Et fortjent tap!

Manchester United hadde syv mål med syv forskjellige målscorere så langt i FA-Cupen som ga meg ekstra håp om spillerglede og scoringer i kveldens kamp. Da jeg så at alle i start 11`rn var tilbake (minus Young) så fikk jeg en skremmendes ro, vel så feil kunne jeg ta, for der jeg trudde United skulle sprudle så kjempet ulvene oss i senk og vant fulltfortjent! I kampen mot Arsenal tapte United ufortjent, men i dag var det sprudlende og humørfylte United laget vi kjenner under OGS borte, helt borte…… For min egen del er jeg ekstremt skuffet for det virket om spillere var mer avskrudd enn påskrudd og det er ufattelig skuffende, husk at dette er en kvartfinale og United var to bittesmå kamper unna en finale i verdens eldste fotballturnering. Er ikke dette motivasjon nok?

Hva gikk galt i dag?  Det var noe “nonchelant” over alle på banen, hadde spillerne hatt samme fokus på dagens kamp som verdens beste reservekeeper Sergio Romero har så kanskje, men i dag gir jeg stryk til samtlige(minus Romero og Rashford) selv om man kan se at Rashford prøver, så seiret det kollektive Wolverhampton. Det er mulig har vært en kombinasjon av at United har “landet” litt samt det at alle skadene har skadet rytmen/flyten vi hadde, men hvorfor virket alle så tunge i beina i dag? Uansett takk til OGS som prøver med ulike bytter og helt klart og tydelig “pusher” spillerne fremover, men skuffende nok så fungerte ikke kamplanen i dag.

Verden beste reservekeeper Sergio Romero:

Nå håper jeg United blir 100% skadefrie i landslagspausen å spiller seg tilbake til det Manchester United laget vi er, neste motstander er Watford som skal slås! Dette tapet må United bare “børste” av seg fordi kampen om 3-4 plassen blir knalltøff, så hele klubben må ha 110% fokus på alle kampene som venter fremover, det er ikke mye rom for feilskjær fremover.

God lørdag videre hvis det er mulig………

 

0 kommentarer

Siste innlegg