Manchester United vs Europa League

Reklame | United.no

 

Manchester United i Europa League klinger ikke like bra dessverre, jeg har stor respekt for denne turneringen og gledet meg som ett lite barn til trekningen, men en klubb som Manchester United hører hjemme i det gjeve selskapet Champions League. United vant Europa League under Jose` Mourinho i 2017 på Friends Arena og jeg ser ingen grunn til at United ikke skal heve trofeet igjen i 2020 i Polen. Finalen i år spilles på hjemmebanen til den polske klubben Lecha Gdansk, Stadion Energa Gdansk, den 27. mai 2020 og har en tilskuerkapasitet på 41 600.

I dag hadde jeg ingen forventninger til hvem jeg ville unngå eller hvem jeg vill at United skulle møte, innerst inne håpet jeg vel på ett skandinavisk lag så man bare kunne “svippa” bortom og fått opplevd en bortekamp i Europa. Nå ble det ikke slik denne gangen dessverre.

Manchester United havner i gruppe L sammen med Astana fra Kasakhstan, Partizan Beograd fra Serbia og AZ Alkmaar fra Nederland, dette bør være med en overkommelig gruppe men det venter noen svært lite trivelige bortekamper. Uansett klubb som United skal avansere.

Er Europa League en nødvendig turnering for klubben denne sesongen?

På mange måter vil jeg svare ja, tankene er mange og det samme er følelsene…. Jeg har vært klokkeklar en stund på at den gruppen unge og talentfulle spillere United har nå i Gomes, Chong, Garner og Greenwood, pluss at unge Brandon Williams kan “pushe” Shaw litt på back-plassen denne sesongen, legg til Tunanzebe her på denne talentlisten kan være den nye generasjonen som bør glede oss i mange år fremover. Jeg skriver bør fordi det er lenge siden United har hatt så mange talentfulle unge spillere på en gang som omtrent river ned døra til Ole Gunnar for spilletid.

La oss kalle dem “class of 2020”, uten noen press der altså…..

Torsdags-kamper er ikke en ideell dag og spille kamper på med tanke på hviletid mellom Premier Leauge og Europa League så her tipper jeg Solskjær vil bruke mange av United`s spillere som kanskje ikke spiller så mye sammen med ungdommen. Uansett må man respektere denne turneringen 110% og det er en meget lang vei til en eventuell finale. Mange hevder jo at denne turneringen ikke betyr noe, men slik som fotballen har utviklet seg med så mange gode lag bør man prøve å vinne alle turneringen man deltar på, så kan man heller oppsummere når sesongen er over.

En annen fordel for oss reisende-supportere er jo at kamper på ukedager ofte er billigere å reise på da både fly og hotell er rimeligere pluss kampbillett, planlegger du/dere en reise over dammen for å se Manchester United så følg denne linken så finner dere flotte turtilbud som passer for alle, enten dere er førstegangsreisende eller er en rutinert reiser : https://www.united.no/travel/

Supporterklubben vil også legge ut tilbud om reiser for å se United i Europa League så fort dette er klart etter trekningen, så bare følg med 🙂

 

Hva er deres tanker rundt Europa League? Bør United gå for å vinne turneringen? Er dere fornøyde med trekningen?

 

 

2 kommentarer
    1. Synes United trenger å gå denne veien. Er det slik at dette ikke er den gjeveste av turneringer så vinner de denne for så å aldri returnere igjen. Denne turneringen gir også Solskjær en annen måte å rotere laget på, samt gi class of 2020 verdifull erfaring og spilletid. There is ONLY ONE UNITED!!!

      1. Flott skrevet , jeg støtter denne 🙂 La oss vinne turneringen og la ungguttene få den spille tide
        dem trenger for og utvikle seg 🙂

Siste innlegg