På vei til Wembley!

I dag hadde jeg en uggen følelse i kroppen, sannsynligvis først og fremst fordi jeg var ganske sikker på at Ole Gunnar ville rotere på spillertroppen. Usikkerheten skyldtes matchform samt at det er stor forskjell på nivået på spillertroppen, men spiller du på Manchester United er du god nok. Dette minner meg litt om hva Ronny Johnsen fortalte meg da den engelske pressen spurte Eric Cantona om hva han (Cantona) synes om de to nordmennene som hadde ankommet Manchester United (Ole Gunnar og Ronny) hvor han svarte: “If they are here, they are good enough”. FA-cupen er verdens eldste turnering og United var store favoritter før kampen, samt at FA-Cupen og Europa League er klubbens sjanser til trofeer denne sesongen. Skulle United fortsette denne massive fremgangen måtte dem som fikk sjansen ta vare på “sin” mulighet samt at samtlige spillere måtte være 100% fokusert. Spiller man for en klubb som vår burde dette være det minste problemet.

Godkjent 1.omgang?

Jeg vil svare ja selv om de store sjansene uteble, det som er deilig å se er nye spillere som Mata, Ighalo, Bailly, Lindard og Dalot få spilletid. Mange av disse spiller for fremtiden og Diogo Dalot ble beskrevet av vår tidligere manager Jose` Mourinho som det største backtalentet i Europa, men han har en tilnærmet umulig oppgave med å “danke” ut Wan-Bissaka som er et unikum defensivt og verdens beste back defensivt. Skulle Wan-Bisakka bli like god offensivt lukter jeg da den første backen som Ballon d`Or vinner? Neppe siden backer sjeldent eller aldri vinner, men så god kan han bli. Uansett så kan man vel si at ingen raketter ble fyrt av i en omgang som ebber ut med 0-0 hvor United har kontrollert selv om Norwich har hatt den største sjansen da Rupp fyrer av og Harry “big man” Maguiere blokkerer. Norwich ligger bakpå, hvor United triller ball så taktikken til hjemmelaget er det ingen tvil om. Uansett så MÅ Man Utd. opp et par hakk for denne klubben skal til Wembley”. Mye endringer skaper urytme og med ny kamp allerede tirsdag er det noe alle forstår. Selv om Viasat studio ikke var helt med på den med Morten Langli i spissen.

Vår tids` Solskjær?

Ahh, denne fantastiske mannen fra Nigeria, Odion Ighalo. Han klinket inn 1-0 på en måte som må gjøre Ole Gunnar stolt, perlen som ble kalt et panikkjøp av Erik Thorstvedt leverer nok en gang da han setter inn sin sjette scoring på 12 kamper. Han har tatt Man Utd. med storm og har virkelig inntatt sin egen versjon av “Solskjærrollen” i dette magiske Manchester United- laget her. Etter kampen sendte jeg en sms til hans agent og takke han for at han “ordnet” Ighalo til oss. Mitt intervju med Ighalos agent kan du lese her. Tenk hva denne mannen kunne levert med mer spilletid og i trespann på topp sammen med Martial og Rashford? #vannIMunnen. Uansett så er det perfekt konkurranse med det største spisstalentet i Mason Greenwood. Dessverre “sovnet” United-forsvaret da Cantwell satte inn 1-1 kun 15 minutter før slutt og ekstra omganger var det siste United trengte foran et knalltøft kampprogram.

Nervepirrende….

United triller ball, svetten renner mens negler bites… United har målfarlige spillere på banen som Greenwood, Martial, Rashford, Ighalo, Pogba og Fernandes og “el capitano” Harry avgjør.  Man føler seg 50 kg lettere og nå er Man Utd. kun 90 minutter unna Wembley! Vår 13. FA- cup tittel er et skritt nærmere.

United, Man united,
We’re the boys in red and we’re on our way to Wembley!
Wembley, Wembley,
We’re the famous Man united and we’re going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We’re the famous Man united and we’re going to Wembley
Ha en strålende lørdag så ser vi i morgen hvem som blir motstander i semifinalen!
United 4 Life

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg