Første skritt på vei til Gdansk!

Bildet er tatt på boxing day 2019, imorgen setter vi kursen for Manchester igjen 🙂 

Full gass, topp laget… I don`t care… Knus dem nå og hvil senere….

Dette var “moodet”  jeg våknet opp med i dag, standarden for resten av sesongen ble satt på brua! Nok er nok!… Bort med ustabiliteten og let`s finish strong! Nå skal fundamentet for neste sesong bygges, laget skal formes og nå må Manchester United vise hva som bor i laget resten av sesongen. Skaden på vår toppscorer var et skudd for baugen, men Marcus er en “gaselle” som vil “heale” fort. Jeg tror vi får se han i de avgjørende kampene mot slutten av sesongen..

Les,føl og syng…

We shall not, we shall not be moved

We shall not, we shall not be moved

Just like the team that`s gonna win the football League (again)

We shall not be moved

 

35 svake minutter….

For en merkelig 1.omgang, Manchester United lå i dvale i 35 minutter før Martial tar frem krigeren i seg. Da omgangen kun har 10 minutter igjen så viser “Tony” en krigersk innstilling som selv en romersk kriger ville ha vært stolt av. Iskaldt setter han inn 1-1 alene med Mignolet, etterfulgt av en suser i stolpen noen minutter senere. En stor bekymring er at United viser nok en gang hvor sårbar stallen er ved store utskiftninger, så her må Uniteds nest beste gutter “steppe” opp hvis man skal lykkes. Hva Romero driver med på 1-0 kan bare han svare på, men så lenge det ikke ble avgjørende så puttes det i glemmeboken.

Bruno, en portugisisk mesterhjerne..

Man må huske at dette avgjøres over to kamper. Man kan si at 1-1 mot Club Brugge er ikke bra nok isolert sett, men det viktigste er avansement. Det som blir den største utfordringen nå som sesongen går mot slutten med et så tett kampprogram, blir å “avgjøre” disse kampene i Europa League i første oppgjør. Tette og tøffe kamper vil slite på en tropp som ikke har bredde, men som kun har topp kvalitet i startoppstillingen( inntil videre). Bruno er majestetisk i sin spillestil og United ble et nytt lag da han entret gressmatten. I tillegg ser Bruno ut til å passe United som hånd i hanske og omvendt.

Herregud, som jeg gleder meg til å se Manchester United live anført av denne magikeren fra Lisboa.

Off to Manchester..

Imorgen setter vi kursen for Manchester og jeg vil legge ut ting løpende på sosiale medier 🙂

Facebook trykk her

Instagram trykk her

Twitter trykk her

0 kommentarer

Siste innlegg