Fortsatt et panisk skudd fra midtbanen Erik Thorstvedt?

Dypt konsentrert på en dødball, uansett stillhet!

Endelig var det klart for en ny sluttspillkamp i Europa League, dessverre for tomme tribuner. For å være helt ærlig skjønner jeg ikke en d*** av “anbefalingene” rundt corona-viruset. I går var Anfield og Liverpool fullt av spanjoler som ikke får se kamper hjemme på Wanda Metropolitano i Madrid. Her har man altså et bortelag som får lov til å reise ut av landet for og se sitt eget lag spille, men som har forbud mot å “entre” sin egen hjemmebane. Her er konsekvente avgjørelser nok en gang fraværende da “alle” skal bestemme, noe som ebber ut i “anbefalinger” for “vanlige” reisende…

På mandag snakket jeg med den tidligere LASK Linz spilleren Geir Frigård (les intervjuet her), og over to kamper skal en klubb som Manchester United avansere, men som Geir sa: “det er rene julaften for Linz-lage”, så hjemme i Østerrike kunne dem fort sparke fra seg.

Fortsatt et panikk kjøp i blinde Erik Thorstvedt?

Kruttsterkt lag fra Ole Gunnar i dagens kamp som virker å “gunne” på hver kamp, med et klart mål om at sesongen skal ende med en gulrot! Kjenner jeg får sommerfugler i magen av Ighalo som virkelig har overasket og ikke minst overbevist (bank i bordet), så jeg sendte en melding til agenten hans i går hvor jeg ba han hilse til “the man himself”, Odion Ighalo, fra oss United- fans som virkelig setter pris på hva han har levert så langt og at han måtte “keep up the good work”. Igjen scorer han, denne gangen et kremmerhus av en scoring! Fy.. flate!!

Viva Ighalo, Viva Ighalo,

Coming from Shanghai,

We’re all gonna die, Viva Ighalo

Husker du Erik Thorstvedt, at du blogget om Ighalo for en måneds tid tilbake? Dette svarte jeg til deg (for nye lesere), uten at du svarte noe tilbake:

Det var vinterpause i Premier League og du, Erik Thorstvedt, kjedet deg så mye på jobb at du valgte å skrive et blogginnlegg med fokus på å latterliggjøre Man Utd. sin leiesoldat for hele fire, ja hele fire måneder, med den klingende tittelen: “Fra benken i Kina til spiss på Manchester United”, etterfulgt med setningen: “et panisk skudd fra midtbanen i siste minutt av tilleggstiden”. Til informasjon Thorstvedt, spilte Ighalo 74 kamper og scoret 46 mål, så var det et sted han ikke var, så var det på benken i Kina. Hvis du lurer så spilte han også over 80 kamper for Watford, hvor han scoret 33 mål. Så da vet du det. Forøvrig ble denne artikkelen skrevet av deg 13 dager etter at Ighalo ble klar for Manchester United.

Jeg sier tusen takk så langt Ighalo for tre scoringer, en assist samt meget godt spill i den røde trøyen.

Tomme tribuner gjelder tydeligvis ikke alle!!!!!

Å se fotball uten supportere er bare tragisk, det så ut som en treningskamp, spillerne fra begge lag spilte som det var treningskamp og det ville være en katastrofe i mine øyne hvis man skal fullføre sesongen for tomme tribuner. Utsett eller kanseller! Fansen betyr alt for fotballen og vi blir utestengt, men da lurer jeg på, hvem er disse som er herdet mot corona-viruset og fikk komme inn? Tipper det er sponsorer med gjester som da tydeligvis er hellige siden dem fikk komme inn på Linzer Stadium! SKAM, tomme tribuner er tomme tribuner, ingen unntak i disse tider.

En perfekt gjennomført kamp for Man Utd. hvor belastningen ikke var den største samt at flere fikk verdifull hvile. Daniel James ender omsider sin måltørke med lagets 2-0 scoring og fotballens Mr. Nice Guy, Juan Mata setter inn 3-0, før Greenwood dunker inn sin 12 scoring for sesong og setter inn 4-0.

Andreas Pereira setter inn kampens siste scoring og Manchester United vinner hele 5-0!!

11 kamper uten tap with Ole at the wheel!

Bring on Spurs!

 

 

2 kommentarer
  1. Jeg satt med tårer i øynene under kampen jeg. Unnet Solskjær denne kampen. Unnet James målet sitt. Unnet Pereira målet sitt og løp rett til Lindeløf og ga han en klem. Så ut som om det betydde mye for begge dem. Unner Ighalo all suksess. Herlig spiller. Herlig type. Herlig avdød søster. Unitedfan på sin hals. Han lever virkelig drømmen sin.
   Fotball er følelser, fotball er glede, fotball får oss til å glemme det som ikke er bra i verden.
   Manchester United er familie. Manchester United er glede, følelser, livet….
   God rød helg Tim.

   1. Wow, flott skrevet Stig 😀En virkelig perfekt aften for alle som elsker Manchester United👹
    Riktig god helg når den kommer😍⚽️

Siste innlegg