City who?

Usikker på om fruen blir imponert over engasjementet 🙂 

 

Hello! Hello!
We are the busby boys
Hello! Hello!
We are the busby boys
And if you are a City fan surrender or you’ll die,
We all follow United

Jeg har sett flere Manchester-derby på Old Trafford og ingen ting er deiligere enn å sette lillebror på plass, et kunstig lag som driver med økonomisk doping hører ikke hjemme i fotballen, men Pep Guardiola har (dessverre) skapt et av de beste klubblagene i verden. Slik har fotballen blitt, men samtidig “tvinger” dette konkurrentene til å bli bedre, så “bring it on”! For oss nordmenn er det nok litt annerledes, for hjemme i Norge finnes det knapt en City- fan, mens de lokale må “face” hverdagen på en litt annen måte etter et derbyoppgjør. Ekte kjærlighet kan ikke kjøpes, men det dukker nok opp en og annen City fan i den neste generasjonen, da fotball er ferskvare. Uansett så er denne sangen passende:

The city is yours,
the city is yours….
20000 empty seats,
are you fucking sure!?

Soleklar dommertabbe!

Starten på denne kampen hadde omtrent samme tenning som man ser når spillerne har en restitusjonsdag. United kommer ekstremt tregt i gang og dessverre kom lillebror best i gang. But who the F** cares?  Et nydelig døballtrekk, en nydelig pasning fra Fernandes og en enda deiligere scoring fra “the one face man”, Martial var 1.omgangens høydepunkt. Etter dette var det United for alle penga, selv om man glemmer å puste da Sterling eller Aguero setter kursen mot United- buret. Kan noen fortelle meg hva Mike Dean så da han presterte å gi Fred gult kort for filming? Han får et soleklart spark på leggen fra Otamendi og det er en klokkeklar straffe. Ja, selv Alsaker var enig folkens! Hvorfor VAR ikke griper inn kan man lurer på, men det er sikkert en “lur” regel på det også.

Rundspilt, but who cares??

Kattens lek med musen i store deler i andre omgang, personlig gir jeg F…. VI VANT!!!!!!!!!  Så sykt deilig, jeg er så stolt av alle som støtter vår fantastiske klubb, jeg er så stolt av spillerne og jeg er så ufattelig stolt av verdens mest berømte nordmann. Vår egen kjære Ole Gunnar Solskjær, tusen takk fra bunnen av mitt hjerte…. Det at Ederson tabber seg fullstendig ut da vår egen “local lad” klinker inn 2-0 var bare rosinen i pølsa. Alle jobbet og alle blødde for laget, akkurat sånn det skal være i et Manchester-derby…. For meg var Matic og Bruno våre beste, men Manchester United var banens beste. En ekte lagseier.

Ha en strålende Søndag kjære Manchester United venner 🙂

U-N-I-T-E-D
United are the team for me
With A knick knack paddy whack give a dog a bone
Why dont City f*ck off home

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg