En kveld for veldedigheten

I går var jeg og fruen på ett event på Old Trafford, det var en reunion middag til inntekt for “Association of former Manchester United player`s”. Vil rette en stor takk til Redarmybet for denne muligheten. Hedersgjesten denne kvelden var Brian Kidd, han fikk over 200 kamper for klubben og scoret på sin 18 årsdag i serievinnercupen i 1968 mot Benfica. Han er som trener mest kjent som Sir Alex Ferguson sin assistent på 90 tallet og han er i dag i trenerstaben til vår “noisy neighbor” Manchester City.

Dagens program bestod av en intro av selveste “speaker” på OT, Alan Keegan, en “silent auction”, en tre rettes middag og standup-opptreden av Keven Connely og i tillegg ble det holdt taler av blant annet vår tidligere styreformann David Gill (på bildet under).

Hensikten med dette eventet var å samle inn penger til fondet som hjelper vanskeligstilte, handikappede, barn og eldre mennesker, en organisasjon som virkelig hjelper og som man får lyst til å hjelpe 🙂 Organisasjonen består av flere ildsjeler samt tidligere Manchester United spillere fra 60 og 70 tallet. Styreformann er Alan Wardle.

Her er  noen bilder fra kvelden: Bordet til hedersgjesten(e)

David Gill takker Brian Kidd for sin innsats

David Gill taler til forsamlingen

Meg og fruen på kveldens event

Det var en hyggelig og intim kveld hvor man traff mange hyggelige mennesker for en god sak, vi var også så heldige å treffe flere tidligere United spillere fra ulike tidsepoker samt tidligere styreformenn i klubben.

Wilf McGuinness: han er kanskje mest kjent for å ta over som manager etter Sir Matt Busby i 1969 og fikk ca 80 kamper for klubben

Alex Stepney( til venstre) og Pat Crerand( til høyre): Alex Stepney var keeper på United laget som vant serievinner cupen i 1968, han fikk over 430 kamper for klubben fra 1966 til 1978. Pat Crerand var en hardtarbeidende midtbanespiller som spilte for klubben fra 1963 til 1972, han fikk over 400 kamper for klubben

Martin Buchan: Han spilte for United fra 1972 til 1983, han fikk over 450 kamper for klubben

Alan Keegan: Han er og har Manchester mest kjente stemmer, han er nemlig den berømte speakeren på Old Trafford, han jobber også innen radio og TV.

Martin Edwards: Tidligere styreformann i Manchester United

Alt i alt en fantastisk kveld for veldedigheten og tusen takk til Redarmybet for denne muligheten.

2 kommentarer

Siste innlegg