No more tears!

Cup er cup og denne gangen var det Tranmere Rovers som skulle ta i mot Manchester United hjemme på Prenton Park, en stadion som huser faktisk hele 16 512 tilskuere, som er ganske kult hvis man tenker på at klubben ligger helt nede på en 21 plass (tredje sist) dd. i League One (nivå 3) i England. Selv om hjemmelaget slo ut Watford i forrige runde fantes det ingen tvil om at United var stor-favoritter i dette oppgjøret, men i cupen kan alt skje!

Jeg elsker når United spiller mot nye lag og på nye arenaer, dette er virkelig sjarmen med den herlige FA-cupen som også er verdens eldste fotballturnering, men nå var det på tide med en seier!

Alle mann til pumpene!

Etter dagens kamp venter det kun to kamper før det er vinterpause i hele 17 dager for vårt elskede United. Det blir en vel trengt pause, men frem til da er det kun alle mann til pumpene som gjelder. United mønstret et relativt sterkt lag i dag på en horribel bane så da var det bare å gi gass.

Denne 1.omgangen var perfekt, ingen klager når man leder 5-0 til pause uansett hvem man spiller mot! Tranmere åpnet sterkt og jobbet sokken av seg de første 7 minuttene, men…… Da Maguire fyrer av ett kremmerhus og sitt første mål i trøyen var det “Man Utd all the way”, Lingard setter inn sin første scoring på nesten 12 måneder, Dalot og Jones scorer før Martial setter inn 5-0 i sin kamp nr. 200 for United. Dette var både deilig og vakkert, men ikke glem ett annet lite høydepunkt, Greenwood tok et solid defensivt løp og satte inn en solid takling helt nede på venstre backen! Sånt elsker jeg og det er det vi vil se av alle som representere Manchester United, nemlig innsats.

Plukk av spillere Ole Gunnar….

2.omgangen for meg handlet om at Ole Gunnar skulle plukke av spillere som skal ha en nøkkelrolle i kampen på Etihad på onsdag.

Ut med Matic og Martial, inn kom Chong og Fred, denne 2.omgangen ble som forventet en transportetappe, men jeg lovet fruen pizza hvis United vant 10-0, *haha*… Dessverre ble det ikke flere mål etter Greenwood satt inn 6-0 iskaldt på straffe så da sparte jeg de kaloriene…. 🙂

Tranmere vs Manchester United 0-6, det beste av alt i dagens kamp? Seks forskjellige målscorere!

GGMU

2 kommentarer

Siste innlegg