Manchester United legender til Norge i 2022.

Et nytt og spennende samarbeid fortsetter!

I 2020 rett før Covid-19 brøt ut inngikk jeg inngått ett meget spennende samarbeid med eventselskapet “History of Legends”, som siden 2016 har jobbet med å få Manchester United legender til Norge. Du finner deres Facebook-side her. Tusen takk til alle som stikker «innom» siden deres og «følger» den.

Hovedgrunnene til at jeg ønsket et samarbeid med “History of Legends” var fordi vi har de samme verdiene og synet på hvordan man skal kunne «gi tilbake» til alle dere fantastiske mennesker der ute som er med på å bidra🌟, samt en kjærlighet for det man driver med. Jeg garanterer sammen med History of Legends fantastiske event`s med noen «kremmerhus» av legender med priser som passer for alle💚 Det jobbes kontinuerlig med mange spennende “events” og foreløpig er Man Utd. legendene Ryan Giggs og Denis Irwin bekreftet til Norge i 2022. I tillegg så jobbes det med å få ytterligere Manchester United legender til Norge.

Ryan Giggs kommer til Sandefjord, Bodø og Narvik fra 26 mai 2022 og Denis Irwin kommer til Narvik fra 5 Mars 2022 hvor det i tillegg vil arrangeres fotballskole og en showkamp. Alle som kjøper billett vil få mulighet til å ta et bilde med United legenden samt få en autograf.

Følg med på Facebook siden Unitedtim, den finner du HER. Jeg vil legge ut linker til billettsalg på de ulike eventene når dette er klart.

Alle Manchester United legendene som kommer til Norge vil bli intervjuet, dette vil bli lagt ut på min YouTube- kanal. Den finner du her. Tusen takk til alle som trykker på den røde “abonner” knappen (gratis), trykk på “bjella” som dukker opp etter at du ha abonnert så får du ett varsel når neste “video” blir lagt ut. Jeg ser virkelig frem til disse intervjuene og gleder meg til å dele dem med dere.

🙂

Du finner Unitedtim på sosiale medier her:

Instagram HER

Facebook HER

Tik Tok HER

 

0 kommentarer

Siste innlegg