Mine beste øyeblikk fra Solskjær er vinnermålet mot Bayern Munchen i CL finalen og hans fire mål på tolv minutter mot Nottingham Forest, men Solskjær har gjort masse stort for klubben. Ironisk nok vil hans Manchester United debut mest sannsynlig komme mot Cardiff på lørdag, en klubb han var manager for i 2014.

Glory Glory Manchester United❤️

2 kommentarer
  1. Hei Tim.
   Da fikk vi akkurat kampbillettene til hjemmedebuten til Ole Gunnar mot Huddersfield. Da fikk vi plass på singing section. Det kan bli ei livat opplevelse når han kommer hjem på Drømmenes teater igjen.

  2. Stig Liøkel: WOW 🙂 Så vakkert 🙂 dette kommer til og bli en fantastisk opplevelse , ha en strålende tur og nyt atmosfæren på magiske OT.
   Følger du FB siden Unitedtim? 🙂
   Vi snakkes

Siste innlegg