Bare å gå videre!

 

Ferien har startet for oss, Oslo-Namsos igår og videre til Bodø i dag. Vi kjørte fra Namsos tidlig for å komme fram i god tid til kveldens semifinale mot Chelsea. To unge managere møttes til dyst, som både kjemper om en finale i FA-Cupen og Champions League plass i serien! Med åtte timer i bil før man var framme er det tid for mange tanker og sanger som gikk gjennom hodet, denne gikk mest på repeat i skallen:

“We took the Kop and Chelsea too,

But what we like most is kicking a blue,

Kicking a blue, Kicking a blue,

But what we like most is kicking a blue, Kicking a blue”.

 

Svakt av United !

Det er en styrke at United kan bytte formasjon, men så lenge James sliter med å finne tilbake til storformen som han hadde tidligere i sesongen blir det tøft offensivt. Det var bra at United “byttet” formasjon, men Bailly får min dypeste medfølelse, jeg har ikke tall på hvor mange skader han har pådratt seg. Han er ekstremt uvøren i spillestilen, som får ta sin del av skylden, uansett masse god bedring til han. Den kampen her skulle aldri ha gått til 0-1 til pause, svakt av Lindelöf som slipper sin man, samtidig er det også svakt av de Gea som lar den gå inn, det virket nesten som den kom litt brått på. Vi alle ser at kampprogrammet er helt bananas, hvorfor skal Chelsea få hele to døgn mer hvile? Latterlig! Det har en massiv påvirkning på kampen, samtidig er det ikke en unnskyldning. Det er en forklaring og en sannhet! #LengeLevePenger! (ironi)

Jeg står bak de Gea 100%!

Jeg står bak de Gea 100%, hva som gjør at han varierer denne sesongen er ikke godt å si, men han virker å ha problemer med å være fokusert gjennom 2×45 minutter i noen kamper. Her har jeg full tillit til at Solskjær tar tak i dette. Husk at de Gea har vunnet priser som årets United spiller i 2018, 2016, 2015, 2014 og Golden Glove-vinner i 2017/18, en de Gea i form er verdens beste. Vi må ikke ha en hakkekylling som man har byttet på med Fred, Matic etc., men for meg handler det om å støtte og stole på Ole Gunnar. Igjen husk at Ole Gunnar ser 99% mer enn det vi ser av den enkelte spiller. Uansett en kamp som kan beskrives som en tragedie hvor to “keepertabber” og ett selvmål avgjør kampen, det var tydeligvis ikke meningen i dag.

Det stoppet på 19 kamper uten tap, selv om United taper en kamp er det ingen krise! Dette tapet skyldes personlige feil og ett knalltøft kampprogram!

Jeg elsker kamper som er millimetere fra himmel eller helvete, fotball gjør vondt, men f*** så deilig når mann lykkes.

I dag ble det helvete og langt unna en millimeter! Sånn er livet noen ganger…

 

Sjekk gjerne ut Unitedtim på Instagram her

Sjekk gjerne ut Unitedtim på Facebook her

4 kommentarer
    1. Du håller fortfarande på “handbollsmålvakten” i mål, han är en linje målvakt, äger inte straffområdet. Hade hoppats att Romero skulle stå. Pogba vad gör han på plan, står som en dirigent och pekar istället för att ta jobbet, gömmer sig i passningsskugga. Tänk om han kunde ge energi när han kommer in, nej han bara lallar runt, Bruno Ferdinand han jobbar och sliter, missar han så jagar han tillbaka, Pogba vet jag inte vad han försöker med, han är väl glad om han lägger en passning som kommentatorerna höjer, men inte är det mycket till driv. Hoppas dem kör med ett tillslag på träningarna och då menar jag inte där dem står och petar i kvadraten, för vi måste spela med högre tempo. Hoppas att vi nu kan spöa West Ham, så vi har chans att locka till oss spelare. Tar hellre det än FA cupen.

    2. Ville vel likt å sett Kasper Schmeichel i United drakt du og?
      Tenk om han hadde vunne alt i United som sin far.

Siste innlegg