Here we go again

«Here we go again»💔
 
Et skadeutsatt Manchester United taper mot Leicester og verden går i «svart» for enkelte🤷🏻‍♂️
-Ole ut, Ole er en klovn, hvorfor hvile spillere, feil taktikk og det verste, Fred blir utsatt for rasisme!!!
Etter bragden i Milano ble Ole hyllet av alle til tross for laguttaket. Minst 80 % satte garantert kaffen i halsen da Rashford ble byttet ut i pausen for en midtbanespiller ved navn Paul Pogba, men siden han scoret etter noen minutter var det ingen som sa noenting. Selv ikke Ole fikk ros for byttet sitt, men…… Når man ikke lykkes med noen valg man tar som manager da våkner etterpåklokskapen..
Etter matchen i går valgte jeg å ikke være på sosiale medier fordi jeg visste at «haterne» ville våkne og «Ole out» fansen fikk en brødsmule de desperat skulle prøve å bygge et hus på! Noen ganger lurer jeg faktisk på hva Manchester United skal med en manager når så mange vet bedre enn både styret som ansetter en manager og man vet bedre enn klubbens manager om hvordan Manchester United skal spille, sette opp taktikk, kjøpe spillere samt utvikling.
 Noter her at man vet hva som skulle gjøres annerledes ETTER at kampen er ferdig, egentlig litt sånn som supporterklubben kjører analyse av hva som burde være gjort annerledes🤦🏻‍♂️
Kjære Ole Gunnar: neste kamp, se i krystallkulen din så er alle problemer eller utfordringer løst for all fremtid.
Husk at det et forskjell på å mene noe enn å ha svaret på alt etter at hendelsen har skjedd.
 Mange har klagd den siste tiden på at Bruno spiller hver kamp grunnet «formsvikt», en formsvikt fordi han ikke scorer hver eneste kamp. Glem at han løper 10-12 kilometer hver kamp, glem at han er en leder på banen, glem at han driver resten av laget til innsats og glem at han trenger 1 sekund på og kunne endre en kamp. Yes, dere fikk ønsket deres i går, men når det skjedde så var det galt også?
Si meg en ting: Hvis Bruno skal spille og ikke spille samtidig så vil jeg gjerne at noen skal hjelpe meg til og forstå hvordan det lar seg gjøre?
I tillegg får man en veldig berg og dalbane tur fra de samme menneskene hvis man kikker i kommentarfeltet etter Milan kampen som var hele fire dager før Leicester kampen.
For meg er det verste Fred var utsatt for etter kampen på sosiale medier, nemlig rasisme🤬. En svak kamp og en tabbe som førte til baklengs og man blir mobbet på det groveste!!!
Tenk at i 2021 så skal man bli hetset for hudfargen sin? Disse menneske som driver med slikt kan ikke ha det godt med seg selv, maken til lavmål !!!
Her må vi slå ned umiddelbart og vi har alle et ansvar for å eliminere dette🤝
 Jeg er skuffet, forbannet og lei meg for tapet mot Leicester, men en slik rovdrift på spillerne, skader pluss mye reising så skjer dette dessverre i blant. Husk at selv om Leicester også hadde en del skader så har dem spilt 2 kamper de siste to ukene mens det eneste United har tid til er å restituere mellom kamper. Det er knapt rom for å trene, jobbe med taktikk eller la spillere hvile.
 Vi kan ikke holde på med denne etterpåklokskapen om hva som skulle vært gjort anerledes, Ole prøver ikke å feile. Det å være manager innebærer å ta tøffe avgjørelser, noen ganger lykkes man som mot Milan og noen ganger feiler man som mot Leicester.
For å være helt ærlig synes jeg Bruno burde spilt mot Leicester, men ellers så har jeg ingenting å utsette på laget. I tilegg gjorde han 4 bytter på et tidspunkt som burde ha påvirket kampen mer. Når han bytter sent så klager man på det, men ingen virker å gi Ole kred for noen verdens ting som bare er trist.
Ett annet eksempel var hvordan kommentarfeltet så ut FØR kampen mot City. Hvor man regelrett lo av United, mens man etter kampen skulle være med å «spise av kaken» når United vant.
 Sorry, men da kan du holde deg unna!!!
Man kan si hva man vil om Ole Gunnar, men han er uten tvil den beste vi har hatt som manager siden SAF og jeg kaster meg aldri på denne negative spiralen så fort man taper en kamp eller baker kake etter en seier. En sesong er lang, vi vil gråte, vi vil le, vi vil skrike og vi vil banne. Sånn er livet som supporter gjennom en sesong og et helt liv.
Del meniger, vær forbannet, del gleden, men please gjør det med respekt 🤝
Jeg støtter Ole Gunnar 110% og han fortjener mer tid og jeg tviler ikke på at han vil ta oss ytterligere fremover sportslig. Ikke glem at vi ikke er en klubb som City som har ett styre som gir sin manager alt han peker på og vi er heller ikke en klubb som Chelsea som «spiser» manager til frokost!
Vi er Manchester United, en klubb med sjel, stolthet og troen på egen utvikling ❤️🤍🖤
Nå er det en etterlengtet «pause» før Brighton venter på drømmenes teater den 4.april. La oss alle bruke pausen godt, og la oss nyte en spennende sesonginnspurt 🤝
 
GGMU 👺

Du finner Unitedtim på sosiale medier her:

Instagram HER

Facebook HER

Tik Tok HER

 

0 kommentarer

Siste innlegg