En fantastisk start på Manchester United uken

For en mandag vi har hatt og for en uke vi har i vente. Vi var i Manchester i går hvor jeg intervjuet den tidligere United målvakten Nick Culkin, han er kanskje ikke den mest kjente United spilleren, men han var ett enormt keepertalent som dessverre måtte legge opp alt for tidlig grunnet en kneskade. Han var i klubben i syv sesonger sammen med den beste Manchester United generasjonen gjennom tidende i mine øyne. Nick var en kjempe trivelig fyr som hadde en meget interessant historie å fortelle og jeg gleder meg virkelig til og dele intervjuet om han med dere.

Undertegnede med Nick Culkin i Manchester

Da intervjuet var ferdig og de nødvendige sekvensene var filmet satt vi kursen for drømmenes teater hvor vi tok sesongens første Stadium Tour, det er alltid enn sann glede å nyte stadion på innsiden på en litt annen måte som fra innbytterbenken eller garderoben. Som dere ser på bildene under er Solkjær’s to første signeringer på plass i garderoben (draktene).

 

Da vi var ferdig med Stadium Touren var det tid for shopping inne i Megastore på Old Trafford, jeg er usikker på hvor mange kvadrat denne butikken er, men den er virkelig ett mekka for supporterutstyr så noe shopping blir det alltid så klart. Det som er så nydelig med å være på Old Trafford er at noen ganger kan man møte på hvem som helst omtrent og denne gangen var vi så heldige og traff på Paddy Crerand på vei til kiosken (ja det er galskap), mannen med over 400 kamper for klubben vår er en sann legende. Dette var faktisk tredje gang jeg treffer han, noen jeg også fortalte han og da svarte han: “Håper det ikke blir den siste da” med ett lurt smil rundt munnen 🙂  En sann legende og virkelig en gentleman.

Undertegnede og Paddy Crerand ett steinkast fra Old Trafford 

Etter dette var det bare å sette kursen mot Terminal 1 og Manchester Airport for ett etterlengtet måltid og rett og slett “lande” litt etter alle dagens store inntrykk og høydepunkter.

Vel inne på flyet ved siden av oss traff vi igjen United’s mest kjente sanger og arkitekten bak 95% av alle United sanger omtrent som synges om Manchester United, nemlig Peter Boyle. Det ble mange meget interessante og spennende samtaler på flyet fra Manchester til Norge 🙂

 

Nå venter Manchester United vs Kristiansund på Ullevål 🙂

6 kommentarer

Siste innlegg