Europas største spisstalent!

Kampene ruller på i sesonginnspurten, Manchester United viser solid form og er uten tap på de siste 14 kampene. Det var ingen tvil om hvilket lag som var favoritter, men noe av “sjarmen” med engelsk fotball er uforutsigbarheten. I dag har jeg hatt Man Utd.`s to forrige kamper på The Amex Stadium i bakhodet. Her tapte United 0-1 og 2-3, og ingen lang motivasjonstale burde vært nødvendig, her burde det være nok om Solskjær kun minnet spillerne på disse to tapene. Et Brighton- lag med godt tak på United som nylig har hatt sterke resultater bak seg som uavgjort mot Wolves, Leicester og seier mot Arsenal. En seier var nødvendig i jakten på en Champions League plass som er et minstekrav for en klubb på Manchester United`s størrelse. Det er altfor mange lag som kjemper om de to siste plassen i CL, så det var knapt rom for feilskjær. På topp ville jeg se en Ighalo fra start med sin muskelkraft og målteft sammen med Rashford og Martial, men jeg er dessverre ikke klubbens manager som sikkert mange er glad for, så dette får Solskjær løse. #InOleITrust. 🙂 

Prakteksemplar av en 1.omgang!

Knalltøft av Ole å spille med så offensivt lag og igjen ser man konturene av en første 11`r. Laget stod høyt med gode bevegelser hvor Bruno var hærfører nok en gang. Hans stolpeskudd etter 12 minutter var første skremmeskudd og denne mannen slutter aldri å imponere (bank i bordet). Høydepunktet for meg var Mason Greenwood nok en gang, han klinker inn sin scoring nummer 13 for sesongen. Jeg minner om at han knapt har fylt 18 år og Greenwood er uten tvil det største spisstalentet i Europa, denne gutten kan bli så god han bare selv vil, merk mine ord. Mason var alene grunnen til at jeg ikke ville ha Haaland til United fordi Mason er et større talent i mine øyne og da er det ikke mine “united øyne” som svarer, tallene hans i verdens beste liga gjør det. For United fremover så blir det ekstremt viktig å få med Pogba i medgang slik at han vil vise seg fra sin beste side. Tanken på en United-midtbane med Pogba og Fernandes bør gi de fleste som elsker fotball vann i munnen. En perfekt 1.omgang av United!

2.omgang med en perfekt start..

Da Bruno klinka inn sin 2. og kampens 3. scoring kunne man “trygt” si at kampen var avgjort uten at man kunne senke skuldrene ute på gressmatta. Fokuset ble holdt helt inn, flere fikk verdifull spilletid og Manchester United viser nok en gang at laget er på vei mot toppen av engelsk fotball igjen anført av formspiller nummer en i Premier League, Bruno Fernandes som scoret sitt 6 mål for Man Utd i kveld.

Bruno Bruno Bruno, he’s from Sporting like Cristiano.

He goes left, he goes right, makes defenses look like shite,

he’s our Portuguese Magnifico

Mange sier: “det er bare Brighton, det skulle bare mangle”. Hvis du følger engelsk fotball tett så vet du at lag som kjemper for å overleve er de verste å møte i sesonginnspurten!

Tusen takk Ole Gunnar!

 

 

 

 

6 kommentarer
  1. Vi spiller en perfekt bortekamp mot et ekkelt lag i god form. Chelsea og Leicester taper. En fin uke.
   Gjør meg trist at den norske supporterkulturen skal handle om å ta Pereira ettersom Brighton kom inn i kampen etter at han kom inn.
   Vi hadde et trippelbytte. Slike ting ødelegger alltid rytmen i kamper. De beste byttet ut, de andre litt slitne og fornøyd med innsatsen og senker seg litt. Da blir kamper jevne.
   Er så dritt lei av dette syndebukk fenomenet de norske “fansen” må drive på med. Bedre å lete etter dritt enn å konsentrere seg om det som er bra.
   Ok, beklager, men måtte ha en liten utblåsning 😂

Siste innlegg