Fra Skjetten til London, Manchester og Denis Irwin

Avreise til Manchester betyr ofte tidlig opp, og denne turen var intet unntak. Klokken var stilt til å ringe 0345, men reisen til Manchester via London gir meg styrke så her var det full gass fra meg, for fruen var det litt annerledes, hehe 😀

Flyet gikk kl 07.20 til London og 1040 lokal tid satt vi endelig på siste etappe til Manchester fra Euston som tar ca to timer.

Framme på Manchester Piccadilly

Vanvittig deilig å være framme i Manchester, sola skinner og byen var stappfull av mennesker på jakt etter BlackFriday kupp samt mange som rett og slett bare koste seg rundt omkring på byens mange Julemarkeder. For vår del stod lunsj og shopping på menyen før vi skulle på en Q&A på Hotell Football med legenden Denis Irwin, “host” for kvelden var United’s mest kjente forsanger, Peter Boyle.

Utenfor Hotell Football rett før Q&A- start

Jeg så veldig fram til denne seansen for spillere har alltid mye spennende å fortelle og dette var intet unntak. Artig var det jo å høre hvor god stopper Ronny Johnsen var, at Henning Berg var en super forsvarspiller som virkelig var undervurdert og fortjente mye mer “cred” i United enn det han kanskje fikk. De to beste spillerne Irwin har spilt mot var den bulgarske legenden Hristo Stoichkov og den rumenske legenden Georgi Hagi i den rekkefølgen, dette er noe av masse spennende som ble snakket om.

Peter Boyle og Denis Irwin fra gårsdagens aften.

Alltid en like stor ære og treffe denne irske klubblegenden, han stilte velvillig opp på både bilde samt han signerte flere drakter.

Rett og slett en flott aften hvor man traff andre norske supporter som man har blitt kjent med gjennom sosiale medier, dette viser det flotte miljøet vi United-supportere er en del av fra Norge.

En stor rød familie.

Følg meg gjerne på sosiale medier her:

  • Facebook trykk her
  • Instagram trykk her
  • Twitter trykk her
  • Snaphat trykk her

 

0 kommentarer

Siste innlegg