Ighaloooo my lord, Ighalooo,Ighaloooo my lord, Ighalooo

Ighalo scoret i sin første kamp fra start.

Alltid blandede følelser når Manchester United spiller Europa League, misforstå meg rett. Jeg elsker alle kamper Manchester United spiller, men i denne turneringen så forventes det at klubben skal avansere hver eneste runde. Sammen med Inter så er Man Utd. turneringens store favoritter, men presset er enormt. Slik som jeg ser det nå, så må klubben vinne turneringen for at mange supportere kan “akseptere” sesongen. Jeg har hørt folk si at det skulle bare mangle at United vant turneringen i 2017 og det sier en hel del hvor bortskjemt mann er blitt som United supporter, hvis man ser bort i fra noen trøblete sesonger. Uansett så skal Manchester United slå Club Brugge 10 av 10 ganger hjemme på drømmenes teater.

Deilig lagoppstilling..

For en nydelig lagoppstilling det var fra Ole Gunnar, her tok han flere kloke valg. Martial trengte hvile, Bailly må matches forsiktig, Scott var tilbake fra start sammen med Ighalo, som forøvrig fikk sin første start i Manchester United trøyen. Her lukta det innsats, krutt og finesser! Det var akkurat disse tre ingrediensene som denne 1.omgangen bestod av, rett og slett prikkfri omgang fra de røde djevlene. Maguire ryddet opp det lille som kom defensivt og Fernandes både skaper å kommer selv til sjanser i kjent stil. Dette egget av en omgang hadde to plommer: Ighalo som setter inn sitt første United mål og McTominay var tilbake fra skade med en nydelig scoring. Her kunne man ser kjærligheten i øyne til dem begge lyse opp omtrent hele stadion i ren kjærlighetsrus. Vakkert!

Hva VAR driver å somler med på det klareste røde kortet i 2020 kan man lure på, men etter dette fyrverkeri av slik omgang så gikk det rett i glemmeboken.

Flott av Solskjær som tok av James, Fernandes og McTominay tidlig slik at dem kunne få nødvendig hvile. Resten av kampen gikk vel mer eller mindre på autopilot. Akkurat det siste er helt ok med tanke på det beintøffe kampprogrammet som venter United, men deilig med en scoring til Fred som en fin spiker i kisten på denne kampen.

 

Gratulerer med avansement folkens og husk trekningen i morgen klokken 1300.

2 kommentarer
  1. For en spiller vi har i Bruno. Får litt Cantona-vibber av det den fyren driver med.
   Beviser så til de grader at man kan ta steget fra portugisisk liga til premier league på strak arm.
   Baillly er bedre enn vår svenske venn, synes han utfyller Maguire bedre enn Lindeløf også.
   McTominay tilbake, Fred blomstrer, Shaw vår beste i kamp etter kamp.
   Tror dette kan bli en morsom vår.

   1. Som jeg skulle sagt det selv, Bruno er enorm. Tenk hvordan det blir med flere dødelig offensive spiller? Jeg er hent enig ref Bailly han burde spille sammen med Maguire, så håper han holder seg skadefri 😀👹⚽️

Siste innlegg