Manchester day 1 ❤️

Så sinnsykt deilig å være framme i Manchester, vi er her kun tre netter så det gjelder å nyte hvert sekund. Flyet var dessverre forsinket i 45 min som vi måtte tilbringe inne på flyet, men siden verdens beste plass ventet blir jeg på mitt mest forståelsesfulle. Haha… Som vanlig var det bare å kaste seg i den første taxi`en som er på plass og turen gikk rett til drømmenes teater, der ventet en lunsj på Red Cafe samt en museum- og stadium tour. Vi har tatt denne tidligere, men når er jo garderoben og diverse pusset opp så det må vi få med oss. Vi landet ved 0930 tiden engelsk tid og siden turen gikk rett til stadion leverte vi fra oss koffertene ved inngangen til museet og cafè’n, der har de en slags ” bagdrop” hvor koffertene låses inn, det er en helt perfekt ordning:)  Det var 30 min til neste omvisning på Old Trafford så da tok vi en rask runde på museumet og trofe` rommet. Minner forresten om at klubben har rundt 60 trofeer i sin historie og Sir Alex stod for 38 av dem… det er en fin liten “fun fact” om klubben og verdens største manager

Noen bilder fra museumet og trofe` rommet:

Jeg måtte ta et bilde med guiden Dave, han er en artig fyr med masse kule vitser og spennende fakta om Manchester United, jeg fortalte han at vi husket han fra forrige guide-runde og det satte han pris på, en virkelig topp og jordnær fyr som har jobbet på Old Trafford i 25 år.

Noen bilder fra resten av omvisningen:

Da omvisningen var over var det på tide og sett kursen mot hotellet for noen timer med litt hvile, på kvelden skulle vi ta en taxi til en liten koselig landsby som heter Hale som ligger ca 30 minutter unna Manchester sentrum. Dette er ett lite sted som er kjent for sin rolighet og er også kjent for og ha besøk av både dagens fotballspillere, eks fotballspillere og managere da dette ikke ligger så langt unna steder som Altrincham, Bowdon og Alderley Edge hvor mange av disse bor. Her i Hale ble kvelden avslutte på en flott lokal restaurant Cibo som virkelig kan anbefales.

Ha en flott mandag alle sammen og i morgen er det endelig kamp ❤️

UNITED 4 LIFE❤️

 

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg