Må det alltid bli verre før det blir bedre?

 

Matchday er alltid en betydningsfull dag for meg, men denne lørdagen var litt annerledes så på en måte betydde denne kampen litt mer. Det handler ikke om at Crystal Palace er en “hatkamp”, men det handler om at i denne kampen og fremover skal Manchester United en gang for alle vise verden at vi står sammen uansett hva! Dette med en klar referanse til hva “hakkekylling” nummer en Paul Pogba har vært utsatt for!

#SAYNOTORACISM

Kan noen forklare meg hva en straffemiss har med rasisme og gjøre? Eller hvis noen fikk det med seg da Zenit kjøpte Malcolm så ble han møtt med en rasistisk banner av sine egne supportere? Galskap! Jeg blir så forbanna på slik adferd og man kan tydeligvis aldri slutte å jobbe mot og med dette. Mennesker som sitter bak falske alias på nettet for og spre hets eller hatefulle ytringer er kun små mennesker med en patetisk hverdag som i mine øyne burde utestenges for alltid fra fotballen. Du som holder på slik fortjener ikke å ha en stor og kjærlig klubb som Manchester United i din hverdag, klubben er sterkere uten deg!

Alt jeg ønsker meg…..

Dessverre kunne jeg ikke være tilstede på kampen i dag, men i dag er vi alle med hjertet i klubben Paul Pogba fans. Som klubben og enkelte spillere har ytret på sosiale medier: “Kødder du med Pogba kødder du med alle # ATUNITEDWESTANDTOGETHER”

Denne hendelsen har bare knyttet meg enda mer til Paul Pogba og selv om jeg skrev i innlegget etter Wolves kampen at Rashford burde ta straffer permanent, noe jeg står for så håpet jeg av hele mitt hjertet at hvis United fikk straffe i dag så skulle Pogba få ta den som ett unntak som lagets kaptein.

Kampen mot Crystal Palace var ett mareritt og det første tapet mot London-laget på 30 år var ett faktum, hvordan United kunne tape denne kampen kan vel egentlig spillerne takke seg selv for. Dette var en smell av dimensjoner. United bommer på straffe og flere store sjanser samt at laget er ekstremt svake på døballer. For meg bruker spillerne for mange pasninger og kynismen i det offensive er virkelig ett stort savn. Uten at det er en unnskyldning så leverer dommer Tierney en av de svakeste dommerprestasjonene jeg har sett på lenge! Cahill skulle hatt rødt kort, Martial skulle hatt en soleklar straffe og James skulle ALDRI hatt gult kort for filming, og hvor mange frispark på kontringer kan ett lag lage uten at det får konsekvenser? Hva med VAR? Er det ikke kommet for at man skal bruke det? Nei, dette var bare en tragisk kampledelse, men uansett så har United nok sjanser til å vinne kampen.

Ting som burde bekymre Ole Gunnar er den manglende effektiviteten, hvor avhengig United er av Pogba som servitør for at det offensive skal fungere og det faktum at United har brent to av tre straffer denne sesongen. Det at de Gea leverer en keepertabbe hjelper vel heller ikke akkurat på.

Dessverre må det noen ganger bli verre før det blir bedre så nå er det ekstremt viktig at vi holder sammen og fortsetter å støtte prosjektet til Ole Gunnar Solskjær med Manchester United for på lørdag skal Southampton slås!

 

Hvis du ikke fikk sett episode to av Unitedtim på Youtube kan du se den her: https://www.youtube.com/watch?v=lgHcOSY5TxU

 

UNITED 4 LIFE

 

2 kommentarer
    1. Veldig bra Tim. Det var nå ei drita dommar og ikkje fungerende Var.

      1. Takk for det 🙂 Nei dette var ille, VAR var på bærtur.Det som skuffa meg mest var at United misbrukte så mange sjanser

Siste innlegg