Hvordan kan man være så forskjellig?

Dagen derpå etter “hat-oppgjøret” i går og undertegnede er fortsatt litt bitter etter missen til Lingard, men må prøve å slippe den… Man leser så mye rart i mediene etter kampen og hører like mye rart fra motstanderen, enten det er supportere, spillere eller managere. Mye av dette kommer fra hva man føler så jeg ser den, men hvis en vegg er hvit hvordan kan andre se en svart vegg?

Rivaliseringen er stor i fotballen og det er jo helt normalt, men dagens 100 000 kr spørsmål er :

  • Hvordan kan vi være så ulike når vi i utgangspunktet er så like?

Er det slik at når tankene banker på så forsvinner logikken og fornuft fordi følelsene tar overhånd?  Jeg kan til tider forstå pressens jag etter klikk eller behovet for å trigge kommentarer, men når all menneskelig fornuft blir borte så undrer jeg veldig på hva som skjer inne i hodet med tanker eller ord til visse mennesker.

Her er noen eksempler etter gårsdagens kamp som for meg er helt ulogisk:

  • Liverpool manager Jürgen Klopp mener at alle skadene United fikk under gårsdagens kamp gikk i hans lag disfavør, say what?

La oss oppsummere hans uttalelse:  Ved at United hadde skader på Matic og Martial før kampen, fikk skader på Lindgard, Mata, Herrera og spillte 85 minutter med en halvskadet Rashford så blir Liverpool satt ut og faller ut av sin rytme? Vel, hadde dem manglet Henderson, Milner, Salah, Mane og spilt med en halvskadet Firmino så hadde dette garantert styrket United`s spill og styrket sjansen for tre poeng spør du meg. Nei Mr. Klopp dette var en patetisk bortforklaring på at dere ikke klarte og slå ett reservepreget Manchester United, se heller på ditt lags form du i 2019 så ser du hvorfor…

Den flotteste kom fra en som dessverre holder med Liverpool: “Imponerende med en ny defensiv kamp av United!” Ehh.. så du på ditt eget lag, spør jeg da? Hvor mange skudd på mål hadde Liverpool? Under gårsdagens kamp så hadde #Davesaves holdt nullen selv uten armer ( ja, jeg overdriver litt). Alle på jordkloden vet at United ikke spiller defensiv fotball under Solskjær selv om kampen i går ble veldig amputert offensivt grunnet skader. United prøvde, lykkes delvis, men feilet i kampen om tre poeng.

Så hvorfor og hvordan kan vi se på det samme og samtidig mene noe helt forskjellig ? Ett rask søk i ordlisten eller på Wikipedia beskriver sannhet vs logikk slik :

  • Logisk sannhet kan avledes uten henvisning til sannheten.
  • Ett argument er logisk gyldig hvis premissene er sanne.

Dette virker fornuftig for min del hvis man skal prøve og forstå all den galskapen fotballen kan bringe frem. Diskusjoner i ulike forumer eller med venner står jeg gjerne over, her blir det fort mye useriøst, er veggen hvit så er den hvit. I mitt hodet har følelsene en egen logikk når det gjelder mange ting i livet, men spesielt i fotball som består av kjærlighet og nettopp følelser.

 

Gratulerer med den beste starten av en ny manager i Premier Leagues historie Ole Gunnar Solskjær, 26  poeng på 10 kamper med vårt elskede Manchester United dytter managere som nettopp Klopp, Pochettino og Guardiola enda lenger ned på listen som forøvrig ble toppet av Guus Hiddink.

Bildet under er fra etter kampen mot Burnley da Ole Gunnar tok seg tid til fansen som det hjertevarme mennesket han er ❤️

#SOLSKJÆR4MANAGER❤️

 

0 kommentarer

Siste innlegg