En fransk delikatesse

Klar for kamp

Følelsen man har når det er kampdag er alltid litt ekstra krydret når man våkner opp i Manchester, frokosten ventet før vi skulle sette kursen for Old Trafford! #Lykkelig

På spillermøtet var mitt håp at Ole Gunnar fortalte spillerne at det var under to måneder siden laget tapte 0-2 mot dagens motstander. Akkurat det burde være en motivasjonsfaktor i seg selv, spør du meg. Ellers var det skrevet i stjernene at Odion Ighalo skulle få sin hjemmedebut mot sin gamle klubb Watford.

Uansett, denne kampen måtte United vinne!

Take me home, United Road

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United Road

Startet svakt…

United startet meget svakt, det virket som spillerne ikke var påskrudd fra 1.minutt. Det samme kan vel sies om dagens stemning, i dag var det meget stille på Old Trafford. Det tok seg opp lydmessig, men på mange måter kan man si at lydnivået var tilsvarende innsatsen til hjemmelage frem til vår portugisiske trollmann finter Foster i pølsepoden fra straffemerket. Klasse av en klassespiller og 1-0 til pause var ufortjent, men hvem bryr seg når det går i Man Utd. sitt favør!

Bruno, Bruno, Bruno,

“Came from Sporting like Cristiano,

“He goes left he goes right, makes defences look s***e,

“He’s our Portuguese magnifico!”

En fransk delikatesse…

Heldigvis startet United 2. omgangen bedre, spillerne virket “på” og Bruno viser klasse gang på gang med sine pasninger og blikk for spillet, for en spiller å se på live. 2. omgangens høydepunkt var uten tvil den franske delikatessen Martial leverte på 2-0…Altså wow! Jeg og fruen satt på samme side som der scoringen kom og jeg kan ikke huske sist jeg så en slik scoring…Fy flate…. Ny assist av Bruno hvor Martial bare vipper unna det som finnes av Watford spillere før han chipper ballen i mål.. Virkelig klasse og en nydelig fransk delikatesse. Man kan snakke så mye man vil om Haaland, men jeg er så takknemlig for Mason Greenwood, han smeller inn sin scoring nummer 12 som et prosjektil i buret bak en forfjamset Foster som om han ikke har gjort noe annet de siste 30 årene.

Mason Greenwood er det mest spennende spisstalentet på de britiske øyer og han er vår, takk for det.

En flott hyllest til avdøde Harry Gregg, under dagens kamp


Gratulerer til alle Manchester United fans med en 3-0 seier 🙂

Imorgen går kursen hjem dessverre, før en ny reise venter i mars sammen med noen nye intervjuer.

United 4 life

0 kommentarer

Siste innlegg