Amazing

Gårsdagens nyhet om at Manchester United kommer til Norge er bare nydelig, man bruker jo både mye tid og penger gjennom en sesong for å følge laget ellers i sesongen, så når både herre- og damelaget setter kursen mot Norge og Oslo er det bare å glede seg litt ekstra. Vi satser på solskinn, null skader og seier til begge United-lagene, begge trenger den gode følelsen inn mot sesongstart. Damelaget skal for første gang på øverste nivå i serien samt Solskjær sitt United må levere fra første kamp i sesongen som kommer. Det finnes det ingen tvil om.

Tirsdag 30 Juli kl 19.00 spiller herrelaget på Ullevål mot Kristiansund og dagen etter til samme tid skal damelaget møte Vålerenga på Intility Arena.

Jeg har enda ikke sett damelaget spille, så det blir spennende å se laget med kaptein Alex Greenwood i spissen sammen med andre talentfulle spillere som blant annet toppscorer Jess Sigsworth og unge Lauren James.

Manchester United har vært i Norge 18 ganger tidligere, 17 av kampene er mot norske lag og United har ikke tapt mot noen av disse. Forøvrig har United ett tap på norsk jord og det var ett 0-3 tap mot Ajax på Brann stadion i 1978:)

Ses vi på begge arenaer?

For herrelaget nærmer det seg sesongstart rundt disse tider så de fleste av stjernene pluss ny-signeringene er garantert på plass, laget har da både vært i Australia og Østen( kamper ikke spikret) så formen bør være tilstede slik at man slipper en typisk treningskamp.

Sist gang United var her så slo dem Vålerenga 3-0 og en viss Scott McTominay scoret sitt første A-lagsmål med undertegnede og fruen tilstede 🙂 Det var en kald og regnfull dag, men det å se Manchester United er verdens beste opplevelse uansett❤️

Vi sees:) 

0 kommentarer

Siste innlegg