Mer enn bare en treningskamp

Endelig!! Så sykt deilig, årets første pre-season kamp er her mot Perth Glory. Dette var for meg ikke bare en treningskamp, men det første skritt mot noe stort for Manchester United, regissert av en av verdens mest kjente nordmenn, Ole Gunnar Solskjær.

Resultat betyr ikke alt, men mye…

Isolert sett betyr ett resultat i en treningskamp ingen verdens ting, men med tanke på hva som skjer i vår elskede klubb fremover betyr det en del for å skape selvtillit, ro og ikke minst samhold før sesongen starter.

Perth Glory er regjerende mester i den Australske ligaen, men uansett burde dette bli en grei skuring av United og det ble det. En meget fortjent 2-0 seier som burde vært enda ett mål eller to større, men som første treningskamp gir jeg laget mer enn godkjent. Det er så deilig å se så mange unge og meget talentfulle spillere som Gomes, Chong, Greenwood og ikke minst Garner som forøvrig scorer på ett langskudd etter kun ett minutt på banen spille for Manchester United. Mason Greenwood burde vel også scoret i dag, men brenner tre sjanser (en i stolpen), men han viser hvilket enormt talent han er. Husk at han bare er 17 år…

James fikk vist seg fram glimtvis i første omgang og Wan-Bissaka viser klasse i den omgangen han spiller, men jeg synes alle leverer en god kamp/omgang i dag og scoringen til Rashford i dag er ren Van Nistelrooy klasse, en klasseavslutning basert på instinkt.

Det var virkelig deilig å se laget og alle spillerne igjen for nå er eventyret om Manchester United og Ole Gunnar Solskjær i gang..Endelig….

Onsdag klokken 13.00 er det hat-oppgjøret mot Leeds som venter for Manchester United .