Kamp nummer 13 uten tap!

“Chillmode”

De to foregående døgnene har vi tilbrakt i Stavanger, hvor Prekestolen var målet. Avreise fra Stavanger-Oslo, måtte skje tidlig så jeg rakk hjem til kampen med god margin. Det var 7,5 timer hjem i bil, nok av tid til å reflektere over hvilken vei dette Manchester United laget er på vei. Det er mange år siden jeg har sett et så sterkt United lag, et lag som kun vil bli sterkere. Garantert. Sterke ord, men sannheten vil alltid være sannheten. Når det gjaldt dagens hjemmekamp mot Sheffield United så er dette nok en kamp man “må” vinne. Et hardtarbeidende Sheffield lag som måtte spille uten “vår egen” Dean Bradley Henderson da utlånte spillere ikke kan møte sin “arbeidsgiver”. Personlig kunne jeg ikke brydd meg mindre. Uavhengig hvem Man Utd. spiller mot er troen alltid på seier, her er Sir Alex Ferguson sin tro og vinnerskalle adoptert!

En perfekt utført omgang….

Her skal jeg ikke gå rundt grøten! En perfekt omgang, kruttsterkt lag og et av de beste offensive United- lagene jeg har sett på flere år. Det at Ole Gunnar vet hva han driver med har jeg aldri tvilt på, i dag tok han tøffe avgjørelser som å sette formsterke McTominay og Fred ut av laget for å gi spilletid til Pogba og Greenwood, at James ble satt ut var ventet grunnet svak form over tid. Det å skulle representere Manchester United krever 100% fokus til enhver tid og i dagens lag som også er et av de sterkeste jeg har sett på flere sesonger skulle det bare mangle at “stjerner” også må rullere. 1.omgangen var perfekt i mine øyne, den er svekket når det gjelder taklinger etc, men United “eier” denne omgangen fra start til slutt. To deilige mål av franske Martial etter assists fra Rashford og Wan-Bissaka som er i ferd med å levere sin sterkeste sesong i Unitedtrøyen siden overgangen fra Monaco. Et lag med Rashford-Martial-Greenwood foran og med Pogba og Fernandes bak skaper og vil alltid skape trøbbel offensivt uansett motstander. Rett og slett nydelig av Manchester United.

Tony Martial came from France

English press said he had no chance

50 million down the drain

As Tony martial scores again!

 

Tony who?

2.omgang som første… United herjer, Bruno og Pogba briljerer og Marcus jobber sokkene av seg… Martial- sangen som er skrevet over går på repeat i skallen! Jeg elsker den sangen. Like deilig som det var at United scoret sitt første hatrick på syv år i PL. var det at Bruno og Pogba storspilte sammen på dette laget. Mange tenkte at “jo flere kokker jo mer søl”, men dette ble motbevist i dag og jeg er ganske sikkert på at det vil fortsette slik. Scottie vil nok komme inn på laget, men med så mange kamper vil alle få en fair sjangs og når man går ut så offensivt som i dag er det logisk at Matic får sjansen som “holdende midtbane” med sin rolige spillestil. Rett og slett en nydelig kamp av Manchester United.

Kudos til Ole Gunnar for alltid å ha troen på seg selv som trener for verdens største klubb, kudos til samme mann for at han tørr og kudos til dette vakre Manchester United laget som i hver eneste kamp for tiden viser at man er på vei til gamle mestertakter.

Who the f… said “Ole Out”?!

Hvis noen lurer: Målforskjellen er 31-3 på de 13 siste hvor 10 er vunnet!

One love, one United

 

2 kommentarer
  1. 3 deilige poeng, tre deilige scoringer.
   Selv om dette spillet og seieren er et must mot et nyopprykket lag hvis vi ønsker å spille mot Barcelona, Juventus og PSG neste sesong.
   Selv om spillet fungerte og gledet er jeg minst like glad over å se smil, glede, kameratskap på banen. Gutta hadde det moro i går og gledet seg over at lagkamerater lykkes. Martial og Rashford prøver å gjøre hverandre gode. Pogba og Bruno det samme. Et smil og en tommel opp fra en lagkamerat når du lykkes eller ikke lykkes med din gjennombruddspasning gjør at du vil prøve på det neste gang også.
   Det er kjernen i at Solskjær kan lykkes. Ingen tvil om at spillerne drar i samme retning. United kulturen er tilbake og det er kun Ole Gunnar Solskjær sin fortjeneste.

Siste innlegg