Prosjekt Solskjær

 

Jeg har ingen fasit eller ett klart svar på hvorfor United feilet mot Crystal Palace, men maken til hets i ulike kommentarfelt hadde jeg aldri sett for meg. Igjen så dukker disse små netttrollene opp med rasistiske meldinger fordi Rashford var 0,01 millimeter fra scoring på straffe! Det andre som skremmer meg er at menneskene som satt med fakkelen i den ene hånda og lighteren i den andre hånden forrige sesong faktisk aldri la fra seg dette, ett tap og man er i gang……..

Er det virkelig krise?

Manchester United har tapt en kamp og man skulle tru at laget har gått i oppløsning, for min egen del vil jeg heller at United taper nå enn at dem gjør det i en avgjørende del av sesongen, husk at når du taper spiller ingen rolle, det som betyr noe er at man lærer noe av dette og at man unngår flere tap.

Jeg har tusen spørsmål jeg gjerne skulle fått svar på, men når ble løsningen å trykke hverandre, laget og Solskjær ned i søla når de trenger støtte?

Er det slik at når man har venner, familie eller barn som trenger hjelp så skal man ikke være der?

I begge hjemmekampene nå har det f.eks vært ganske stille på stadion i perioder og selv om bortefansen synger: “Is this the library”, fortsetter stillheten. Hvor er galskapen i 2×45 på stadion? Er løsningen å gi opp allerede?

Så gjør vi supportere det vi skal da? Har vi virkelig kommet dit at hvis United ikke spiller bra så skal man ikke gjøre sin del som supporter?

Det er greit å tvile, det er greit å ha forskjellige meninger, men det er så ekstremt provoserende at noen skal klage uansett hva, ja selv etter 4-0 mot Chelsea klaget noen! Da er det faktisk noe galt, hvor mange lag er det som har slått Chelsea 4-0 siste 20 årene?

Man klager på laber innsats hos spillerne, men United er blant lagene som har løpt mest i årets tre første kamper, laget har skapt utallige sjanser som burde vært scoret på, dem har brent to av tre straffer og VAR var en katastrofe mot Palace. I tillegg var begge baklengsmålene i forrige kamp personlige feil som er noe man kan jobbe med. Etter tre kamper er dette marginer…….

GI OLE GUNNAR SOLSKJÆR DEN STØTTEN HAN TRENGER……

Pep, Conte, Zidane og Enrique er alle tidligere spillere som har fått sjansen i store klubber og som har lykkes med omtrent nada managererfaring så hvorfor skal ikke Ole Gunnar kunne lykkes? Må man komme fra ett sexy land med ett sexy navn for å lykkes? For meg har OGS dette:

  • Han har en strålende karrière bak seg under United’s storhetstid i fotball-Europa
  • Han har observert og lært av tidenes beste manager
  • Han har hatt suksess som trener i United
  • Han leverte til gull i den første perioden som manager
  • Han virker og ha tillit fra styret

Det er ingen grunn til å tvile på Solskjær i denne prosessen, for første gang har vi en manager som er tydelig på hvor vi skal som klubb både sportslig og på hvordan man skal spille. Ja, alle ser at Manchester United kanskje må selge 2-3 mann til og hente inn tilsvarende så hvorfor gir noen opp etter få kamper? Hvorfor tviler noen på Solskjær? Hvorfor er fokus på den perioden som ikke fungerte?

Minner om at City fansen ville ha bort Pep etter første sesongen hans….

Man må ikke ha ett stort trenernavn for og lykkes, der har United misset tidligere. Det klubben derimot har lykkes med er å hente en fra Molde fotballklubb som lykkes i Manchester United som spiller, så jeg ser faktisk ikke en eneste grunn til at han ikke skal lykkes som trener for klubben i vårt hjertet.

Tålmodighet er en dyd for mange, men ingen krise kan oppstå på tre kamper. Fortiden viser ikke veien for fremtiden, men det vi skaper i dag viser vei for dagen i morgen.

Det kan godt hende at han ikke er den som klarer og snu skuta, men inntil det motsatte er bevist synes jeg vi skal gi han den støtten han trenger i verdens tøffeste jobb og der synes jeg vi har en lang vei å gå i motgang. Husk neste kamp er runde fire så gi han tid!

 

 

2 kommentarer
    1. TÅLAMOD är det som krävs och våga spela våra ungdomar, vad jag har sett av dem så läser de spelet bra offensivt, kan finnas defensiva problem. Pogba högre upp i plan, Fred och MCtominay skötte sig bra mot PSG och nu har de bättre mittbackar.

Siste innlegg