Noen tanker

 

Det å skulle starte på blanke ark er ikke lett som supporter, sesongen er nylig over og vår elskede klubb har for en måneds tid siden lagt bak seg en ny skuffende sesong. Samtidig har man sett sine to argeste rivaler kjempe om ett trofee som ikke har vært å se på drømmenes teater siden 2013. Det er ikke bare trist, men 2013 begynner å bli lenge siden, personlig kjenner jeg en liten desperasjon etter Premier League trofeet som er det aller aller viktigste trofeet for meg.

Premier League eller Champions League trofeet?

Svaret er for meg uten og blunke Premier League pokalen, 10 av 10 ganger.. Det er mye vanskeligere å vinne ligaen gjennom 38 knalltøffe kamper hvor en herlig miks av både Fa-, Liga- og Europa cup kamper bare gjør det enda vanskeligere å vinne. Europa/ Engelske cuper er lettere å vinne grunnet færre kamper hvor tilfeldighetene får en større rolle.  Ett eksempel på dette er Liverpool som ikke har vunnet ligaen på snart 30 år, men som har sanket ett cup-trofee her og der.

Den engelske ligaen er verden hardeste og tøffeste av en grunn..

Nå venter en beinhard pre-season for samtlige spillere og Ole Gunnar har sagt at spillerne skal jobbe hardest kombinert med å løpe mest, her har han også gitt klar beskjed om at den som ikke har fulgt egentreningsprogrammet i sin ferie og stiller utrent på Carrington når dem skal møtes igjen 1 Juli, får holde seg hjemme da laget setter kursen for Perth og Australia.

Hvorfor folk sier at Solskjær ikke er tøff nok som trener er ett spørsmål jeg fortsatt ikke blir helt klok på? Solskjær har vært klokkeklar både på klubbens tilstand, forventninger og ambisjoner samt at det finnes ingen tvil om at han har verdens beste jobb som han selv sier han ønsker å bli lenge i.

Det siste lykkes man ikke med i Manchester United uten å være tøff, husk at han har gått verdens beste managerskole hos Sir Alex.

Det alle viktigste budskapet fra meg til alle Manchester United fans er at nå er det ekstremt viktig at vi trekker pusten dypt og blåser fjorårets sesong ut av systemet, nå må vi virkelig starte på nytt mentalt.

Vi forventer akkurat det samme av spillerne…

Tankesettet er jo forskjellig fra spiller til spiller, manager til manager og fra supporter til supporter, for min egen del lar jeg ofte tankene bare reise av gårde for så og bare spasere selv ved siden av. La oss få tilbake den magiske stemningen på drømmenes teater og ikke minst la oss støtte laget med blanke ark den kommende sesongen.

La vonde minner fra fjorårets sesong ligge bak oss, her må vi ikke se bakover når den nye sesongen starter og selv om det hører klisjé ut så er vi sterkest samme både på og utenfor banen.

Let`s stand together..

Let`s kickass sesongen 2019/20 både på hjemmefronten og ute i Europa! Det er Liverpool og Manchester City som er favoritter og hvem vet, kanskje er det akkurat det United trenger som gulrot og motivasjon for å få fram det beste i og av hverandre i den kommende sesongen?

Tålmodighet er en dyd…?

Absolutt, tålmodighet som supporter er omtrent like sjeldent som vann i Sahara, knapt umulig å oppdrive og den største mentale testen noensinne. Her tenker jeg at man kan godt si at den som venter får se, men sjeldent får vi se det vi vil.

Den som venter på en anledning taper tid så husk å nyte hvert sekund med Manchester United

Klart vi er kravstore, vi er supportere av verdens største klubb så noe annet er ikke å forvente.

Old Trafford må blir ett fort igjen eller som mange kalte det på 90- tallet og til 2013 “Gold Trafford”. La motstandere kjenne allerede i spillertunnelen at dem har tapt, mens hjemmefansen synger motstanderlaget sønder og sammen.

Så langt er Daniel James kommet inn og noe sier meg at dette blir den beste overgangs-sommeren noensinne.

UNITED 4 LIFE

 

 

2 kommentarer
    1. Så enige med deg Tim , jeg har blåst ut sesongen så var nå . Nå håper jeg på en god oppbygging av laget denne å neste sesong , for det vill ta tid å få på plass et topp lag nå . Jeg håper iallefall denne sesongen vi går for å klare topp 4 som hovedmål , men vi må ha is i magen frem øve er 100% sikkert ja !

Siste innlegg