Hva nå Manchester United?

Hva nå, er mine tanker? Hvordan skal klubben svare på dette? Vel isolert sett så er det ikke verdens undergang å tape 0-2 mot ett av verdens beste klubblag, men det som virkelig bekymrer meg er følgende:

  • United har 0-9 i målforskjell på siste tre kamper
  • United har ikke scoret ett mål i åpent spill siden kampen mot Wolverhampton (seks kamper )
  • United har to seire på de siste ni kampene

Hvor var den “berømte” reaksjonen?

I dagens kampprogram kunne man lese at Marcus Rashford forteller om betydningen og hva det betyr for han som United gutt vedrørende det og skulle spille i ett Manchester derby. Man kan vel til en viss grad være stolt av gutta etter første omgang, men hva skal vi være stolte av annet innsatsen ? Kall det gjerne en liten reaksjon, men jeg ser en manager som nok en gang endrer formasjon med fornyet tillit til formsvake spillere. Jeg vil se en 4-3-3 formasjon for der har United vært best under Ole Gunnar og den formasjonen  skal vi spille uansett hva, vi skal ikke tilpasse oss noen! Klart mange av spillerne passer kanskje ikke inn i en slik formasjon, men skal du spille for en klubb som Manchester United så er det du som skal tilpasse deg klubben.

Hvor er spillerne som bare vil spille for klubben Manchester United?

I dag kunne man se ett lag som jobber i perioder og Rashford løper som en gaselle i første omgang, men nok en gang uteblir det scoringer i vårt favør og når Silva setter inn 0-1 vet vi alle innerst inne hvor dette bærer dessverre og kampen preges av noen krampetrekninger her og der, men City vinner fortjent.

Nå er det på tide å stikke fingeren i jorden og ta ett skikkelig skippertak denne uken på trening og Hr.Solskjær: Sett ut alle formsvake og humørpillerne til kampen på søndag, personlig synes jeg alle bør få en klar beskjed om at dem spiller for sin fremtid i klubben i resterende kamper av sesongen. Noter her at noen skjebner er garantert beseglet!

 

På søndag venter Chelsea og det er vinn eller forsvinn når det gjelder den siste CL plassen, så Manchester United:ballen er bokstavelig talt hos dere!

2 kommentarer
    1. Det er åpenbare mangler i spillerstall og treningsgrunnlag. Spillerne er ikke godt nok trent, og mangelen på kvalitet på stopperplassen, høyre back og sentral midtbane er stor. Pogba spilte høyere i banen og til venstre mot City, der har han ofte vært best. Men han er for ustabil og kan selges. Jeg vet ikke årsaken til at McTominay ikke var i stallen, men han har en framtid på midtbanen vår! Matic har tapt seg og bør ut. All ære til hvordan Young har kommet tilbake under Mourinho, men det går ikke an å spille med en høyre back som ikke evner å slå innlegg. Se nærmere på hvordan Everton brukte Lukaku. Med gode innlegg og framspill kan han levere mange mål i framtida, selv om Solskjær foretrekker Rashford. Et godt overgangsvindu, en god pre season og en plan for det offensive spillet må til. GGMU

      1. Hei, flott skrevet😀vi er veldig enig og denne sommeren må det mye endringer til for United ligger dessverre bak Pool og City ref kvalitet# United kommer tilbake 😀💪🏻

Siste innlegg