Gratulerer med seriegullet

I dag våknet jeg 0752, det var umulig å sove lenge så jeg spaserte rett ut på terrassen og hang opp “matchday” flagget…..Tankene var umiddelbart rettet mot dagens massive kamp og betydningen av denne kampen for oss supporter er enorm, tok United tre poeng ville den kommende uken bli vakker, alternativet ville bli det motsatte! Kampdag er for meg i den “vanlige” hverdagen ett høydepunkt og slike kamper som dagens kamp mot vår erkerival får kroppen til og spinne gjennom hele dagen. Tankene surret på hvem, hva og hvor, mens man egentlig bare er uvel gjennom hele dagen til man kommer i gang med disse kampene. En seier mot erkerivalen er ikke mer enn tre poeng, men den følelsen man får ved å slå sin største nemesis kan kun beskrives som perfekt! Dagens nøkkelord for Manchester United før kampen ville være tro, mot og selvtillit…. Jeg bryr meg aldri om hvordan man kunne eller kan slå Pool, det handler bare om å ta tre poeng, hvem bryr seg om det er fortjent?

Spiller Manchester United som dem gjorde på Etihad så ville dem vinne, spiller dem som dem gjorde mot Watford så ville dem tape..

Manchester United var klart svekket offensivt uten Marcus Rashford, men sånn er dessverre fotballen. Skademarerittet vil jo ingen ende ta, og ikke glem at United også fortsatt mangler McTominay og Pogba, og med tre sentrale spillere ute så var det opptil erstatterne og vise at de vil spille for Manchester United, også i fremtiden!

Kunne vært et ran til pause!

Merkelig omgang av United, hvorfor spiller ikke laget mer kynisk når Martial og James skal ligge på topp? Fred snappet vel og startet ufattelig mange angrep for United, men det stopper fullstendig opp når United- spillerne nærmer seg Liverpool sin 16 meter. Her kan United med større selvtillit og tro på egne ferdigheter utrette så ufattelig mye mer offensivt. Omgangen’s store spørsmål er hvorfor i all verden Williams skulle markerer Virgil på cornere? Den scoringen til Liverpool burde verdt unngått hvis f.eks Maguire eller Matic hadde markert han, men uansett leder scouserne 100% fortjent 1-0 til pause selv om Pereira får tidenes målsjanse fire minutter før pause. En liten fotnote her er at det er merkelig at dommeren ikke blåser med en gang da Virgil header ballen ut av hendene på de Gea, men her ser man nok et eksempel på at dommerne blir svakere med VAR, da dette gjør dem mer usikre med tanke på det og ta egne avgjørelser. Redningen de Gea gjør minuttet før pause er nok en bekreftelse på at en de Gea i form er verdens beste keeper!

Hva ventet i 2.omgang?

Starten var ni minutter med total rundspilling, men kampen setter seg mer etterhvert som omgangen går, selv om United taper fortjent 2-0 mot Pool så kommer jeg til å ha mareritt om den gigantiske sjansen Martial blåste over! Hvorfor han skal bruke all sin kraft kan bare han svare på. Uansett så tukter Man Utd. sin motstander mer enn nok til å score, men med den flyten Liverpool er i nå er det umulig og stoppe dem dessverre. For United leverte Fred en knallsterk kamp, men man ser fortsatt at man har ett stykke igjen før man kan kjempe med Pool og City om ligagullet, men det kommer allerede neste sesong. Akkurat det er jeg 100% sikker på!

Så med dette vil jeg gratulere Liverpool med sin første Premier League tittel, og nå havner dere i et celebert selskap sammen med klubber som Blackburn og Leicester som har vunnet den samme tittelen en gang.