Lyst til å møte Ryan Giggs i Sandefjord, Bodø eller Narvik?

Reklame | History of legends

                                          Jahn-Sigve Andersen, mannen bak History of Legends, her sammen med Ryan Giggs

Hei alle sammen,

Nå har du muligheten til å møte klubblegenden Ryan Giggs i Norge!

History of Legends (se facebook-siden deres her ) har fått på plass en fantastisk avtale med kanskje den største klubblegenden Manchester United har, nemlig med selveste Ryan Giggs! Nå venter tre magiske kvelder med denne klubblegenden.

Hvilken spiller kan noensinne matche 21 liga og cup-titler, to Champions League-titler og to klubb-VM. Hele 35 titler totalt vant denne fantastiske klubblegenden for vår kjære klubb. Han fikk hele 963 obligatoriske kamper som pr. i dag er klubbrekord.

Det er mange fotballspillere som drømmer om å spille for Manchester United eller ønsker å representere klubben på en eller annen måte. Ryan Giggs fikk æren av å gjøre alt. Han var i klubben som spiller, manager for en kort periode og han var assistentmanager, virkelig en klubblegende med andre ord.

Hvis det noen gang har vært en person som fortjener tittelen «Mr Manchester United», så er det Ryan Giggs.

Grunnen til at History of Legends driver med dette er for at så mange så mulig skal få treffe en barndomshelt eller kanskje en favoritt- spiller fra da man vokste opp, og for å samle Manchester United familien til en kveld du aldri vil glemme. Alle arrangementer har billetter i en prisklasse som passer de fleste 🙂

Det viktigste av alt: Uansett hvilken type billett du kjøper vil du få tatt en bilde samt en signatur på en (1) ønsket gjenstand. En av History`s of legends visjoner er at dette skal være for alle med en god opplevelse.

Hvis du har lyst til å treffe Ryan Giggs i Bodø du kjøpe billetter her, hvis du vil treffe Ryan Giggs i Sandefjord kan du kjøpe billetter her, eller hvis du vil treffe han i Narvik kan du kjøpe billetter her. Disse arrangementene har priser i ulike priskategorier, nivåer som passer alle, så her er det bare å slå til.

Jeg skal selv på arrangementet i Sandefjord og Bodø og dette ser jeg virkelig fram til.

 

Håper vi ses 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg