En fantastisk mulighet for alle som elsker Manchester United

Reklame | History of Legends og Manchester United supportersclub skandinavia

Lyst til å møte klubblegenden Ryan Giggs?

History of Legends (se facebook-siden deres her ) har fått på plass en fantastisk avtale med kanskje den største klubblegenden Manchester United har, nemlig med selveste Ryan Giggs! Sammen med den Skandinaviske supporterklubben til Manchester United ( se facebook-siden deres her) så vil vi få opplevde tre magiske kvelder med denne klubblegenden.

Hvilken spiller kan noensinne matche 21 liga og cup-titler, to Champions League og to klubb-VM. Hele 35 titler totalt vant denne fantastiske klubblegenden for vår kjære klubb. Han fikk hele 963 obligatoriske kamper som pr. i dag er klubbrekord.

Det er mange fotballspillere som drømmer om å spille for Manchester United eller ønsker og representere klubben på en eller annen måte. Ryan Giggs fikk æren av å gjøre alt. Han var i klubben som  spiller, manager for en kort periode og han var assistentmanager, virkelig en klubblegende med andre ord.

Hvis det noen gang har vært en person som fortjener tittelen «Mr Manchester United», så er det Ryan Giggs.

Jahn-Sigve Andersen, mannen bak History of Legends med Ryan Giggs

 

Hvis du har lyst til å treffe Ryan Giggs i Bodø eller Sandefjord kan du kjøpe billetter her eller hvis du vil treffe han i Narvik kan du kjøpe billetter her. Disse arrangementene har priser i ulike priskategorier, nivåer som passer alle, så her er det bare å slå til.

Jeg skal selv på arrangementet i Sandefjord så dette ser jeg virkelig fram til.

 

Håper vi ses 🙂

 

0 kommentarer

Siste innlegg